Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Volio bih ja da Englezi nešto ostvare na Euru ali biti će teško. Rooneya nema u prve dvije utakmice, Bent je ozlijeđen kao i Walcotta, sinoć se i Welbeck ozlijedio, jako puno problema u napadu imaju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Po mom misljenju neki idealan sastav Engleske:
Hart
Mikah-Leskot-Teri-Bejns
Parker-Kerik-Gerard
Jang-Runi-Volkot/Lenon/Staridj
Arnelinho,citao sam tvoj post.. Previse komplikacija,normalnom timu bi trebale 2 sezone da se uigraju sa svim tim kombinacijama i rotacijama. Jednostavno prekomplikovano,ali u modernom fudbalu uz konstantan rad na toj ideji kroz odredjen vremenski period ta formacija bi vjerovatno dala neke rezultate..
Hart
Mikah-Leskot-Teri-Bejns
Parker-Kerik-Gerard
Jang-Runi-Volkot/Lenon/Staridj
Arnelinho,citao sam tvoj post.. Previse komplikacija,normalnom timu bi trebale 2 sezone da se uigraju sa svim tim kombinacijama i rotacijama. Jednostavno prekomplikovano,ali u modernom fudbalu uz konstantan rad na toj ideji kroz odredjen vremenski period ta formacija bi vjerovatno dala neke rezultate..
- alan_kardec
- Kontakt:
Englezi bi mogli biti najprijatnije iznenađenje turnira. Možda smješno zvuči, ali vidim mnogi su ih već prežalili (ni ja nisam neki optimista). Ipak oni imaju strašnih individualaca u ekipi, ako ih protivnici ne shvate ozbiljno, mogo bi roy hodgson da dobije spomenik u po` Londona. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
mnogi navijaci liverpoola jedva docekali da zezaju roya i engleze ali ako cemo biti realni liverpool nije nista bolji danas nego kad ih je roy vodio ili krajem rafine ere... nije to toliko do roya koliko do liverpoola.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Chelsea je isto tako otpisan bio u startu Lige Prvaka a sad nema nigdje ni Reala ni Barce, Milana i ostalih a ostali Bayern i Chelsea. Što bi se reklo, lopta je okrugla. Znam da Englezi imaju moju podršku jer BiH ne igra.alan_kardec je napisao/la:Englezi bi mogli biti najprijatnije iznenađenje turnira. Možda smješno zvuči, ali vidim mnogi su ih već prežalili (ni ja nisam neki optimista). Ipak oni imaju strašnih individualaca u ekipi, ako ih protivnici ne shvate ozbiljno, mogo bi roy hodgson da dobije spomenik u po` Londona.
Who dares, wins !
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Roy Hodgson nije loš izbor, njegova biografija je impresivna
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Roy Hodgson novi je izbornik engleske nogometne reprezentacije. Engleski 64-godišnji strateg službeno je predstavljen u utorak na press konferenciji u Engleskom nogometnom savezu te je time na klupi 'tri lava' naslijedio Talijana Fabija Cappela, koji je podnio ostavku u veljači ove godine.
Nakon gotovo tromjesečne potrage za novim izbornikom FA se odlučio za domaćeg trenera, a konačni izbor je u nedjelju pao na Hodgsona. Dugo se nagađalo da bi Englesku mogao preuzeti menadžer Tottenhama Harry Redknapp, no četverogodišnji ugovor Savez je ponudio aktualnom menadžeru West Bromwicha.
"Ponosno objavljujemo da smo angažirali Roya Hodgsona kao engleskog izbornika. Hodgson je potpisao četverogodišnji ugovor", stoji u priopćenju engleskog FA-a.
Hodgson bi u tom vremenu trebao voditi 'gordi Albion' na tri velika nogometna natjecanja - Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini ove godine, Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. te Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016.
- Engleska mora ići na velike turnire s namjerom da ih osvoji jer smo velika nogometna nacija. Igrači bi bili razočarani da od njih očekujem išta manje. Bit će velik posao osvojiti ponovno simpatije ljudi, no najvažnije je da imam priliku - rekao je Hodgson i osvrnuo se na Harryja Redknappa.
