14.3.Sarajlijc@ je napisao/la:Kad pocinje liga?
NK Bosna Visoko
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: NK Bosna Visoko
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosna - Rudar Kakanj 0:1
Nogometaši Bosne su danas odigrali još jednu jaku kontrolnu utakmicu, a protivnik je bio federalni prvoligaš, Rudar iz Kaknja. Utakmica se igrala na terenu sa umjetnom travom i Bosna je u prvom poluvremenu bila bolji rival i stvorila je nekoliko dobrih prilika. U drugom dijelu je Rudar preuzeo inicijativu i poveo već u 47.minuti preko Bajre Spahića. Imali su Kakanjci još neke prilike, s tim da treba reći da je trener Bosne Karahmet, promjenio nekoliko igrača i Bosna je u drugom dijelu igrala sa slabijom postavom, dok je Rudar uveo bolje igrače. Na kraju je ostalo 0:1, ali bila je to dobra provjera za Bosnu protiv ekipe koja je ipak u poodmaklom dijelu priprema. Novi prijateljski meč Bosna će igrati u nedjelju protiv sarajevskog Napretka, takođe na terenu sa umjetnom travom.
visoko.co.ba
Ne bih ja prijateljske sa njima odigrao nikad 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Ne bih ja prijateljske sa njima odigrao nikad
Vitez odbio da igra na umjetnoj travi pa smo mi kao velika gospoda pristali da odigramo utakmicu.Polako,znaju oni da nema vise komsijskog derbija kao nekada.
Svakako imaju prijatelje iz Banovica,pa neka se s njima lizu.
Nisu zaslužili da ih ugostimo kao prijatelje
Al' hajde nema veze, doći će na naplatu to sve kad tad

Al' hajde nema veze, doći će na naplatu to sve kad tad

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Muhamed Plakalo i Mirza Račić nova pojačanja NK Bosna
Danas su u prostorijama NK Bosna ugovore potpisala dvojica novih igrača i to Muhamed Plakalo i Mirza Račić. Muhamed Plakalo rođen je 07.07.1993. godine u Sarajevu i igra na poziciji prednjeg veznog igrača. Karijeru je poćeo u ŠF "Bubamara" Sarajevo, da bi poslije toga nastupao za FK Sarajevo i FC Nacional Portugal u omladinskim kategorijama. Poslije povratka u Bosni i Hercegovini nastupao je za FK Sarajevo kod trenera Dragana Jovića, odakle je prešao u FK Rudar Pljevlja (Crna Gora). U NK Bosna došao je iz FC Olimpic Sarajevo.
Mirza Račić rođen je 20.02.1994. godine u Visokom i igra na pozicijama oba bočna igrača. Karijeru je poćeo u ŠF "Bubamara" Sarajevo, odakle je prešao u FK Sarajevo gdje je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kod trenera Emira Karahmeta i Dženana Uščuplića. Debi u prvom timu FK Sarajevo imao je kod trenera Dragana Jovića.
Nakon FK Sarajevo odlazi u Švedsku u FC Landscrona Boys gdje mu je trener bio legendarni švedski nogometaš Hanrick Larsson. U Švedskoj doživljava težu povredu nakon koje se nije uspio vratiti u prijašnju formu, tako da se odlućio na povratak u Bosnu i Hercegovinu.Oba igrača potpisali su ugovore do 30.06.2015. godine, uz opciju produženja istih.
http://nkbosna.ba/novosti/378-muhamed-p ... a-nk-bosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Mahir Tekešinović potpisao ugovor s prvim timom NK Bosna
Nakon što su Tarik Šukrija i Esmer Alimanović pred početak jesenjeg dijela sezone potpisali ugovore sa NK Bosna, isto je učinio i Mahir Tekešinović. Mahir Tekešinović rođen je 21.07.1997. godine u Visokom. Fudbal je počeo trenirati u ŠF "Centrosport" Visoko gdje su mu treneri bili Elvir Memić i Esmir Džafić, a nakon toga nastavio u ŠF "Vi-Sport" Visoko. U jesenjem dijelu sezone 2014/2015 nastupao je za juniorski tim NK Bosna kod trenera Nermina Pašalića gdje se posebno i istakao.
Nastupi u juniorima bili su najbolja preporuka trenerima prvog tima Emiru Karahmetu i Elviru Memiću da ga prikljuće istom.Mahir Tekešinović igra na poziciji štopera i lijevog beka.
http://nkbosna.ba/novosti/375-novi-igrac-nk-bosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sve ove pitare dovodimo 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za koliko ti brate klubova navijas 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo ti je brate lokal patriotizam ako me kontašMortemHz je napisao/la:Za koliko ti brate klubova navijas

