Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Padam na Herthi sramota su a i x2 golovi bremen-bvb, cigani...
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Fino je krenulo,jos ova 2 aBdmiky_hz je napisao/la:Chelsea-Man Utd 1
Werder-Dortmund oba daju
Inter-Roma 3+
Valencia-Zaragoza 1
Sevilla-Villareal oba daju
Koeficijent malo veci od 12... uplata kolko bude potrebno da dobitak bude do stoje,sto znaci 8 i 20 feninga
Edit- jos jedan...ajde Inter jos 2 komada primi zabi svejedno

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 nov 2009, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hertha me dobro zajeba veceras
, da su mazlumi samo izdrzali jos 10 minuta...

Da sam odigrao što sam rekao i što sam bio naumio imao bih sada pare u džepu, a ne sada očekujem još jedan nemogući par da će biti u drugom poluvremenu više golova. Čista sreća, pogodio sam već 4 para isto tako, sada još jedan, ma nema šanse. Neka ovako mi i treba, kako mi odoše pare iz džepa u ova dva dana. Očigledno da ću opet bez kladionice 6 mjeseci. Sam sebe kazniti, ovo je sramotno kako sam pao na nekoliko listića.
Roma x u košarci, eto kakve sam sreće.
Jučer samo na Bayernu. Na drugom listiću kao što rekoh Roma. Na trećem samo Hertha 1x. Na četvrtom samo Cetic , pa dokle više. Da mi je dobiti ovaj "nemogući" listić da vratim izgubljen novac. (mission impossible).
Hertha bilo vam kao Posušju

Roma x u košarci, eto kakve sam sreće.
Jučer samo na Bayernu. Na drugom listiću kao što rekoh Roma. Na trećem samo Hertha 1x. Na četvrtom samo Cetic , pa dokle više. Da mi je dobiti ovaj "nemogući" listić da vratim izgubljen novac. (mission impossible).

Hertha bilo vam kao Posušju

miky_hz je napisao/la:Chelsea-Man Utd 1
Werder-Dortmund oba daju
Inter-Roma 3+
Valencia-Zaragoza 1
Koeficijent malo veci od 12... uplata kolko bude potrebno da dobitak bude do stoje,sto znaci 8 i 20 feninga
**** im majku zabarku da im ****...

Znaci gol samo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro došao u klub gdje nam fali jedan gol da dobijemo nešto. 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne da admin da se postavi listicmiky_hz je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Chelsea-Man Utd 1
Werder-Dortmund oba daju
Inter-Roma 3+
Valencia-Zaragoza 1
**** im majku zabarku da im ****...fuj fuj
mrs druga liga
![]()
Znaci gol samo

8 stoja mi zabari izbise iz dzepa

Bogu za plakati

A fino je mogao Inter dati jos jedan,pa da se i ja i ti radujemo

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ne mogu vjerovati , čekao sa samo Botafaga u drugom više golova. Bilo u prvom 1:0, u drugom u 68 minuti zabiše gol u 68 minuti i nakon toga ništa. Razočaran sam i nema klađenja meni više, ovo je čista namještalka, na što sam sve pao u životu na kladionici. Živjela kvota od 1.20, pa čak i jednom 1.05 da će Brazil dati gol protiv Japana gdje sam uplatio 50km i pao.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne odaji se. Suti.Pastuh je napisao/la:Ne mogu vjerovati , čekao sa samo Botafaga u drugom više golova. Bilo u prvom 1:0, u drugom u 68 minuti zabiše gol u 68 minuti i nakon toga ništa. Razočaran sam i nema klađenja meni više, ovo je čista namještalka, na što sam sve pao u životu na kladionici. Živjela kvota od 1.20, pa čak i jednom 1.05 da će Brazil dati gol protiv Japana gdje sam uplatio 50km i pao.![]()
![]()
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma šta neću, ono je žalmoso bilo, ubio bih i Tysona onda da je bio kraj mene. Ono su tužni dani bili. I opet neću igrati kladionicu nikad više. Nisam je igrao od Aprila i sada hajde da vidim hoće li me. Te padoh na dosta listića na paru. Nema ovo svrhe, pa samo kada vidim da je jedna kladionica sponzor nekom klubu sve mi je jasno. Ali eto, pokušao sam nešto ali ništa od toga. Potrošio sam 25km u dva dana, nekome nije to puno, ali meni kao studentu jeste. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Hmm, pa ne bih rekao. Ma bice ba srece, znas kad krene onda svaki drugi dan pare stizu.Pastuh je napisao/la:Ma šta neću, ono je žalmoso bilo, ubio bih i Tysona onda da je bio kraj mene. Ono su tužni dani bili. I opet neću igrati kladionicu nikad više. Nisam je igrao od Aprila i sada hajde da vidim hoće li me. Te padoh na dosta listića na paru. Nema ovo svrhe, pa samo kada vidim da je jedna kladionica sponzor nekom klubu sve mi je jasno. Ali eto, pokušao sam nešto ali ništa od toga. Potrošio sam 25km u dva dana, nekome nije to puno, ali meni kao studentu jeste.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne igram, i da, pao bi Tyson haha. Moji udarci nogom su jaci nego njegovi sakom

tako sam stalno gubio na onaj **** svedski hokej, zadnje 3 sedmice na njega sam izgubio oko 450km... vec zato je bolje igrati na svabski nogomet, tu zna cesto upaliti, al bas ono pravo 

Hehe, pa jesi li i ti ono iz Mostara baš kao i ja. 

jesam bratePastuh je napisao/la:Hehe, pa jesi li i ti ono iz Mostara baš kao i ja.

ps: sutra ima ponuda odlicna za zvajtu: aachen-hansa 2.05 3.30 3.45

Ne hvala, ne želim da igram više. ali brate svakako da znam dosta o košarci, a posebno NBA. Pa ako hoćeš nekad neki savjet, samo PM. Danas očigledna kvota 1.85 i pobjeda Detroita. I pobjedili su na kraju. 

- Groundhopper
- Kontakt:
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
Uh i ja sam ovu sedmicu na 4 listica pao sve na jednom paru,njemci su me ubili
..Zato ulozio 5 km da ce dati oba gol na :
West Ham U.-Everton
Blackburn R. -Portsmouth
i 15 km u dzepu
.Sljedeci put ide 10 pa sve tako 

West Ham U.-Everton
Blackburn R. -Portsmouth
i 15 km u dzepu

hocu hvalaPastuh je napisao/la:Ne hvala, ne želim da igram više. ali brate svakako da znam dosta o košarci, a posebno NBA. Pa ako hoćeš nekad neki savjet, samo PM. Danas očigledna kvota 1.85 i pobjeda Detroita. I pobjedili su na kraju.

steve-o je napisao/la:hocu hvalaPastuh je napisao/la:Ne hvala, ne želim da igram više. ali brate svakako da znam dosta o košarci, a posebno NBA. Pa ako hoćeš nekad neki savjet, samo PM. Danas očigledna kvota 1.85 i pobjeda Detroita. I pobjedili su na kraju.. ponekad i zna upaliti na nba, al' me je neku vecer zeznuo boston
Heh, to je bilo iznenađenje, i nisu u nekoj formi. Malo su pali kakvi su bili na početku sezone. Evo , vidiš Utah, plače ponuda za njom , oboriti te dok kažeš keks. Kladioničarska ekipa ove sezone, nešto kao Bullsi prošle.
U vezi Hokeja, ma samo furaj Medveščaka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.