i eto Hofenheima u evropskim natjecanjima, konkuriše za titulu u Njemačkoj i svi sretni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ha ja..Hopp dovede Spahica umjesto Jaissle-a, Misimovica umjesto Weisa, Dzeku umjesto Dembe Ba i mogu se komotno boriti za prvo mjesto u ligi prvakamone je napisao/la:ma ako završi Hoffenheim među prva 3 ne treba ići nigdje. Dobit će bolji ugovor, Hopp dovede pojačanja
i eto Hofenheima u evropskim natjecanjima, konkuriše za titulu u Njemačkoj i svi sretni
nije ni ta opcija slabamone je napisao/la:ma ako završi Hoffenheim među prva 3 ne treba ići nigdje. Dobit će bolji ugovor, Hopp dovede pojačanja
Ma nije on ljubomoran, nego je covjek realan..i ja licno bi volio vise nego ista da to Vedo uspjedne, ali trebamo ostaviti loptu na podu..nije lahko u sadasnje vrijeme postici 40 golova u sezoni..pogotovo ne u Bundesligi! Ako nastavi dalje sa ovakom formom ja mislim da ce doci na nekih 30 golova, ali onda je kapak!DinceManijak je napisao/la:24SI - Brazilac Giovanni Elber ne bi se kladio da će Vedad Ibišević dostići rekord od 40 golova u sezoni, čiji je vlasnik slavni Gerd Muller. Bivši centarfor Stuttgarta i minhenskog Bayerna skeptičan je po tom pitanju, iako je napadač Hoffenheima i reprezentacije BiH uspio da u prvih 17. kola u Bundesligi postigne 18 golova.
"Biće jako teško oboriti Gerdov rekord iz sezone 1971/72. Ibišević je do sada bio fantastičan, ali će na proljeće protivnici više obraćati pažnju i biće mu neuporedivo teže", kazao je Elber.
Brazilac, koji trenutno radi kao skaut Bayerna, priznao je da pred početak sezone "nije ni čuo za Ibiševića", podvukavši da centarfora BiH sada poznaje cijela Evropa i Južna Amerika.
"Vedad je odličan napadač, sa sjajnim, ubitačnim osjećajem za gol. On je po meni najzaslužniji što se Hoffenheim okitio titulom jesenjeg prvaka. Naravno, pomogli su mu i ostali saigrači, posebno Demba Ba i Chinedu Obasi, ali nemojte da zaboravite da je tek gotova polovina sezone. Sad je na potezu trener Ralf Regnik, koji ima veliki zadatak da psihički stabilizuje ekipu, kako ne bi sagorili na proljeće".
Nekadašnja mašina za golove - Giovanni Elber pored sjajnih partija u Bundesligi, nastupao je za švicarski Grashopers, francuski Lion i brazilski Kruzeiro.
Prije "kačenja kopački o klin" 2006. godine, Elber je postigao ukupno 190 golova na 380 utakmica u klupskoj karijeri, dok je dres "karioka" oblačio na 15 susreta i sedam puta tresao protivničke mreže.
Samo sto on nije mogao to postici niti bi ikada, pa ljubomoran mozda? Elbereeeeeeeeee Pusis Ga Vedaduuuuuuuu
haha..pa trebas se onda pobrinuti da sredis dobro bolnicko osiguranje, posto tako visok let moze zavrsiti sa dubokim padom..a to zna boliti postenskiDinceManijak je napisao/la:Ja cu bit optimista i reci da ce Vedad na kraju sezone stat na 43-44 gola, vrlo optimisticno i pretjerano znam, ali jbg![]()
![]()
BOlje odmah iz pocetka ostro i visoko ciljati nego bit skroman
Ma brate moj, Bosanska je glava.. Nama je duboki pad najmanji problemCheGuevara je napisao/la:haha..pa trebas se onda pobrinuti da sredis dobro bolnicko osiguranje, posto tako visok let moze zavrsiti sa dubokim padom..a to zna boliti postenskiDinceManijak je napisao/la:Ja cu bit optimista i reci da ce Vedad na kraju sezone stat na 43-44 gola, vrlo optimisticno i pretjerano znam, ali jbg![]()
![]()
BOlje odmah iz pocetka ostro i visoko ciljati nego bit skroman
To je već od ponedeljka onj tamo onaj vamo baš zanimljivo,juče sam gledao jednu utakmicu bundes lige (snimak)DinceManijak je napisao/la:Nema na cemu..
Joj jedva cekam da vidim gdje ce ko u ovom prelaznom roku, takoder i da Bundesliga pocne sto prije![]()
Nadam se da ce Vedad nastavit dominirati kao sto je ranije
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, kakarut, sirBobbyMoore, Zglavkar i 29 gostiju.