Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Antic objavio spisak za Austriju i Farska Ostrva.
Na spisku se nalaze imena 23 igrača, a Antić se odlučio da za predstojeće dve utakmice pozove proverene snage. Na spisku se nalaze sledeći igrači:
Golmani: Vladimir Stojković, Vladimir Dišljenković, Bojan Isailović
Odbrana: Branislav Ivanović, Nemanja Vidić, Ivica Dragutinović, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Antonio Rukavina, Ivan Obradović, Aleksandar Kolarov
Vezni red: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Nenad Milijaš, Gojko Kačar, Miloš Krasić, Boško Janković, Milan Jovanović, Miralem Sulejmani
Napad: Nikola Žigić, Marko Pantelić, Danko Lazović, Dragan Mrđa
Na spisku se nalaze imena 23 igrača, a Antić se odlučio da za predstojeće dve utakmice pozove proverene snage. Na spisku se nalaze sledeći igrači:
Golmani: Vladimir Stojković, Vladimir Dišljenković, Bojan Isailović
Odbrana: Branislav Ivanović, Nemanja Vidić, Ivica Dragutinović, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Antonio Rukavina, Ivan Obradović, Aleksandar Kolarov
Vezni red: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Nenad Milijaš, Gojko Kačar, Miloš Krasić, Boško Janković, Milan Jovanović, Miralem Sulejmani
Napad: Nikola Žigić, Marko Pantelić, Danko Lazović, Dragan Mrđa
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
gdje brane ovi golmani
Stojkovic u Sportingu(ali je sada pozajmljen Getafeu), Disljenkovic u Metalurgu iz Donjecka, a Isailovic negdje u Turskoj...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
2. jun 2009. | Izvor: B92, Beta
Krčmarević odredio igrače za EP
Selektor mlade reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević saopštio spisak igrača za EP u Švedskoj.
Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević odredio je imena kandidata na koje računa za Evropsko prvenstvo, koje će od 15. do 29. juna biti održano u Švedskoj. Prema očekivanju Krčmarević se odlučio i za nekoliko fudbalera koji su već nastupali za najbolju selekciju naše zemlje. Prve zvezde tima svakako su Miralem Sulejmani, Gojko Kačar i Ivan Obradović...
Na spisku Krčmarevića nalaze se::
golmani: Željko Brkić (Vojvodina), Bojan Šaranov (OFK Beograd) i Živko Živković (Metalac)
odbrana: Nenad Tomović (Djenova), Marko Jovanović (Partizan), Nemanja Pejčinović (Crvena zvezda), Milan Vilotić (Čukarički), Jagoš Vuković (Rad), Rajko Brežančić (Partizan), Ivan Obradović (Partizan) i Nikola Petković (Ajntraht Frankfurt).
sredina terena: Milan Smiljanić (Espanjol), Ljubomir Fejsa (Partizan), Nemanja Matić (Košice), Nikola Gulan (Fiorentina), Gojko Kačar (Herta), Zoran Tošić (Mančester Junajted), Marko Milinković (Košice), Nemanja Tomić (Partizan) i Dušan Tadić (Vojvodina)
napad: Miralem Sulejmani (Ajaks), Filip Djordjević (Nant) i Rade Veljović (Kluž).
Najbolji mladi fudbaleri Srbije okupiće se 4. juna u Beogradu, a kratkotrajne pripreme će obaviti na Zlatiboru. Selektor Krčmarević predvideo je odigravanje jedne prijateljske utakmice, 7. juna protiv ekipe Makedonije.
Reprezentacija se 10. juna vraća u Beograd, odakle dan kasnije putuje u Švedsku.
Bas steta sto na spisku nema Subotica(ne zeli da igra) i Rajkovica(suspenzija) s kojim bi imali dodatni kvalitet i cvrstinu...
ali kao sto kazu, koga nema, bez njega se moze i mora! 
Krčmarević odredio igrače za EP
Selektor mlade reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević saopštio spisak igrača za EP u Švedskoj.
Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević odredio je imena kandidata na koje računa za Evropsko prvenstvo, koje će od 15. do 29. juna biti održano u Švedskoj. Prema očekivanju Krčmarević se odlučio i za nekoliko fudbalera koji su već nastupali za najbolju selekciju naše zemlje. Prve zvezde tima svakako su Miralem Sulejmani, Gojko Kačar i Ivan Obradović...
Na spisku Krčmarevića nalaze se::
golmani: Željko Brkić (Vojvodina), Bojan Šaranov (OFK Beograd) i Živko Živković (Metalac)
odbrana: Nenad Tomović (Djenova), Marko Jovanović (Partizan), Nemanja Pejčinović (Crvena zvezda), Milan Vilotić (Čukarički), Jagoš Vuković (Rad), Rajko Brežančić (Partizan), Ivan Obradović (Partizan) i Nikola Petković (Ajntraht Frankfurt).
sredina terena: Milan Smiljanić (Espanjol), Ljubomir Fejsa (Partizan), Nemanja Matić (Košice), Nikola Gulan (Fiorentina), Gojko Kačar (Herta), Zoran Tošić (Mančester Junajted), Marko Milinković (Košice), Nemanja Tomić (Partizan) i Dušan Tadić (Vojvodina)
napad: Miralem Sulejmani (Ajaks), Filip Djordjević (Nant) i Rade Veljović (Kluž).
Najbolji mladi fudbaleri Srbije okupiće se 4. juna u Beogradu, a kratkotrajne pripreme će obaviti na Zlatiboru. Selektor Krčmarević predvideo je odigravanje jedne prijateljske utakmice, 7. juna protiv ekipe Makedonije.
Reprezentacija se 10. juna vraća u Beograd, odakle dan kasnije putuje u Švedsku.
Bas steta sto na spisku nema Subotica(ne zeli da igra) i Rajkovica(suspenzija) s kojim bi imali dodatni kvalitet i cvrstinu...

