FK Mladost DK
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Mladost Kakanj
Zna pljuvat po našem smiješnom treneru Smajilu (koji je uistinu presmiješan) radi kojeg je navodno dobio nogu iz Slobode a ne pita se kako je branio, dok je branio u prvih 5-6 kola. Ova dva golmana koja su trenutno tu su isto jedna velika smijurija, ali Hodžić je neprikosnoven bio. Po onom što je pokazao kod nas nas rekao bi da nije golman čak ni za ovaj rang takmičenja!
075
ma Keno Hadzic nije ni za 2 fedralne! najsmjesnija situacija kad frajer govori okupljenim da su njega u Slobodi ubjedili da ne zna braniti i optuzuje Karica
a od prvog treninga se znalo da je taraba cak su neki i tad Karicu govorili da je Riba bolji od njega al Smajilu je trebalo 6 kola da to skonta!

Sloboda Tuzla
Harun daleko veći potencijal i daleko bolji golman od Keme 

-
- Kontakt:
To ti prijatelju objesi macku o rep. Gledao sam Haruna dok je bio prvi golman Mladosti i greske koje je pravio su vise nego smijesne. Pa bolji je od njega mali Ahmetovic, golman Rudara. Mislim da i promjena Beganovicevog misljenja po pitanju prvog golmana dovoljno govori kakav je Strika golman. Njega Mujagic moze u dzep staviti. Neka on ide u Rudar Brezu, a Kemo u Mladost. Ali neka ni Kemo ne trazi neke pare nego nek se zahvali ako ga primeGusar1995 je napisao/la:Harun daleko veći potencijal i daleko bolji golman od Keme

Pogriješi Valdes, smiješne greške napravi, zašto ne bi i Harun...još je ovaj mlad i neiskusan, sad' ćeš reć još da ne valja ni Valdes 

Meni se licno Harun cinio puno boljim golmanom od Ede ali eto ipak je Edo zauzeo poziciju br. 1
Sto se tice Keme mislim da nebi bilo lose ako bi dosao, ipak bi se pojacala konkurencija
Sto se tice Keme mislim da nebi bilo lose ako bi dosao, ipak bi se pojacala konkurencija
Danas izvrsena prozivka igraca i od danas zvanicno startaju pripreme
http://kakanjlive.com/vijestiPrikaz.php ... om&ucat=22" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kakanjlive.com/vijestiPrikaz.php ... om&ucat=22" onclick="window.open(this.href);return false;
Mladost dobila prvo pojacanje u liku bivseg trenera Nijaza Kape koji je sada imenovan na funkciju sportskog direktora (do sada ove funkcije nikada nije ni bilo u klubu).
Osim Kape za trenera u omladinskom pogonu je imenovan Almir Jašarspahic.
Ovim ce se, siguran sam, uozbiljiti rad u klubu i sve to podici na jedan visi nivo, a ako je vjerovati po pricama radi se na dovodjenju jednog golmana, veznjaka i napadaca.
Ali tome cu vjerovati tek kad bude nesto zvanicno
Ovim ce se, siguran sam, uozbiljiti rad u klubu i sve to podici na jedan visi nivo, a ako je vjerovati po pricama radi se na dovodjenju jednog golmana, veznjaka i napadaca.

-
- Kontakt:
Mislim da Mladost ipak izrasta u ozbiljan klub. Drago mi je pogotovo zbog mladjih selekcija. U Mladost su otisla sva djeca iz Rudara koja nemaju stelu i ne mogu gore proci od babinih sinova, a talentovani su sigurno. Ima toga i u Mladosti ali puno manje. Sada su evo dobili i Pajdu koji ipak ima nekog iskustva i moci ce necemu nauciti ovu djecu. Sigurno vise nego Bistri mada su i od njega mogli nesto nauciti. Sto se tice pojacanja ne znam, ali smijem nagadjatiziher je napisao/la:Mladost dobila prvo pojacanje u liku bivseg trenera Nijaza Kape koji je sada imenovan na funkciju sportskog direktora (do sada ove funkcije nikada nije ni bilo u klubu).

