SP - Grupa A

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 22 jun 2010, 20:24.

Juzna Afrika
30
10%
Meksiko
73
23%
Urugvaj
114
36%
Francuska
96
31%

Ukupno glasova: 313

Chologol
Kontakt:

Re: SP - Grupa A

Post Postao/la Chologol » 20 jun 2010, 10:30

moustapha je napisao/la:Nadam se da ce se ova kriza u francuskom taboru samo produbljivati, te da ce nasa repka biti ta koja ce ih gurnuti direktno u provaliju. :twisted:
A sve strasti u njihovoj svlacionici ce nazalost smiriti Loren Blan :cry: Kako smo toliki baksuzi samo mi nije jasno...
Rey de la furia española...

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 20 jun 2010, 11:06

Nadam se da će i JAR očitati lekciju "ufuranim" Francuzima, te im pokazati da im ni Plattini ne može pomoći, unatoč funkciji koju obnaša. Mexico je svakako očitao lekciju Francuzima, Uruguay nije imao sreće, dakle, sve je jasno. Uruguay i Mexico idu dalje, samo nam ostaje da vidimo ko ide s koje pozicije, jer će obje ekipe nastojati da izbjegnu Argentinu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2010, 12:22

Genghis je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Anelka izbačen iz repke jer je navodno na poluvremenu utakmice sa Meksikancima opsovao selektora Domenecha.

Rasulo!!!!
Ma i ne cudi me da ti pravo kazem. Pa zamisli atmosferu u ekipi gdje su likovi poput Anelke, Cissea, Gallasa itd. Pa njih trojica se ja mislim u zivotu nisu nasmijali a ego im je veci od zemaljske kugle.
Zaboravio si Evru.
Da, zaboravio sam da je Evra jedini sto daje sve od sebe i najbolji je njihov igrac u svakoj utakmici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2010, 18:09

Ovi francuzi fakat nisu normalni, sad nece ni da treniraju:

France team director Jean-Louis Valentin says the national team is refusing to train following a dispute on the practice field.

Valentin also says he has resigned from the French football federation, shouting that he was "ashamed" of the team.

The team arrived at training today but a few minutes after taking the field fitness coach Robert Duverne stormed away from an argument with coach Raymond Domenech.

Duverne threw his accreditation badge to the ground after the heated discussion and walked away.

The players then boarded the team bus.

The French team is in disarray after striker Nicolas Anelka was sent home for insulting Domenech, whose tactics and management skills have been called into question.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 20 jun 2010, 18:13

s obzirom da ja navijam za Juznoamericki blok+spanija ocekujem da urugvaj zauzme prvo mjesto..sto se tice druge repke za prolaz nek to bude meksiko..oni su najblizi juznoj americi :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 jun 2010, 23:44

[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 01:06

Isto djeca se svađaju.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 02:59

Oni smiju raditi šta hoće unutar svoje repke. Samo i valjda njihov savez može kazniti nekako.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2010, 03:39

VanBasten je napisao/la:Francuzi su pukli po klanovskim šavovima. Na jednoj strani afrikanci,arapi itd, na drugoj bijelci :roll: . SLičan problem je imala nekad Holandija, dok Gus nije tome stao u kraj. Mislim da će i Blanc srediti stvari kod Francuza nakon što preuzme selekciju poslije SP-a. Za vjerovat je da će se zahvaliti i mnogim igračima za Domenechovog spiska. Kakogod u kvalifikacijama će nam biti mnogo teže nego Srbiji, kakav smo mi peh :mrgreen:

Urugvaj definitivno ima ozbiljan tim, volio bi da što dalje odu na SP-u, simpatična reprezentacija.
Sredit ce Blanc stvari kao i u Bordouxu :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 jun 2010, 10:08

Hvala Bogu - ima Boga i pravde - radujem se ko dijete francuskoj blamazi - mogu misliti kako se Irci vesele. SP nije ni pocelo njih vec proganja crnjak rukometasa i nezasluzenog kvalifikovanja na SP. Bolje im je bilo da nisu otisli.

p.s. sto se tice ovih sto se boje neke nove FRA i nas - ma zaboli nas za njih - treba ih stuc do koljena a bas mi je drago sto to bas nasa Bosna ima sanse da to uradi. Ko su FRA - ko su Njemci - Ko su Italijani - oni su samo ufurane i od FIFE i UEFE forsirane balerine - sta se odmah predajete - ima da ih bijemo ko Srbija little Njemacku. Ma Balkan je najveci samo smo svi mi ovdje puno velike kukavice i ta nas psihoza syebe. Najbiitnije je da iscupamo nase panjeve i da im objasnimo da se tekma igra 90 min - sve mi mozemo aBda. NAPRIJED BOSNO - NAPRIJED BALKAN SA SVIH STRANA.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jun 2010, 13:27

