Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Championship i Coca Cola League 1&2
U subotu od 16:00 uživancija uz Nottingham i otvaranje nove sezone Championshipa 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
U drugom kolu cupa dočekujemo Wigana kod kuće...Realno imamo šanse,i mišljenja sam da ovo prolazimo ako nam se sve poklopi zato što oni nisu nikakva extra ekipa,sve u svemu moguća tvrda utakmica,ali mislim da to doma dobivamo 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
wednesday prodali preko 6.000
karata za gostovanje protiv derbya u subotu, niko kao wednesday 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Bit će paklenoSTEVIE je napisao/la:wednesday prodali preko 6.000karata za gostovanje protiv derbya u subotu, niko kao wednesday

Wednesday ima jedne od najlojalnijih navijača u Engleskoj.
Zadnja izmjena: sonik24, dana/u 23 dec 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
j.ebeno
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
jao narandžastog Cardiffa
negdje sam procitao da je jedan navijac Cardiffa prodavao svoju lojalnost klubu zbog odluke vlasnika kluba da se boja promjeni

negdje sam procitao da je jedan navijac Cardiffa prodavao svoju lojalnost klubu zbog odluke vlasnika kluba da se boja promjeni

Ligaški fudbal na Otoku se nastavlja, a ja sam lično veliki ljubitelj nižih liga i klubova.
Eh, dakle, što se tiče toga veliki sam ljubitelj Pompeya. Realno gledajući u ovom trenutku klub se nalazi i u dobroj situaciji nego u kakvoj su bili prije par mjeseci (pred kolapsom). Nažalost, vlasništvo još nije u pravim rukama (PST), iako je administrator Trevor Birch pogledao obje ponude od Chainraia (koji želi izvući samo novac iz kluba), te od Pompey Supporter Trusta (koji žele dobrobit klubu). Ipak, nijedna partija trenutno nije u stanju da preuzme klub.
Veliki broj igrača napustilo je klub, većinom velika imena ; Halford, Ward, Lawrence, Kitson, Kanu..
Što je predstavljalo veliki problem našoj upravi, al' se ipak zadnjeg dana prijelaznog roka situacija stabilizovala, te je Appy dobio željena pojačanja, a ja bih pohvalio vratara Andersena, kapitena Howarda, te napadački dvojac Rodgers-McLeod koji izgledaju savršeno u tandemu. Iako, su poprilično oslabljeni ušli u nastavak prvenstva zabilježili su par vrlo dobrih rezultata (a posebno bih izdvojio pobjedu na gostovanju protiv Crawleya).
U ovoj sezoni je cilj opstanak, jer ybg momčad je u razvoju i nije za očekivat' od ovih momaka nešto više, iako su svi navijači željni dobrih rezultata. Ponosan sam na menadžera Appletona koji je imao živaca, te je i ostao u klubu.
Ah, napisah toliko o klubu, a nisam naveo današnji susret, te gostovanje Notts Countyu.
Dakle, danas je na programu gostovanje Magpiesima koji se nalazi u vrhu tabele sa 15 bodova. Kada pogledamo trenutnu situaciju moramo priznati kako je Notts veliki favorit u današnjem meču, te bi sve osim tri boda bilo iznenađenje. Također, i kladionice su na strani Countya, te ih plaćaju sa 1.70.
Prvih XI u obje momčadi još nije obznanjeno, a prema Otočkim medijima ovi igrači su najavljeni:
Notts County: Bialkowski; Kelly, Liddle, Leacock, Regan; Ryce, Judge, Bishop, Labadie, Zoko; Arquin.
Pompey: Andersen; Dumbuya, Gyepes, Michalik, Harley; Williamson, Russell, Howard, Compton; McLeod, Rodgers.
PLAY UP POMPEY!
Eh, dakle, što se tiče toga veliki sam ljubitelj Pompeya. Realno gledajući u ovom trenutku klub se nalazi i u dobroj situaciji nego u kakvoj su bili prije par mjeseci (pred kolapsom). Nažalost, vlasništvo još nije u pravim rukama (PST), iako je administrator Trevor Birch pogledao obje ponude od Chainraia (koji želi izvući samo novac iz kluba), te od Pompey Supporter Trusta (koji žele dobrobit klubu). Ipak, nijedna partija trenutno nije u stanju da preuzme klub.
Veliki broj igrača napustilo je klub, većinom velika imena ; Halford, Ward, Lawrence, Kitson, Kanu..
Što je predstavljalo veliki problem našoj upravi, al' se ipak zadnjeg dana prijelaznog roka situacija stabilizovala, te je Appy dobio željena pojačanja, a ja bih pohvalio vratara Andersena, kapitena Howarda, te napadački dvojac Rodgers-McLeod koji izgledaju savršeno u tandemu. Iako, su poprilično oslabljeni ušli u nastavak prvenstva zabilježili su par vrlo dobrih rezultata (a posebno bih izdvojio pobjedu na gostovanju protiv Crawleya).
U ovoj sezoni je cilj opstanak, jer ybg momčad je u razvoju i nije za očekivat' od ovih momaka nešto više, iako su svi navijači željni dobrih rezultata. Ponosan sam na menadžera Appletona koji je imao živaca, te je i ostao u klubu.
Ah, napisah toliko o klubu, a nisam naveo današnji susret, te gostovanje Notts Countyu.

