Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- chelsea358
- Kontakt:
Re: Dallas Mavericks
http://www.hoopsworld.com/dallas-mavericks-team-salary" onclick="window.open(this.href);return false;
- chelsea358
- Kontakt:
MAVSI gubitnici trejdovima DERONA i NASH-a .
Sad ce i terry da izgube.
KIDD ce vjerovatno ostat.Mozda dođe Lin + još dvojica .
Cilj im je PO ne mogu više bez adekvatni pojacanja.
Sljedece ljeto pokusat dovest DH ako ne ode iz Magica i CP
-
- Kontakt:
Pa gledaj nije Dallas ni lose proseo, otarasili se 10 miliona Teryja ali su ga mogli potpisati za nekih 5,5 M pa Odoma od 8,5 M i Kidda od 8,5. Potpisat ce Kidda na jedno 3-4 M ali najveci problem pravi Brandon od 10 M. Medutim postoji mogucnost da Dallas trejda Brandona i Mariona nekoj ekipi koja ima dobrog centra i mogucnost otpustanja igraca (Marion je sljedece godine slobodan igrac). Onda Dallas moze dobiti neku zvjerku pod kosem + 3 nova picka koja su dosta dobra i prazna mjesta popuniti sa slobodnim igracima.chelsea358 je napisao/la:MAVSI gubitnici trejdovima DERONA i NASH-a .
Doduse,uvijek mogu amnestirati Brandona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
Naravno da mogu ali mislim da im je to plan da moraju njega trejdati jer nemaju igrace za trejd.Raul_64 je napisao/la:Doduse,uvijek mogu amnestirati Brandona.
- chelsea358
- Kontakt:
Nece ga niko
- adriano_leite
- Kontakt:
Amnestija Haywooda, Marion sljedece godine FA, mogu dovesti Paula sljedece godine, kao i jos par atraktivnih FA igraca. Uopste Dallas nije u losoj poziciji. Nema potrebe dovoditi zvijezde da se titula osvoji, barem je to Dallas dao do znanja svima prosle godine. Nek dovedu par solidnih igraca oko Dirka i to je to, ponovo ce biti kontenderi. Sada imaju 43 miliona salary capa, znaci nekih 15 miliona slobodno, amnestijom Haywooda, bit ce oko 24 miliona, plus Marion sljedece godine kada istekne ugovor, to ce biti oko 32 miliona, sto znaci 2 max ugovora mogu uzeti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- chelsea358
- Kontakt:
S ovakvim timom sve lopte ce ici na dirka mislim da bi se cak mogao ukljuciti u bitku za najboljeg strijelca ako ne najbolji ,sigurno top 5
- chelsea358
- Kontakt:
Chris Kaman i Collison i Jones došli otisao Mahinmi u trejdu
Amnestirali Haywooda
Dobar posao
Amnestirali Haywooda
Dobar posao
Na danasnji dan, prije 13 godina je Mark Cuban kupio Dallas Maverickse.
Pozdravljam sve clanove foruma, inace pratim vas forum i redovno citam, evo odlucio sam da se prijavim 
Samo da se dodam kao jedan od navijaca mavsa koji je gledao oba finala MAVSA
I izvinite ako je nesto offtopic, ali cisto da se predstavim na forumu i kao navijac mavsa. 

Samo da se dodam kao jedan od navijaca mavsa koji je gledao oba finala MAVSA

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Dobrodosao.
Kao sto vidis i nismo nesto plaho aktivni sto se pisanja tice na ovoj temi, ne znam dal' je iko i ostao od navijaca Dallasa na forumu osim mene, bio je D1no blentavi, al njega odavno nema
Tako da, ako imas volje pisi, ja ti se mozda ponekad prikljucim, a obzirom da sam samo 7-8 tekmi pregled'o ove sezone i to ce biti svake prestupne.
Inace, gledam sad malo ove prve stranice teme i naletim na svoj post iz augusta 2010. kada sam napisao da ne vjerujem u titulu te sezone
pod kakvim li sam drogama tad bio, posto sam inace uvijek optimista za Mavse i svake sezone se nadam tituli 
Kao sto vidis i nismo nesto plaho aktivni sto se pisanja tice na ovoj temi, ne znam dal' je iko i ostao od navijaca Dallasa na forumu osim mene, bio je D1no blentavi, al njega odavno nema

Tako da, ako imas volje pisi, ja ti se mozda ponekad prikljucim, a obzirom da sam samo 7-8 tekmi pregled'o ove sezone i to ce biti svake prestupne.
Inace, gledam sad malo ove prve stranice teme i naletim na svoj post iz augusta 2010. kada sam napisao da ne vjerujem u titulu te sezone

Hahaha, nista, pisat cemo ti i ja
Ja sam pratio dosta utakmica ali sad kad se Dirk vratio, vjerujem da cu nastaviti u kontinuitetu
Ove godine realno dallas tesko moze do titule, pored svih konkurenata, ali kad bi napravili neki dobar trade da dobiju nekog mladjeg a boljeg igraca, onda bi se i moglo nesto pricati... Ovako imaju solidnu ekipu koja pored svih mojih zelja tesko moze biti ozbiljan konkurent za Championship 

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
- chelsea358
- Kontakt:
Ma Playoff je maksimum ove sezone,i to jedino pod uslovom da se dirk vrati u formu,što prije to bolje 

Jel istina ovo da Nowitzki hoce da ide iz Dallasa ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nije,samo je pricao o cjelokupnoj situaciji i to naveo kao jedno od rjesenja,a onda je dodao da bi to vjerovatno i uradio da nije osvojio prsten.Posto jeste,zeli da tu ostane do kraja karijere,ali zeli da tim bude konkurentan!Mouse je napisao/la:Jel istina ovo da Nowitzki hoce da ide iz Dallasa ?
Ma ne vjerujem ja da ce on ici iz Dallasa, ili mozda trejd- Gasol- Dirk, ako vec zeli da ide, ne bi bio los
Mada ja mislim da ce se MAVSI uigrati sad nakon povratka Dirka, on, Kaman i Mayo mogu uciniti dosta toga ali ipak ja mislim da je to predaleko od osvajanja prvenstva 

ne bi bio loš, nego očajan za dallas.mirza41 je napisao/la:trejd- Gasol- Dirk, ako vec zeli da ide, ne bi bio los![]()
Naravno da bi bio ocajan za Mavse, ali bi za Dirka bio mozda i najbolji moguci ukoliko vec zeli otici... Ali poznavajuci njega, kada je igrao sa slomljenim prstom, upalom sinusa, sa temperaturom, da bi pomogao svojoj ekipi, ni sada nece odustati tako lako od Dallasa, jer on nije tip igraca koji bjezi kad stvari krenu nizbrdoazTer je napisao/la:ne bi bio loš, nego očajan za dallas.mirza41 je napisao/la:trejd- Gasol- Dirk, ako vec zeli da ide, ne bi bio los![]()

4. pobjeda zaredom, sljedeca utakmica protiv Oklahome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.