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Francuzi su pukli po klanovskim šavovima. Na jednoj strani afrikanci,arapi itd, na drugoj bijelci :roll: . SLičan problem je imala nekad Holandija, dok Gus nije tome stao u kraj. Mislim da će i Blanc srediti stvari kod Francuza nakon što preuzme selekciju poslije SP-a. Za vjerovat je da će se zahvaliti i mnogim igračima za Domenechovog spiska. Kakogod u kvalifikacijama će nam biti mnogo teže nego Srbiji, kakav smo mi peh :mrgreen:

Urugvaj definitivno ima ozbiljan tim, volio bi da što dalje odu na SP-u, simpatična reprezentacija.
Sredit ce Blanc stvari kao i u Bordouxu :lol: :mrgreen:
Radio je odličan posao u Bordouxu, odlična igra u Lp, a i u Francuskom šampionatu. Pri kraju su počeli posustajati, rekao bi da razlog leži u takmičenju na dva fronta i ograničenom fondu igrača. Čovjek je bio Bordoux, nakon njegovog imenovanja za selektora poslije SP-a ekipa se bukvalno raspala.
Siguran sam da će srediti stvari u Francuskoj selekciji, u to nema sumnje. Eh sad, dali će sve posložiti do septembra vidjećemo, nadam se kao i Sušić ipak da do septembra neće biti uigrani dovoljno dobro.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2010, 23:42

Francuzi su se rasuli kao riza. Ocekujem ispadanj iz grupe, jer ovakvo ponasanje igraca i tabora je ravno kantonalnoj ligi.

Zao mi je Llorisa, Jeremya i Anthonya sto ispastaju sa ovim ne profesionalcima tipa Anelka.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2010, 23:46

BIHfan je napisao/la:Francuzi su se rasuli kao riza. Ocekujem ispadanj iz grupe, jer ovakvo ponasanje igraca i tabora je ravno kantonalnoj ligi.

Zao mi je Llorisa, Jeremya i Anthonya sto ispastaju sa ovim ne profesionalcima tipa Anelka.
Francuzi ce sutra da pokazu posto pusa dere jarca. Ocekuj neocekivano.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 23:47

Demolirati će oni ako Bog da JAR-a. Sada će pokazai da su najjači, s tim da se nadam svakom rezultatu osim neriješenom u duelu Mexica i Urugvaja.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 22 jun 2010, 00:30

Siguran sam da će Mexico i Urugvaj odigrati nerješeno, odgovora obema repkama. Bit će to jedna revijalna utakmica.
Btw, ko se sjeća EP 2004 (ili je to bilo na SP 2002?) i one utakmice Danska: Švedska 2:2 koja je poslala kući Italiju? :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: HOPLIT, dana/u 22 jun 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2010, 00:31

Da, mudro je to, odigrati neriješeno i ideš na Argentinu, no dobro, sve je moguće, samo se nadam da neće biti uspvanka. :mrgreen:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 22 jun 2010, 00:34

Bolje i ići na Argentinu nego kockati se sa prolaskom u drugi krug ;) U drugom krugu se igra malo drugačije, nema tu kalkulisanja, jedna utakmica pa kud pukne.
YNWA!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 22 jun 2010, 00:45

Znam da svi očekuju remi da se Francuska pošalje kući, ali zar drugoplasirani iz ove grupe ne ide na Argentinu koja će biti prva u grupi B ?
Ako odigraju neriješeno, Meksiko će biti drugi i igra protiv Argentine. A, Meksikancima to ne odgovara pa će vjerovatno zapeti da budu prvi pa da ne igraju sa Argentinom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2010, 00:49

Da, sve je moguće. Biti će ako Bog da zanimljivo.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 22 jun 2010, 11:16

ja isto mislim da franzuce ne treba otpisivati ali mislim da mexico i urugvaj nemaju komplex argentine. sta vise mislim da ove dvije ekipe(odnosno ekipe iz juzne i srednje amerike) itekako znaju igrati protiv arg ili brazila. to je njihov nacin fudbala. ako se ne varam na proslom prventvu mexico je bas sa argentinom u 1/8 finala i ta je tekma bila vise nego ravnopravna. tako da sam siguran u jednu mlaku tekmu urugvaj-mex sa nerjesenim na kraju.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.