Dakle, danas je na programu gostovanje Magpiesima koji se nalazi u vrhu tabele sa 15 bodova. Kada pogledamo trenutnu situaciju moramo priznati kako je Notts veliki favorit u današnjem meču, te bi sve osim tri boda bilo iznenađenje. Također, i kladionice su na strani Countya, te ih plaćaju sa 1.70.
Prvih XI u obje momčadi još nije obznanjeno, a prema Otočkim medijima ovi igrači su najavljeni:
Notts County: Bialkowski; Kelly, Liddle, Leacock, Regan; Ryce, Judge, Bishop, Labadie, Zoko; Arquin.
Pompey: Andersen; Dumbuya, Gyepes, Michalik, Harley; Williamson, Russell, Howard, Compton; McLeod, Rodgers.
PLAY UP POMPEY!

-
- Kontakt:
Bolton smijenio Owena Coyla nakon razočaravajućih rezultata
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Sta ovo niko ne spominje da je Ian Holloway napustio Blackpool i preuzeo Crystal Palace, nakon što je njihov dosadasnji trener Dougie Freedman preuzeo Bolton?
Inace, CP poslije 1/3 sezone na laganom putu ka povratku u elitni rang gdje su posljednji put bili prije 8 godina. Trenutno su prvi a drustvo u vrhu im prave, vec standardno, Middlesbrough, Cardiff i Hull. Ostali su u pet deka tako da je nezahvalno prognozirati ko bi mogao u play-off kada je razlika izmedu sestoplasiranog Blackburna i 19-oplasiranog Charltona tek 7 bodova.
Inace, CP poslije 1/3 sezone na laganom putu ka povratku u elitni rang gdje su posljednji put bili prije 8 godina. Trenutno su prvi a drustvo u vrhu im prave, vec standardno, Middlesbrough, Cardiff i Hull. Ostali su u pet deka tako da je nezahvalno prognozirati ko bi mogao u play-off kada je razlika izmedu sestoplasiranog Blackburna i 19-oplasiranog Charltona tek 7 bodova.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Glasnogovornik Pompey Supporters' Trusta, Colin Farmery, se nada kako bi slučaj prodaje Fratton Parka mogao biti riješen i prije suđenja zakazanog za 13. i 14. decembar. PST je ponudio Chainraiu 2.75 miliona funti za Fratton Park, koji on drži pod svojim kao garanciju da će mu dug od 12 miliona funti biti isplaćen.
I, btw; izgleda da je Simon Eastwood pobijedio u borbi za poziciju na golu. 23-godišnjak je ostao jedini golman Pompeya nakon odlaska Cisaka, kojeg je njegov Oldham vratio. No od jučer sa timom trenira i Phil Smith, 32-godišnji bivši golman Swindon Towna.
I, btw; izgleda da je Simon Eastwood pobijedio u borbi za poziciju na golu. 23-godišnjak je ostao jedini golman Pompeya nakon odlaska Cisaka, kojeg je njegov Oldham vratio. No od jučer sa timom trenira i Phil Smith, 32-godišnji bivši golman Swindon Towna.
Portsmouth je jučer u Merseysideu pokazao zube liderima Tranmere Roversima izvukavši bod sa Prenton Parka. Domaći su dva puta bili u prednosti ali su Plavci bili snažni i uspjeli se vratiti oba puta.
ma da hoce Cardiff u premiership, to mi je jedan od drazih timova na planeti, ako ovako nastave, onda nema brige, tj. nema zime. Cardiff, Hull i Boro su moji favoriti ove sezone za premiership, al Cardiff posebno, jedan od omiljenih "engleskih" timova, uz Swansea, svog zemljaka, koji je danas iznenadio Manchester, kakav bi se derbi opet vratio u modu kad bi samo Cardiff se odrzao na ovom nivou do kraja, a vjerujem da hoće. Evo dobise Leicester i sad su lideri, u odlicnoj tekmi, premierligaskoj
Sretno Velšani

