Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
Da su nam klubovi malo bolji i da Čelik izlazi u Europu pa na Bilinom napraviti još iznad tribinu juga i sjevera i zapada primjera ili sve 4 to bi veliki kapacitet nek bude 30.000 siguran sam da bi bio stadion pun ipak ovaj narod zivi za sve dobro u nasoj drzavi .
Ali eto , i ovako im se noge sjeku kad se zaori samo je malo navijanje stalo ali krenut ce opet vala .
- Sto se tice BL da se nadovezem brate mozda ne bi ti zvizdao mozda ne bi ni jos 30 % ali vecina bi i ta vecina povuce i ove ostale da ne ispadnu papci kontaš .
I još nešto sigurno ti je tako znamo , sigurno i doslo bi nasi dole i onda bi bila medzusobna tuca sto dusmanima bas odgovara i mi bi gubili bodove zbog nereda , kazne i jos svasta !
Ne bi bilo sretnije covjeka od mene vjeruj mi kad bi : Ti pravoslavac , onaj dole iz Mostara katolik i ja kao musliman primjera dajem stali u Banja Luci na tribine ili pod Bijelim Brijegom zapjevali nam jednu jedinu i navijali ! Ono bratski kao zemljaci .
Ali eto , i ovako im se noge sjeku kad se zaori samo je malo navijanje stalo ali krenut ce opet vala .
- Sto se tice BL da se nadovezem brate mozda ne bi ti zvizdao mozda ne bi ni jos 30 % ali vecina bi i ta vecina povuce i ove ostale da ne ispadnu papci kontaš .
I još nešto sigurno ti je tako znamo , sigurno i doslo bi nasi dole i onda bi bila medzusobna tuca sto dusmanima bas odgovara i mi bi gubili bodove zbog nereda , kazne i jos svasta !
Ne bi bilo sretnije covjeka od mene vjeruj mi kad bi : Ti pravoslavac , onaj dole iz Mostara katolik i ja kao musliman primjera dajem stali u Banja Luci na tribine ili pod Bijelim Brijegom zapjevali nam jednu jedinu i navijali ! Ono bratski kao zemljaci .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Protiv bunkera(manjih ekipa) na Kosevu da se protivnicka odbrana moze lako razvuci i stvoriti prostor a protiv jacih na Bilinom polju, u vatru ,medju navijace.
Sretno zmajevi!!
-
karameldar
- Kontakt:
Sta cemo na Kosevu igrat kad bi zapad bio zatvoren,nema smisla igrat pred tri tribine.MARCELO je napisao/la:Protiv bunkera(manjih ekipa) na Kosevu da se protivnicka odbrana moze lako razvuci i stvoriti prostor a protiv jacih na Bilinom polju, u vatru ,medju navijace.
YNWA!
u banja luci cemo moci igrat onog dana kad se oni stari banjaluciani kojih je puna svedska i danska vrate u banjaluku...tokom ljeta broj stanovnika banjaluke skoci za 60 000 minimum...
Ova tema je smiješna...
Kada se nadležni potrude da od Koševa naprave "stadion" onda na Koševu, a ovako normala Zenica...
Kada se nadležni potrude da od Koševa naprave "stadion" onda na Koševu, a ovako normala Zenica...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Nicaze
Podići još sjevernu i južnu tribinu ako ikako može da se poveća kapacitet bar na nekih 18-20 hiljada...
Kad se nakrca kao protiv Bjelorusije bilo bi i više..
Podići još sjevernu i južnu tribinu ako ikako može da se poveća kapacitet bar na nekih 18-20 hiljada...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prostora oko stadiona ima dovoljno, al ipak mislim da su to samo naši pusti snovi... Onakva 4 zapada, 30 hiljada najmanje!ramiral je napisao/la:Nicaze
Čelik Zenica 1945
Gradacac se ubio za mlade repke za pocetak, odlican stadion, teren, zdrava sredina. Mislim da bi mali Zmajevi u Gradaccu bili ko bubrezi u loju.zmaj_Bosne je napisao/la:Nema taj stadion još licence za visoka takmičenja, nadam se sledeće godine da će ispuniti taj kriterij. Naime ide se da do zime bude natkrivena tribina čime će se stvoriti uslovi da se nastavi sa finim radovima unutar kompleksa tribine.avenija je napisao/la:postoji li mogucnost da mlada reprezentacija zaigra u gradaccu , sta je potrebno jos za lincencu za taj stadion koji mi se izuzetno svidja jos sada kada se renovira .
