Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Elegant
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Elegant » 14 sep 2012, 17:23

Cartman je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Bojite li se za sigurnost vi što idete u Grčku?
http://www.****/sport/fudbal/58150-v ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moglo bi bit belaja. Jos ako nasi ponesu turske zastave ili im se prikljuce neki turci...
Pa mi kakve smo srece taman da nas i napadnu da bude nekih belaja UEFA bi nas kaznila vise nego njih, isto kao sto je bilo kad smo zadnji put gostovali na Marakani u BG, kakve se strahote ljudi prezivjeli a UEFA opet nas vise kaznila nego srbe.

A s obzirom da veci broj nasih ide dole u Grcku svasta je moguce. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 17:35

Elegant je napisao/la:Pa mi kakve smo srece taman da nas i napadnu da bude nekih belaja UEFA bi nas kaznila vise nego njih, isto kao sto je bilo kad smo zadnji put gostovali na Marakani u BG, kakve se strahote ljudi prezivjeli a UEFA opet nas vise kaznila nego srbe.

A s obzirom da veci broj nasih ide dole u Grcku svasta je moguce. :|
I opet zaobilazis istinu...Zasto? :( :(
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 sep 2012, 17:40

@gringo objasni ne kontam, sta zaobilazim istinu ?

Grunf
Kontakt:

Post Postao/la Grunf » 14 sep 2012, 17:45

Vi koji se lozite smirite dozivljaj:
- sa grcima imamo uzasnu tradiciju; nismo ih NIKAD dobili! o zadnjoj zvanicnoj utakmici je bolje i ne govoriti, kad su nam u zenici uvalili 4 komada i tu i pocinje raspad sistema, strajk, bojkot...
- koliko god se mora priznati da nam napadacka faza bolje funkcionise, sto zbog trenutne forme igraca sto zbog toga sto vec duze zajedno igraju, toliko se mora priznati da je odbrana gora nego u proslim kvalifikacijama, bar za sada. Beza Rahimica, Pandze i Papca tu je sada mnogo propuha i amnezija i trebace vremena da se stvari uhodaju. Susic bi trebao najvise na ovome raditi, na uigravanju odbrambene faze, sinhronizmu, uduplavanju, pokrivanju terena.
- Grci su klasicna cinicna ekipa koja tacno zna gdje i kad te treba kazniti. u stanju su iz polu prilike napraviti gol. Jos ako uzmemo u obzir da su nam prekidi bolna tacka, to treba itekako uzeti u obzir. pogledajte samo kako ruse na vrhuncu forme izbacise sa prvenstva, a ono nije bio prvi put da favorita naguze.

Sto se tice igraca i formacije, cinjenica je da je Pjanic nas kljucni igrac, pogotovo od kada ima slobodu na sredini terena. To je vanserijski igrac koji jednu solidnu ekipu moze da napravi vrhunskom (kao sto je npr Zidane Francusku) i treba boga moliti da je uvijek zdrav. on samo moze jos vise napredovati, pogotovo od kada je pod palicom Zemana. Jos kad bi tu bio kakav bolji centarhalf da mu pokriva ledja, bila bi idila na sredini! ali ni mali Zahirovic nije bio los ove prve dvije i dosta je pretrcao i krpio. tako da za sad su njih dvojica rjesenje na toj centralnoj poziciji. slazem se u vezi Stevanovica (umjesto Ibisevica), ali pod uslovom da se vraca, pokriva bok i pomaze mujdzi.
Sto se stopera tice sa Spahicem (i tu treba boga moliti da je on uvijek zdrav), Pandza je bio postao odlican sa njim u paru. Fino su se nadopunjavali i bili prilicno pouzdani. Sada je jedino nadati se da koga god stavi da ga Spahic malo oblikuje i dovede u red, nadam se da ovaj Vranjes moze biti rjesenje.
Znaci: Begovic - Mujdza, Vranjes, Spahic, Lulic - Stevanovic, Zahirovic, Pjanic, Salihovic - Misimovic - Djeko

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 14 sep 2012, 17:55

E svasta nemam rijeci...Toliko cekali desno krilo i sad kad smo ne dobili krilo nego fenomena na desnoj strani nadju se gavrani da nam ispijaju oci... :( :(
Pa mi smo prosle kvalifikacije izgubili zbog Pjanica na desnom krilu i Rahimica i Medunjanina na DM-u...Ali prvenstveno zbog Pjanica na krilu... ;)

