Hajde bola ne izvodi matere ti. Eno sam gore postavio linkove sa stranica koje su napisane kad je on bio mod i tek je sad obrisao. To je samo 5,6 stranica prelistanih, znači više od pola teme FK Crvena Zvezda je zabranjeno ali pušteno je svjesno našim brtaljima da svršavaju na Delije a 'vamo Pazarace udari po glavi kad god stigneš.braoolyo je napisao/la:Tako je, uzmi dio koji tebi odgovara i samo na njega odgovori.NeToBoLa je napisao/la: Pa bola pola Zvezdine teme je o navijačima ali se samo ovdje briše ! O tome se radi a nekada treba pustiti i nešto zabranjeno da se osvježi tema ali jok, taj to pušta negdje tamo a ovdje to sasječe u korjenu.Mada ni to nije istina. Mislim mozda jeste ali u stranicama koje su ispisane kad Devil nije bio mod, kao sto je sam rekao. Ne znam ni da li je tad bilo zabranjeno kacenje slika, video klipova i sl. o Delijama, nisam toliko dugo na forumu.
Sve u svemu, nemam namjeru raspravljati se i dalje sa vama. Pozdrav.
FK Novi Pazar
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Novi Pazar
Who dares, wins !
Devile, haj stisni pa obrisi identicne klipove sa ove teme
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p1689638
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Kako da obrisem postove na temi Borca ili Slavije ?pluton je napisao/la:krvo je devilu sto mi Bosnjaci volimo novi pazar,krivo mu sto na tlu njegove majke vijore se ljljani.
nikad nije obriso ruzne postove na temi borca ili slavije.
Upravu si nije tacno,mod sam jos na podforumu Primera lige i na podforumu Kladionica,ali opet cekam odgovor da mi kazes kako da brisem postove sa teme Borca ili Slavije.pluton je napisao/la:nije tacnobraoolyo je napisao/la:Mozda zato sto je moderator samo na ovom dijelu foruma?pluton je napisao/la:krvo je devilu sto mi Bosnjaci volimo novi pazar,krivo mu sto na tlu njegove majke vijore se ljljani.
nikad nije obriso ruzne postove na temi borca ili slavije.

@NetoBola zabrana pisanja o navijacima je pocela otprilike kada sam ja postao mod,vremenski ne znam tacno jbg kada je to bila,ali znam dobro da sam se ja prvi tome protivio i da sam bio misljenja(mislim i sada sam tog misljenja) da se o tome moze pisati,sve dok ne pocne sa nacionalnim,licnim ili verskim vredjanjem,ali admin nije hteo da popusti.

Onaj klip ja verovatno ne bih ni video da se nije onaj malijavio i napisao nesta ispod klipa a to bi svakako povuklo raspravu.Video bih ga nekada kasnije tek,a ova tema i nije posecena i kvalitetna ma koliko god vi tvrdili da jeste i da je @Devil unistava pa bi taj klip izbrisao danas verovatno.Sa druge strane tema Crvene Zvezde je najvise posecena na ovome delu pdf-a i znaju se napisati kvalitetni postovi ma koliko god se ja ne slagao sa njima i onda se njima zaokupiram i predjem preko necega,a i ono sto si sinoc stavio na dva mesta su navijacki klipovi bili u URL tagu tako da mi nisu privukli paznju ti klipovi,zbog toga sve sto vam se ne svidja prijavi ako mi propustimo pa cemo odluciti je li pozeljno ili nepozeljno na forumu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Devil ne može, jer tamo nema ingerencije, ali ja ću sa radošću kao i @bistrikboy obrisati svaki klip na toj temi.ljiljan89 je napisao/la:Devile, haj stisni pa obrisi identicne klipove sa ove teme