- Imam veliko poštovanje prema Harryju. Kad je čuo da sam imenovan za izbornika, poslao mi je glasovnu poruku. Bio je veoma milostiv prema tome. Nadam se da ćemo ostati prijatelji jer smo ne našom voljom postali rivali u Premiershipu.
Engleski izbornik trebao bi odraditi preostale dvije utakmice s West Bromwichem u Premiershipu.
U dugoj trenerskoj karijeri, koja je počela 1976. vodio je reprezentacije Švicarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Finske, između ostalih vodio je i klubove poput Intera, Fulhama, Liverpoola i mnogih drugih. Najveći uspjeh ostvario je s Interom i Fulhamom, koje je vodio do finala Kupa Uefe 1997., odnosno 2010., a u izboru britanskih nogometnih menadžera izabran je za najbolje menadžera 2010. godine.
Nakon gotovo tromjesečne potrage za novim izbornikom FA se odlučio za domaćeg trenera, a konačni izbor je u nedjelju pao na Hodgsona. Dugo se nagađalo da bi Englesku mogao preuzeti menadžer Tottenhama Harry Redknapp, no četverogodišnji ugovor Savez je ponudio aktualnom menadžeru West Bromwicha.
"Ponosno objavljujemo da smo angažirali Roya Hodgsona kao engleskog izbornika. Hodgson je potpisao četverogodišnji ugovor", stoji u priopćenju engleskog FA-a.
Hodgson bi u tom vremenu trebao voditi 'gordi Albion' na tri velika nogometna natjecanja - Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini ove godine, Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. te Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016.
- Engleska mora ići na velike turnire s namjerom da ih osvoji jer smo velika nogometna nacija. Igrači bi bili razočarani da od njih očekujem išta manje. Bit će velik posao osvojiti ponovno simpatije ljudi, no najvažnije je da imam priliku - rekao je Hodgson i osvrnuo se na Harryja Redknappa.
- Imam veliko poštovanje prema Harryju. Kad je čuo da sam imenovan za izbornika, poslao mi je glasovnu poruku. Bio je veoma milostiv prema tome. Nadam se da ćemo ostati prijatelji jer smo ne našom voljom postali rivali u Premiershipu.
Engleski izbornik trebao bi odraditi preostale dvije utakmice s West Bromwichem u Premiershipu.
U dugoj trenerskoj karijeri, koja je počela 1976. vodio je reprezentacije Švicarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Finske, između ostalih vodio je i klubove poput Intera, Fulhama, Liverpoola i mnogih drugih. Najveći uspjeh ostvario je s Interom i Fulhamom, koje je vodio do finala Kupa Uefe 1997., odnosno 2010., a u izboru britanskih nogometnih menadžera izabran je za najbolje menadžera 2010. godine.
Ključ uspjeha na Ojru:
Bullard--Scholes
-----Bowyer-----

Bullard--Scholes
-----Bowyer-----
LUHG!
Ja se nadam ovako nekom sastavu Engleza za EURO...
Golmani:
Hart,Carson,Green
Odbrana:
Cole,Baines,Terry,Cahill,Lescott,Micah,Walker
Vezni red
Gerrard,Downing,Young,Lampard,Cleverley,Walcott,A.Johnson,Barry,Parker
Napad:
Rooney,Wellbeck,Carrol,Bent
Golmani:
Hart,Carson,Green
Odbrana:
Vezni red
Napad:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sumnjam da ce Hodgson postici ozbiljniji rezultat na predstojecem EURU
Međutim red bi bio i da Gordon Albion iznenadi, zadovoljni trebaju biti polufinalom s obzirom na ekipu,međutim njihov prkos im to ne dozvoljava a imaju i pravo jer kada su posljednji put sta napravili za pohvalu ?