Sretno Velšani

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Trenutno odlicna utakmica u Nottinghamu.
Domaci razbili Leeds za samo 7-8 minuta
, tri gola im utrpali te jos jedan ponisten Sharpu.
Leeds prvi poveo i drzao vodstvo do penala u finishu 1 pol. Sharp izjednacio, to je bio i rez. poluvremena.
Domaci razbili Leeds za samo 7-8 minuta

Leeds prvi poveo i drzao vodstvo do penala u finishu 1 pol. Sharp izjednacio, to je bio i rez. poluvremena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Sportfanatik
- Kontakt:
Učinak od samo jedne pobjede u deset pokušaja ostavio je Henninga Berga bez posla, a Blackburn Roverse poslao u novu potragu za trenerskim rješenjem. Bivši trener Birminghama i Aston Ville skrasio se pak u slavnom Nottingham Forestu...
Posljednjeg dana mjeseca listopada, 43-godišnji Henning Berg preuzeo je treniranje prve momčadi Blackburn Roversa, nakon odlaska Stevea Keana s klupe. Poslije Božića, ponovno je među nezaposlenima.
Blackburn je Bergu uručio otkaz nakon samo 57 dana i jedne jedine pobjede u deset utakmica. U posljednjih šest, Bergova je momčad upisala pet poraza, a "točka na i" bio je poraz od Middlesbrougha na Boxing Day.
Engleski drugoligaš trenutačno zauzima tek 17. mjesto u poretku Championshipa, a s Bergom su klub napustili i njegov pomoćnik, jedan kondicijski trener te trener vratara.
"Duboko sam razočaran što sam dobio otkaz nakon samo 57 dana na Ewood Parku, to ne treba niti isticati", izjavio je Henning Berg.
Potragu za trenerom okončao je jedan od engleskih velikana iz proteklih vremena, Nottingham Forest, koji je prvu momčad povjerio 53-godišnjem Alexu McLeishu.
McLeish iza sebe ima mandate na klupi gradskih rivala Birminghama i Aston Ville, kao i izbornički mandat na klupi Škotske, a zamijenio je Seana O'Driscolla, koji je otkaz dobio nakon pet mjeseci rada. McLeish je nakon otkaza u Aston Villi bio bez posla, a Nottingham Forest drži osmu poziciju, s 36 bodova iz 24 utakmice.
Posljednjeg dana mjeseca listopada, 43-godišnji Henning Berg preuzeo je treniranje prve momčadi Blackburn Roversa, nakon odlaska Stevea Keana s klupe. Poslije Božića, ponovno je među nezaposlenima.
Blackburn je Bergu uručio otkaz nakon samo 57 dana i jedne jedine pobjede u deset utakmica. U posljednjih šest, Bergova je momčad upisala pet poraza, a "točka na i" bio je poraz od Middlesbrougha na Boxing Day.
Engleski drugoligaš trenutačno zauzima tek 17. mjesto u poretku Championshipa, a s Bergom su klub napustili i njegov pomoćnik, jedan kondicijski trener te trener vratara.
"Duboko sam razočaran što sam dobio otkaz nakon samo 57 dana na Ewood Parku, to ne treba niti isticati", izjavio je Henning Berg.
Potragu za trenerom okončao je jedan od engleskih velikana iz proteklih vremena, Nottingham Forest, koji je prvu momčad povjerio 53-godišnjem Alexu McLeishu.
McLeish iza sebe ima mandate na klupi gradskih rivala Birminghama i Aston Ville, kao i izbornički mandat na klupi Škotske, a zamijenio je Seana O'Driscolla, koji je otkaz dobio nakon pet mjeseci rada. McLeish je nakon otkaza u Aston Villi bio bez posla, a Nottingham Forest drži osmu poziciju, s 36 bodova iz 24 utakmice.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
- Kontakt:
Otkad nisam pratio Championship, prije sam stalno pratio na tekme najjace druge lige svijeta, ovde se igra onaj fudbal old school do jaja, mislim da je vrijeme da Cardiff nakon par neuspjesnih ispadanja u play offu napokon se dohvati NBA lige. Takodjer bi volio da se Nothingham Forest ili Leeds docepaju play offa a tamo je sve moguce. Takodjer prizeljkujem ispadanje Birminghama u League One.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
1 Cardiff 24 11 0 1 24 8 5 2 5 22 21 +17 50
2 Hull City 25 7 3 3 18 11 7 1 4 17 16 +8 46
3 Middlesbrough 24 9 1 2 24 12 5 1 6 17 19 +10 44
4 Crystal Palace 24 7 4 1 30 15 5 3 4 15 16 +14 43
5 Leicester 24 8 2 2 26 10 3 3 6 11 12 +15 38
6 Watford 23 6 2 4 17 11 5 2 4 24 20