prestanite više izmišljati teorije zavjere. kad pođete pisati o nogometnim temama na ovoj temi, možete očekivati da vam postovi ostanu. dokle god budete pisali o nacionalnosti, navijačima, uvredama protivničkih navijača što je sve zabranjeno na ovom forumu, možete očekivati brisanja.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Da se razumijemo, zasmetalo mi je samo ovo. Budi moderator i dalje, zaslužio si. Dugo si ovdje, pratiš sve i svašta, kvalitetno pišeš ali kao da si totalno druga osoba kada se spomenu Pazarci i kad se nešto piše na njihovoj temi. Malo popusti legendo što se tiče njih i sve udure. Na ostalim temama si forumaš za primjer ali ovdje, druga priča.Devil je napisao/la:@NetoBola zabrana pisanja o navijacima je pocela otprilike kada sam ja postao mod,vremenski ne znam tacno jbg kada je to bila,ali znam dobro da sam se ja prvi tome protivio i da sam bio misljenja(mislim i sada sam tog misljenja) da se o tome moze pisati,sve dok ne pocne sa nacionalnim,licnim ili verskim vredjanjem,ali admin nije hteo da popusti.Mislim ja bih prvi dozvolio da se kace sve redom slike i klipovi ozbiljnih navijackih grupa Srbije i BIH ali bi samo na tome i ostalo apsolutno ne bi dopustio niti jednu raspravu koja ce da ode u nezeljenom smeru.No posto je jasno stavljeno do znanja da NEMA navijackih slika i klipova sa nasih prostora sve redom brisem.I na temi Zvezde,Partizana,Novog Pazara...
Onaj klip ja verovatno ne bih ni video da se nije onaj malijavio i napisao nesta ispod klipa a to bi svakako povuklo raspravu.Video bih ga nekada kasnije tek,a ova tema i nije posecena i kvalitetna ma koliko god vi tvrdili da jeste i da je @Devil unistava pa bi taj klip izbrisao danas verovatno.Sa druge strane tema Crvene Zvezde je najvise posecena na ovome delu pdf-a i znaju se napisati kvalitetni postovi ma koliko god se ja ne slagao sa njima i onda se njima zaokupiram i predjem preko necega,a i ono sto si sinoc stavio na dva mesta su navijacki klipovi bili u URL tagu tako da mi nisu privukli paznju ti klipovi,zbog toga sve sto vam se ne svidja prijavi ako mi propustimo pa cemo odluciti je li pozeljno ili nepozeljno na forumu.
Who dares, wins !
Pa kada bi i ostali malo stali i malo manje glumili ugrozene ovde a poceli pisati o sportu bila bi totalno druga prica.Kako se @pazzarac momak iz Novog Pazara toga lepo drzi mogli bi i ostali i svima ce nam biti bolje. 

Pitaj to @Pazzarca na PP pa nek ti odgovori,ne mogu jos i tu raspravu ovde.
Devil[/b
Ok!Hvala na razumjevanju,negdje bih odmah ban zaradio na pola godine

Devil[/b
Ok!Hvala na razumjevanju,negdje bih odmah ban zaradio na pola godine

Ovo mora da je neki Seik Monsourov rodjak kupio vecinski dio Novog Pazara

Vidim da ste izgubili ovo zadnje kolo. Kakva je situacija, hocete li ipak ostati u 1. ligi?? koji ste na tabeli sada, sa kim igrate jos do kraja prvenstva???
Pozdrav.
Pozdrav.
- Rekordmeister
- Kontakt:
Imaju 6 bodova vise od Borca iz cacka koji je u zoni ispadanja zajedno sa Mladenovcom....neznam tacno koliko je do kraja modza 2 kola ne vise...Btw tesko ce Pazar ispasti zbog politike najvise.treba i fudbalskom savezu srbije jedan zdrav balans.....opametili se ljudi nisi kao srbski politicari da sve svojataju srbstvu svatili su da sa tim samo gube...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ostaje Novi Pazar u ligi, ispali su Metalac i Borac.
Za sada vise odlazaka nego dolazaka ovde.Dosao samo golman Slobode iz Tuzle Denis Mujkic,a otisli redom Djalac,OStojic,Dudic,Bajic,Ademovic,Sunjarevic,Pesic,Matic.
heh, vjerovatno i dogodine borba za opstanak 

Pazarci,otišao vam i Tutorić u Kazakhstan.
Ima li kakvih prinova?
Kada se počinje radit tribina južna,ove godine dve pobede čekamo opet.
Ima li kakvih prinova?

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Osim Ristovica i Mujkica niko.underPFC je napisao/la:Pazarci,otišao vam i Tutorić u Kazakhstan.
Ima li kakvih prinova?

Jedina razlika u odnosu na proslu godinu i borbu za opstanak bice ta sto sada od prvog kola imaju trenera koji ce ih uvesti u sredinu tabele,inace da njega nema opet bi to bila grcevita borba za opstanak.
Došao sam u sredinu u kojoj ima bosanskog duha
Prezadovoljan sam,grad je prelijep, klub je sjajno organizovan, a navijači su i na prvom treningu pokazali da će biti jedan od naših aduta
Denis Mujkić predstavljen u Novom, Pazaru
Prezadovoljan sam,grad je prelijep, klub je sjajno organizovan, a navijači su i na prvom treningu pokazali da će biti jedan od naših aduta
Denis Mujkić predstavljen u Novom, Pazaru

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Dosao je i Ahmed Mujdragic iz Hajduka iz Kule,prica se da se vraca i Alivodic
Sasvim solidan prelazni rok za sada.Mislim da je negde sada na pozitivnoj nuli u odnosu na prethodnu sezonu,mozda malo jaci,jer je dosao Djokovic iz Kosica,tu je blizu dolaska i Sungur koji je na probi..ali nedostaje jos uvek onaj pravi igrac u veznom redu koji ce da radi na kreiranju akcija.Ako se to dovede,sredina tabele je sasvim realna. 

Navijači Fenera: "Pazarci, osramotili ste nas!"

ŠouNavijači Fenerbahčea razočarani su ponašanjem navijača Novog Pazara na subotnjoj premijeri u Jelen Superligi. Jedan od vođa navijača turskog kluba javno je preneo stav svih pristalica kluba sa Bosfora da je sukob navijača Pazara 'velika sramota' koja će uticati i na Fenerbahče.

Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.