A sve strasti u njihovoj svlacionici ce nazalost smiriti Loren Blanmoustapha je napisao/la:Nadam se da ce se ova kriza u francuskom taboru samo produbljivati, te da ce nasa repka biti ta koja ce ih gurnuti direktno u provaliju.

Moderator/ica: admin
A sve strasti u njihovoj svlacionici ce nazalost smiriti Loren Blanmoustapha je napisao/la:Nadam se da ce se ova kriza u francuskom taboru samo produbljivati, te da ce nasa repka biti ta koja ce ih gurnuti direktno u provaliju.
Da, zaboravio sam da je Evra jedini sto daje sve od sebe i najbolji je njihov igrac u svakoj utakmici.Genghis je napisao/la:Zaboravio si Evru.Cartman je napisao/la:Ma i ne cudi me da ti pravo kazem. Pa zamisli atmosferu u ekipi gdje su likovi poput Anelke, Cissea, Gallasa itd. Pa njih trojica se ja mislim u zivotu nisu nasmijali a ego im je veci od zemaljske kugle.alan_kardec je napisao/la:Anelka izbačen iz repke jer je navodno na poluvremenu utakmice sa Meksikancima opsovao selektora Domenecha.
Rasulo!!!!
Sredit ce Blanc stvari kao i u BordouxuVanBasten je napisao/la:Francuzi su pukli po klanovskim šavovima. Na jednoj strani afrikanci,arapi itd, na drugoj bijelci. SLičan problem je imala nekad Holandija, dok Gus nije tome stao u kraj. Mislim da će i Blanc srediti stvari kod Francuza nakon što preuzme selekciju poslije SP-a. Za vjerovat je da će se zahvaliti i mnogim igračima za Domenechovog spiska. Kakogod u kvalifikacijama će nam biti mnogo teže nego Srbiji, kakav smo mi peh
Urugvaj definitivno ima ozbiljan tim, volio bi da što dalje odu na SP-u, simpatična reprezentacija.
Radio je odličan posao u Bordouxu, odlična igra u Lp, a i u Francuskom šampionatu. Pri kraju su počeli posustajati, rekao bi da razlog leži u takmičenju na dva fronta i ograničenom fondu igrača. Čovjek je bio Bordoux, nakon njegovog imenovanja za selektora poslije SP-a ekipa se bukvalno raspala.harishp je napisao/la:Sredit ce Blanc stvari kao i u BordouxuVanBasten je napisao/la:Francuzi su pukli po klanovskim šavovima. Na jednoj strani afrikanci,arapi itd, na drugoj bijelci. SLičan problem je imala nekad Holandija, dok Gus nije tome stao u kraj. Mislim da će i Blanc srediti stvari kod Francuza nakon što preuzme selekciju poslije SP-a. Za vjerovat je da će se zahvaliti i mnogim igračima za Domenechovog spiska. Kakogod u kvalifikacijama će nam biti mnogo teže nego Srbiji, kakav smo mi peh
Urugvaj definitivno ima ozbiljan tim, volio bi da što dalje odu na SP-u, simpatična reprezentacija.![]()
Francuzi ce sutra da pokazu posto pusa dere jarca. Ocekuj neocekivano.BIHfan je napisao/la:Francuzi su se rasuli kao riza. Ocekujem ispadanj iz grupe, jer ovakvo ponasanje igraca i tabora je ravno kantonalnoj ligi.
Zao mi je Llorisa, Jeremya i Anthonya sto ispastaju sa ovim ne profesionalcima tipa Anelka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.