EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Rukomet do smrti
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2012, 19:01

The Game je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Polahko ali sigurno se oprastamo od Danaca. I pored cinjenica da krecu od 0 i dalje sam ubjedjen da ce Francuzi na kraju osvojiti ovo prventsvo.
Sjetimo se samo 2007.godine kada su se provlacili do 1/4 finala i onda pobjedili tada Hrvatsku bez vecih problema koja do tog trenutka nije imala ni jedan poraz.
Jeste samo sto sada trebaju biti drugi, a ne cetvrti, sto je velika razlika :)
Da sad je drugačiji sistem nego sa tog svjetskog 2007, mada se meni više sviđalo onako kad su se igrala i 1/4 finala kao sa tog takmičenja u Njemačkoj a ne odmah na polufinala.

Makedonci su imali i plus 6 u jednom trenutku protiv Danaca, sad je poluvrijeme i Danska je smanjila na 16:19. Vidjećemo Danci ce pokušati brzom igrom da ovo anuliraju ali Makedonci igraju sjajnu odbranu i ako nastave ovako pobijedit će
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 21 jan 2012, 19:01

Da Vas za prvo moje javljanje pozdravim i da prokomentarišem prvi meč koji je počeo u 16:15 između Švedske i Poljske.Švedska koja nema ekipu za prva tri mjesta u drugom krugu trenutno ima 1 bod i mislim da će na tome i ostati.Najviše su krivi sa svojim potcjenjivanjem i opuštanjem prilikom vodstva nad Poljskom.Prvo poluvrijeme su odigrali na nekom ,tako reći,vrhunskom nivou,sa golmanom koji je branio skoro pa sve.Na drugoj strani Poljaci nisu mogli da se sastave u prvom poluvremenu.Tkaczik je promašio par zicera i Wenta ga izvodi.U tom trenutku najbolji se činio na toj poziciji,srednjeg beka,Bartolomey Jaszka koji završa na kraju sa 8 golova.Golman Poljske mislim da se zove Wiihary tako nešto najlošiji pojedinac u odbrani.Drugo poluvrijeme totalna promjena uloga.Wihary brani dosta udaraca,ali najviše zahvaljujući perfektnoj odbrani Mihala Jureckog i Jaszke.Utakmica završena najrealnijih 29:29
$ ? $ ? ? " " ".

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2012, 19:09

Moje tvrdnje da se ovo prvenstvo namješta se obistinjuju .
Pa ko je gledo Švedska -Poljska sve mu može biti jasno .
Samo da mi je znati koliko će para zaraditi velikani Francuzi,Danci,Švedi,Poljaci za te silne X-ove i iznenađenja :( :(

Razvaljuju Švedi zabiju 20 golova za poluvrijeme ,Poljaci ne mogu da šutnu na gol ,ispadaju im lopte ko iz mrtvih.
I u drugom poluvremenu slijedi serija Poljske ,a Švedi nije da ne mogu da daju gol,nego ne mogu da šutnu prema golu ,tako dobru odbranu igra ta Poljska pa nećemo biti ludi :x
rez 29:29 minuta do kraja Švedi napad ,prave tehničku,desetak sekundi do kraja Poljaci ne idu naprijed nego se dodaju na centru.
Pa koje ovdje lud :shock: :shock:

Šta uradiše od rukometa :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 jan 2012, 19:10

ti si lud
FORZA MARŠAL !!!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2012, 19:13

http://www.livemytv.com/online.php?tv=Sit%ADel&id=786" onclick="window.open(this.href);return false;
Danska Makedonija
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 jan 2012, 19:44

e pa stvarno ovi Makedonci nemaju sreće :cry:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 21 jan 2012, 19:44

Rukomet do smrti je napisao/la:http://www.livemytv.com/online.php?tv=Sit%ADel&id=786
Danska Makedonija
dobra utakmica :D :D

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 21 jan 2012, 19:46

@legenda_reala :D Ako si sada gledao Danska Makedonija mogao si da se uvjeriš da i nije namješteno .... Kakva odbrana Landina i kontra u zadnjih 5 sekundi i pobjeda Danaca u super završnici 33:32
$ ? $ ? ? " " ".

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 21 jan 2012, 19:47

Auuu, kakvav kraj utakmice! Hans Lindberg! :D I napokon prođe tiket! Hvala Dancima! Navijao sam za Dansku (zbog tiketa ;)), ali žao mi što baš ovako gube Makedonci (već po drugi put, a i onaj X sa šveđanima), šteta baš, nemaju sreće nimalo.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 jan 2012, 19:49

legenda reala je napisao/la:Moje tvrdnje da se ovo prvenstvo namješta se obistinjuju .
Pa ko je gledo Švedska -Poljska sve mu može biti jasno .
Samo da mi je znati koliko će para zaraditi velikani Francuzi,Danci,Švedi,Poljaci za te silne X-ove i iznenađenja :( :(

