07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

KONGO
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la KONGO » 01 sep 2010, 21:28

haris334 je napisao/la:sinoc sam cuo da Spanija nema tekst himne.. hvala Bogu nismo jedini :lol:
Zezno si se prijatelju, mi imamo tekst samo ga niko ne zna :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 sep 2010, 21:30

Ljudi moze li mi ko pomoci?
Trazim temu 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska, pa nikako da je nadjem. Imali neki link?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 01 sep 2010, 21:33

Ti si svjetlost duše
Vječne vatre plam
Majko naša zemljo, Bosno
Tebi pripadam

U srcu su tvoje
Rijeke, planine
Plavo more
Bosne i Hercegovine

Ponosna i slavna
Zemljo predaka
Živjećeš u srcu našem
Dov'jeka

Pokoljenja tvoja
Kazuju jedno:
Mi idemo u budućnost
Zajedno!

Na ovaj nacin hoce da nam nabace neke nove himne, kao svi ce je prihvatiti. Ma da, taman ce neko iz Trebinja ovo pjevat, a i meni se vala nesvidja. Jedina himna za mene je Jedna si Jedina, a nek oni ujedinjuju Sjevernu i Juznu Koreju nekom himnom a ne moju BiH. Mi cemo svakako za nekih 20 godina cinit 70% stanovnistva, vrijeme je na nasoj strani i samim tim slijede i velike promjene.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: KONGO, dana/u 01 sep 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2010, 21:34

KONGO je napisao/la:Valjda su Koroman, Tadic i ostali Bosanci :mrgreen:. Vise od milion njih u BiH se ne osjecaju kao Bosanci, a neko ko provede vecinu svog zivota u Srbiji da se smatra Bosancem. Hare ti si bas onaj Bosnjo s' dna kace !

Sto se tice Kapetana, postujem njegovu borbu i djelo, ipak zasto mjenjati naziv Ljiljani ? Valjda ce sutra neko reci Vitezovi, pa cemo biti i to...

Kriza identiteta ? Bez cilja, nemamo neki svoj jasan stav, zato prihvatamo bilo ciji ! Albanci su napredniji od nas sto se toga tice, a smatramo ih nekim luzerima. Mi svako malo mijenjamo simbole, ne znam vise ni koja je zastava moje zemlje **** te. Sutra ce mozda biti ona dvoglava rascerupana pticetina, pa cemo i to prihvatit samo da nekom udovoljimo.
Jesam bas sa dna kace i ne bunim se cak sta vise ponosim se.Pa kako god bilo.
za razliku od Koromana,Tadica itd marijan je u po Beograda velicao Vedu,salihovica i ove ostale sa dna kace kao sto rece jednom''Proradila je Bosanska veza''.Inace usporedba je i glupa i bezobrazna.
Marjan je pokazao ko je sta je,na mjestu gdje niko nebi to ni pomislio da ucini.
Sto se tice naziva,svako svoje zna.I ljiljani i zmajevi niti je,niti ce ikada biti uvreda za Bosanca.
Pase i jedno i drugo,sve ostalo su nijanse.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 sep 2010, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 01 sep 2010, 21:35

JEDNA SI JEDINA JE MOJA HIMNA !!
NE DAJ SE BOSNO !!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 sep 2010, 21:35

Principatus je napisao/la:Ljudi moze li mi ko pomoci?
Trazim temu 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska, pa nikako da je nadjem. Imali neki link?
Bila je do danas čini mi se. Sad je preimenovana u temu o ljiljanima,zmajevima,tadićima,googlu itd. :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 sep 2010, 21:37

harishp je napisao/la:Sto se tice naziva,svako svoje zna.I ljiljani i zmajevi niti je,niti ce ikada biti uvreda za Bosanca.
Eh, zaboraviti i treće ime "lavovi" znaš da kod nas svega ima po 3 komada...
100% sportski i krajnje opušten potpis

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 sep 2010, 21:39

KONGO je napisao/la:Valjda su Koroman, Tadic i ostali Bosanci :mrgreen:. Vise od milion njih u BiH se ne osjecaju kao Bosanci, a neko ko provede vecinu svog zivota u Srbiji da se smatra Bosancem. Hare ti si bas onaj Bosnjo s' dna kace !

Sto se tice Kapetana, postujem njegovu borbu i djelo, ipak zasto mjenjati naziv Ljiljani ? Valjda ce sutra neko reci Vitezovi, pa cemo biti i to...

