JTS je napisao/la:očekivao sam ovakav komentar od @Probisvjeta, čim će opština povećati tranšu Slobodi na 15.000Probisvjete, Probisvjete ..

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
JTS je napisao/la:očekivao sam ovakav komentar od @Probisvjeta, čim će opština povećati tranšu Slobodi na 15.000Probisvjete, Probisvjete ..
Procitaj jos jedanput clanak koji si postao pa ces i sam skontati neke stvari. U clanku se nigdje ne govori da je A.B. clan Skupstine KK, kao ni ostali likovi u textu osim Azura Korlatovica. A o samom textu koji je pun negativnosti, samo iz razloga sto portal na kojem je pripada kontra politickom taboru u odnosu na onaj koji ima vlast u TZ, nema potrebe da se vise bilo sta kaze.DrzavaTuzla je napisao/la:Jedan clanak 2012 procitaj imena http://tuzlalive.ba/skandalozno-na-godi ... ima-67107/" onclick="window.open(this.href);return false;red socks je napisao/la:Nije tacno, Skupstina KK Sloboda je izglasala odluku, ne o gasenju, vec "zamrzavanju" rada KK Sloboda, a koliko znam A.B. nije bio clan te Skupstine, a ni u bilo kakvim upravljackim strukturama KK. Citavo vrijeme trazite krivca na krivoj adresiDrzavaTuzla je napisao/la:Aid Berbic je jedan od ljudi koji su izglasali gasnje KK Sloboda Dita, ali necemo o tome da dovodimo dzaba do rasprave.
Ko voli nek izvoli i ide na utakmice, neki ljudi vole kosarku i to im je nedostajalo.
nasao bi ti jos al mi mrsko
Iskreno care ako nisi iz Tuzle tesko ces to skontati ikako. Nama su otisli trofeji u havu, mi smo misljenja da je RSD Sloboda najvece drustvo u BIH, a imamo trenutno ekipu koja nema nikave historije. Nije sve u soldima kao sto bi Dalmatinci rekli, ima nesto i u drugim stvarima.._dreamer_ je napisao/la:Nisam bas toliko upucen u lik i djelo tog Berbica, no kriviti covjeka za "zamrzavanje" (ne za "gasenje") stare Slobode ima samo onda smisla, ako je taj isti covjek kriv za nagomilavanje dugova. Ako neko dodje na celo firme koja je de facto osudjena na propast, onda ne mozete uperiti prstom u njega i osloviti ga kao glavnog krivca, ako je dugove zapravo napravio neko drugi.
Sto se tice tih tvrdnji da je to njegov privatni klub, to mi onako lici na nase mahalske price bez pokrica. Uostalom, sve i da je tako, vi morate izaci iz vec odavno prevazidjenih komunistickih okvira i shvatiti da klubovi diljem svijeta, i to najveci klubovi, jesu upravo u "vlasnistvu" jednog covjeka ili sacice ljudi. No kod nas to nikako da se desi, ljudi i dalje ocekuju da grad ili kanton trebaju biti glavni sponzori klubova, a da oni trebaju biti gradjanska drustva.
Uzmite za primjer Abramovica ili vlasnika Netsa. Sta da kazu njihovi navijaci? Naravno, poredjenja su nigdje veze iz razloga sto su pomenuti milijarderi, dok to Aid nije, no bitan je princip na koji hocu da ukazem.
Elem, ako cemo tom logikom, onda ispade da je i FK Sloboda Azmirov privatni klub. OK, ne napadajte odmah, znam ja da njemu treba dizati spomenike jer je preuzeo Slobodu kad niko drugi nije itd. Ali cinjenica je da je njegova prva i zadnja u FK Sloboda.