Chelsea F.C.
treba roy vratiti croucha u repku i onda staviti njega i carrolla u vrh a ostali samo da nabijaju lopte za njih
tako to voli roy.
salu na stranu ja mislim da su napravili dobar izbor englezi, a nekako zasluzio je i roy da napravi nesto i na najvisem nivou, u liverpoolu nazalost nije uspio ali sa reprezentacijom to vrlo lako moze biti druga prica.
salu na stranu ja mislim da su napravili dobar izbor englezi, a nekako zasluzio je i roy da napravi nesto i na najvisem nivou, u liverpoolu nazalost nije uspio ali sa reprezentacijom to vrlo lako moze biti druga prica.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Stvarno ne vidim razlog za poziv ovog dvojca... .Devil je napisao/la:Ja se nadam ovako nekom sastavu Engleza za EURO...
Golmani:
Hart,Carson,Green
Odbrana:
Vezni red
Napad:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
carroll je u odlicnoj formi kakav je bio prije. ja ne bi zvao carsona, clverleya i benta. takođe trebace im vise defanzivaca, ne vjerujem da ce euro proci bez glena johnsona jest da po meni richards i walker trebaju dobiti prednost u odnosu na glena. u svakom slucaju kako god okrenes ovakav sastav sigurno nece biti.trxel je napisao/la:Stvarno ne vidim razlog za poziv ovog dvojca... .Devil je napisao/la:Ja se nadam ovako nekom sastavu Engleza za EURO...
Golmani:
Hart,Carson,Green
Odbrana:
Vezni red
Napad:
Rooney,Wellbeck,Carrol,BentCaroll u uzasnoj formi,a Bent povrijeden vise od pola sezone...
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Pa otprilike u sastavu bi trebali biti igraci koji su to ove sezone zasluzili:
..............Hart...............
Rich......Cahil....Terry....Cole
Lennon..Carrick..Parker..Young
..........Gerrard...............
..........Rooney...............
Plus Crouch,Welbeck,Sturidge,Walcot,Lampard,Downing,Baines,Jones,........
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Lampard na klupi a igra Carrick,nemoj gledati kao navijac budi malo realan.trxel je napisao/la:Pa otprilike u sastavu bi trebali biti igraci koji su to ove sezone zasluzili:
Ostalo je bas kao sto sam zamisljao sastav.
Zadnja izmjena: SiggiSmallz, dana/u 04 maj 2012, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Siggi ili ce igrati jedan ili drugi, zajedno su karine. Zato se pokazalo da bolje Jack i Gerrard(prijateljske) nego Gerrard i Lampard.
Celik!3,2,2.
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Ja ti kazem nitko na svijetu od strucnjaka nema hrabrosti ostaviti Gerrarda na klupi ili Lamparda.AllGunsBlazing je napisao/la:@Siggi ili ce igrati jedan ili drugi, zajedno su karine. Zato se pokazalo da bolje Jack i Gerrard(prijateljske) nego Gerrard i Lampard.
Pa vi kako hocete,mogu oni igrati zajdno samo se trebaju dobro ustrojiti,i mislim da Roy Hodgson to moze.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
@SiggiSmallz
Engleskoj repki trebaju dva dobra deff vezna,a to su Parker i Carrick...Lampard moze u vrhu mjesto Gerrarda,samo ta dva skupa ne mogu...To je pored ostalih potvrdilo dosta strucnjaka
Engleskoj repki trebaju dva dobra deff vezna,a to su Parker i Carrick...Lampard moze u vrhu mjesto Gerrarda,samo ta dva skupa ne mogu...To je pored ostalih potvrdilo dosta strucnjaka
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ili ako bi igrali sa dva spica onda Rooney-Walcott te krila Lenon i Young, i usavrsiti kontranapad, mislim da nema brzeg napada

Celik!3,2,2.
Mora bit' mjesta za najboljeg engleskog štoperaDevil je napisao/la:Ja se nadam ovako nekom sastavu Engleza za EURO...
Golmani:
Hart,Carson,Green
Odbrana:
Vezni red
Napad:
Ovaj vezni red što si naveo je očajan! Sve gori od goreg (po formi). Ako bude ovakav sastav/kadar sumnjam da bi Engleska mogla proć' grupnu fazu!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.