Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Aj' sto nema prenosa, al nema ni streama nigdje...
Pa kako ce biti stream ako nema prenosa kod nas,nisu Grci toliko ludi da dolaze sa svojom opremom i snimaju utkamicu.braoolyo je napisao/la:Aj' sto nema prenosa, al nema ni streama nigdje...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.fcrad.co.rs/av/utakmice/rad-olympiakos.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
...što je više lome to je volim jače...
- drinin vuk
- Kontakt:
ј.е.&.а.?.а. " ".
& за $,& за Форсе,% % - & " - $,све у ' " се % $,? ' " '.
$ $.

& за $,& за Форсе,% % - & " - $,све у ' " се % $,? ' " '.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Kakva šteta, primljen gol u 85. minutu.
Ipak, ko zna kakakv bi epilog meča na Vračaru bio da je Branislav Jovanović, već u drugom minutu, postigao gol posle odlično izrađene akcije. To je, ispostavilo se, bila najzrelija prilika Rada, ne i jedina, pošto su u nastavku, najviše u prvom poluvremenu, domaći pretili, držali loptu više u posedu, a istovremeno držali i goste daleko od gola Danilovića.
Ipak, ko zna kakakv bi epilog meča na Vračaru bio da je Branislav Jovanović, već u drugom minutu, postigao gol posle odlično izrađene akcije. To je, ispostavilo se, bila najzrelija prilika Rada, ne i jedina, pošto su u nastavku, najviše u prvom poluvremenu, domaći pretili, držali loptu više u posedu, a istovremeno držali i goste daleko od gola Danilovića.
? $ ?,? % $ се $." - " натрпат у џепове " " $ $. % $ су $ $ ' $ " / " у " него ",& зна % - ".....- & " ¥ на & " " 90 ". 

Steta jbg za ovaj poraz,nije im to trebalo,ali rekao sam i pred pocetak da je Oly jaci mada se moze itekako proci,i umalo i da se dodje do povoljnog rezultata na Vracaru pa da se putuje u Volus,ovako bice izuzetno tesko tamo,ali nada ostaje.
-
- Kontakt:
Ja cim sam video da Grci imaju 13 stranaca znao sam da Rad ima male sanse za prolaz.
Ako nista drugo,Grci su mnogo iskusniji tim i cini mi se i da je to presudilo u danasnjem mecu.
Kako god nada poslednja umire,navodno Grci dosta slabije igraju na domacem terenu pa ostaje nam nada da ce to radovci uspeti da iskoriste.
Ako nista drugo,Grci su mnogo iskusniji tim i cini mi se i da je to presudilo u danasnjem mecu.
Kako god nada poslednja umire,navodno Grci dosta slabije igraju na domacem terenu pa ostaje nam nada da ce to radovci uspeti da iskoriste.
Bio sam u putu u vrijeme odigravanja Rad-Volos,drug mi je rekao kako je završilo,nisam stigao odgledati snimak,tako da ne bih previše davio sa nekim analizama.Stojim pri stavu da Rad nije bez šansi,istovremeno stojim pri stavu da su mogli bar na čelu sa Stojićem dovest kakva pojačanja,što nisu uradili,tako što se kaže koliko para toliko muzike. Ipak ne želim potcjeniti Grke ali za mene je Rad klub koji može iznenaditi u Volosu i proći dalje.
p.s. Dakle od mogućih 5,osvojena su 4 evro boda.Moja neka analiza je da je to solidno,ali da realno gledano uspjeh bi bio osvojenih 5 imajući sve u vidu.
p.s. Dakle od mogućih 5,osvojena su 4 evro boda.Moja neka analiza je da je to solidno,ali da realno gledano uspjeh bi bio osvojenih 5 imajući sve u vidu.
LARISSA RIQUELME!
& је по " за & ? " $,а % - / " & сва " $,за $ су " ",$ ? у $ $ ?.
$ је " " ".
% је $ & ?," $ $ ? - " ?,с " $ се % " у ' $,$ " % су 65%.
$ " ? $ ' ? % за ? $,& пораза,$ % - ",? ? ? " ",& " 0-1," ' $ су " $ $ ?,јер $ је ? " ".
" не " & " " ?,$ се $ - ¥ $ ?.
$ је " " ".
$ " ? $ ' ? % за ? $,& пораза,$ % - ",? ? ? " ",& " 0-1," ' $ су " $ $ ?,јер $ је ? " ".
Kada bi Rad uspjeo da iznenadi volos, što će biti teško, lako bi mogao i do 4-og kola.
- " $...
Idi rodjak,Vosi 65% protiv Hapoela,toliko im sanse ne bi smeo dati ni protiv Zvezde,a ne protiv Hapoela.peksinna2 je napisao/la:& је по " за & ? " $,а % - / " & сва " $,за $ су " ",$ ? у $ $ ?.
$ је " " ".

