Upravu je za Izeta, njegova prirodna pozicija je desni vezni, jer je tu najucinkovitiji. Nesto ko Robben

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara)....
Mogu i ja biti najbolji protiv znj klase...Nikad za ovo godina taj igrac u bitnoj(jakoj) tekmi nama nije doprinjeo nista...Cartman je napisao/la:Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara)....
Gluposti pricas, Pjanic je u 2012. godini bio najbolji igrac u reprezentaciji.gringobih je napisao/la:Mogu i ja biti najbolji protiv znj klase...Nikad za ovo godina taj igrac u bitnoj(jakoj) tekmi nama nije doprinjeo nista...Cartman je napisao/la:Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara)....
Siguran sam da je bio u sastavu protiv Grka da bi mi imali pusionu...Igrac manje u odbrani....
Izvini jesu glupostiCartman je napisao/la:Gluposti pricas, Pjanic je u 2012. godini bio najbolji igrac u reprezentaciji.
takav igrač u repki nam treba, nemamo šutera .. Miske igra sve manje, Mire ne šutira mnogo, igra nam se bazira na napadanju preko bokova i ubacivanjem u šesnaesterac .. tako da, ovakav igrač će nam odlično doći .. ajde što šutira često, nego što zna šutirativiKK je napisao/la:a najjače , nema pozicije i daljine iz koje lik ne šuta![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, s4mke i 28 gostiju.