Bas sam htjeo pitati da li ga je iko prije spomenuo? Svaka čast, jeli bilo kakvih reakcija forumaša?Bosniacum Lilium je napisao/la:31. AugustBosniacum Lilium je napisao/la:Skoti Vilbekim
Nema na čemu
Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bas sam htjeo pitati da li ga je iko prije spomenuo? Svaka čast, jeli bilo kakvih reakcija forumaša?Bosniacum Lilium je napisao/la:31. AugustBosniacum Lilium je napisao/la:Skoti Vilbekim
Nema na čemu
Slabo. Možda jedan forumas reagirao.Tracy3McGrady je napisao/la:Bas sam htjeo pitati da li ga je iko prije spomenuo? Svaka čast, jeli bilo kakvih reakcija forumaša?Bosniacum Lilium je napisao/la:31. AugustBosniacum Lilium je napisao/la:Skoti Vilbekim
Nema na čemu
Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Goss bi bio možda u ovom momentu pravi igrač za ekipu,timski igrač, nije jedan od onih što igra za ličnu statistiku i pucaju sa svih strana...Wandelanoite je napisao/la:NWG je dobro rješenje trebali su ga odma zaganjati
Zasto pleja uvijek trazimo? Nema neki bek suter/nisko krilo koje ima 15-16 sigurnih poena u rukama, a da mu pri tom ne treba lopta stalno u rukama...lumani je napisao/la:Peyton Siva.
zato sto imamo MusuJHam je napisao/la:Zasto pleja uvijek trazimo? Nema neki bek suter/nisko krilo koje ima 15-16 sigurnih poena u rukama, a da mu pri tom ne treba lopta stalno u rukama...lumani je napisao/la:Peyton Siva.
Civa je napisao/la:Igra i Miško, ali igra i sam igrač. Desilo se x puta da taj naturalizovani igrač dođe u repku i igra onako bez volje. Evo zadnji primjer je T.RICE u Montenegro, Montenegrani su baš kroz historiju po imenima imali jakih naturalizovanih igrača, ali rezultata nigdje. Ja lično mislim da bilo koji igrač iz nekih TOP10 klubova ne bi igrao za Bosnu i Hercegovinu, i da ćemo se mi morati zadovoljiti igračima kojima ćemo biti samo odskočna daska u karijeri.
Ovaj Goss iz Partizana je baš dobar igrač nema šta, ali mislim da je i on sebi neki vrijedniji ugovor negdje već obezbijedio. U VTB ligi i ovoj Turskoj pa i Izraelskoj ima tih Amerikanaca mali milion koji onako nose taj svoj klub. Ne znam K.Kuric iz Zenita da li ga je ko pokupio već, ali po meni je on to što treba ovoj ekipi, jer nemam šuta za 3 poena, a njegove procente i poene treba pogledati u zadnje dvije-tri sezone
Rice je igrao na ovom EB za 2mil, da nije zaigrao za CG oni bi mu vjerovatno uzeli pasos, a time bi Barca imala dovoljno argumenata da ga otpusti. Ovako je odigrao preko volje na EB i osigurao sebi ostanak u Barci.Civa je napisao/la:Igra i Miško, ali igra i sam igrač. Desilo se x puta da taj naturalizovani igrač dođe u repku i igra onako bez volje. Evo zadnji primjer je T.RICE u Montenegro.
lumani je napisao/la:zato sto imamo MusuJHam je napisao/la:Zasto pleja uvijek trazimo? Nema neki bek suter/nisko krilo koje ima 15-16 sigurnih poena u rukama, a da mu pri tom ne treba lopta stalno u rukama...lumani je napisao/la:Peyton Siva.treba neko ko zna podjeliti a i zabiti kada zatreba.Siva,Gordic /Musa,Gordic...Ili neka traze s.f.
Ma znam ali Musa moze igrati i na 2 i na 3, ovako ce dovesti jos jednog pleja al dzaba kad kod nas pola igraca ne zna zabiti sve i da ga ti podignes da zakuca..A nekako kontam, kad imas pored muse jos nekog sa sigurnim poenima, odma je ostalima lakse, mora bar jedno udvajanje biti na jednog od njih dvojica(Musa/amer)...lumani je napisao/la:zato sto imamo MusuJHam je napisao/la:Zasto pleja uvijek trazimo? Nema neki bek suter/nisko krilo koje ima 15-16 sigurnih poena u rukama, a da mu pri tom ne treba lopta stalno u rukama...lumani je napisao/la:Peyton Siva.treba neko ko zna podjeliti a i zabiti kada zatreba.Siva,Gordic /Musa,Gordic...Ili neka traze s.f.
Dule voli takve igračehz1987 je napisao/la:Zašto ne ubrati mlad cvijet iz baste pod nosom?
Covjek igra u Partizanu.
Dobro se uklopio u tim, fino igra u ABA ligi i ne vidim razloga zasto tu mladost i taj neki moment neiskoristiti?
Nigel Williams-Goss
PG - Suter - 191cm - 23 god.
17pts, 7ast, sut za 3pts 46% (ABA LIGA)
17pts, 7ast, sut za 3pts 50% (EUROCUP)
Mlad, zabija, asistira, vec se prilagodio mentalitetu, agresivan, energican, zeljan dokazivanja. Sto uvijek moramo ganjati te neke kao provjerene koji hoce-nece. Evo decko se vec dokazuje da ide uzlaznom putanjom, samo nema jos reputacije europske klase. Treba stisnuti muda pa i riskirati malo i investirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.