Najvise 50% sansi,i to samo zbog Hapoelove prodaje igraca a ne dovodjenja adekvatnih zamena.Otisli su im Enyema(Lille),Vermouth i Shechter(Kaiserslautern),Zahavi(Palermo).Dosao je Edel Apoula golman PSG-a,pristojan golman ali ispod nivoa Enyeame,te Omer Damari takodje jedan pristojan igrac,malo previse placen Petach Tikvi(1.5 miliona),ali nije dovoljan za sve rupe.Da i doveden je Lobos jos jedan golman iz Espanola(Cile).
Ostali su tu sada i dalje kvalitetni igraci sposobni da ulete u grupu EL kao Cohen,Badeer,Ben Daayan,Toto Tamuz,Yadin,Shivon,Pecalka te uz ove pridoslice cine jednu sasvim jaku ekipu.Zbog toga ne bih ja davao Vosi ulogu favorita a tek ne ovoliku.
- drinin vuk
- Kontakt:
& $ ¥ & све " за " ?,? се ".
&,Тото ' (" се '). Но " " је $ ',$ су тог ?,' $ је он '?! Тај $ ? " & " $ " " ?,јер овај ? је ?.
$ " су ? 3. у ? ? 2.?

&,Тото ' (" се '). Но " " је $ ',$ су тог ?,' $ је он '?! Тај $ ? " & " $ " " ?,јер овај ? је ?.
$ " су ? 3. у ? ? 2.?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Za mene bi Dinamo i Partizan bili autsajderi protiv Hapoela.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
izvor: sportklik.rsPETARDA ZA POČETAK
Na provoj kontrolnoj utakmici novi Supreligaš bio je ubedljiv protiv sarajevske Slavije pobedivši rezultatom 5:0. U punom tempu na samom startu priprema Đalac je pokazao da nije izašao iz forme što dokazuju dva pogotka prvog strelca Novog Pazara. Pored njega mrežu Bosanaca uspeli su da zatresu još i Caković, Pešić i Stojanović.
U izjavi za Sportklik Đalac je rekao da zadovoljan pruženom partiom. -Iako je umor učino svoje mislim da smo odigrali veoma dobro protiv jedne solidne ekipe, postigli smo pet golova i propustili još par izglednih šansi. On je naglasio da je ekipa vidno pojačana igračima kakvi su Stojanović, Ragipović i Hadži.
Šef stručnog štaba Ivanović rekao da je zadovoljan rezultatom ali isto tako da on nije i merilo.
-Nisam od tipova koji nakon utakmice gledaju na lepe stvari već uviđam nedostatke i razmišljam kako da ih otklonimo, daleko smo mi još od spremnog i spakovanog tima za Super ligu ali sam siguran da ćemo to sigurno biti, rekao je Ivanović.
On je dodao da su ovoj ekipi potrebni iskusni igrači koji su spremni da ponesu teret većeg ranga.
-Drago mi je da se ekipi priključio Dragan Šarac koji iza sebe ima veliko iskustvo u superligaškim i inostranim mečevima što će nam sigurno puno značiti.
Sledeću kontrolu plavi imaju sa somborskim Radničkim za dva dana.
- drinin vuk
- Kontakt:
Pazarac
Је ? вас ¥ тај "?
$ се ? са $ на $," се $ " ? " у ",% је опет ? &?
Је ? вас ¥ тај "?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Drugi su bili,cini mi se 5-6 bodova iz Maccabia.drinin vuk je napisao/la:& $ ¥ & све " за " ?,? се ".![]()
$ " су ? 3. у ? ? 2.?
Kako sam cuo mozda se prva domaca protiv Rada bude igrala u Ivanjici,stadion se radi ali jos nista nije sigurno hoce li biti gotov,sto se kadra tice pokusavaju se dovesti neki domaci igraca koji vec igraju u JSLdrinin vuk je napisao/la:Pazarac
Је ? вас ¥ тај "?
-
- Kontakt:
E sad ga pretjeraDylan Dog je napisao/la:Za mene bi Dinamo i Partizan bili autsajderi protiv Hapoela.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.