FK Radnički Lukavac

_soda_
Kontakt:

Re: FK Radnicki Lukavac

Post Postao/la _soda_ » 06 sep 2011, 10:39

_karabaja_ je napisao/la:A vec su pocele i neke price kako ste vi sredili Puracicu bodove u Priluku u zamjenu za bodove u subotu, sumnjam al sve je moguce. Puracicu mozda i godi taj scenario jer protiv Radnickog bi svakako tesko uzeli bodove kao i ove na strani. Volio bi da ovo nije tacno jer to onda ne bi bio derbi.
ma to ti je sve ono rekla kazala.. moje misljenje je da nije Radnicki nista tu sredjivo :) cak stavise da ce igraci Puracica zapeti protiv nas pravo znas kako je to uvijek bilo kada Radnicki igra sa nekom ekipom sa opcine.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 sep 2011, 23:42

Ja bio malo na moru :D pa evo dosao kuci pred sutrasnju utakmicu.

Radnicki ni sa kime u ovoj sezoni nije niti pricao niti pregovarao. Napisao sam vec ranije, ne sjecam se vise na kojoj temi (mozda i na ovoj) da Mladost iz Puracica sigurno nece biti poput Mladosti iz Malesica koja je prosle godine Bratstvu "cistila put" do Prve lige.

Ali hajde, nama objektivno Puracic i ne treba, bitnije je graditi dobre odnose sa nekim zdravijim sredinama.

Btw, od jednog Puracaka sam dobio poruku prije proslog kola u kojoj je pisalo kako je Uprava Radnickog toboze naredila sucu Golacu da njihovim igracima (iz Puracica) podijeli crvene kartone kako ne bi mogli igrati protiv nas :lol: .

Na kraju su pobijedili Priluk (i to mi je drago) nisu dobili crvene kartone (to mi je jos draze), ali ostaje gorak ukus zbog gluposti i besmislica kojima se oni bave i sluze.

Ali kad je u blizini Bajro Bacic nicemu boljem se ne mozes ni nadati.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 10 sep 2011, 21:42

Radnicki i dalje bez poraza. NK Mladost Puracic - FK Radnicki Lukavac 0 - 0.
Jedno od najboljih gostovanja u zadnje vrijeme prema mom misljenju oko 200 ako ne i vise SIOUX-a 8-) sjajna atmosfera citavih 90 minuta :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 sep 2011, 23:07

Bez poraza i dalje na celu tabele.
Narednog vikenda na stadionu Josik ce biti odigran derbi vrha tabele, a u goste dolazi ugodno iznenadjenje pocetka sezone, ekipa Bosne iz Kalesije.

O danasnjoj utakmici se nema puno toga reci. Radnicki je imao vise prilika za pogodak. U prvom poluvremenu Salihovic je dobro sutirao glavom sa nekih 7-8 metara ali je golman Mladosti bio na mjestu. Od 70. do 80. minute potpuna dominacija i pritisak nase ekipe, medjutim mreza domacih ostala je netaknuta.

U ovom periodu biljezimo sjajan udarac Bekrica sa preko 20 metara, a lopta pogadja stativu. Minutu nakon toga Ibric je bio u dobroj prilici ali je nespretno reagovao a golman domace ekipe je "pokupio" loptu ispred njega.
Nedugo zatim kapiten Subic je sutirao glavom, nakon ubacivanja iz kornera, i zamalo bio neprecizan.

Domaci su pogodili stativu u 88. minuti susreta.

Sto se navijanja tice, SIOUX-i su dosli u velikom broju i fer i sportskim navijanjem bodrili svoj klub cijelim tokom utakmice. Bilo je i manjih incidenata, ali o tome ne bih sada.

Ko ima volju i zelju da pogleda fotke SIOUX-a na gostovanju u Puracicu to moze uraditi na slijedecem linku:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 051&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 sep 2011, 23:13

Čestitke na bodu,a posebne čestitke SIOUX-ima koji su pokazali kako se bodri i voli klub.Svaka čast još jednom.I drago mi je da se nisu obistinile one teorije zavjera,kako će Radnički ovo dobiti jer su prošlu utakmicu namjestili Puračiću da pobijedi Priluk.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 sep 2011, 23:17

Hvala buraz...
joj nisam odavno pogledao temu o desavanjima u nasoj buducoj ligi :D (ovoj gdje se vi sada takmicite heehe).

Odoh malo da provirim sta se tamo desava 8-)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 sep 2011, 23:23

Zoom088 je napisao/la:Hvala buraz...
joj nisam odavno pogledao temu o desavanjima u nasoj buducoj ligi :D (ovoj gdje se vi sada takmicite heehe).

Odoh malo da provirim sta se tamo desava 8-)
Hehe kako stvari stoje izgleda da ćemo imati još jedan 'veći' kantonalni derbi iduće sezone ;) .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 sep 2011, 15:01

[youtube][/youtube]

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 13 sep 2011, 16:08

sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
po meni lose video uradjen bilo je boljih detalja i trenutaka prilikom navijanja,ovo sto je ubrzao kada se rukama udara i sto to kao uvod za pjesme stavio lose skroz onda ono srce :S mogao se malo bolje potruditi ko je ovo radio ili bar malo pogledati neke klipove kako to druge navijacke skupine rade pa tako napraviti(vidi se da nije navijac)...nadam se da ce uskoro biti bolji video postavljen :)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 sep 2011, 17:12

Svaka cast, vrlo dobra brojnost za ovu ligu, jer koliko znam niko ne prati svoj klub osim vas. Eto sada je derbi na domacem terenu i to je prava prilika da pokazete kvalitetno navijanje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 13 sep 2011, 17:36