A navijam za Želju i simpatišem Milan

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Stani zivota ti.Hoces mi reci da nismo trebali dovesti Plakala koji je igrao u PL ili ovog Mirzu sto je igrao u inostranstvu samo zato sto su pitari?FaraonTM je napisao/la:Pa sve ove pitare dovodimo
Da si pratio treninge i utakmice vidio bi mnoge igrace na probi.Recimo jucer je igrao neki momak protiv Saska.
Sad je i to problem? Podoban je ako nije igrao za Sarajevo? Prvo je bio problem sto dolaze na posudbu iz Sarajeva.Pa se negodovalo sto nema "nase" djece.Hoce li vam vise jednom dosaditi?
Mene pitas?Za koliko ti brate klubova navijas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne,pitao sam plavog druga iznad 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
[quote="samo_lijevo"]
Stani zivota ti.Hoces mi reci da nismo trebali dovesti Plakala koji je igrao u PL ili ovog Mirzu sto je igrao u inostranstvu samo zato sto su pitari?
Da si pratio treninge i utakmice vidio bi mnoge igrace na probi.Recimo jucer je igrao neki momak protiv Saska.
Sad je i to problem? Podoban je ako nije igrao za Sarajevo? Prvo je bio problem sto dolaze na posudbu iz Sarajeva.Pa se negodovalo sto nema "nase" djece.Hoce li vam vise jednom dosaditi?
Hahahahaha šalim se bolan

Stani zivota ti.Hoces mi reci da nismo trebali dovesti Plakala koji je igrao u PL ili ovog Mirzu sto je igrao u inostranstvu samo zato sto su pitari?
Hahahahaha šalim se bolan

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U drugom susretu Rudara i Slavije iz Istočnog Sarajeva u toku zimskih priprema, premijerligaš je bio uspješniji i pobijedio sa 2:0.
Nasuprot prvoj utakmici koja je odigrana u Makarskoj, u kojoj nije bilo golova, u drugom susretu između Rudara i Slavije, raspoloženiji su bili strijelci premijerligaša iz Istočnog Sarajeva koji su dva puta zatresli mrežu Amira Bekana.
Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu. Prvo je Salković poslije centaršuta Šabanovića glavom loptu "zakucao" pod prečku Bekana za 1:0, a konačan rezultat od 2:0 postavio je rezervista Lamburić.
Ovo je bila posljednja provjera Slavije pred početak proljetnog dijela prvenstva, a trener Radović koristio je usluge samo 15 igrača, koji konkurišu za početnu postavu za prvenstveni meč u Mostaru.
Prijateljski meč:
RUDAR - SLAVIJA 0:2
Teren s plastičnom podlogom "Luke" u Visokom. Gledalaca 200.Sudija: Admir Begić (Zenica). Strijelci: 0:1 Salković (56), 0:2 Lamburić (78).
RUDAR (K): Bekan, Merdić (Goralija), Šinik (Kim), Čizmić (Begić), Dučić (Hrustanović), Topalović, Petrović (Gafurović), B.Spahić (Čehajić), Kulović, Vasilić, Neimarlija (Kil). Trener: Valentin Plavčić.
SLAVIJA: Lučić, Šabanović, Hodžurda, Vejnović (Kartal), Popović (Ivanović), Karić, Radosavljević, Govedarica, Rovčanin (Torbica), Oglečevac, Salković (Lamburić). Trener: Dragan Radović.