Pa gdje si selektore nisam te prepoznao.. Ne ispija tebi niko oči, pročitaj malo bolje šta sam napisao, pa komentariši.. Uostalom, daj Bože da piči po krilu k'o Bolt, to nam i fali, ali sad da je fenomen, pretjeruješ malo..
Ja sam hoću da kažem da neki previše očekuju od njega na osnovu jedne odigrane utakmice.. Sačekajmo par utakmica, pa ćemo mu onda suditi.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 sep 2012, 18:06

Grunf je napisao/la: Znaci: Begovic - Mujdza, Vranjes, Spahic, Lulic - Stevanovic, Zahirovic, Pjanic, Salihovic - Misimovic - Djeko
Slazem se sa ovim, to je najbolje sto trenutno imamo.

------------------------Begovic------------------------

Mujdza-------Vranjes--------Spahic-------Salihovic/Lulic

----------------Pjanic---------Zahirovic--------------

Stevanovic-----------Misimovic---------------Lulic/Salihovic

---------------------------Dzeko.................................

Ili da Pjanic i Stevanovic zamjene pozicije, također Vranjes ili Sunjic ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 14 sep 2012, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 18:07

-SanaFCŽ- je napisao/la:E svasta nemam rijeci...Toliko cekali desno krilo i sad kad smo ne dobili krilo nego fenomena na desnoj strani nadju se gavrani da nam ispijaju oci... :( :(
Pa mi smo prosle kvalifikacije izgubili zbog Pjanica na desnom krilu i Rahimica i Medunjanina na DM-u...Ali prvenstveno zbog Pjanica na krilu... ;)

Pa gdje si selektore nisam te prepoznao.. Ne ispija tebi niko oči, pročitaj malo bolje šta sam napisao, pa komentariši.. Uostalom, daj Bože da piči po krilu k'o Bolt, to nam i fali, ali sad da je fenomen, pretjeruješ malo..
Ja sam hoću da kažem da neki previše očekuju od njega na osnovu jedne odigrane utakmice.. Sačekajmo par utakmica, pa ćemo mu onda suditi.
Da pratis U21 repku i Vojvodinu znao bi i to dobro zasto je fenomen...
Toliko od mene...

Elegant@
Boldano, veznao za UEFU. Senad ti je sve ono u tancine objasnio... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 14 sep 2012, 18:18

gringobih je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:E svasta nemam rijeci...Toliko cekali desno krilo i sad kad smo ne dobili krilo nego fenomena na desnoj strani nadju se gavrani da nam ispijaju oci... :( :(

Toliko od mene...

Elegant@
Druže, jedno je U21 i Vojvodina, a drugo repka.. Ne sporim ja njegov kvalitet, ali dok se ne pokaže u repci ne treba od njega čuda očekivati.. Ali svakako je dobro došao ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 18:20

-SanaFCŽ- je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Toliko od mene...

Elegant@
Druže, jedno je U21 i Vojvodina, a drugo repka.. Ne sporim ja njegov kvalitet, ali dok se ne pokaže u repci ne treba od njega čuda očekivati.. Ali svakako je dobro došao ;)
Dobro, zaboravit cemo Vels i ko je prekinuo crni niz od 7 utakmica...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 14 sep 2012, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 sep 2012, 18:34

Prijateljska utakmica, bez nekakvog veceg naboja. Slazem se da ju je dobro odradio, ali jos se on mora dokazati da bi bio ''siguran'' u prvih 11.
Celik!3,2,2.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 18:40

AllGunsBlazing je napisao/la:Prijateljska utakmica, bez nekakvog veceg naboja. Slazem se da ju je dobro odradio, ali jos se on mora dokazati da bi bio ''siguran'' u prvih 11.
Nije li bilo i prije te utakmice kamaru takvih bez naboja i koliko to mi cekasmo pobjedu ?? :(

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 sep 2012, 18:48

Koga bude interesovalo kako igra Ervin Zukanovic, veceras na SportuKlubu ima prijenos utakmice Kortrijk-Klub Briz...pocetak u 20:30 sati...da uporedimo malo neke Sunjice i Vranjese naspram Zukanovica ;)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 sep 2012, 18:51

