Što se tiče polufinala bit će neizvjesno kakvi god da budu parovi.Mislim da realno Čelik ima najmanje šanse zbog skromnijeg igračkog kadra ali nikom neće biti lako igrati na punom BP jer ljudi će sigurno napuniti stadion osim u slučaju nekog značajnijeg poraza u prvoj utakmici ako budu gostovali.Usto ostali će se više trošiti u prvenstvu jer se i tamo bore za titulu ili barem europu što Čeliku ide na ruku.
Široki-Olimpic - 65%-35% - Olimpic ima igru za gostujući teren i da se revanš igra na pecari imali bi više šanse[/u].
Željo-Sarajevo- 30%-70'% - Derbi je uvijek težak za prognozu ali ja ima neke svoje teorije.Koliko je god željo imao sreće u par ovih prvih tekmi toliko je Sarajevo imalo nesreće,mislim da će se kolo sreće malo okrenuti sada a i zakon velikih brojeva kaže da je vrijeme da pitari dobiju manijake.
Čelik-Velež - 50%-50% Ovdje je sve moguće, možda otežavajuća okolnost za velež je da revanš igraju kući i ako sutra izgube teško će im biti kući nadoknadit bilo kakav zaostatak.
Mladost -Zrinjski 75%-25%- Na prvi pogled Zrinja ima najlakšeg protivnika ali ovi iz Borca i Veleža se sigurno ne bi složili.Ekipa koja u zadnja tri kola protiv Olimpica,Borca i Veleža uzme 7 od mogućih 9 bodova je sve samo ne lagana ali sreća da su svije tekme i mislim da u dvije tekme imaju puno manje šanse ali ipak plemićima neće biti lako.
Ostale tri ekipe imaju svoje prednosti i mane i tu će ekipa koja bude imala najširu klupu , najmanje problema sa povredama i kartonima i naravno određenu dozu sreće doći do finala.Ali kako u prvenstvu tako i u kupu bit će jako,jako zanimljivo