Ja se nadam da se ovo sve pošteno naplati
Nasuprot prvoj utakmici koja je odigrana u Makarskoj, u kojoj nije bilo golova, u drugom susretu između Rudara i Slavije, raspoloženiji su bili strijelci premijerligaša iz Istočnog Sarajeva koji su dva puta zatresli mrežu Amira Bekana.
Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu. Prvo je Salković poslije centaršuta Šabanovića glavom loptu "zakucao" pod prečku Bekana za 1:0, a konačan rezultat od 2:0 postavio je rezervista Lamburić.
Ovo je bila posljednja provjera Slavije pred početak proljetnog dijela prvenstva, a trener Radović koristio je usluge samo 15 igrača, koji konkurišu za početnu postavu za prvenstveni meč u Mostaru.
Prijateljski meč:
RUDAR - SLAVIJA 0:2
Teren s plastičnom podlogom "Luke" u Visokom. Gledalaca 200.Sudija: Admir Begić (Zenica). Strijelci: 0:1 Salković (56), 0:2 Lamburić (78).
RUDAR (K): Bekan, Merdić (Goralija), Šinik (Kim), Čizmić (Begić), Dučić (Hrustanović), Topalović, Petrović (Gafurović), B.Spahić (Čehajić), Kulović, Vasilić, Neimarlija (Kil). Trener: Valentin Plavčić.
SLAVIJA: Lučić, Šabanović, Hodžurda, Vejnović (Kartal), Popović (Ivanović), Karić, Radosavljević, Govedarica, Rovčanin (Torbica), Oglečevac, Salković (Lamburić). Trener: Dragan Radović.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Normalno.FaraonTM je napisao/la:
Prava stvar 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
evo ga faraonu nije pitar.Ima li sada nekih problema?SAMIR TALIĆ NOVO POJAČANJE NK BOSNA
Nakon što su jučer ugovore potpisali Muhamed Plakalo i Mirza Račić, NK Bosna danas je dobio i novo pojačanje.
Talić Samir od danas je novi član NK Bosna. Rođen je 29.04.1992. godine u Zenici, a karijeru je počeo u NK Čelik Zenica u omladinskim kategorijama gdje su ga trenirali Amir Japaur i Senad Brkić. Pored NK Čelik u seniorskoj konkurenciji nastupao je za NK Rudar Zenica, FK Borac Tetovo, da bi jesenji dio sezone 2014/2015. opet nastupao za NK Rudar Zenica. Igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, a po potrebi može igrati i na poziciji štopera.
“Izuzetno mi je drago što sam postao član kluba koji je ne tako davno bio prvak BiH, osvajač Kupa i Super Kupa BiH. Nastojat ću svojim igrama da pomognem klubu da se vrati u Prvu ligu FBiH”, istakao je Talić za službeni web portal kluba.
Press NK Bosna Visoko
Pa gdje Zen'čanin baš, oni su gori od pitara
Jel' prva sa Toškom u Lukama?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da gospodine.FaraonTM je napisao/la:
Ocami ti ko da si iz Mostra,eto tako mi zvuci to raspitivanje,ono preko granice.

Pa Visoko ti je grad pored Moštrasamo_lijevo je napisao/la:Da gospodine.FaraonTM je napisao/la:
Ocami ti ko da si iz Mostra,eto tako mi zvuci to raspitivanje,ono preko granice.

Ma kažem ti, nisam u tim vodama nikako a nisam ni nešto primjećivao plakate po gradu da se poziva na utakmicu a ti plakati su inače bili čak i onda kada Bosna nije imala za hljeba

Vidio sam da bivši igrači pozivaju da se dođe na utakmicu u onom nekom pismu (Cana, Deba, Zamer i Genjac) pa otići ću idući vikend ukoliko se ne bude odgodilo zbog neuslovnosti terena..

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nemoj da ja objasnjavam ko je ispod mosta(if you know what I mean).FaraonTM je napisao/la:
Pa Visoko ti je grad pored Moštra![]()
![]()
Ma kažem ti, nisam u tim vodama nikako a nisam ni nešto primjećivao plakate po gradu da se poziva na utakmicu a ti plakati su inače bili čak i onda kada Bosna nije imala za hljeba![]()
Vidio sam da bivši igrači pozivaju da se dođe na utakmicu u onom nekom pismu (Cana, Deba, Zamer i Genjac) pa otići ću idući vikend ukoliko se ne bude odgodilo zbog neuslovnosti terena..

Ko to postavlja plakate dvije sedmice prije meca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.