Cuva Bog Zelju svog!
zato sam i pokrenuo ovo pricu , mislim da bi tamo mladi bili kao A reprezentacija u Zenici .
Samo pitanje jel moguce to omuguciti ?
Samo pitanje jel moguce to omuguciti ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mislim da bi mali Zmajevi u Gradaccu bili ko bubrezi u loju.
[/quote]

LIMVO LIKCE DO BAGRO
- BH Patriot
- Kontakt:
Mislim da tema treba pod lock, Zenica je hram BH fudbala! 
Livin' La Vida Loca ;)
- Budi sam na ulici
Jako losa je atmosfera u Zenici. Kad ide,tad su najgrlatiji na svijetu,a cim ne ide-muk! Cak se znalo desavati i da se skandira protiv Saveza ili selektora ako je rezultat nepovoljan.
Pravi navijaci se ponasaju obrnuto,jer kad ti dobro ide onda ti podrska i ne treba. A naravno da se Savez i slicne stvari tokom utakmica pominju samo ovdje,gdje bi svi da budu pametni i filozofi, umjesto da navijaju....
Pravi navijaci se ponasaju obrnuto,jer kad ti dobro ide onda ti podrska i ne treba. A naravno da se Savez i slicne stvari tokom utakmica pominju samo ovdje,gdje bi svi da budu pametni i filozofi, umjesto da navijaju....
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
To za savez je nekad bilo, nema tog više!Budi sam na ulici je napisao/la:Jako losa je atmosfera u Zenici. Kad ide,tad su najgrlatiji na svijetu,a cim ne ide-muk! Cak se znalo desavati i da se skandira protiv Saveza ili selektora ako je rezultat nepovoljan.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Budi sam na ulici
Ja sam bio protiv Rumunije u ovim kvalifikacijama i-bilo je!
I to sa one strane gdje su BHF,neposredno prije gola Ibisevica....
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
BHF je radio to radi Saveza, tako da bi na svakom stadionu bilo isto! Kad se bolan selektoru skandiralo? Sušiću? NIKAD!Budi sam na ulici je napisao/la:Jako losa je atmosfera u Zenici. Kad ide,tad su najgrlatiji na svijetu,a cim ne ide-muk! Cak se znalo desavati i da se skandira protiv Saveza ili selektora ako je rezultat nepovoljan.
Onda, vidim da nikad nisi bio na reprezentativnoj utakmici, jer se na TV uopšte ne čuje kad mi navijamo, al baš se ne čuje... I kad gubimo ne navijamo? Ne lupaj! Protiv Rumunije smo sve vrijeme navijali, grmilo je, znam da se na TV ništa nije čulo, al da si bio znao bi...
Dakle, ne lupaj gluposti jer nisi upućen!
Čelik Zenica 1945
gdje i sad igra, nemamo mi previse izbora
osim ako ne bi igrali ne nekim drugoligaskim stadionima
osim ako ne bi igrali ne nekim drugoligaskim stadionima
eto kao na Kosevu se navija kad smo igrali sa Francuzima na kosevu niko ni da a rekne a kamo li da navijaBudi sam na ulici je napisao/la:Jako losa je atmosfera u Zenici. Kad ide,tad su najgrlatiji na svijetu,a cim ne ide-muk! Cak se znalo desavati i da se skandira protiv Saveza ili selektora ako je rezultat nepovoljan.
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Pa ako si bio, kako molim te nismo navijali a gubili smo? Mora da smo bili na drugačijim utakmicama...Budi sam na ulici je napisao/la:Ja sam bio protiv Rumunije u ovim kvalifikacijama i-bilo je!
Čelik Zenica 1945
- BH Patriot
- Kontakt:
@Budi sam na ulici
Tada se skandiralo zbog prijašnjeg Saveza koji je nedugo nakon toga suspendovan, te je stvoren Komitet za normalizaciju BH fudbala. I ja sam također bio na tom meču, osim skandiranja protiv Saveza nije bilo drugih uvredljivih slučajeva.
Tada se skandiralo zbog prijašnjeg Saveza koji je nedugo nakon toga suspendovan, te je stvoren Komitet za normalizaciju BH fudbala. I ja sam također bio na tom meču, osim skandiranja protiv Saveza nije bilo drugih uvredljivih slučajeva.
Zadnja izmjena: BH Patriot, dana/u 09 okt 2011, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Livin' La Vida Loca ;)
Pa od te utakmice savez i ne postoji!Budi sam na ulici je napisao/la:Ja sam bio protiv Rumunije u ovim kvalifikacijama i-bilo je!
Pratiš li ti inače reprezentaciju..BiH
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...