Jos sat vremena do tekme sa Millwallom, u kojoj vjerujem da ce Cardiff samo da ovjeri i potvrdi prvu poziciju na tabeli, koji itekako zasluzuje.

2 Hull City 25 7 3 3 18 11 7 1 4 17 16 +8 46
3 Middlesbrough 24 9 1 2 24 12 5 1 6 17 19 +10 44
4 Crystal Palace 24 7 4 1 30 15 5 3 4 15 16 +14 43
5 Leicester 24 8 2 2 26 10 3 3 6 11 12 +15 38
6 Watford 23 6 2 4 17 11 5 2 4 24 20

Jos sat vremena do tekme sa Millwallom, u kojoj vjerujem da ce Cardiff samo da ovjeri i potvrdi prvu poziciju na tabeli, koji itekako zasluzuje.
- _karabaja_
- Kontakt:
Sad sam nakon dugo vremena gledao Championship, prvo poluvrijeme Hull-Leeds. Odlicna utakmica Hulla samo jos fale golovi, odlican tempo, navijanje bolje nego u Premiershipu. Hull ima vise nego dobru ekipu, jos kad vidjo klupu sve poznati igraci.
Ovdje bi se slozio sa Pajom, definitivno najbolja druga liga na svijetu
.
Ovdje bi se slozio sa Pajom, definitivno najbolja druga liga na svijetu

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dere Hull City Uniteda8-)
Koliko sansi su propustili prije gola, ali im uvali burazer Evansa iz Man Uniteda, Corry Evans.
edit
Sada je povecano vodstvo na 2:0 iz kornera Meyler
Koliko sansi su propustili prije gola, ali im uvali burazer Evansa iz Man Uniteda, Corry Evans.
edit
Sada je povecano vodstvo na 2:0 iz kornera Meyler

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Takodjer ne bi bilo lose ni da Milwall udje u Premiership
To bi bila idealna prilika da na veliku scenu stupi talentovani Trotter

To bi bila idealna prilika da na veliku scenu stupi talentovani Trotter

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!