NK Iskra Bugojno

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 jan 2012, 11:02

nkvitez je napisao/la:ova tri kluba ce se i boriti za PL! ostali klubovi miruju,dok mi uzurbano radimo na pojacanjima ;)

a de ti meni reci kako znaš da ostali timovi miruju ? xD

saznaš da te 3 ekipe se pojačavaju , a za ostale ne znaš i ispadne da ostali miruju lol :D

pričao sam sa Gafurovićem juče , i baš priča kakvo je stanje u Rudaru .. i nije za pohvaliti ..

a za Gradinu ćeš saznati za desetak dana koja sve pojačanja dolaze, pa nećeš govoriti da mirujemo :P :P http://****/
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 07 jan 2012, 11:10

Benjo_AFC86 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:ova tri kluba ce se i boriti za PL! ostali klubovi miruju,dok mi uzurbano radimo na pojacanjima ;)

saznaš da te 3 ekipe se pojačavaju , a za ostale ne znaš i ispadne da ostali miruju lol :D

pričao sam sa Gafurovićem juče , i baš priča kakvo je stanje u Rudaru .. i nije za pohvaliti ..

a za Gradinu ćeš saznati za desetak dana koja sve pojačanja dolaze, pa nećeš govoriti da mirujemo :P :P http://****/
Sta napadas momka bezveze, Gradina miruje do narednih 10 dana, sam si eto rekao, jer ni ti ne znas nista o novim igracima ;) :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 07 jan 2012, 12:45

Sumnjam da cete vi opet uc u PL ,al eto samo se pojacavajte. :lol: :lol: :lol: Mnogo ljudi preko raznih foruma govori da bi u PL trebala uci Iskra ili Vitez,travnik ispada a i ova regija mora imati svog predstavnika. :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jan 2012, 16:43

a vidi ti nostradamusa :lol: :lol: :lol: , odkud znate ko ulazi u PL a ko iz nje ispada?

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 07 jan 2012, 18:23

momak otidi ti u optiku sto prije jer si corav :) gdje sam ja to rekao ko ulazi a ko ispada??? rekao sam sta se prica po forumima i da bi trebali uci ,a nisam rekao da ulazimo ;)

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 07 jan 2012, 18:44

Benjo_AFC86 je napisao/la:

oo majstore..a vidim ti si neki menager ili slicno ? pa malo malo pricas sa nekim od igraca bez obzira iz kojeg kluba ?? samo nemoj reci da su ti prijatelji :D
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 08 jan 2012, 17:37

Sve spremno za prozivku na Jakliću

Povratkom šefa stručnog štaba Nedžada Selimovića u Bugojno, počele su i pripreme za prozivku nogometaša Iskre iz Bugojna.

Prozivka bugojanskih Plavih biti će održana 16.januara na gradskom stadionu Jaklić, a do tada uprava Plavih pregovara s nekoliko provjerenih igrača koji bi trebali obući dres Iskre, koja u drugi dio sezone ulazi sa ambicijama da pokuša izboriti plasman u najviši rang našeg nogometa.

Za sada, klub su napustila samo dva igrača. Jedan od ponajboljih igrača, Irhan Smajić svoju karijeru će nastaviti u premijerligašu Olimpicu iz Sarajeva , dok je Milovan Ačić postao slobodan igrač.

Kada su dolasci u pitanju, u igri je dosta veliki broj imena. Službeno, jedini igrač koji je dogovorio dolazak na Jaklić je povratnik Sanel Kovač, koji je prošlu polusezonu proveo u Jedinstvu iz Bihaća.

Također, uprava kluba je blizu dogovora sa dvojicom bivših igrača Iskre, Alvinom Karadžom i Harisom Seferovićem i sigurno je da bi ova dva igrača predstavljala pojačanja pred drugi dio polusezone.

Najzvučnije ime koje bi trebalo doći na Jaklić u ovom prelaznom roku je nekadašnji igrač Željezničara iz Sarajeva, Haris Bešlija kojeg trener Selimović pamti iz vremena dok su zajedno surađivali u nekadašnjem Selimovićem klubu, ekipi Travnik iz Travnika.

Kako saznajemo, Bešlija je u potrazi za inostranim angažmanom i dao je riječ čelnim ljudima Iskre, da će, ukoliko ne postigne dogovor sa nekim inostranim klubom, slijedeću polusezonu sigurno nositi dres Iskre.

