Pa postavio sam ti na temi Cavsa, NBA LIVE 2014 cover tvoj Irving.adriano_leite je napisao/la:Ja cu igrati NBA live, **** ti 2K, pokvarili se i oniBIHfan je napisao/la:
James na coveru, jedva cekam da izadje..

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Pa postavio sam ti na temi Cavsa, NBA LIVE 2014 cover tvoj Irving.adriano_leite je napisao/la:Ja cu igrati NBA live, **** ti 2K, pokvarili se i oniBIHfan je napisao/la:
Zbog toga sam to i napisaoBIHfan je napisao/la:Pa postavio sam ti na temi Cavsa, NBA LIVE 2014 cover tvoj Irving.adriano_leite je napisao/la:Ja cu igrati NBA live, **** ti 2K, pokvarili se i oniBIHfan je napisao/la:
High je napisao/la:Hvala za link! Može li neko objasniti kako napraviti onu save ''caku'' na ovoj igri? Sjećam se da mi se nije moglo ništa sejvati, morao sam nešto čačkati, ali sam zaboravio šta i kako.
Skini ovaj sa tpb link je na YT videu, malo bolji patch.KK_Bosna je napisao/la:uzasan patch, UZASAN![]()
odigrao sam BiH - Srbija
teletovicu 3pt samo 45 !!! heej, 45![]()
krstic ima crne ruke![]()
da ne govorim da nijedan nas igrac ne lici ni na sta, jedino zeko ko malkice lici
Joj i ja sam zaosto na 13-ciTravisBickle je napisao/la:Mozda malo glupo pitanje, ali imam stariji racunar pa mi ne moze nijedna novija nba od 2k13. Eh skinuo sam ovaj torrent nba 2k13 reloaded ali mi trazi pasword kada krenem da ekstraktujem folder a koji gid sam pasword probao ne radi. Kad bi mi neko pomogao bio bih jako zahvalan
Postavit cu screenshot cim budem za racunarom, bas mi se igra nehumanoSarmelino je napisao/la:Joj i ja sam zaosto na 13-ciTravisBickle je napisao/la:Mozda malo glupo pitanje, ali imam stariji racunar pa mi ne moze nijedna novija nba od 2k13. Eh skinuo sam ovaj torrent nba 2k13 reloaded ali mi trazi pasword kada krenem da ekstraktujem folder a koji gid sam pasword probao ne radi. Kad bi mi neko pomogao bio bih jako zahvalan
Ne znam bas, daj ako ti nije mrsko screenshot pa da vidimo..
Ma meni je i dalje super, poigram nekad kad mogu, ako imas kakav yeben patch sa malo novijim rosterima stavi ovdjeTravisBickle je napisao/la:Postavit cu screenshot cim budem za racunarom, bas mi se igra nehumanoSarmelino je napisao/la:Joj i ja sam zaosto na 13-ciTravisBickle je napisao/la:Mozda malo glupo pitanje, ali imam stariji racunar pa mi ne moze nijedna novija nba od 2k13. Eh skinuo sam ovaj torrent nba 2k13 reloaded ali mi trazi pasword kada krenem da ekstraktujem folder a koji gid sam pasword probao ne radi. Kad bi mi neko pomogao bio bih jako zahvalan
Ne znam bas, daj ako ti nije mrsko screenshot pa da vidimo..
Sta igras MyCareer ili?TravisBickle je napisao/la:Igrica je vrh, prejaka je fkt. Evo rijesio sam nekako ovaj problem i evo igram cijeli dan, nisam jos naletio na neki dobar patch ali ako naletim postavit cu ovdje obavezno
MyCareer, haram sa PhilyemSarmelino je napisao/la:Sta igras MyCareer ili?TravisBickle je napisao/la:Igrica je vrh, prejaka je fkt. Evo rijesio sam nekako ovaj problem i evo igram cijeli dan, nisam jos naletio na neki dobar patch ali ako naletim postavit cu ovdje obavezno
Odigro prvu sezonu sa Bucksima, Mvp,dpoy,roy,6thman,FmvpTravisBickle je napisao/la:MyCareer, haram sa PhilyemSarmelino je napisao/la:Sta igras MyCareer ili?TravisBickle je napisao/la:Igrica je vrh, prejaka je fkt. Evo rijesio sam nekako ovaj problem i evo igram cijeli dan, nisam jos naletio na neki dobar patch ali ako naletim postavit cu ovdje obavezno
A ti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.