FK Krajina Cazin

bosnacazin
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la bosnacazin » 22 okt 2011, 17:29

FK Krajina-HNK Branitelj 2:1 (Selimović,Nuhanović-Ferenc)

Na teškom terenu,natopljenim kišom koja je padala čitavo 1.poluvrijeme, Krajina se bolje snašla i povela golom Selimovića,nakon gužve u šesnaestercu.Pred kraj poluvrijemena Branitelj stiže do poravnanja,kada Ferenc sjajno prolazi kroz odbranu Krajine i pogađa za 1:1.U drugom poluvrijemenu Krajina stišće i dolazi do vodstva pogotkom Nuhanovića.Branitelj je dobio i crveni karton,a utakmica je bila veoma gruba s puno oštrih starteva s obje strane.

FK Krajina:Abdihodžić,Hušić,Šahinović,Muzgonja,Palić,Čahtarević,Brkić,Dizdarić,Nuhanović,Mirvić,Selimović,
Još su igrali:Račić,Rekić,Čaušević,

HNK Branitelj:Pandža,Vazgeč,Marić,Dragičević,Delić,Margeta,Renato,Glavina,Ferenc,Petrović,Pinjuh
Još su igrali:Šarić,Aničić,Slišković.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 okt 2011, 18:16

Kako je lijepo vidjeti Krajinu pored broja 1. Da Bog da potrajalo.
slika 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 okt 2011, 19:55

Dobra utakmica. Zasluzena pobjeda domacina... Sudjenje 60-40 : ) Znaci ipak malo domacinsko ali nije Branitelj ostecen sto se tice golova. Gostujuci igraci se u drugom dijelu samo valjali po terenu: ) Simulirali teze faule i ozljede a onda ustajali za 5 sekundi.....:D

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 23 okt 2011, 09:53

Po onoj kisi i terenu onakvom koji je posljedica kise sa pobjedom mozemo biti i vise nego zadovoljni,Krajina aBd prema PL BIH,a i fino je vidjeti 5 biscana u prvom sastavu Krajine :D
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 okt 2011, 10:01

FKKrajina je napisao/la:Dobra utakmica. Zasluzena pobjeda domacina... Sudjenje 60-40 : ) Znaci ipak malo domacinsko ali nije Branitelj ostecen sto se tice golova. Gostujuci igraci se u drugom dijelu samo valjali po terenu: ) Simulirali teze faule i ozljede a onda ustajali za 5 sekundi.....:D
sta je onda za tebe domacinsko sudjenje? 80:20? :lol: u svakom slucaju, cestitke Krajini..
Volim te Bosno!!!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 okt 2011, 12:25

xavi26 je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Dobra utakmica. Zasluzena pobjeda domacina... Sudjenje 60-40 : ) Znaci ipak malo domacinsko ali nije Branitelj ostecen sto se tice golova. Gostujuci igraci se u drugom dijelu samo valjali po terenu: ) Simulirali teze faule i ozljede a onda ustajali za 5 sekundi.....:D
sta je onda za tebe domacinsko sudjenje? 80:20? :lol: u svakom slucaju, cestitke Krajini..

pa procitaj bolje : ) Napisao sam "ipak malo domacinsko " : ) znaci 60-40 :D kao sto sam napisao, golovi regularni,bez sudijske pomoci :D

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 okt 2011, 12:54

FKKrajina je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:

pa procitaj bolje : ) Napisao sam "ipak malo domacinsko " : ) znaci 60-40 :D kao sto sam napisao, golovi regularni,bez sudijske pomoci :D
Kakva je liga,dobro je i 60-40 sudjenje :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 23 okt 2011, 20:32

da je 50/50 sve bi ovo bilo drugacije,cuj 60/40 hahahaha

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 23 okt 2011, 20:47

Priblizavaju se dva velika derbija u Cazinu prvo dolazi Krajisnik a onda i Jedinstvo,protiv Krajisnika ocekujem laka 3 boda jer su dobivali po turu u Cazinu uvijek,a utakmica sa Jedinstvom mislim da ce se odigrati 3 za 3 jer prosle godine nerijeseno i u Cazinu i u Bihacu oba tima ostala bez 2 boda. Nadam se ovakvom zavsetku sezone Krajina prva,Jedinstvo u vrhu isto a Krajisnik u zlatnoj sredini :D
Šejtani Cazin 1999 !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 okt 2011, 00:25

unisovac je napisao/la:da je 50/50 sve bi ovo bilo drugacije,cuj 60/40 hahahaha

Halo zadnji ste, ne navlaci nam gubu na temu i na klub :P:P

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 24 okt 2011, 21:56

FKKrajina je napisao/la:
unisovac je napisao/la:da je 50/50 sve bi ovo bilo drugacije,cuj 60/40 hahahaha

Halo zadnji ste, ne navlaci nam gubu na temu i na klub :P:P
vi ste naj losija ekipa koja je gostovala kod Unisa,jednom ste presli centar i svirao vam majmun penal,neznate drugacije,vi mozete u premijer zensku ligu mozda jedino

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 24 okt 2011, 23:47

pustite lika ne vrijedi se raspravljat s takvom osobom,njemu njegovo nama nase. Uglavnom za utakmicu sa Krajisnikom bit ce pirotehnike dosta pred Bajram :D , zanima me koliko ce Hahara doc u Cazin i nema sanse da vise ikad u Cazinu dobiju besplatan ulaz.
Šejtani Cazin 1999 !

