Španiju, Urugvaj, Njemačku, Argentinu, Brazil, Švicarsku, Belgiju ili Kolumbiju?
sto se mene tice, samo NE Spaniju i Belgiju!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ove ekipe ce biti u prvim sesiru......hajmo raja, koga bi voljeli izvuci iz tog prvog sesira?
Španiju, Urugvaj, Njemačku, Argentinu, Brazil, Švicarsku, Belgiju ili Kolumbiju?
Kako ne zna? Zna se. Ako se Urugvaj ne kvalifikuje, na njihovo mjesto dolazi Holandija. To jos jedino nije sigurno iako se ocekuje da ce Urugvaj proci baraz.jestamaji je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ove ekipe ce biti u prvim sesiru......hajmo raja, koga bi voljeli izvuci iz tog prvog sesira?
niko još ne zna ko će biti u prvom šeširu, zato lakapo
a ja bi najradije brazil, ali i sanmarino i lihtenštajn su OK
SamoZeljo je napisao/la:Kako ne zna? Zna se. Ako se Urugvaj ne kvalifikuje, na njihovo mjesto dolazi Holandija. To jos jedino nije sigurno iako se ocekuje da ce Urugvaj proci baraz.jestamaji je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ove ekipe ce biti u prvim sesiru......hajmo raja, koga bi voljeli izvuci iz tog prvog sesira?
niko još ne zna ko će biti u prvom šeširu, zato lakapo
a ja bi najradije brazil, ali i sanmarino i lihtenštajn su OK
Brazil nikako, sudije ce im navlaciti ako bude trebalo, a najgore je sto nece ni trebati.
Svicarsku bi ja.
To sto ti nisi znao je tvoja stvar, ja sam znao ima nekoliko dana.jestamaji je napisao/la:de ne pretjeruj, zna se tek od prije pola sata (tek sam sada vidio link). FIFA do sada nije još nikada 100 zvanično objavila da će ići samo na osnovu CooaCola liste
da, nazvao te Blatter SeppSamoZeljo je napisao/la:To sto ti nisi znao je tvoja stvar, ja sam znao ima nekoliko dana.jestamaji je napisao/la:de ne pretjeruj, zna se tek od prije pola sata (tek sam sada vidio link). FIFA do sada nije još nikada 100 zvanično objavila da će ići samo na osnovu CooaCola liste
Hajde, ne cjepidlaci bezze o zvanicnom i nezvanicnom dokumentu. Zar je tako tesko priznati da nesto nisi znao iako drugi jesu?jestamaji je napisao/la:da, nazvao te Blatter SeppSamoZeljo je napisao/la:To sto ti nisi znao je tvoja stvar, ja sam znao ima nekoliko dana.jestamaji je napisao/la:de ne pretjeruj, zna se tek od prije pola sata (tek sam sada vidio link). FIFA do sada nije još nikada 100 zvanično objavila da će ići samo na osnovu CooaCola liste![]()
priča se o tome već dugo, ali FIFa nije nikada ni na jednom dokumentu to zvanično objavila. očito su čuvali sebi neku rezervni varijantu. ali neka, sad će nastati frka kad nekome velikom italija upadne u grupu
Da, ta reprezentacija koja bude u sesiru koji nije nositeljski i evropski bi iz evrope mogla dobiti tesku grupu. Vjerujem da nece nas u tu grupu, i da ce najlosija po listi upasti u tu grupu (vjerovatno s Juznom Amerikom i Afrikom, jer njima fali jedna)jestamaji je napisao/la:prema ovoj listi (u slučaju prolaza urugvaja) mi ne bi trebali ni u kom slučaju biti ta reprezentacija koja ide u treći šešir (iza nas su Rusi, i 6 timova iz baraža) ... valjda nas neće FIFA sj.ebati
Znalo se, ja sam znao ima 7 dana.jestamaji je napisao/la:cjepidlaka ili ne, nije se znalo, ali se pričalo da bi moglo biti tako. ma znaš kako FIFA fercera![]()
ma čovječe ovo je genijalno. pošto ide po rag listi mi smo sto posto u evropskkom šeširu, dakle u fer poziciji! ali ja bi bez obzira na to neku mrak grupu sa Brazilom i Drogbom itd itd
ma joj oće se talijani obradovat ... da znam talijanski sve bi njihove novine i stranice ovih dana pročitao![]()
![]()
SamoZeljo je napisao/la: Znalo se, ja sam znao ima 7 dana.![]()