FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: FIFA 13
Radi Fife tek sada idem spavati.
Igram Be a Pro, počeo u Ado Den Haag i oni me poslali na posudbu u Brondby. Kod njih sam u 3 utakmice dao 9 golova.
Igram na semi-pro.
Menadžersku karijeru ne znam skim da počnem, a igrat ću na professional ili world class.
Šta reći za Fifu nego da je najjača fudbalska igrica.
Kad bi me Pes ovoliko dugo zadržo da igram?

Igram Be a Pro, počeo u Ado Den Haag i oni me poslali na posudbu u Brondby. Kod njih sam u 3 utakmice dao 9 golova.

Menadžersku karijeru ne znam skim da počnem, a igrat ću na professional ili world class.
Šta reći za Fifu nego da je najjača fudbalska igrica.
Kad bi me Pes ovoliko dugo zadržo da igram?

Jesu li se vama pojebale kontrole i kako da ih namjestim?
EDIT: nema veze, skonto sam
EDIT: nema veze, skonto sam
Zadnja izmjena: afa97, dana/u 08 okt 2012, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
zavolio sam je odma, dao golcinu sa patom sa otprilike 30 metara 

ja odma sa reusom iz slobodnjakaahmad_tz je napisao/la:zavolio sam je odma, dao golcinu sa patom sa otprilike 30 metara

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Kako pucas slobodni, ja znam na sokeru ovde nemam veze.
FIFA FIFI gribe rep, valjda će da mi radi, kad ona druga "simulacija" neće 

Dajte malo objasnite kako kontrole namjestiti, neka mi plava linija ide uz igrača nikako je se riješit. Kako da namjestim da mi k'o u PES - u bude 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
pa ides na customize fifa/controlls i prvo namjestis sebi keyboard only i onda dalje ces znati samToxicity je napisao/la:Dajte malo objasnite kako kontrole namjestiti, neka mi plava linija ide uz igrača nikako je se riješit. Kako da namjestim da mi k'o u PES - u bude
Na legendary preteško
Ipak ću nastavit igrat na World Class. Što se tiče igre, gameplay dosta izmjenjen, dosta se poradilo na prijemu lopte, pa je sad dosta teže iskontrolisati loptu, lica igrača sad dosta bolje urađena, transfer sistem je sad dosta dosta bolji, komentatori svake godine sa sve više rečenica i nekih dodataka, pa sad npr ako počnu pričati o klubu i prekine ih neka šansa ili korner, poslije tog kornera il kad se otkloni opasnost ispred gola oni nastavljaju tu priču od ranije rečenicom "So Martin where were we..." ili "We were talking about..."
Trener pored aut linije lijepo izgleda, igrači koji se zagrijavaju također, lijepo je vidjeti i da se fotografi i policija konačno pomjera i daje znake života
Sve u svemu, odlična igra, i dalje naravno bolja od PESa 

Trener pored aut linije lijepo izgleda, igrači koji se zagrijavaju također, lijepo je vidjeti i da se fotografi i policija konačno pomjera i daje znake života

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
moze neko link na pp da prvo skinem
-
- Kontakt:
Moze neko da ubaci link za torrent od fife 13 full i krek taj posebno
da ne skidam sa strane svasta nisam bas skontao sve..

takođe.kecanovic5 je napisao/la:Moze neko da ubaci link za torrent od fife 13 full i krek taj posebnoda ne skidam sa strane svasta nisam bas skontao sve..
Odlazi Safete.
Ali neću na keyboardu da igram, imam džojstik od PS-a i nikako da skontam kako da namjestim, npr. da je na x dodavanje, na 0 uklizavanje itd. Na PES - u mi je to puno jednostavnijegeoxx je napisao/la:pa ides na customize fifa/controlls i prvo namjestis sebi keyboard only i onda dalje ces znati sam

Real Madrid
Real Madrid
- TheVerminator
- Kontakt:
Ako ti je od PS-a, jel koristiš DS3 Tool da bi ga spojio?Toxicity je napisao/la:Ali neću na keyboard da igram, imam džojstik od PS-a i nikako da skontam kako da namjestim, npr. da je na x dodavanje, na 0 uklizavanje itd. Na PES - u mi je to puno jednostavnijegeoxx je napisao/la:pa ides na customize fifa/controlls i prvo namjestis sebi keyboard only i onda dalje ces znati sam
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
mozel sve te linkove sto trebam skinuti na pp . hvala
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kako misliš da bi ga spojio? Pomoću konvertoraTheVerminator je napisao/la:Ako ti je od PS-a, jel koristiš DS3 Tool da bi ga spojio?

Real Madrid
Real Madrid
Emir ZENICA je napisao/la:mozel sve te linkove sto trebam skinuti na pp . hvala
- TheVerminator
- Kontakt:
Mislio sam na instalaciju drivera. Ja svoj dzojs spojim preko USB-a, i onda uđem u DS3 Tool koji instalira potrebne drivere.Toxicity je napisao/la:Kako misliš da bi ga spojio? Pomoću konvertoraTheVerminator je napisao/la:Ako ti je od PS-a, jel koristiš DS3 Tool da bi ga spojio?.. Nisam baš najbolje razumio pitanje. Samo mi reci kako da igram kao PES - a
Ja u tome DS3 imam opciju da sebi štimam kontrole i to.

Ne štimam kontrole u FIFI, nego u ovom programu. Nadam se da ti je jasnije

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Jao kontrole su strasne 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.