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 25 okt 2011, 14:41

Doci ce ih kao i po obicaju - NIJEDAN pa ce opet pricati po internetu kako su nas napali u Cazinu i da su bili a nijednog nismo vidjeli osim onih starih prdonja od 60 i 70 godina :lol: Samo da ne budu opet **** od policajaca jer izgleda vole prepipavati na ulazu :D . Zadnji put sam unio dva topovska i dvije bengalke ja sam a gdje su ostali xD Mogli su se udostojiti ti 'nepostojeci' hahari i doci prosli put da sta nauce :D Jos imaju sve placeno od kluba i nacelnika a mi se sami kusuramo i nismo marke nikad dobili od kluba . Svaka cast prijasnjim navijacima Krajisnika, tzv. Hrnjicama, to su bili pravi navijaci i ljudi i bili su 'nasi' a ovi danas zna se ko su i sta su . Svakako neka ne ocekuju u Cazinu nikakvo bratstvo i jedinstvo ako uopce dodju.
Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 27 okt 2011, 14:24

[youtube][/youtube]

snimak je sa prvog poluvremena kad se nebo otvorilo i navijaci se razbjezali
Šejtani Cazin 1999 !

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 27 okt 2011, 14:44

Petko je napisao/la:[youtube][/youtube]

snimak je sa prvog poluvremena kad se nebo otvorilo i navijaci se razbjezali
Normalno da ste teško pobjedili kad ste pokrali Branitelj,ne očekujem da ćete priznat,ipak ste vi navijači Krajine.Kad je ona u pitanju sve mora biti regularno.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 27 okt 2011, 17:33, ukupno mijenjano 3 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 27 okt 2011, 15:05

Da cujem te situacije u kojima je Branitelj pokraden, po tvom postu si sigurno bio u Cazinu kao i ja pogledao utakmicu i donio taj zakljucak pa mi molim te nabroji te siutacije u kojima je Branitelj pokraden da nastavimo diskusiju.
Šejtani Cazin 1999 !

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 okt 2011, 16:39

Petko je napisao/la:Da cujem te situacije u kojima je Branitelj pokraden, po tvom postu si sigurno bio u Cazinu kao i ja pogledao utakmicu i donio taj zakljucak pa mi molim te nabroji te siutacije u kojima je Branitelj pokraden da nastavimo diskusiju.
Ne samo da je pokraden nego je i pretučen .Dakle ona priča o Cazinu kao civilozovanoj i pitomoj sredini pada u vodu. Usput što nisu prikazani golovi na ovom malo je reči jadnom izvještaju. :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 27 okt 2011, 17:24

Na osnovu ovoga ''pretucen'' opet zakljucujem da mi se javila osoba koja nije pogledala utakmicu,ko vas je tukao?,ali ni to ne znas jer nisi pogledao utakmicu i iznosis laz,ne mozes ulaziti u raspravu na osnovu cula-kazala.Mislim da nema potrebe vise pisati o utakmici sa Braniteljom,sta vas zanima na temi Branitelja se raspravljajte.:roll:
Šejtani Cazin 1999 !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 okt 2011, 19:26

DRHAUSE je napisao/la: Ne samo da je pokraden nego je i pretučen .Dakle ona priča o Cazinu kao civilozovanoj i pitomoj sredini pada u vodu. Usput što nisu prikazani golovi na ovom malo je reči jadnom izvještaju. :?:
Na osnovu čega ti zaključuješ da li je neka sredina civilizovana ili ne? Jesi li ikad bio u Cazinu?

Voljela bih da mi na ovo odgovoriš, samo me zanima, da vidim da li imam ista mjerila kao i ti.
Možda su tvoja bolja.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 27 okt 2011, 19:54

Branitelj nije pokraden u Cazinu,ali je dobio po nogama,što jest jest.Naši su bili dosta grublji jer je rezultat bio neizvjestan,a Branitelj sa kontrama veoma opasan.Al da razjasnimo i branitelj je pred kraj utakmice zaoštrio igru,a uz to je s igračem manje napravio presing zadnjih 10 minuta,ekipa Branitelj solidna al u ovoj ligi ekipa ko ekipa ne igra nikakvu ulogu :D , samo pare i štela :(

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.