Nije je izborio,dobio je pozivnicu,hajde da se kladimo da sam i ja otisao da bi bio zadnji ?VolimLiverpool je napisao/la:Joj @Aca je najjači.![]()
Tek sam sad ustao i ovako nešto sam i očekivao,iskreno.Međutim,čovjek se izborio za Olimpijadu i kao takav,nemamo mu šta prigovarati.Samo,ili treba ostaviti plivanje ili fakultet,ne može oboje.
OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI London 2012 - BIH
ZELJEZNICAR 1921!
Fazlija corav i puca iz puske, i da budemo neka sportska nacijaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ko ono reče da ćemo pokazati da smo sportska nacija

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
možda u sportskom ribolovu(al da je dopušteno dinamitom i hlorom) il da je olimpijska disciplina predvidjanje pa džemilu s kašikama i milana poslat.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ensar se napuco za rucak..madrileno je napisao/la:Bolje bi ovaj prosao od njega " onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJEZNICAR 1921!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
SRAMOTA !
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Haj barem smo 100% sigurni da gore od ovog i da hoce ne moze,znaci u buducnosti svaki rezultat koji nije zadnje mjesto je uspjeh
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ovaj dio sa treningom stoji,al ima druga strana medalje nemreš trenirat svaki dan 4 godine a gladan(u tome grmu leži zec) ,zaposli u državnoj firmi perspektivnog sportaša napravi mu fleksibilno radno vrijeme i plaćaj ga za trening kao da radi i tako se dolazi do rezultata,hebiga kad kod nas u državnu službu može samo rodjak il onaj čiji mama i baba imaju za potplatit a takvi su obično dembelani i nehljebovci naučeni da drugi rade za njih.Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
bistrikboy je napisao/la:Otisao je sa pozivnicomLivnjak je napisao/la:netreba mu se klanjati, ali ponavljam, on je sebi zaradio nastup, i njegov rezultat je njegova stvar!aleksandar_veliki je napisao/la:Trebamo se Hajderu klanjati posto nas je fantasticno predstavio na OI, vazno je ucestvovati.
Kada mi poslajemo nekoga sa 100 godina sa pozivnicom i taj bude skoro zadnji, tu mozemo prigovarati, i biti ljuti!
hamzaTM87 je napisao/la:Nije je izborio,dobio je pozivnicu,hajde da se kladimo da sam i ja otisao da bi bio zadnji ?
B-Norma: 2:04,38
Njegov BIH Rekord: 2:04.21
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa covjece isto ti ga dodje,ha radio moj rodjak ha ovaj Hajder,ne mozes ga staviti na platni spisak dok on trenira,zato nam i drzava jeste gdje jeste...Fazon je u tome sto treba puno odricanja da bi se doslo do rezultata,a mi jednostavno za to nismo spremni,nismo naucili,mazeni smo i pazeni od malih nogu i to je jedina istina...Budi dobar,nadji sponzora i furaj,a ne,ne valja 5 para,hoces da ti drzava da pare a na sta,na koji rezultat....madridist je napisao/la:ovaj dio sa treningom stoji,al ima druga strana medalje nemreš trenirat svaki dan 4 godine a gladan(u tome grmu leži zec) ,zaposli u državnoj firmi perspektivnog sportaša napravi mu fleksibilno radno vrijeme i plaćaj ga za trening kao da radi i tako se dolazi do rezultata,hebiga kad kod nas u državnu službu može samo rodjak il onaj čiji mama i baba imaju za potplatit a takvi su obično dembelani i nehljebovci naučeni da drugi rade za njih.Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
Slatina Bog i batina
on je tek mozda godinu-dvije u njemackoj, tamo naravno ima uslove kao sto je bazen i tako, ali recimo nije imao trenera koji ce ga pripremati za olimpijadu. a skoro citav zivot je trenirao u bih, gdje nema uslova, nema olimpijskog bazena u bih. i za 2 godine u njemackoj nemozes nadoknaditi 10 godina losih uslova. i naravno da ce studirati, pa sta vi mislite, da se od plivanja tek tako moze ziviti? samo najbolji plivaci mogu ziviti od plivanja, mozda onih prvih 7-8 na olimpijadi u svakoj disciplini. pa skoro svi ostali sportisti studiraju na olimpijadi. malo je profesionalnih sportova, od kojih se moze ziviti. a osim toga ako ti sa 15-16 godina nemas perspektivu da postanes vrhunski, naravno da ce ti skola biti prioritet.Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
Pa napisao sam perspektivnog sportistu ne prvog mlakonju kojeg na ulici ufatiš u dresu
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mozda i 3 godine je gore...U Tuzli care imas bazen jest da je 25 metara al sto ga nema onda u tome na EP u malim bazenima?dino-92 je napisao/la:on je tek mozda godinu-dvije u njemackoj, tamo naravno ima uslove kao sto je bazen i tako, ali recimo nije imao trenera koji ce ga pripremati za olimpijadu. a skoro citav zivot je trenirao u bih, gdje nema uslova, nema olimpijskog bazena u bih. i za 2 godine u njemackoj nemozes nadoknaditi 10 godina losih uslova. i naravno da ce studirati, pa sta vi mislite, da se od plivanja tek tako moze ziviti? samo najbolji plivaci mogu ziviti od plivanja, mozda onih prvih 7-8 na olimpijadi u svakoj disciplini. pa skoro svi ostali sportisti studiraju na olimpijadi. malo je profesionalnih sportova, od kojih se moze ziviti. a osim toga ako ti sa 15-16 godina nemas perspektivu da postanes vrhunski, naravno da ce ti skola biti prioritet.Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
U boldovanom i jeste fazon,nije perspektivan,nije dobar plivac,a to nije ni do kakvh uslova nego do njega i to je to...I nije istina da se od sporta ne moze zivjeti,najboljih 20 moze u svakom sportu dobro zivjeti valjda je to svima jasno...
Slatina Bog i batina
Treba ukinuti nas Olimpijski komitet na jedno 12. godina. Pokusati napraviti nesto. Uvesti djeci od 7. do 15. g. obavezno bavljenje nekim Olimp. sportom.
Uloziti u infrastruktu, dovesti strucnjake i 2024. smo sila.

