NK Vitez

fukara87
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la fukara87 » 29 okt 2012, 14:09

nkvitez je napisao/la:Ne vjerujem da ce itko otici ako ostanu place redovne kao i dosad :D a sto se stadiona tice rekao ti je Casp3r sve :)
Ma Komsija objasnio sve :D , mozda budete igrali komsijski derby sa Travnikom :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 okt 2012, 14:14

fukara87 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Ne vjerujem da ce itko otici ako ostanu place redovne kao i dosad :D a sto se stadiona tice rekao ti je Casp3r sve :)
Ma Komsija objasnio sve :D , mozda budete igrali komsijski derby sa Travnikom :D

haha kad bi htjeli Pl mozda bi i igrali :D al ovako kroz povijest generacija uvijek smo jaci bili i bolje igrace imali od Travnika al sta bi.u zadnje vrijeme smo i čelika dobijali uvjerljivo.prosle sezone im odbijeno od place bilo kad su izgubili bili 2-0,prvi tim im. bilo bi lijepo ugostiti i jedno Sarajevo,željeznicara al otom potom.vise se na vas ceka da se vratite sto zbog tradicije,sto zbog stadiona a i Tuzla kao velik grad zasluzuje da se Premijerligaski nogomet opet gleda na Tušnju :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 okt 2012, 14:18

AHa, pa dobroo, pripremite nam bodove na proljece kad budemo gostovali :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 okt 2012, 14:21

fukara87 je napisao/la:AHa, pa dobroo, pripremite nam bodove na proljece kad budemo gostovali :D

haha e to cete dobiti ako budete bolji na terenu :D sretno ste nas dobili i u tuzli golom u 90' minuti. :) sretno u nastavku! :mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 okt 2012, 20:40

haha kad bi htjeli Pl mozda bi i igrali :D al ovako kroz povijest generacija uvijek smo jaci bili i bolje igrace imali od Travnika al sta bi.u zadnje vrijeme smo i čelika dobijali uvjerljivo.prosle sezone im odbijeno od place bilo kad su izgubili bili 2-0,prvi tim im. bilo bi lijepo ugostiti i jedno Sarajevo,željeznicara al otom potom.vise se na vas ceka da se vratite sto zbog tradicije,sto zbog stadiona a i Tuzla kao velik grad zasluzuje da se Premijerligaski nogomet opet gleda na Tušnju :D
E jbg nemoj sad pretjerivat. :D po svim izvjestajima Darijo Pranjkovic vam je Alfa i Omega.A kod nas je bio samo prosjecan igrac,iako sam ja licno bas gotivio tog momka.Sto se povjesti tice rang takmicenja sve govori.Pa i Vitez je finansijski prejak, i mozete i u tom segmentu imati premijerligasa.A bas bi bilo dobro da upadnete pa da se igra taj derbi :D .Pa koji ste qurac onda prvi kad necete u Premijer ligu. :lol: Ma nesto tu meni nije jasno.Proslu sezonu si govorio da upadate pa nista.Ovu imam osjecaj cutis da se ne provalis... :D Srecno komsije kako god bilo i navijam za vas... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 okt 2012, 20:50

vidovitadjemila je napisao/la:
E jbg nemoj sad pretjerivat. :D po svim izvjestajima Darijo Pranjkovic vam je Alfa i Omega.A kod nas je bio samo prosjecan igrac,iako sam ja licno bas gotivio tog momka.Sto se povjesti tice rang takmicenja sve govori.Pa i Vitez je finansijski prejak, i mozete i u tom segmentu imati premijerligasa.A bas bi bilo dobro da upadnete pa da se igra taj derbi :D .Pa koji ste qurac onda prvi kad necete u Premijer ligu. :lol: Ma nesto tu meni nije jasno.Proslu sezonu si govorio da upadate pa nista.Ovu imam osjecaj cutis da se ne provalis... :D Srecno komsije kako god bilo i navijam za vas... ;)
Ma oni pisu da im nije PL ambicije da bi narod zavarali, da ih ne smatraju ozbiljno pa op :D
to je ta njihova prica, znam ja to heheee

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 okt 2012, 07:25

haha misli sta hoces :D pa i par ljudi su ti pisali ovdje na forumu kad je gostovao njihov klub da je uprava nasa rekla da cilj nije Premijer liga ove godine :) mozda se izmijeni na polusezoni nesto,kad bude skupstina...

