Jel ofisl?Goalgetter je napisao/la:I eto, Marco Reus takodjer propusta SP.
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Consigliere
- Kontakt:
Re: SP 2014 - Generalno
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Australija sa ex-yu snagama u Brazil 
U prijateljskom mecu protiv Hrvatske: u prvom sastavu Franjic, Jedinak, Spiranovic i Vidosic, a na klupi su Bozanic i Galekovic
U prijateljskom mecu protiv Hrvatske: u prvom sastavu Franjic, Jedinak, Spiranovic i Vidosic, a na klupi su Bozanic i Galekovic
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:I eto, Marco Reus takodjer propusta SP.
gledajte to ovako, jos jedan protivnik manje u nasem pohodu na naslov prvaka 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nažalost, mislim da bi to bilo to. Male su šanse da Reusa vidimo na Mundijalu.Germany confirm Marco Reus has a partially torn ligament in his left ankle, but no decision has been made about his status for the World Cup.
Donnie Darko je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:I eto, Marco Reus takodjer propusta SP.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znači od mojih 5 ljubimaca (Begovic, Reus, Isco, Thiago A. i D.Costa), dvojica se polomili i propustaju SP, jedan se polomio i SP pod velikim upitnikom, a jedan uopste nije pozvan.
TOP 11 koji nece nastupidi na SP

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakve vremenske neprilike ne mecu Belgije i Tunisa, grad velicine loptice za golf, utakmica se morala prekinuti. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ludi su ovi Englezi, samo sto njih nista ne moze animirati pa cak ni unistavanje prasume.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Toliko ludi nisu, valjda shvataš da je to PS 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moguce da je to u pitanju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Toliko ludi nisu, valjda shvataš da je to PS
No, ja sam naletio na informaciju da je kladionica paddy power inicijator ove ideje i to sve radi kampanje i odalska njihove selekcije na SP.
Ovo su jos neke njihove akrobacije.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: SP 2014 - Generalno
Pregledo sam desetak ovih pripremnih tekmu i **** majku dosta je bilo tekmi gdje se bas oštro išlo ko da je tekma sa svjetskog ili slično, bas je ma svakoj bilo grubih startova ko da nisu prijateljske tekme...
- JoseMourinho
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad pogledam ovu listu povrijedjenih igraca, tacno moramo biti zahvalni Bogu sto su nam svi reprezentativci spremni, kao i doktorskoj ekipi na celu sa Karabegom.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-mund ... jdu/133021" onclick="window.open(this.href);return false;
Moglo bi biti vise golova
Moglo bi biti vise golova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Ne pisem ovo zbog ovog samaranja veceras, ali francuzi imaju odlican i fino izbalansiran tim. I uopste ne mislim da ce se toliko osjetiti izostanak Riberija, koji je bio u poprilicno losoj formi pred kraj sezone, a ipak je dovoljan autoritet i vjerovatno bi se od njega ocekivao kljucni potez. Ovako ce bolje djelovati kao cjelina i uz manje pritiska jer nisu u krugu favorita, mislim da mogu puno toga napraviti
Fit Tony: I keep my friends close...
FIFA News Brief - WORLD CUP Special by Francesca Giardina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Impresivni su u ovim prijateljskim. Lično mislim da im je odbrana najslabiji dio tima. Debuchy nije svjetska klasa, Evra je ostario i njegova forma je u strmoglavom padu što se vidjelo i ove sezone u Unitedu. Imaju Varanea na stoperu koji je dobar, Koscielny je po meni kiks igrač. Sakho isto može proći. Na ostalim pozicijama su veoma dobro pokriveni iako igraju bez dvije velike zvijezde. Biće zanimljivo vidjeti dokle će oni doguratiConsigliere je napisao/la:Ne pisem ovo zbog ovog samaranja veceras, ali francuzi imaju odlican i fino izbalansiran tim. I uopste ne mislim da ce se toliko osjetiti izostanak Riberija, koji je bio u poprilicno losoj formi pred kraj sezone, a ipak je dovoljan autoritet i vjerovatno bi se od njega ocekivao kljucni potez. Ovako ce bolje djelovati kao cjelina i uz manje pritiska jer nisu u krugu favorita, mislim da mogu puno toga napraviti
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.