------------------------------------------------Begovic--------------------------------------------

---------------------Mujdza-------------------Spahic------------------Vranjes------------------

-------------------------------Zahirovic------------------Pjanic----------------------------------

------Lulic-------------------------------Misimovic-----------------------Salihovic-------------

------------------------Ibisevic----------------------------------Dzeko---------------------------
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 18:52

U vezi ove utakmice suvisno je puno pricati ubjedljiva pobjeda 3-0., ali naravno da prije toga dobro odigramo u Grckoj kako mi znamo i umijemo.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 sep 2012, 18:56

scorpion je napisao/la:Koga bude interesovalo kako igra Ervin Zukanovic, veceras na SportuKlubu ima prijenos utakmice Kortrijk-Klub Briz...pocetak u 20:30 sati...da uporedimo malo neke Sunjice i Vranjese naspram Zukanovica ;)
Nije mi jasno zašto si tako negativan prema Šunjiću i Vranješu ? Odigrali smo dva meča, a njih dvojica su svoj posao odradila korektno. Za Vranješa je Pape poslije meča u Zenici rekao da je odigrao vrlo dobro, onda dođeš ti i "pametuješ" nešto o njima. A ti sada od Zukanovića napravi Ferdinanda, kao, Zukanović je Ferdinand za njih dvojicu.

Slažem se da Zukanović treba dobiti poziv i neka pokaže šta zna, ali to nije razlog da "pljuješ" ovu dvojicu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 sep 2012, 18:58

JTS je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Koga bude interesovalo kako igra Ervin Zukanovic, veceras na SportuKlubu ima prijenos utakmice Kortrijk-Klub Briz...pocetak u 20:30 sati...da uporedimo malo neke Sunjice i Vranjese naspram Zukanovica ;)
Nije mi jasno zašto si tako negativan prema Šunjiću i Vranješu ? Odigrali smo dva meča, a njih dvojica su svoj posao odradila korektno. Za Vranješa je Pape poslije meča u Zenici rekao da je odigrao vrlo dobro, onda dođeš ti i "pametuješ" nešto o njima. A ti sada od Zukanovića napravi Ferdinanda, kao, Zukanović je Ferdinand za njih dvojicu.

Slažem se da Zukanović treba dobiti poziv i neka pokaže šta zna, ali to nije razlog da "pljuješ" ovu dvojicu.
Porediti igraca iz ispodprosjecne ukrajinske ekipe i igraca koji je izabran u prvih 11 belgijske lige prosle sezone, je iluzorno. Ali Susic je stvorio sliku da od ovih nema boljih :cry:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 sep 2012, 19:05

Moze li mi ko pomoci da nabavim dvije karte za tekmu, samo karte, jer sam van BIH
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 sep 2012, 19:07

Kakve su sanse da Pandza ozdravi do utakmice sa Grckom,zna li neko vise o njegovoj povredi? :?: :?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 sep 2012, 19:11

sedra je napisao/la:Kakve su sanse da Pandza ozdravi do utakmice sa Grckom,zna li neko vise o njegovoj povredi? :?: :?
Pandža pauzira 6 mjeseci, ako ne i više.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 sep 2012, 19:20

JTS je napisao/la:
sedra je napisao/la:Kakve su sanse da Pandza ozdravi do utakmice sa Grckom,zna li neko vise o njegovoj povredi? :?: :?
Pandža pauzira 6 mjeseci, ako ne i više.
Steta,kako za nasu odbranu tako i za njega,Pandza je ok.momak.Zelim mu da ozdravi sto prije...bas se bio uhodo sa Spahicem pozadi i eto sad :cry:
Procito sam gore par postova o tekmi sa Grcima i slazem se da ih treba udaririti sa jakim i prodornim krilima,imamo mi igrace koji su sposobni za takve stvari.Malog Stevanovica sam gledao u zadnje dvije utakmice sa mladima i on nam je bingo pravi sto se toga tice.Jos samo da Lulic udje u formu..ma ja imam nekako pozitivan osjecaj,jednostavno sve kockice smo skoro slozili samo da Pape pojaca odbranu.Ja sam optimista,bar nerijesen rezultat. :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.