Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Principatus je napisao/la:To sa slikama vazi samo za zenske clanove.
Koji car, a na temi Srbije pise:hege je napisao/la:u barazu ne zelim srbe,pojeli bi nas jer imamo luzerski mentalitet a i imaju extra igrace
hege je napisao/la:farska ostrva vam zabiju go,bolje da ne idete na ep da se ne brukate
Ja sam par puta gledao Cesku i ta je repka veoma promjenila tim i jako su dobri. Jos uvjek im je u spici napada Milan Baros ali i jos jedan sjajan napadac,ne mogu se sad sjetiti imena. Tu je i Kadlec,sin poznatijeg Kadleca iz zlatne generacije Ceskog fudbala.karameldar je napisao/la:Ne do Bog Turcine dobit :S,zamislite Armenija predje Irsku i dobijemo njih,sto vidim i nije nemoguce,pa ne bi nam osutali na goili da Estonija predje Srbe
i Cesku ne bi bilo lose dobit
Nemoj biti tako siguran, ipak su isti ti Armenci pobjedili Slovačku u gostima 0:4 (!?).karameldar je napisao/la:Ne do Bog Turcine dobit :S,zamislite Armenija predje Irsku i dobijemo njih,sto vidim i nije nemoguce,pa ne bi nam osutali na goili da Estonija predje Srbe
Ali mi smo Armence razvalili,nisu nam nista mogli,i ovdje i u gostima. Jos po meni sad imamo bolju ekipuClaus je napisao/la:Nemoj biti tako siguran, ipak su isti ti Armenci pobjedili Slovačku u gostima 0:4 (!?).karameldar je napisao/la:Ne do Bog Turcine dobit :S,zamislite Armenija predje Irsku i dobijemo njih,sto vidim i nije nemoguce,pa ne bi nam osutali na goili da Estonija predje Srbe
slucaj kao u kosarci, finska pa zatim nase drage komsije hrvatiharishp je napisao/la:Sansa protiv Francuza lezi u tome sto ce nas maksimalno podcijeniti.I sam Nasri bas to rece,ko' biva onako smo ih glat dobili u Sarajevu ta ce oni.
Nevjerujem, ipak se radi o presudnoj utakmici, napumpat ce se atmosfera, slučaj anry itd!harishp je napisao/la:Sansa protiv Francuza lezi u tome sto ce nas maksimalno podcijeniti.I sam Nasri bas to rece,ko' biva onako smo ih glat dobili u Sarajevu ta ce oni.
papac, rahimic, salihovic, lulic, zahirovic, ibisevic, ibricic, pandza, štilić..storm_raider je napisao/la:Koji igraci su pod opterecenjem tog zutog kartona?
Ko se napumpa zna da i ispiri.MOZAK je napisao/la:Nevjerujem, ipak se radi o presudnoj utakmici, napumpat ce se atmosfera, slučaj anry itd!harishp je napisao/la:Sansa protiv Francuza lezi u tome sto ce nas maksimalno podcijeniti.I sam Nasri bas to rece,ko' biva onako smo ih glat dobili u Sarajevu ta ce oni.
Da nije zadnja utakmica, pa haj nekako, ovako će ih platini maximalno mobilizirat!
Bgm, mogu misliti kako su se sad ovi iz Luxemburga napuhali nakon pobjede protiv Aljbanaca, eksplodirace nakon porazaharishp je napisao/la: Ko se napumpa zna da i ispiri.
Ovi su nam najvazniji i ne bi bilo dobro da dobiju zutiMOZAK je napisao/la:papac, rahimic, salihovic, lulic, zahirovic, ibisevic, ibricic, pandza, štilić..storm_raider je napisao/la:Koji igraci su pod opterecenjem tog zutog kartona?
MOZAK je napisao/la:papac, rahimic, salihovic, lulic, zahirovic, ibisevic, ibricic, pandza, štilić..storm_raider je napisao/la:Koji igraci su pod opterecenjem tog zutog kartona?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.