Razvaljuju Švedi zabiju 20 golova za poluvrijeme ,Poljaci ne mogu da šutnu na gol ,ispadaju im lopte ko iz mrtvih.
I u drugom poluvremenu slijedi serija Poljske ,a Švedi nije da ne mogu da daju gol,nego ne mogu da šutnu prema golu ,tako dobru odbranu igra ta Poljska pa nećemo biti ludi :x
rez 29:29 minuta do kraja Švedi napad ,prave tehničku,desetak sekundi do kraja Poljaci ne idu naprijed nego se dodaju na centru.
Pa koje ovdje lud :shock: :shock:

Šta uradiše od rukometa :(
E moj @legendo ,prati temu Kladionica onu drugu napravljenu ,sve ja to govorim ..

Srbi i Slovaci ladno štimaju X i uzimaju pare ,Makedonci X u prvom kolu i onda dvije tekme zaredom X na poluvremenima (jedan sam uhvatio) ,danas Šveđani Poljaci ,čuj 20:9 u 1.pol i onda ovi isto tako da bi bio X :lol: :roll: Dajte molim vas.

ovo sada nije namješteno ,šteta za Makedonce ,Landin pokazao kakav je golman ,danas je bio sjajan ,I Hansen proradio ...
You'll never walk alone.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2012, 19:50

Nevjerovatno imali su Makedonci gol za pobjedu i onda Danci u kontri u zadnjoj sekundi pobjeđuju. Tri trilera Makedonci su imali i nisu zaslužili da ovako malo sreće imaju u završnici. Kapa im do poda na igri.
Zadnja izmjena: Rukomet do smrti, dana/u 21 jan 2012, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 21 jan 2012, 19:50

Danska moj favorit ostaje ,iako teško da može do medalje :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2012, 19:52

Svaka cast Makedoncima bez obzira na sve.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jan 2012, 19:52

Aaaa kako Makedonci izgubise :o
Imali su napad za pobjedu,lopta je bila njihova od tamo 40 sekundi do kraja,odugovlacili su,ulazili u faul,usudili se pucati tamo 6-7 sekundi prije kraja,golman Danske brani,kontra danaca i sa zvukom sirene gol za pobjedu :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jan 2012, 19:54

Nakon ovakvog poraza, Makednoci će sigurni i izgubiti i preostale dvije utakmice, neće se oni psihološli uspjeti vratiti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2012, 19:55

VolimLiverpool je napisao/la:
E moj @legendo ,prati temu Kladionica onu drugu napravljenu ,sve ja to govorim ..

Srbi i Slovaci ladno štimaju X i uzimaju pare ,Makedonci X u prvom kolu i onda dvije tekme zaredom X na poluvremenima (jedan sam uhvatio) ,danas Šveđani Poljaci ,čuj 20:9 u 1.pol i onda ovi isto tako da bi bio X :lol: :roll: Dajte molim vas.

ovo sada nije namješteno ,šteta za Makedonce ,Landin pokazao kakav je golman ,danas je bio sjajan ,I Hansen proradio ...
Ma pratim ba .
Ja i jaruga na lajvu ganjamo X-ove čitavo vrijeme .
On se opario dobro.
A ja sam svuko sve ,ali me evo danas izvukoše Ekberg over i Švedska - Poljska over

Ja ne kažem da je sve naštimano,ali počinje biti previše sumnjivo ,u rukometu ovoliko X-ova ja ovo ne pamtim na velikim prvenstvima :roll:

A za Dance ipak sam ja u pravu bio,da ovi Danci imaju kvalitet ,samo fali srednjak ,i Landin,Hansen i Lindberg nisu u formi ,danas su bili dobri,ali još to nije to . ;)
Pobijedili su svojim oružjem ,kontrom ;) :D
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 jan 2012, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jan 2012, 19:55

Jel' ima kakva tekma veceras?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2012, 19:58

legenda reala je napisao/la: u rukometu ovoliko X-ova ja ovo ne pamtim na velikim prvenstvima :roll:
Bilo je na evropskom u Austriji 2010 dosta X-eva, baš dosta. Ne vjerujem da je namješteno već su sve selekcije snažne, nijanse odlučuju i ko sačuva koncentraciju na kraju.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 jan 2012, 20:02

Evolution87 je napisao/la:Jel' ima kakva tekma veceras?
Srbija-Njemacka

Ma meni je rukomet nekako najzanimljivi sport,nema onih dugi iscekivanja do nekih zanimljivi situacija kao u fudbalu,nema razvlacenja.A pogotovo zavrsnice koje su uvjek na nivou i donesu obrat.Bar je tako bilo na ovom prvenstvu.realno pratio sam samo hrvate uglavnom i ocekujem ih u Finalu volio bih Vidjet Finale Srbija-Hrvatska ili Hrvatska-Njemacka 8-)
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jan 2012, 20:28

Jesu loši ovi Njemci. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.