Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- DinceManijak
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mančester dolazi po Edina Džeku
Edin Džeko, golgeter naše reprezentacije, natjerao je skaute mnogih evropskih klubova da zbog njega posjete Kristal Arenu u Genku. "Ubica", kako ga je nazvao trener španske nogometne reprezentacije, u Belgiji je odigrao fantastičan meč, postigao jedan, asistirao za još jedan gol, a najavio je da će i u Zenici "učiniti sve da postigne pogodak".
Saznajemo da je Džeko u Genku bio pod lupom skauta Mančester Junajteda, koji je specijalno za ovu priliku došao iz Engleske. Izaslanik Sir Aleksa Fergusona imao je šta da vidi i definitivno se samo s pozitivnim komentarima može vratiti na Ostrvo. I večeras se očekuje dolazak skauta ne samo Mančestera, već i drugih klubova koji su zainteresirani za 23-godišnjeg golgetera.
Edin Džeko je inače drugi je strijelac kvalifikacija za SP, u evropskoj zoni sa pet postignutih golova. Ispred njega je samo Vesli Sonk. Po pet golova, kao i Džeko, dali su i Vejn Runi (Engelska) i Španac David Vilja, inače, najbolji strijelac prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.
E. D.
Edin Džeko, golgeter naše reprezentacije, natjerao je skaute mnogih evropskih klubova da zbog njega posjete Kristal Arenu u Genku. "Ubica", kako ga je nazvao trener španske nogometne reprezentacije, u Belgiji je odigrao fantastičan meč, postigao jedan, asistirao za još jedan gol, a najavio je da će i u Zenici "učiniti sve da postigne pogodak".
Saznajemo da je Džeko u Genku bio pod lupom skauta Mančester Junajteda, koji je specijalno za ovu priliku došao iz Engleske. Izaslanik Sir Aleksa Fergusona imao je šta da vidi i definitivno se samo s pozitivnim komentarima može vratiti na Ostrvo. I večeras se očekuje dolazak skauta ne samo Mančestera, već i drugih klubova koji su zainteresirani za 23-godišnjeg golgetera.
Edin Džeko je inače drugi je strijelac kvalifikacija za SP, u evropskoj zoni sa pet postignutih golova. Ispred njega je samo Vesli Sonk. Po pet golova, kao i Džeko, dali su i Vejn Runi (Engelska) i Španac David Vilja, inače, najbolji strijelac prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.
E. D.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- miralem444
- Kontakt:
MA DZEKO je igrac koji iz minute u minutu sve vise napreduje,a ovo sto sam napiso to samo mogu posebni tako napredovat.Ma ako im ga veceras uvali ,a ja znam da hoce nastaje u tuzli prava ludnica.Samo da MISKE odigra ko u belgiji DZEKO 1000000000000000% daje 1 ili 2 gola.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Sta reci o "Ubici" nego bravo!!! Djela sve govore, a ja mislim da Džeko ceka ponudu Milana. Veliki je fan Milaneza i mislim da bi uskoro mogli gledati ga u tom klubu.... U reprezentaciji,hvala bogu kada smo i mi dozivili da imamo ovo cudo od Ubice----> Španci se usrali!!!
Pajdo nije ti dobar izvor informacija.Dzeko je dao 6 ili si zaboravio kako ga je zabio Hasagicu u TurskojDinceManijak je napisao/la:Mančester dolazi po Edina Džeku
E. D.

Pozdrav veliki za Dinceta Manijaka
- DinceManijak
- Kontakt:
Dzeko veceras daje hetrik aBd
Pozdrav i tebi Ammim'e

Pozdrav i tebi Ammim'e

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DIJAMANTU !!!!!!
- miralem444
- Kontakt:
joj **** te tufna presjece me nesto.ma **** ti ovaj prvi april.**** me ko nikog infakkt cu na kraju dobit
Emir_ZENICA je napisao/la:Dzeko se povrijedio na treningu ma ja bi iskreno vise volio kad bi dzeko presao u arsenal,nago u mancester
aprililili
Samo lakapo, nek ide sa Wolfom, Magathom(Hasin mentor) i Misketom u Ligu Prvaka... a kad se sjetim da je Arsenal pratio njega i Štilića i kako nisam vjerovao u to...
eto ga.. prvi strijelac evrope sa 7 golova... dzeko care.
- eldaroniBIH
- Kontakt:
pa 2 gola za 2min....sta da pricam
- miralem444
- Kontakt:
ddddddzzzzzzzzeeeeeeekkkkkkkooooooo UUUUUUUUUBBBBBBBBBBBIIIIIIIIICCCCCCCCCOOOOOO.MA BRAVO MAJSTORE
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko je definitivno idol nacije! Jos kad se Ibisevic oporavi,BIH ce imati najbolji napad u Evropi! Dzeko je igracina!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Dzeko je killer aka Zmaj svaka cast care samo tako i da te bog pozivi i da ti zdravlja pa da zabijes i armeniji i ostalima po 2 komada ili cak vise
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Svaka mu cast, izgubili smo Ibrahimovica a dobili smo Dzeku
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Edin Dzeko, koja igracina, ispunio je obecanje i zabio je Belgijancima i u Zenici, 2 KOMADA

100% sportski i krajnje opušten potpis
dzeko je trenutno medju 5 najboljih napadaca u europi,sigurno!ako nastavi ovako zavrsit ce u jednom od najboljih svijetskih klubova
EDINE DIJAMANTU !
EDINE DIJAMANTU !
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
i neka neko kaze da u nasoj ligi ne moze izniknuti svjetska klasa, samo da ga pare i trebe ne uzmu pod svoje, izgleda mi malo djetinjasto. a to je danas opasnije u vrhunskome nogometu, gore nego teske povrede