Zezno si se prijatelju, mi imamo tekst samo ga niko ne znaharis334 je napisao/la:sinoc sam cuo da Spanija nema tekst himne.. hvala Bogu nismo jedini

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zezno si se prijatelju, mi imamo tekst samo ga niko ne znaharis334 je napisao/la:sinoc sam cuo da Spanija nema tekst himne.. hvala Bogu nismo jedini
Jesam bas sa dna kace i ne bunim se cak sta vise ponosim se.Pa kako god bilo.KONGO je napisao/la:Valjda su Koroman, Tadic i ostali Bosanci. Vise od milion njih u BiH se ne osjecaju kao Bosanci, a neko ko provede vecinu svog zivota u Srbiji da se smatra Bosancem. Hare ti si bas onaj Bosnjo s' dna kace !
Sto se tice Kapetana, postujem njegovu borbu i djelo, ipak zasto mjenjati naziv Ljiljani ? Valjda ce sutra neko reci Vitezovi, pa cemo biti i to...
Kriza identiteta ? Bez cilja, nemamo neki svoj jasan stav, zato prihvatamo bilo ciji ! Albanci su napredniji od nas sto se toga tice, a smatramo ih nekim luzerima. Mi svako malo mijenjamo simbole, ne znam vise ni koja je zastava moje zemlje **** te. Sutra ce mozda biti ona dvoglava rascerupana pticetina, pa cemo i to prihvatit samo da nekom udovoljimo.
Bila je do danas čini mi se. Sad je preimenovana u temu o ljiljanima,zmajevima,tadićima,googlu itd.Principatus je napisao/la:Ljudi moze li mi ko pomoci?
Trazim temu 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska, pa nikako da je nadjem. Imali neki link?
Eh, zaboraviti i treće ime "lavovi" znaš da kod nas svega ima po 3 komada...harishp je napisao/la:Sto se tice naziva,svako svoje zna.I ljiljani i zmajevi niti je,niti ce ikada biti uvreda za Bosanca.
Pase i jedno i drugo,sve ostalo su nijanse.
harise silajdzicu, jel' se cujemo?KONGO je napisao/la:Valjda su Koroman, Tadic i ostali Bosanci. Vise od milion njih u BiH se ne osjecaju kao Bosanci, a neko ko provede vecinu svog zivota u Srbiji da se smatra Bosancem. Hare ti si bas onaj Bosnjo s' dna kace !
Sto se tice Kapetana, postujem njegovu borbu i djelo, ipak zasto mjenjati naziv Ljiljani ? Valjda ce sutra neko reci Vitezovi, pa cemo biti i to...
Kriza identiteta ? Bez cilja, nemamo neki svoj jasan stav, zato prihvatamo bilo ciji ! Albanci su napredniji od nas sto se toga tice, a smatramo ih nekim luzerima. Mi svako malo mijenjamo simbole, ne znam vise ni koja je zastava moje zemlje **** te. Sutra ce mozda biti ona dvoglava rascerupana pticetina, pa cemo i to prihvatit samo da nekom udovoljimo.
Ma iskreno ako opet zeznemo kvalifikacije.Onda dobijamo novo ime.RiNo je napisao/la:Eh, zaboraviti i treće ime "lavovi" znaš da kod nas svega ima po 3 komada...harishp je napisao/la:Sto se tice naziva,svako svoje zna.I ljiljani i zmajevi niti je,niti ce ikada biti uvreda za Bosanca.
Pase i jedno i drugo,sve ostalo su nijanse.
Cartman je napisao/la:Znate li kako ide prodaja karata?
Ja sam barem danas kupio 3.
Jučer kupio u Ferhadiji 2 karte za istok,broj karte bio negdje oko 660. Danas odem da uzmem još dvije za jarana, i kada sam vidio redni broj,iznenadio sam setest_car je napisao/la: prodaja u poslovnicama ide vise nego neocekivano, prema nekim informacijama iz agencije u ferhadiji nisu prodali ni 1000 karti do sada.
ja kupio si 15 komada, 10 istok 5 zapad i evo rastusio sam ih dijasporcima nasim dragim, tako da na crnjaku cvjeta kol'ko tol'ko
Sasvim posteno,ako nisu u stanju pobjedit Luksemburga i ne zasluzuju podrsku.neko_iz_mase je napisao/la:Jučer kupio u Ferhadiji 2 karte za istok,broj karte bio negdje oko 660. Danas odem da uzmem još dvije za jarana, i kada sam vidio redni broj,iznenadio sam setest_car je napisao/la: prodaja u poslovnicama ide vise nego neocekivano, prema nekim informacijama iz agencije u ferhadiji nisu prodali ni 1000 karti do sada.
ja kupio si 15 komada, 10 istok 5 zapad i evo rastusio sam ih dijasporcima nasim dragim, tako da na crnjaku cvjeta kol'ko tol'ko
Očito je da "navijači" čekaju rasplet utakmice sa Luxemburgom,pa da vide na čemu su,što je strašno jadno.
Ispade da su od jučer prodali oko 60 karata za istok...
jel ima ikakvih zastita na karti ili je opet obicna da napokon probam kopirati jer mi je prekjo glave davanja para ovom savezu.... prema slici cini mi se da je najobicnijaneko_iz_mase je napisao/la:Jučer kupio u Ferhadiji 2 karte za istok,broj karte bio negdje oko 660. Danas odem da uzmem još dvije za jarana, i kada sam vidio redni broj,iznenadio sam setest_car je napisao/la: prodaja u poslovnicama ide vise nego neocekivano, prema nekim informacijama iz agencije u ferhadiji nisu prodali ni 1000 karti do sada.
Očito je da "navijači" čekaju rasplet utakmice sa Luxemburgom,pa da vide na čemu su,što je strašno jadno.
Ispade da su od jučer prodali oko 60 karata za istok...
Izgleda da su neki indijancu sa tribina vrijedali Papeta i Dzeku.... Ako je to tacno onda samo mogu reci FUUUUUUUJ.....BH_Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pape ljut![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.