Tacno je da se spekulise oko ovih imena koje si vec nabrojao i mislim da ce to tako i biti, a za veznjaka jos ni jedno ime nije izaslo u opticaj. Pouzdano znam da su ova tri mjesta deficitarna a da je ostatak mjesta u ekipi iole popunjen pa se raznim kombinacijama mogu pokriti sva preostala mjesta, a siguran sam da ce biti jos i boljih igraca samo ako u klubu nastave ovako raditi kako su zapoceli i naravno ako izbore opstanak. (tu se treba zahvaliti jos nekim ljudima i rjesiti ih se ali lagano bez pompe i to ce sve jos i bolje funkcionisati)
A omladinski pogon je sada odvojen od seniorskog sto se tice finansijskog dijela i to je na sebe preuzeo MGM (Musija)i time je puno pomogao i prvom timu, a samim ovim dovodjenjem novih ljudi ocigledna je zelja da se od omladinske skole nesto dobro napravi.
A omladinski pogon je sada odvojen od seniorskog sto se tice finansijskog dijela i to je na sebe preuzeo MGM (Musija)i time je puno pomogao i prvom timu, a samim ovim dovodjenjem novih ljudi ocigledna je zelja da se od omladinske skole nesto dobro napravi.
-
- Kontakt:
Mislim da cete i veznjaka dobiti iz Rudara. Dolaskom novih igraca, a najavljuje ih se jos, u Rudarru postaje guzva tako da vjerujem da cete dobiti barem dva ili tri igraca. Cilj Rudara je kako kaze Spahic: "Jaka Mladost" jer onda jaka Mladost moze i Rudaru pomociziher je napisao/la:Tacno je da se spekulise oko ovih imena koje si vec nabrojao i mislim da ce to tako i biti, a za veznjaka jos ni jedno ime nije izaslo u opticaj. Pouzdano znam da su ova tri mjesta deficitarna a da je ostatak mjesta u ekipi iole popunjen pa se raznim kombinacijama mogu pokriti sva preostala mjesta, a siguran sam da ce biti jos i boljih igraca samo ako u klubu nastave ovako raditi kako su zapoceli i naravno ako izbore opstanak. (tu se treba zahvaliti jos nekim ljudima i rjesiti ih se ali lagano bez pompe i to ce sve jos i bolje funkcionisati)

Na pripremama Mladosti je golman Hadzic i jos jedan vezni igrac iz Natrona iz Maglaja (o ovom igracu se ljetos govorkalo da je vec tada trebao doci)
A sto se tice Rudara, ja sam oduvjek govorio da suradnja ova dva tiam treba biti na najvisem mogucem nivou upravo zbog ovoga sto je sam Suad izjavio.
A sto se tice Rudara, ja sam oduvjek govorio da suradnja ova dva tiam treba biti na najvisem mogucem nivou upravo zbog ovoga sto je sam Suad izjavio.
sve je to uredu sto je predsjednik rudara govorio...Samo me interesuje sta ce se desiti kada dodje vrijeme gradskog derbija i kada mladosti budu potrebni bodovi. A svi znamo da u rudaru jedva cekaju da mladost izbace iz lige...
-
- Kontakt:
To je mozda nekad bilo. Sad je potpuno druga situacija. Zbog toga Rudar i zeli pomoci Mladosti i dati im igrace kako bi ovi obezbijedili solidnu razliku do tog derbija kako bi mogli lezernijeamar009 je napisao/la:sve je to uredu sto je predsjednik rudara govorio...Samo me interesuje sta ce se desiti kada dodje vrijeme gradskog derbija i kada mladosti budu potrebni bodovi. A svi znamo da u rudaru jedva cekaju da mladost izbace iz lige...

ako Rudaru bude trebalo za titulu misliš da ćemo vam pustitiamar009 je napisao/la:sve je to uredu sto je predsjednik rudara govorio...Samo me interesuje sta ce se desiti kada dodje vrijeme gradskog derbija i kada mladosti budu potrebni bodovi. A svi znamo da u rudaru jedva cekaju da mladost izbace iz lige...

kao prvo rudar se nece boriti za ulazak... a rudar ne mora pustati jer nije nista kvalitetnija ekipa od mladosti... to se vidjelo u gradskom derbiju na rudaru...Gusar1995 je napisao/la:ako Rudaru bude trebalo za titulu misliš da ćemo vam pustitiamar009 je napisao/la:sve je to uredu sto je predsjednik rudara govorio...Samo me interesuje sta ce se desiti kada dodje vrijeme gradskog derbija i kada mladosti budu potrebni bodovi. A svi znamo da u rudaru jedva cekaju da mladost izbace iz lige...ako ne budemo se borili a vamo bude trebalo onda sve osim vaše pobjede je jednako smiješnom
joj kako si smiješan, treba vas pobjedit i izbacit iz lige da vidize gdje ste u odnosu na Rudar 

Novi igrac Mladosti koji bi trebao pojacati vezni red je bivsi igrac Olimpica Dzenis Huseinspahic 

- L' Imperator
- Kontakt:
Kako sam čuo, u ponedjeljak 20. januara kreću radovi na stadionu (ograđivanje cijelog kompleksa, nadogradnja tribine i s lijeve i s desne strane..)
#samoRudar #zauvijek
dobro si cuo...radovi pocinju u ponedjeljak...a ekipa ide na ponijere na pripreme...L' Imperator je napisao/la:Kako sam čuo, u ponedjeljak 20. januara kreću radovi na stadionu (ograđivanje cijelog kompleksa, nadogradnja tribine i s lijeve i s desne strane..)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.