O sudbini kloca Zidana će se odlučiti u narednih par sedmica, kada će egipatske vladine institucije donijeti odluku o tome da li on treba odlsužiti vojsku ili ne ( 3 godine traje

), mada postoje dobri izgledi da ga ipak neće teretiti sa tom obavezom...Pošto je ekipa već prekoračila budžet za nekih 2 miliona, a i zbog činjenice da je Valdez par puta izrazio želju za odlaskom (posebno u Španiju u ekipu Herculesa), vrlo je vjerovatna prodaja uz odštetu u iznosu od 5 miliona eura (ugovorna klauzula), mada je Valdez nedavno izjavio da bi ipak volio da odradi još 2 godine ugovora u BVB-u, ali vidjećemo kakva će biti odluka uprave po tom pitanju....Na kraju prošle sezone molio sam boga da ga prodaju, ali sam se predomsilio nakon dosta dobrih partija na SP-u, i mislim da ekipi treba igrač njegovog tipa, koji je veliki borac i neumorni trkač, nema veze što je neefikasan, njegova borbenost to nadoknađuje......
Od transfera Torjea vjerovatno neće biti ništa, pošto je igrao za Dinamo B. u meču protiv Hajduka u pretkolu EL....
U zadnje vrijeme dosta se špekuliše da bi Antonio da Silva vrlo lahko mogao da potpiše neki ugovor sa ekipom, pošto je odigrao dosta dobro u pripremnim mečevima do sada, a uz to je i slobodan igrač...
@Adnan
Ma i ja sam u vezi s tim dosta kalkulis'o i dosta nam rezultata odgovora iz ovih prvih mečeva, tako da postoje realni izgledi da budemo nositelji

Der Mann für die entscheidenden Tore.