Kriza identiteta ? Bez cilja, nemamo neki svoj jasan stav, zato prihvatamo bilo ciji ! Albanci su napredniji od nas sto se toga tice, a smatramo ih nekim luzerima. Mi svako malo mijenjamo simbole, ne znam vise ni koja je zastava moje zemlje **** te. Sutra ce mozda biti ona dvoglava rascerupana pticetina, pa cemo i to prihvatit samo da nekom udovoljimo.
harise silajdzicu, jel' se cujemo? :D

Ma kontam ja tebe druze, al' kontaj i ti neke druge stvari... Srbima su ljiljani kao sto je Bosnjacima 4C. Lako je stvari posmatrati iz svog ugla i drzati moralne norme, ali ako zelimo da ova drzava krene uopste naprijed, SVI cemo morati napraviti nekakve kompromise... E pa kod zastave je taj kompromis bio da se svi odreknu svojih simbola i da metnemo neku glupost na zastavu... I ja bih rado ljiljane i jednu jedinu, al da bi to ostvarili, morali bi, realno gledajuci, pokrenuti drugi rat... Nebosnjaci politicari ce na takvo nesto pristati onda kad rahmetli Safet Isofic zapjeva opet uzivo...

Albanci se uopste ne mogu s nama porediti, oni su zemlja bez TRI konstitutivna naroda pa je samim time i nacionalna svijest prisutna...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2010, 21:44

RiNo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sto se tice naziva,svako svoje zna.I ljiljani i zmajevi niti je,niti ce ikada biti uvreda za Bosanca.
Eh, zaboraviti i treće ime "lavovi" znaš da kod nas svega ima po 3 komada...
Ma iskreno ako opet zeznemo kvalifikacije.Onda dobijamo novo ime.
Medzedi i to leteci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 sep 2010, 21:46

Ma sve je to Harise u redu, nego gdje nam je bezimeni. Ima neke ćevape platiti prije utakmice sa kokoškama,pa nikako ga nafatat :D
Javiiiii seeeeee :D

test_car
Kontakt:

Post Postao/la test_car » 01 sep 2010, 22:32

Cartman je napisao/la:Znate li kako ide prodaja karata?

Ja sam barem danas kupio 3. :mrgreen:

prodaja u poslovnicama ide vise nego neocekivano, prema nekim informacijama iz agencije u ferhadiji nisu prodali ni 1000 karti do sada.
ja kupio si 15 komada, 10 istok 5 zapad i evo rastusio sam ih dijasporcima nasim dragim :), tako da na crnjaku cvjeta kol'ko tol'ko :D
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 sep 2010, 22:46

test_car je napisao/la: prodaja u poslovnicama ide vise nego neocekivano, prema nekim informacijama iz agencije u ferhadiji nisu prodali ni 1000 karti do sada.
ja kupio si 15 komada, 10 istok 5 zapad i evo rastusio sam ih dijasporcima nasim dragim :), tako da na crnjaku cvjeta kol'ko tol'ko :D
Jučer kupio u Ferhadiji 2 karte za istok,broj karte bio negdje oko 660. Danas odem da uzmem još dvije za jarana, i kada sam vidio redni broj,iznenadio sam se
slika

Očito je da "navijači" čekaju rasplet utakmice sa Luxemburgom,pa da vide na čemu su,što je strašno jadno.
Ispade da su od jučer prodali oko 60 karata za istok...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 sep 2010, 22:49

neko_iz_mase je napisao/la:
test_car je napisao/la: prodaja u poslovnicama ide vise nego neocekivano, prema nekim informacijama iz agencije u ferhadiji nisu prodali ni 1000 karti do sada.
Jučer kupio u Ferhadiji 2 karte za istok,broj karte bio negdje oko 660. Danas odem da uzmem još dvije za jarana, i kada sam vidio redni broj,iznenadio sam se
slika

Očito je da "navijači" čekaju rasplet utakmice sa Luxemburgom,pa da vide na čemu su,što je strašno jadno.
Sasvim posteno,ako nisu u stanju pobjedit Luksemburga i ne zasluzuju podrsku.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 sep 2010, 22:51

Ko sve od reprezentativaca Francuske neće igrati u ovom meču ?
FK Pjetlovi

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 sep 2010, 22:54

neko_iz_mase je napisao/la:
slika

jel ima ikakvih zastita na karti ili je opet obicna da napokon probam kopirati jer mi je prekjo glave davanja para ovom savezu.... prema slici cini mi se da je najobicnija
4-IN-A-ROW

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 01 sep 2010, 22:54

[youtube][/youtube]

Pape ljut :? :? :?
NE DAJ SE BOSNO !!

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 01 sep 2010, 22:55

http://www.****/sport/fudbal/1 ... VIDEO.html

Nije mi Pape bio nesto posebno drag, ali sada ima moju puno podrsku i iskreno se nadam da ce zacepiti usta svim zlonamjernim kriticarima.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 sep 2010, 22:56

Emire, nema ama baš nikakvih. Na svakom canonu će ti ovakve izaći :D

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 01 sep 2010, 22:57

BH_Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pape ljut :? :? :?
Izgleda da su neki indijancu sa tribina vrijedali Papeta i Dzeku.... Ako je to tacno onda samo mogu reci FUUUUUUUJ.....

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 01 sep 2010, 22:58

Bravo Pape,neka je disciplinovao napasne novinare..novinari nemaju pojma sta je profesionalizam,oni misle po Expresima pisati nehe mahalske price,zato su i dosli da naprave skandal...mora se znati red,a Pape im je opcitao lekciju! tako i treba!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.