Dramatična tema.
Ja kad ''bacim'' (da prostite

), odma mi se u glavi ''upali'' neka pjesma (inače od Prti Bee Gee) i ja nju moram poslušati.
Dok sam manji bio imao sam neke svoje čudne navike. Naime jednom mi je bila navika da pljujem, znači stalno sam pljuvao na ulici. To je trajalo par mjeseci. Onda sam imao naviku da podrigujem (nazor, u kući). I to je trajalo možda mjesec dana.
Pošto mi je u djetinjstvu kosa bila kovrdžava, stalno dok sam gledao tv zabio bi prst u kosu i uvijao, ali uvijek na isto mjesto.
U srednjoj školi sam pravio frizure i tako to, i nema šanse da bi ja ujutro otišao u školu, a da friz ne napravim. Dosta puta mi je bus pobjegao radi toga.
Kada pijem vodu iz čaše, nikada ne popijem cijelu čašu, nego prospem pa se opet malo naspem i napijem se. (skoro nikad ne popijem do kraja, jedino ljeti kad crkajem od žeđi

)
Pogledam na mobitel da vidim koliko je sati, vratim mobitel, opet ga izvadim da vidim jer prethodni put nisam vidio.
USB stavim pravilno al on ne uđe, onda ga okrenem opet neće, još jednom ga okrenem i onda može.
Nekad znam ''jesti'' ovu kožu oko nokta.
Ako imam nešto veoma bitno ujutro da radim, probudim se 2 sata ranije nego što treba.
Nikad se ne budim naveče da pišam. (ne znam jesam li 3 puta u životu)
Nekad kad mi je noga van jorgana, i ja mislim o tome kako će me nešto zgrabit, baš me nešto pecne za nju.

Kad ne mislim o tome ništa se ne desi.
Dok sam išao u osnovnu školu, nema šanse da bi ja otišao, a da ne kažem ''ćao'' mami. Jednom sam prešao pola puta i vratio se kući da bi rekao ''ćao''.
Nekad kad sjedim iz čista mira počnem u sebi da ''psujem Boga''.

(inače ne psujem uživo)
Uvijek liznem cigaru sa strane i onda je zapalim.
Uvijek palim svjetlo u WC, nebitno jel dan il noć.
U osnovnoj sam kupovao sendvič i uvijek sam govorio onoj što prodaje ''salama, sir, pavlaka, kečap'', a znao sam da se zove ''topli sendvič''. Navika je čudo, a možda mene malog bilo strah da mi nešto ne izostavi.
Uvijek nađem sebi neki razlog da zakasnim. Često bude neka glupost, npr. kapuljača od dukserice ne stoji fino, i ja nju sve namještam, al nikako da je namjestim i tako zakasnim.
Kad jedem bananice uvijek prvo pojedem onu čokoladu okolo.
Eto dosta od mene za sada, valjda se još nečega sjetim.