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 okt 2012, 11:59

nkvitez je napisao/la:haha misli sta hoces :D pa i par ljudi su ti pisali ovdje na forumu kad je gostovao njihov klub da je uprava nasa rekla da cilj nije Premijer liga ove godine :) mozda se izmijeni na polusezoni nesto,kad bude skupstina...
ako se moze napast, sto da ne napadnete? :D smijesno bi to bilo, imate extra ekipu, bili bi sigurno bolji nego sto je Gradina sad ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 okt 2012, 13:27

Maniaacs je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:haha misli sta hoces :D pa i par ljudi su ti pisali ovdje na forumu kad je gostovao njihov klub da je uprava nasa rekla da cilj nije Premijer liga ove godine :) mozda se izmijeni na polusezoni nesto,kad bude skupstina...
ako se moze napast, sto da ne napadnete? :D smijesno bi to bilo, imate extra ekipu, bili bi sigurno bolji nego sto je Gradina sad ;)
Zato što gotovo da i nema razlike u prestižu između ove dvije lige u ovom trenutku, a i moraju neke stvari im se posložiti oko infrastrukture, i oni i Branitelj su najavili sl. sezonu napadanje prvog mjesta, sl. sezona će biti dosta zanimljivija; sa tim ambicijama, još tu će biti i Gradina, najvjerovatnije i GOŠK - bit' će ludnica sl. sezona za one koji ostanu ovdje.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 okt 2012, 14:39

Casp3r je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:
Zato što gotovo da i nema razlike u prestižu između ove dvije lige u ovom trenutku, a i moraju neke stvari im se posložiti oko infrastrukture, i oni i Branitelj su najavili sl. sezonu napadanje prvog mjesta, sl. sezona će biti dosta zanimljivija; sa tim ambicijama, još tu će biti i Gradina, najvjerovatnije i GOŠK - bit' će ludnica sl. sezona za one koji ostanu ovdje.
Ma moramo i mi napast taj vrh, pa makar nam i zadnje bilo :D
Slazem se, al nevjerujem da ce ispast i GOSK i GRADINA, ima jos da se igra jedna polusezona, poslozit ce se tu kockice ..

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 30 okt 2012, 16:00

Lagano potajno Vitez gaji nadu da ce zavrsiti prvi u jesen
i preko zime pripreme i napad na PL ,da bi zavarali protivnike
salju pricu da od toga nema nista ,
ali naravno mi smo spremni na sve pa i na to.
Ako nas dobijete u Gracanici sretan vam put u PL
ako ne ... samo da ne dode Kazlagic :D :D :D
a i na to smo spremni ;)
Vidimo se ...uskoro ..

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2012, 18:51

Pranjković najbolji strijelac Prve lige FBiH!

Odigrane su utakmice 12. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a na čelu liste strijelaca izdvojio se Darijo Pranjković iz Viteza.

Naime, u 12 odigranih susreta Pranjković je postigao osam golova i trenutno je prvi topnik Federalne lige. Odmah iza njega na listi strijelaca sa po sedam postignutih golova nalaze se Ante Pinjuh (Branitelj), Haris Dilaver (Vitez) i Muhamed Mujić (Budućnost). Po pet golova u dosadašnjem dijelu sezone postigli su Ahmed Rizvan (Podgrmeč), Edin Bebanić (Branitelj), Elvis Mešić (Jedinstvo) i Muamer Vila (Čapljina).

Podsjetimo da je Pranjković, do prošle sezone, igrao u Travniku kojeg je napustio i vratio se u Vitez gdje je i počeo karijeru.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 okt 2012, 19:44

esprit je napisao/la:Lagano potajno Vitez gaji nadu da ce zavrsiti prvi u jesen
a i na to smo spremni ;)
Vidimo se ...uskoro ..
ja se tebi divim koliko si lud coek :D kapa do poda :lol: ako se ove sezone nema ambicija za PL,nevidim sta ti je tu nejasno.cuj zavarali protivnike,isto da ce igraci ostalih klubova citat ovo sto pise pa ce povjerovati u to.rekao je i onaj simpatizer Radničkog kad su ovdje igrali,da je nasa uprava rekla da ove sezone Pl nije cilj nazalost :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 okt 2012, 20:02

nkvitez je napisao/la:
a i na to smo spremni ;)
Vidimo se ...uskoro ..
ja se tebi divim koliko si lud coek :D kapa do poda :lol: ako se ove sezone nema ambicija za PL,nevidim sta ti je tu nejasno.cuj zavarali protivnike,isto da ce igraci ostalih klubova citat ovo sto pise pa ce povjerovati u to.rekao je i onaj simpatizer Radničkog kad su ovdje igrali,da je nasa uprava rekla da ove sezone Pl nije cilj nazalost :D
Ja nesto mislim da ce se to na polusezoni promijenit :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 okt 2012, 20:35