Uloziti u infrastruktu, dovesti strucnjake i 2024. smo sila.

jel doplivo
bio je prosle godine cak u polufinalu na 100m mjesovito na EPSlatinash_7 je napisao/la:Mozda i 3 godine je gore...U Tuzli care imas bazen jest da je 25 metara al sto ga nema onda u tome na EP u malim bazenima?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Netačno.dino-92 je napisao/la:on je tek mozda godinu-dvije u njemackoj, tamo naravno ima uslove kao sto je bazen i tako, ali recimo nije imao trenera koji ce ga pripremati za olimpijadu. a skoro citav zivot je trenirao u bih, gdje nema uslova, nema olimpijskog bazena u bih. i za 2 godine u njemackoj nemozes nadoknaditi 10 godina losih uslova. i naravno da ce studirati, pa sta vi mislite, da se od plivanja tek tako moze ziviti? samo najbolji plivaci mogu ziviti od plivanja, mozda onih prvih 7-8 na olimpijadi u svakoj disciplini. pa skoro svi ostali sportisti studiraju na olimpijadi. malo je profesionalnih sportova, od kojih se moze ziviti. a osim toga ako ti sa 15-16 godina nemas perspektivu da postanes vrhunski, naravno da ce ti skola biti prioritet.Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
bolje bi mu bilo da je skocio ranije u vodu i bio diskvalifikovan 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Slatinash_7
- Kontakt:
Vidi se da ne pratis plivanje,neki dan cura skoci ranije i nista,normala ponovljen start i ona plivala,bas u onoj utrci gdje je Litvanka uzela zlato,tako da,ovaj nije imao nikakve sanse da se ne obrukaKK_Bosna je napisao/la:bolje bi mu bilo da je skocio ranije u vodu i bio diskvalifikovan

Slatina Bog i batina
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav doček? Što sramote državu? 

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pa nije bilo baš tako. Ona je skočila jer se čuo zvuk kao za start, ali to je bila greška, jer nije bio dat znak "on your marks", ostale su to skontale, a ona se bacila. Pogrešan start znači diskvalifikacija.Slatinash_7 je napisao/la:Vidi se da ne pratis plivanje,neki dan cura skoci ranije i nista,normala ponovljen start i ona plivala,bas u onoj utrci gdje je Litvanka uzela zlato,tako da,ovaj nije imao nikakve sanse da se ne obrukaKK_Bosna je napisao/la:bolje bi mu bilo da je skocio ranije u vodu i bio diskvalifikovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.