Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
- Kontakt:
Sretan Rođendan Sejooo

Sretan rodjendan Sejo,mislim da ce on biti nas najbolji igrac u Estoniji! S njim smo mnogo jaci! Nije bitno ko ce pogoditi,bitna su 3 boda!..
- Stone Island
- Kontakt:
Evo jedna za Lejlu a usput i za Seju mada je on ni vidjeti neće.

- Legenda_BiH
- Kontakt:
Sretan ti Rodjedan Sejo! Da nam budes ziv i zdrav pa da nam postanes jedan od najbliji fudbalera na Svijetu!

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- miralem444
- Kontakt:
sretan rodjendan majstore nas......ako bog da zivio 105-et pa opet....

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
srecan rodjendan sejo ,nek je on nama ziv i zdrav 100 godina i da nastavi busiti mreze iz slobodnih udaraca 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
sejo kralju sretan rodzus
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sejo kralju sretan rodjendan i jos mnogo golova iz divnih slobodnjaka i svega ostalog zelim od srca...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Sejo kralju sretan rodjendan i zelim ti sve najbolje u zivotu i da Bog da te tvoja ljevica sluzila narednih 100 godina i mi Bosanci i Hercegovci zbog nje imali velike radosti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
mogul se ja zahvaljivat umjesto njega??

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Naravno Lejla, ali samo ako njemu prepustis da izvodi slobodnjake.lejla je napisao/la:mogul se ja zahvaljivat umjesto njega??![]()
![]()

"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma znam ih i ja pofino,,,amerosm je napisao/la:Naravno Lejla, ali samo ako njemu prepustis da izvodi slobodnjake.lejla je napisao/la:mogul se ja zahvaljivat umjesto njega??![]()
![]()
![]()

hvala svima na cestitkama, Sejo ce nastavit skidat paucinu sa europskih golova,,, jesam ovo fino srocila,,, xD
Didier Drogba
Didier Drogba
Sretaaaaan ti rodjendaaaaaaaaaaaan sunce moje dragoooooooooooo
Sejo hocu jedan rodjendanski sa cirka 27 metara,paucinu da skines sto se subote tice.U srijedu mozes i iz penala

Sejo hocu jedan rodjendanski sa cirka 27 metara,paucinu da skines sto se subote tice.U srijedu mozes i iz penala

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
SRETAN ROĐENDAN MAJSTORE
sretan rodjendan sejo legendo 

Što se tiče ljubavnog života, Sejo kaže da je slobodan kao ptica na grani.
- Nakon dvogodišnje veze s jednom Njemicom, potpuno sam slobodan. Teško mi je naći pravu. Volio bih da moja izabranica bude iz BiH. Vrijeme mi je da počnem razmišljati o braku. Od poznatih žena najljepša mi je Adrijana Lima (Adriana). Prava šteta što je zauzeta. U svakom slučaju, kada dođe vrijeme za vjenčanje, volio bih da mi Vedo bude kum - govori Salihović.

- Nakon dvogodišnje veze s jednom Njemicom, potpuno sam slobodan. Teško mi je naći pravu. Volio bih da moja izabranica bude iz BiH. Vrijeme mi je da počnem razmišljati o braku. Od poznatih žena najljepša mi je Adrijana Lima (Adriana). Prava šteta što je zauzeta. U svakom slučaju, kada dođe vrijeme za vjenčanje, volio bih da mi Vedo bude kum - govori Salihović.

Didier Drogba
Didier Drogba
hahaha pa sta si ocekivala da ce reci tvoje ime kad te ne poznaje.....lejla je napisao/la:Što se tiče ljubavnog života, Sejo kaže da je slobodan kao ptica na grani.
![]()
![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nisam mislila na taj nacin, al eto,,, neka te... ne daj seBIHfan je napisao/la:hahaha pa sta si ocekivala da ce reci tvoje ime kad te ne poznaje.....lejla je napisao/la:Što se tiče ljubavnog života, Sejo kaže da je slobodan kao ptica na grani.
![]()
![]()

Didier Drogba
Didier Drogba
Sto places on slobodan jos trazi hanumu iz BIH,tvoja sansa a ti,nisi valjda udanalejla je napisao/la:Što se tiče ljubavnog života, Sejo kaže da je slobodan kao ptica na grani.
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, CAGarfia, EdinjoBos, Goalgetter, Lavcina, MostarNeretva, UtdBiH21, Vaya, Venom i 61 gost.