Maniaacs je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:
a i na to smo spremni ;)
Vidimo se ...uskoro ..
Ja nesto mislim da ce se to na polusezoni promijenit :)

bilo bi dobro da hoce ali vrlo teško.jos izabran ovaj drugi gradonacelnik(treba vidjeti hoce li dati opcina pare za PL),a ni Travniku nije u interesu da udemo jer bi se novac koji savez SBK-a daje dijelio na oba kluba a ovako njima sve ide :D bilo bi dobro kad bi usli,imali bi dva derbija s čelikom i travnikom :)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 okt 2012, 20:48

nkvitez je napisao/la:bilo bi dobro da hoce ali vrlo teško.jos izabran ovaj drugi gradonacelnik(treba vidjeti hoce li dati opcina pare za PL),a ni Travniku nije u interesu da udemo jer bi se novac koji savez SBK-a daje dijelio na oba kluba a ovako njima sve ide :D bilo bi dobro kad bi usli,imali bi dva derbija s čelikom i travnikom :)
Nemaju oni sta tu ne dat, vi ako igrate dobar fudbal, vi zasluzujete PL i ako se oni budu protivili nabit ih 5-0 :) Oni su po meni najgora ekipa u PL.. sva sreca vama u ligi :)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2012, 22:23

Maniaacs je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:bilo bi dobro da hoce ali vrlo teško.jos izabran ovaj drugi gradonacelnik(treba vidjeti hoce li dati opcina pare za PL),a ni Travniku nije u interesu da udemo jer bi se novac koji savez SBK-a daje dijelio na oba kluba a ovako njima sve ide :D bilo bi dobro kad bi usli,imali bi dva derbija s čelikom i travnikom :)
Nemaju oni sta tu ne dat, vi ako igrate dobar fudbal, vi zasluzujete PL i ako se oni budu protivili nabit ih 5-0 :) Oni su po meni najgora ekipa u PL.. sva sreca vama u ligi :)
ma zaboli Travnik hoce li Vitez igrati ligu ili ne.Kanton i ne ucestvuje sa nekim ogromnim sredstvima u finansiranju N.K Travnik.Opstina nesto daje.A Vitez koliko ima novca kao grad da su njihover GAZDURINE iole slozne imali bi prvaka BiH bez problema.
I da ne zaboravim .Travnik i Pirota jesu najgore al nocne more,svim velikim klubovima u ligi.Zato se ovakva misljenja stalno ovdje provlace,a Travnik im redovno otima bodove koje su vec upisali.
Izgleda da u ovoj ligi svi bjeze da ne budu prvi.Kao da im je to veca kazna nego da ispadnu... :lol: .Pa prekinite prvenstvo brate i pustite Slobodu da se vrati.To je najlogicnije,ljudi i zasluzuju P.L..,a mozda se i ostvari... :lol:

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 31 okt 2012, 09:42

nkvitez je napisao/la:
a i na to smo spremni ;)
Vidimo se ...uskoro ..
Ma ja se divim tvome taji kakvog je bisera odhranio .. jel i sa njim ovako pricas da je lud
i tako to :D samo nastavi fino je to.. a maglu prodaji nekom drugom ... vidimo se ko sto reko
USKORO :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 31 okt 2012, 10:14

esprit je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:
a i na to smo spremni ;)
Vidimo se ...uskoro ..
Ma ja se divim tvome taji kakvog je bisera odhranio .. jel i sa njim ovako pricas da je lud
i tako to :D samo nastavi fino je to.. a maglu prodaji nekom drugom ... vidimo se ko sto reko
USKORO :D

sad da si mi blize ubio bi te,jer tate nemam :))

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 31 okt 2012, 12:09

Znaci nije do taje :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.