NeRi_K je napisao/la:Svaka cast, vrlo dobra brojnost za ovu ligu, jer koliko znam niko ne prati svoj klub osim vas. Eto sada je derbi na domacem terenu i to je prava prilika da pokazete kvalitetno navijanje.
ima jos par skupina kao sto su Talibani(Priluk),Kopaci(Mramor),Akrepi(Puracic),Cincari(Tojsici),Gazije(Kalesija).Mozda neke jos postoje pa ako neko zna neka napise,ali mislim da je to to :)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 sep 2011, 19:36

_soda_ je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Svaka cast, vrlo dobra brojnost za ovu ligu, jer koliko znam niko ne prati svoj klub osim vas. Eto sada je derbi na domacem terenu i to je prava prilika da pokazete kvalitetno navijanje.
ima jos par skupina kao sto su Talibani(Priluk),Kopaci(Mramor),Akrepi(Puracic),Cincari(Tojsici),Gazije(Kalesija).Mozda neke jos postoje pa ako neko zna neka napise,ali mislim da je to to :)
Ali koliko znam i vidim jedino ste vi iz Lukavca aktivni, a pored Vas jedino sam prosle godine gledao malo Kopace.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 13 sep 2011, 20:05

NeRi_K je napisao/la:
_soda_ je napisao/la:
Ali koliko znam i vidim jedino ste vi iz Lukavca aktivni, a pored Vas jedino sam prosle godine gledao malo Kopace.
Talibani slabije su aktivniji nego prosle godine,valjda ono euforija usli u ligu tek i tako pa sad popustilo brojnost im je bila 40-50 ljudi,Akrepi takodjer su tek od ove sezone sa nama i za sad su stalno tu,brojnost 20-30 ljudi koliko znam i imaju 1 ili 2 odradjena gostovanja ove sezone od 5 kola znaci super je to,za Cincare ne znam toliko kakvo je sad stanje prosle sezone su bili dobri brojnost 30-40 ljudi,Gazije takodjer tek sam ove sezone vidio da postoje i oni imaju 1-2 odradjena gostovanja ove sezone brojnost 20-30 ljudi,za Kopace nemam info kako je ove sezone mislim da su i oni aktivni brojnost 20-30ljudi..eto ako neko ima bolje inf. ili ako sam pogrijesio nek me ispravi :)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 sep 2011, 20:09

Navijaci Sloge Tojsica su bili u Tinji njih 20-ak , Kopaci su isto bili u Tinji,oko 30 :!:
-RIVALDO-

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 16 sep 2011, 18:32

Sutra ( subota ) ce fudbaleri Radnickog odigrati svoju sestu utakmicu u ovoj sezoni. Nakon 4 pobjede i jednog remija, nadamo se da ce Radnicki nova tri boda ostaviti na Josiku, u susretu sa Bosnom iz Kalesije. Ova utakmica je ujedno i derbi kola, jer i ekipa Bosne iz Kalesije i Radnicki, imaju isto bodova na tabeli, tacnije 13. Svi zajedno do jos jedne pobjede !

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 17 sep 2011, 19:54

Radnički-Bosna Kalesija 3:0

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 18 sep 2011, 13:41

U derbi utakmici dosadašnjeg dijela prvenstva Druge lige Sjever Radnički je u Lukavcu pobijedio Bosnu iz Kalesije s 3-0.Lukavčani su, tako, nakon šest kola usamljeni na vrhu tabele.

S obzirom na ono što se događalo na terenu, pobjeda Radničkog je zaslužena, ali previsoka. Utakmica odigrana pred oko 500 gledalaca nije bila bogzna kvalitetna. Puno prekršaja i prekida, nervozna igra, pa se u šali moglo čuti da su ljekari ekipa, naročito kalesijske Bosne dr. Muhamed Osmanović, pretrčali jednako kao i neki fudbaleri na terenu.

Radnički je poveo u 15. minutu nakon dosuđenog penala. U 16-tercu Bosne nakon duela s Lokmićem pao je Salihović, a sudija Almir Devedžić pokazao je na penal. Siguran realizator bio je Jasmin Jaranović.

Do kraja poluvremena obje ekipe su imale po jednu priliku, ali se rezultat nije mijenjao.

U drugom poluvremenu Bosna je krenula nešto ofanzivnije. Kolosalnu priliku u 53. minutu nije iskoristio Elvin Suljić, kada je sa desetak metara promašio praktično prazan gol.

Kazna je stigla u 75. minutu kada Mirnes Salihović postiže drugi gol za domaće. Dekoncentracija u odbrani goste je dva minuta prije kraja koštala i trećeg gola i uvjerljivog poraza. Strijelac je bio rezervista Alija Đerzić.

Tokom cijele utakmice svoje timove bodrili su lukavački “Siouxi”, s jedne strane, te s druge navijačka grupa Bosne, “Gazije”.

U narednom kolu Radnički gostuje ekipi Ingrama i sve osim pobjede bilo bi ravno senzaciji.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 18 sep 2011, 13:46

Svaka čast momci.Vidio sam u pripremnoj utakmici sa Zvijezdom da imate dobru ekipu i koja će mislim završiti prva na kraju.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 18 sep 2011, 15:35

Ima li neko slike sa utakmice da vidim Siouxe i Gazije?

Hvala unaprijed

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 18 sep 2011, 17:46

NeRi_K je napisao/la:Ima li neko slike sa utakmice da vidim Siouxe i Gazije?

Hvala unaprijed
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=65 evo ovdje imas nekih slika sa utakmice :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.