U opticaju je još nekoliko imena, među kojima se izdvajaju dva bivša igrača Travnika, a prošle polusezone prvotimaca ekipe Goška iz Gabele. Radi se o Mirsadu Šiljku koji je u redovima tima iz Gabele zabilježio 14 nastupa (1.148 minuta), bez postignutog gola, a drugi je Armin Helvida koji je zabilježio 15 nastupa uz jedan postignuti gol.

Ovome treba dodati da će nogometaši Iskre drugi dio priprema obaviti u Makarskoj, gdje će boraviti od 22. do 30. februara.

Izvor: bug.ba

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 09 jan 2012, 21:04

http://sportsport.ba/bh_fudbal/iskra-se ... ljak/71958" onclick="window.open(this.href);return false;

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 jan 2012, 21:27

Ja vam želim svu sreću, ali mislim da je vaš ulazak "Nemoguća Misija" ukoliko mi nastavimo takmičenje i Gradina htjedne tu PL, razlog je taj što ste vi na +1 i nemate Mionice ili UNIS-a u gostima a Gradina ima UNIS i ukoliko dobiju na +9 su. U Srebreniku teško ko može do bod(ova) što je po meni minimalno +9. Evo vaš raspored do kraja u gostima:
Bratstvo 0
Famos SAŠK Napredak 3
Orašje 0 (igrali tri za tri)
Goražde :roll:
Gradina 0
Čapljina 0? (tri za tri)
Rudar 3

Na kraju maximlano po meni možete biti na +7 što je nedovoljno, jedino ukoliko se ne dogovorite sa Čapljinom

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 09 jan 2012, 21:36

sony_91 je napisao/la:Ja vam želim svu sreću, ali mislim da je vaš ulazak "Nemoguća Misija" ukoliko mi nastavimo takmičenje i Gradina htjedne tu PL, razlog je taj što ste vi na +1 i nemate Mionice ili UNIS-a u gostima a Gradina ima UNIS i ukoliko dobiju na +9 su. U Srebreniku teško ko može do bod(ova) što je po meni minimalno +9. Evo vaš raspored do kraja u gostima:
Bratstvo 0
Famos SAŠK Napredak 3
Gradina 0
Čapljina 0? (tri za tri)
Rudar 3

Na kraju maximlano po meni možete biti na +7 što je nedovoljno, jedino ukoliko se ne dogovorite sa Čapljinom
Capljina i Gorazde nikad nisu bili problem... Vec ranije je bilo dogovora sa Capljinom. :D Gradina ako odustane od PL, ni tu bodovi nisu iskljuceni :D

I nemoj zaboraviti, da si 4 kola prije kraja Iskru stavljao u kos sa Omladincom kao najugrozenijom ekipom, pa smo u 4 kola odnijeli 10 bodova. Ko se tome nadao? ;)
Zadnja izmjena: v_b_8_9, dana/u 09 jan 2012, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 jan 2012, 21:38

v_b_8_9 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Ja vam želim svu sreću, ali mislim da je vaš ulazak "Nemoguća Misija" ukoliko mi nastavimo takmičenje i Gradina htjedne tu PL, razlog je taj što ste vi na +1 i nemate Mionice ili UNIS-a u gostima a Gradina ima UNIS i ukoliko dobiju na +9 su. U Srebreniku teško ko može do bod(ova) što je po meni minimalno +9. Evo vaš raspored do kraja u gostima:
Bratstvo 0
Famos SAŠK Napredak 3
Gradina 0
Čapljina 0? (tri za tri)
Rudar 3

Capljina i Gradina nikad nisu bili problem... Vec ranije je bilo dogovora sa Capljinom. :D Gradina ako odustane od PL, ni tu bodovi nisu iskljuceni :D

I nemoj zaboraviti, da si 4 kola prije kraja Iskru stavljao u kos sa Omladincom kao najugrozenijom ekipom, pa smo u 4 kola odnijeli 10 bodova. Ko se tome nadao? ;)
Nisi me dobro skontao ili,.... Ukoliko Gradina odustane ovo što sam pisao zaboravi. A od tih 10 bodova samo bod iz Bihaća neočekivan ;)

