Taj čupica je Sabri Abdulgasem,lik je iz Libije ... Igrao za Colorado u Americi i došao ovdjeMirzoni89 je napisao/la: Podgrmec je mogao zagorcati Igmanu utakmicu samo da su bili malo precizniji, a rega mi je ovaj cupica u Igmanu, ko vam je taj momak...![]()
Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Support your local club !
Ala su zakuhali ovi međusobno, nadam se da će vrlo brzo izbiti na prvo mjesto npr. Podgrmeč - obzirom da vidim da niko ne priča u njihovo ime, pa bi svi bili sigurno pošteđeni ovog "visoko" intelektualnog ratovanja među simpatizerima trenutnih lidera.
Odluke komisije: http://nsfbih.ba/novost/9997/odrzana_sj ... je_ns_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokaz da su haman ovi iz Doboja fakat oštećeni protiv Jedinstva, postupak pokrenut i protiv sudije i posmatrača.
Dokaz da su haman ovi iz Doboja fakat oštećeni protiv Jedinstva, postupak pokrenut i protiv sudije i posmatrača.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Zanimljiva situacija sa utakmice Sloboda - Bratstvo..
Brčkalić (broj 90) dobio žuti karton, treći za njega od početka sezone tako da je trebao preskočiti utakmicu u Gabeli ..
.. ali, delegat ili ko već je napisao da je žk dobio igrač se brojem 9
taktički odrađeni brojevi ovi u Slobode, plus nekakav font stavili zlatni il kakav je već, slabo se vidi 
Brčkalić (broj 90) dobio žuti karton, treći za njega od početka sezone tako da je trebao preskočiti utakmicu u Gabeli ..
.. ali, delegat ili ko već je napisao da je žk dobio igrač se brojem 9
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Baš kod njih pogriješio. A oni jedina ekipa koja ima, pored broja i PREZIME na leđima.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Casp3r je napisao/la:Baš kod njih pogriješio. A oni jedina ekipa koja ima, pored broja i PREZIME na leđima.
Žuti karton je upisan Salamoviću ako se ne varam
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jel barem bio u tom momentu taj igrač na terenu, da se ima na šta izvlačit!Benjo_AFC86 je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Baš kod njih pogriješio. A oni jedina ekipa koja ima, pored broja i PREZIME na leđima.![]()
Žuti karton je upisan Salamoviću ako se ne varam
Daso je postao ljubitelj kluba iz Rudarske 2, tako da ne vjerujem da će iko od njih tražiti pregled službenog snimka s utakmice. 
Ja sam odmah rekao da je za sve sto se desilo u Doboju kriv navedeni sudac, ali ovi biscani bili poneseni bodom pa raspucali po nama iz svih mogucih orudja. Da sam bio u pravu dokazalo je proslo kolo protiv GOSK-a i ova odluka komisijeCasp3r je napisao/la:Odluke komisije: http://nsfbih.ba/novost/9997/odrzana_sj ... je_ns_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon 7. kola tablica 1. lige FBiH izgleda ovako:

Na ljestvici strijelaca i dalje je vodeći
Željko Malčić (NK GOŠK) s 8 golova, a iza njega su:
Almir Krantić (NK Podgrmeč),
Muhamed Mujić (FK Budućnost) i
Edin Bebanić (HNK Branitelj) sa 6 golova.

Na ljestvici strijelaca i dalje je vodeći
Željko Malčić (NK GOŠK) s 8 golova, a iza njega su:
Edin Bebanić (HNK Branitelj) sa 6 golova.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Pregled minulog kola " onclick="window.open(this.href);return false;
Support your local club !
Završeno je i 8. kolo Prve lige FBiH nakon kojeg je i dalje na čelu Jedinstvo (bez primljenog pogotka), na posljednje mjesto, nakon domaćeg poraza, pao je Troglav.

Na vrhu ljestvice strijelaca nije bilo promjena.
Željko Malčić (NK GOŠK) 8 golova,
Edin Bebanić (HNK Branitelj) 6 golova.

Na vrhu ljestvice strijelaca nije bilo promjena.
Željko Malčić (NK GOŠK) 8 golova,
Edin Bebanić (HNK Branitelj) 6 golova.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- badblueboylivno
- Kontakt:
nakon 9. kola očekujem bodovno poravnanje na vrhu
GOŠK-Jedinstvo
Bratstvo-Čapljina
GOŠK-Jedinstvo
Bratstvo-Čapljina
Undici stelle - ACM 1899
Ja sam davno rekao da novci koji će se do kraja sezone uzaludno trošiti na gostovanja jer ima stvarno ekipa koje su dosta udaljene od Livna, zahvaljujući takvoj strukturi i brojnosti klubova u vašoj županiji mislim da je najbolje da se odbacite što prije, okrenete omladinskom pogonu (jer trenutno, bez obzira na ogromno iskustvo, ruku na srce, igra skupina penzionera, ne svi) i krenete "odozdo".badblueboylivno je napisao/la:Ne piše nam se dobro, izgledi za ostanak u ligi sve manji.
Ovo govorim najiskrenije, i mislim da je bolje uštediti nek je i 10.000 KM (a sigurno je i više), i krenuti iz 3. ranga u kojem ima 7-8 klubova (a i 2. rang nije nešto mnogo širi), nego do kraja sezone se mrcvariti potrošiti silne novce na službena lica i gostovanja i onda opet ispasti u 2. rang.
4 igraca iznad 26 godina u citavom sastavu, koja grupa penzionera?Casp3r je napisao/la:Ja sam davno rekao da novci koji će se do kraja sezone uzaludno trošiti na gostovanja jer ima stvarno ekipa koje su dosta udaljene od Livna, zahvaljujući takvoj strukturi i brojnosti klubova u vašoj županiji mislim da je najbolje da se odbacite što prije, okrenete omladinskom pogonu (jer trenutno, bez obzira na ogromno iskustvo, ruku na srce, igra skupina penzionera, ne svi) i krenete "odozdo".badblueboylivno je napisao/la:Ne piše nam se dobro, izgledi za ostanak u ligi sve manji.
koristili smo 26 igraca ove sezone, i samo 4 starija od 26, recimo 10 igraca 19 i manje godina!
Nigdje nisam rekao da to temeljim na godinama. A ako si didaskaliju od cijelog komentara uočio, a ne ovo ostalo, onda nemamo šta pričati.
Ono što nama (Troglav) treba je napadač koji će realizirati onakve prilike. Ako se pojavi takav ne sumnjam u opstanak. Na ekipi se vidi da nije prošla pripreme, jer fizički padamo u 2. poluvremenu i tada protivnici rješavaju utakmice u svoju korist. Imajući to u vidu onda je jasno da se onakvi ziceri ne smiju mašiti. Nije što se radi o našem klubu, ali otpisivati nekoga, a nije prošla ni trećina sezone, je neozbiljno. O takvim stvarima ćemo moći pričati tek kad se odigraju utakmice protiv izravnih konkurenata.
Ma hajde, da ne tupimo dalje, na kraju sezone ćemo pisati.
" onclick="window.open(this.href);return false; pregled kola 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.