Ekipa je jaka, svidja mi se.
Mislim da je moglo biti jos mjesta za Aleksica i Ljajica(mada i oni su izborili plasman na EP U17 ili U19) samo ne znam kada se igra.
ZA ORLOVE, ZA SRBIJU
Mislim da je moglo biti jos mjesta za Aleksica i Ljajica(mada i oni su izborili plasman na EP U17 ili U19) samo ne znam kada se igra.
ZA ORLOVE, ZA SRBIJU
@ Ajduk, u pravu si, a sad ajde tutanj !!!
$ @$ зато је " ? " " ?

ЗА ?, ЗА "

ЗА ?, ЗА "
Ma pusti ga, bolji je Simunic od Vidica, a Corluka od Ivanovica... 

Znaci, ti ne pratis Ligu sampiona i Premirship zato sto tamo nema tvojih pulena!? Ups, ima ih, samo sto tebi ocito nije interesantna borba za opstanak... 

biti prvi u grupi ispred francuza nije mala stvar. zato respekt za trenutnu reprezentaciju srbije
Aha, bitno je da si ti gledao te 2 tekme, a ostalih 60-tak Uniteda ove sezone nisi gledao!? Kakve veze ima 2006 god sa 2009!? 

Ma stipu debila,nek su eto Krizanac i Simunic svjetska klasa

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ma ne znas ti druze gdje udaras prvo govoris klaun,prolaze ga kao malo dijete,ismijavas ga sad ga odjednom cijenis
,nego de ti meni reci na cemu si,daj i nama malo