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 09 jan 2012, 21:42

sony_91 je napisao/la: Ma od tih 10 bodova samo bod iz Bihaća neočekivan ;)
Ne vjerujem da bi doveli bukvalno cijeli novi tim, da ozbiljno nisu razradili taktiku osvajanja bodova. Previse se novca ulaze za ovu polusezonu da to tek tako propadne :)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 jan 2012, 21:44

v_b_8_9 je napisao/la:
Ne vjerujem da bi doveli bukvalno cijeli novi tim, da ozbiljno nisu razradili taktiku osvajanja bodova. Previse se novca ulaze za ovu polusezonu da to tek tako propadne :)
Taktika je da mi odustanemo i da Gradina ostane bez tri veoma važna gostujuća boda :D . A i postoji mogućnost da Nemoguća misija uspije, možda uspijete izvući poneki bod iz Gračanice ili Goražda ;)

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 09 jan 2012, 21:47

sony_91 je napisao/la:
v_b_8_9 je napisao/la:
Taktika je da mi odustanemo i da Gradina ostane bez tri veoma važna gostujuća boda :D . A i postoji mogućnost da Nemoguća misija uspije, možda uspijete izvući poneki bod iz Gračanice ili Goražda ;)
Ne postoji ekipa koja je duze od 1 sezonu u ovoj ligi, da joj Iskra bar bod sa gostovanja nije uzela. (osim Omladinca naravno :D )

Tako da, sve je moguce. Proracunao je Basara tu svoju dobit, ne vjerujem da bi on srljao.. :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 jan 2012, 21:50

v_b_8_9 je napisao/la: Ne postoji ekipa koja je duze od 1 sezonu u ovoj ligi, da joj Iskra bar bod sa gostovanja nije uzela. (osim Omladinca naravno :D )

Tako da, sve je moguce. Proracunao je Basara tu svoju dobit, ne vjerujem da bi on srljao.. :D
Uzeli ste i kod nas bod. U našoj drugoj sezoni u ligi bilo 0-0, Zrnić sudio, samo sa njim možete u Mionici nešto napraviti :D

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 09 jan 2012, 21:56

sony_91 je napisao/la:
v_b_8_9 je napisao/la: Ne postoji ekipa koja je duze od 1 sezonu u ovoj ligi, da joj Iskra bar bod sa gostovanja nije uzela. (osim Omladinca naravno :D )

Uzeli ste i kod nas bod. U našoj drugoj sezoni u ligi bilo 0-0, Zrnić sudio, samo sa njim možete u Mionici nešto napraviti :D
Hahah, eto :D A Zrnic, veliki ljudski otpad.. Nazalost, Iskra mu je jedan od "drazih" timova :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 jan 2012, 21:58

v_b_8_9 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:

Hahah, eto :D A Zrnic, veliki ljudski otpad.. Nazalost, Iskra mu je jedan od "drazih" timova :D
Šta jedan od dražih, najdraži, đe god igra Iskra a on sudi protivnik i gotov da i nema potrebe da igra. U gostima ako je Iskra, domaćin ako izvuče bod može biti presretan

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 09 jan 2012, 22:04

sony_91 je napisao/la: Šta jedan od dražih, najdraži, đe god igra Iskra a on sudi protivnik i gotov da i nema potrebe da igra. U gostima ako je Iskra, domaćin ako izvuče bod može biti presretan
Sta ces, ljubav prema Iskri je jaca i od duznosti :D Ipak smo mi klub sa kontinentalnim titulama :D

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 11 jan 2012, 12:38

Bratstvo 0
Famos SAŠK Napredak 3
Gradina 0
Čapljina 0? (tri za tri)
Rudar 3

Ti lupaš najviše po ovom forumu,pojma nemaš,ti neznaš neke stvari uopšte,šta ako ovi moji iz Unisa budu igrali za Iskru,jer ova dva kluba su pravo dobri prijatelji,gdje će se tada ko nalaziti

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jan 2012, 13:48

unisovac je napisao/la:
Bratstvo 0
Famos SAŠK Napredak 3
Gradina 0
Čapljina 0? (tri za tri)
Rudar 3

Ti lupaš najviše po ovom forumu,pojma nemaš,ti neznaš neke stvari uopšte,šta ako ovi moji iz Unisa budu igrali za Iskru,jer ova dva kluba su pravo dobri prijatelji,gdje će se tada ko nalaziti
Čast UNIS-u ali s kojom ekipom UNIS da dobije Gradinu?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.