Ovaj Aid ovu novooformiranu Slobodu ocigledno ne vodi toliko aljkavo pa da se mora na svakom koraku pljuvati po njoj/njemu, jer tim koji je evo dogurao do prve lige i koji trenutno predvodi istu ipak zasluzuje neko postovanje. Ako je u stanju naci pare, dovesti igrace i vratiti kosarku u Mejdan, onda ne vidim u cemu je toliki problem. Mozda nije idealan izbor, ali sudeci po rezultatima sigurno nije ni najgori.
objasnio lik znaci ,svaka cast_dreamer_ je napisao/la:Nisam bas toliko upucen u lik i djelo tog Berbica, no kriviti covjeka za "zamrzavanje" (ne za "gasenje") stare Slobode ima samo onda smisla, ako je taj isti covjek kriv za nagomilavanje dugova. Ako neko dodje na celo firme koja je de facto osudjena na propast, onda ne mozete uperiti prstom u njega i osloviti ga kao glavnog krivca, ako je dugove zapravo napravio neko drugi.
Sto se tice tih tvrdnji da je to njegov privatni klub, to mi onako lici na nase mahalske price bez pokrica. Uostalom, sve i da je tako, vi morate izaci iz vec odavno prevazidjenih komunistickih okvira i shvatiti da klubovi diljem svijeta, i to najveci klubovi, jesu upravo u "vlasnistvu" jednog covjeka ili sacice ljudi. No kod nas to nikako da se desi, ljudi i dalje ocekuju da grad ili kanton trebaju biti glavni sponzori klubova, a da oni trebaju biti gradjanska drustva.
Uzmite za primjer Abramovica ili vlasnika Netsa. Sta da kazu njihovi navijaci? Naravno, poredjenja su nigdje veze iz razloga sto su pomenuti milijarderi, dok to Aid nije, no bitan je princip na koji hocu da ukazem.
Elem, ako cemo tom logikom, onda ispade da je i FK Sloboda Azmirov privatni klub. OK, ne napadajte odmah, znam ja da njemu treba dizati spomenike jer je preuzeo Slobodu kad niko drugi nije itd. Ali cinjenica je da je njegova prva i zadnja u FK Sloboda.
Ovaj Aid ovu novooformiranu Slobodu ocigledno ne vodi toliko aljkavo pa da se mora na svakom koraku pljuvati po njoj/njemu, jer tim koji je evo dogurao do prve lige i koji trenutno predvodi istu ipak zasluzuje neko postovanje. Ako je u stanju naci pare, dovesti igrace i vratiti kosarku u Mejdan, onda ne vidim u cemu je toliki problem. Mozda nije idealan izbor, ali sudeci po rezultatima sigurno nije ni najgori.
Objašnjava vam čovjek neke stvari, de malo zbrojite dva i dva._dreamer_ je napisao/la:Nisam bas toliko upucen u lik i djelo tog Berbica, no kriviti covjeka za "zamrzavanje" (ne za "gasenje") stare Slobode ima samo onda smisla, ako je taj isti covjek kriv za nagomilavanje dugova. Ako neko dodje na celo firme koja je de facto osudjena na propast, onda ne mozete uperiti prstom u njega i osloviti ga kao glavnog krivca, ako je dugove zapravo napravio neko drugi.
A budale jbtmarseille_unique je napisao/la:Sve je uredu osim trenera, idi u hrvatsku treniraj . Yebo ti mater svoju, doso si sad ovdje da preko slobode gradis sebi trenersku karijeru, a kad si trebo ovoj drzavi, zamjenio si istu za hrvatski dres , taki ljudi bez obraza i morala ce samo donijet lose slobodi jer ce je ostaviti na cijedilu kada sebi izgrade karijeru, ja mu licno jos jednom mamu yebbemmm
"Žao mi je. Ali, niko me tada nije zvao. Bilo mi je teško kad je moj prijatelj iz Cibone Dževad Alihodžić dobijao poziv, a ja ne. Mene su se sjetili tek kad sam počeo igrati za Hrvatsku."
"Često o tome razmišljam i žao mi je što nisam obukao bh. dres. Malo prije rata u BiH proglašen sam najboljim juniorom Jugoslavije, ali to nije bilo dovoljno da me ljudi iz domaćeg saveza pozovu u reprezentaciju BiH. Pozive su dobivali manje poznati igrači da bi nakon toga uslijedio poziv Hrvatske."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.