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
3. jun 2009. | Izvor: B92, Beta
Srbija napredovala tri pozicije
Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je za tri pozicije i na objavljenoj rang listi Svetske fudbalske federacije (Fifa) zauzima 20. mesto.
Na prvo mestu je i dalje selekcija Španije. Reprezentacija Srbije je sakupila 870 bodova i zahvaljujući dobrim rezultatima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine napredovala za tri pozicije do 20. mesta na listi.
Aktuelni evropski prvak Španija i dalje je na prvom mestu sa 1.761 bodom, dok je Holandija zamenila mesto sa selekcijom Nemačke i nalazi se na drugom mestu, prvi put posle četiri godine.
Takođe, ekipa svetskog prvaka Italije ali i selekcija Engleske popravile su plasman za po jedno mesto i sada zauzimaju četvrto, odnosno šesto mesto, dok su Brazil i Argentina pokvarili plasman za jedno mesto i sada su peta i sedma reprezentacija sveta.
Plasman i bodovanje ekipa zasnivaju se na rezultatima koje su reprezentacije postigle u poslednje četiri godina.
Prvih 10 reprezentacija na listi Fife:
1. (1) Španija 1.761
2. (3) Holandija 1.442
3. (2) Nemačka 1.378
4. (5) Italija 1.292
5. (4) Brazil 1.288
6. (7) Engleska 1.225
7. (6) Argentina 1.203
8. (8) Hrvatska 1.200
9. (9) Rusija 1.176
10. (10) Francuska 1.067
======================================
20. (23) Srbija 870
Ova lista je meni nigdje veze! Od proslomjesecnog rankinga nismo ni jedne tekme odigrali, a napredovali za 3 pozicije...
Srbija napredovala tri pozicije
Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je za tri pozicije i na objavljenoj rang listi Svetske fudbalske federacije (Fifa) zauzima 20. mesto.
Na prvo mestu je i dalje selekcija Španije. Reprezentacija Srbije je sakupila 870 bodova i zahvaljujući dobrim rezultatima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine napredovala za tri pozicije do 20. mesta na listi.
Aktuelni evropski prvak Španija i dalje je na prvom mestu sa 1.761 bodom, dok je Holandija zamenila mesto sa selekcijom Nemačke i nalazi se na drugom mestu, prvi put posle četiri godine.
Takođe, ekipa svetskog prvaka Italije ali i selekcija Engleske popravile su plasman za po jedno mesto i sada zauzimaju četvrto, odnosno šesto mesto, dok su Brazil i Argentina pokvarili plasman za jedno mesto i sada su peta i sedma reprezentacija sveta.
Plasman i bodovanje ekipa zasnivaju se na rezultatima koje su reprezentacije postigle u poslednje četiri godina.
Prvih 10 reprezentacija na listi Fife:
1. (1) Španija 1.761
2. (3) Holandija 1.442
3. (2) Nemačka 1.378
4. (5) Italija 1.292
5. (4) Brazil 1.288
6. (7) Engleska 1.225
7. (6) Argentina 1.203
8. (8) Hrvatska 1.200
9. (9) Rusija 1.176
10. (10) Francuska 1.067
======================================
20. (23) Srbija 870
Ova lista je meni nigdje veze! Od proslomjesecnog rankinga nismo ni jedne tekme odigrali, a napredovali za 3 pozicije...

Treba pobijediti Austijance i Farska ostrva i biti sve bliži SP
Ove dve pobjede bi puno značile
Ove dve pobjede bi puno značile
- " $...
$ је ? ' се." је $, $ ' $ најгору " у " ?.
" ' $ 53000 $ на ".
& % ¥ Антара ? $ $ $
Све ' ? "
" ' $ 53000 $ на ".
& % ¥ Антара ? $ $ $
Све ' ? "
- " $...
Evo da i ja nesto napisem. Sta reci, vise srecno, nego spretno! Igra jednostavno losa, sad zasto, to je vec nega druga prica...Mislim da Antic mnogo grijesi kada zapostavlja Kuzmanovica koji je realno jaci od Dekija i Milijasa u tom cuvanju lopte i brzom protoku iste...Kao najistaknutije bih izdvojio Ivanovica i Krasica koji su jos jednom pokazali o kakvim se igracinama radi! Stojke takodje solidan, spasio cist gol pred kraj kad se kao macka bacio na loptu u prostor...Subotic pokazao odredjeni kvalitet i potencijala, ali se takodje primeti da je dosta neiskusan i zelen, sto i ne cude s obzirom na njegove godine(20), ali u svakom slucaju vrijeme radi za njega!
Jos nesto, Pantelic me veoma razocarao kada je kao cupi zastao kod onog Boskovog pasa, kada je ladno mogao iznuditi golmanov crveni ili postici gol, jer u toj situaciji treca opcija nije postojala...
Ono sto je najbitnije jeste nova 3 boda, jos odraditi posao na Farskim Ostrvima i da u miru docekamo jesen!
Jos nesto, Pantelic me veoma razocarao kada je kao cupi zastao kod onog Boskovog pasa, kada je ladno mogao iznuditi golmanov crveni ili postici gol, jer u toj situaciji treca opcija nije postojala...
Ono sto je najbitnije jeste nova 3 boda, jos odraditi posao na Farskim Ostrvima i da u miru docekamo jesen!

Невен је " ? пута, ? " ' за њега.
& је сјајно " ', " је ? ? пута, & " "
" $ " $ пас " ".
" су 3 $ ". & % $ посао на " " $ " јесен " ?
& је сјајно " ', " је ? ? пута, & " "
" $ " $ пас " ".
" су 3 $ ". & % $ посао на " " $ " јесен " ?
- " $...
Srbija ima odlicne igrace,prije svega navijace al sta ces kad nam svi kradu igrace.Subotic,Petric,braca Kovac,Kranjcar,Ibrahimovic..........gdje bi nam bio kraj!!!!!

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.