Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

majestic
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la majestic » 24 nov 2008, 12:49

De ljudi ne pricajte gluposti...sta ste vi svi zapeli za to da je ciro najveci promasaj u repki? Ako cemo gledati ko je veci promasaj u repki onda od cire je veci promasaj Kodro?

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 14:00

majestic je napisao/la:De ljudi ne pricajte gluposti...sta ste vi svi zapeli za to da je ciro najveci promasaj u repki? Ako cemo gledati ko je veci promasaj u repki onda od cire je veci promasaj Kodro?
Upravu si!!! Kodro je najveci promasaj sto je repka ikad imala...uspjeo je za kratko vrijeme vratiti sve buntovnike...sram ga bilo!...nije pustio da Savez sa njim diriguje...a budaletine!...uspjeo je dati navijacima ponovo volju i zelju da prate repku....i sve to za nekih 3 mjeseca!...jao pa nemogu da vjerujem koliki je promasaj Kodro bio...bas je bio manijak!
IIIIIIIIIIIIII hajmo svi..."Ciro majstore, Ciro majstore...zamazao si nam okice, okice, okice...Ciro majstore"

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 24 nov 2008, 14:33

CheGuevara je napisao/la:
majestic je napisao/la:De ljudi ne pricajte gluposti...sta ste vi svi zapeli za to da je ciro najveci promasaj u repki? Ako cemo gledati ko je veci promasaj u repki onda od cire je veci promasaj Kodro?
Upravu si!!! Kodro je najveci promasaj sto je repka ikad imala...uspjeo je za kratko vrijeme vratiti sve buntovnike...sram ga bilo!...nije pustio da Savez sa njim diriguje...a budaletine!...uspjeo je dati navijacima ponovo volju i zelju da prate repku....i sve to za nekih 3 mjeseca!...jao pa nemogu da vjerujem koliki je promasaj Kodro bio...bas je bio manijak!
IIIIIIIIIIIIII hajmo svi..."Ciro majstore, Ciro majstore...zamazao si nam okice, okice, okice...Ciro majstore"
Da,a osim ovoga Kodro je u ta tri mjeseca obišao sve igrače,proputovao pola Evrope od svojih para,dok Ćiro kaže "Pozvao sam ovog malog,rekli su mi da je dobar".Kodro je išao kod Pjanića(pričao sa njim i ocem),Misimovića(vratio ga u repku) itd.Kodro i Bolić su isplanirali taj tzv. scouting o kojem Ćiro sada priča(iskreno ne vjerujem da će ga ikada napraviti,previše je zauzet reality showovima).Ovo je Kodrina ekipa,a ne Ćirina...

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 14:38

ra1981 je napisao/la:
Da,a osim ovoga Kodro je u ta tri mjeseca obišao sve igrače,proputovao pola Evrope od svojih para,dok Ćiro kaže "Pozvao sam ovog malog,rekli su mi da je dobar".Kodro je išao kod Pjanića(pričao sa njim i ocem),Misimovića(vratio ga u repku) itd.Kodro i Bolić su isplanirali taj tzv. scouting o kojem Ćiro sada priča(iskreno ne vjerujem da će ga ikada napraviti,previše je zauzet reality showovima).Ovo je Kodrina ekipa,a ne Ćirina...
Hvala na pomoci! Nisam htjeo navesti te stvari sto si ti naveo, ipak je Kodro najveci promasaj nase repke pa mi zao bilo da postane "Promasaj nad Promasajima" :)

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 24 nov 2008, 14:41

CheGuevara je napisao/la: Hvala na pomoci! Nisam htjeo navesti te stvari sto si ti naveo, ipak je Kodro najveci promasaj nase repke pa mi zao bilo da postane "Promasaj nad Promasajima" :)
Kodrino postavljenje je promašeno samo u smislu da smo potrošili takav kapacitet bezveze!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 24 nov 2008, 14:42

Moze to biti Kodrina ekipa,ali on je nece voditi,bar ne dok ne dodju pravi ljudi u savez,istinske legende poput osima, barbareza,bolica....A kako stvari stoje to se nece uskoro desiti,jedino ako oni gore u savezu "ne odapnu".

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 14:55

majestic je napisao/la:Moze to biti Kodrina ekipa,ali on je nece voditi,bar ne dok ne dodju pravi ljudi u savez,istinske legende poput osima, barbareza,bolica....A kako stvari stoje to se nece uskoro desiti,jedino ako oni gore u savezu "ne odapnu".
joj sine, mjenjas se kao vrijeme! :mrgreen:

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 24 nov 2008, 15:07

majestic je napisao/la:Moze to biti Kodrina ekipa,ali on je nece voditi,bar ne dok ne dodju pravi ljudi u savez,istinske legende poput osima, barbareza,bolica....A kako stvari stoje to se nece uskoro desiti,jedino ako oni gore u savezu "ne odapnu".
Drug nemam ja nista protiv Kodre na taj nacin,ja ga postujek kao i ti,ali mu zamjeram sto nije nastavio sa borbom protiv saveza i nakon one utakmice "spasimo BH nogomet". Mi svi zelimo smijeniti savez,ali vidis da od nasih protesta ispred saveza,bakljade na utakmicama,skandiranja na stadionima "Savez napolje"nema nikakve koristi. Navijaci sami nemogu njih smijeniti. Treba jos neko...u ovom slucaju Kodro,Bolic pa i Barbarez. Trebalo je i ministra sporta kantona Sarajevo,Emira H.,aktivirati. Tada bi sve bilo malo drugacije,ali ovako. A sto se tice Cire, nije mi ni on nesto poseban,al **** ga,covjek ima reputaciju. Iskreno...smeta mi kad govorite ciro ovakav,ciro onakav. Pricajte sta hocete ali nasa reprezentacija pod njegovim vodstvom fakat fino igra. Najvaznije da je vecina igraca uz njega,prisutan je timski duh u repki....

aspirin`
Kontakt:

Post Postao/la aspirin` » 24 nov 2008, 15:14

Kakvih ovdje sve debila ima to je nevjerovatno :), ajde nadam se da su to ipak balavci pa im ne zamjeram, sto se cire tice tu se nema sta prigovoriti, ja odavno nisam uzivao u tekmama repke kao sada, mlada repka koja ima potencijala, ubacio je par starijih igraca tipa muratovica al to je pun pogodak jer covjek igra srcem, odbrana nam je malo slabija strana al mislim da ce se i to pokrpati do utakmice sa Belgijom, bice tu spahic,bajramovic ce da se oporavi takodjer a i na golu hasagic, mislim da polako postajemo reprezentacija koju pocinju malo vise uvazavati a ne da nas gledaju ko kantu za nabijanje, kad se sjetim prijasnjih tekmi protiv skoro anonimnih drzava pa to je kino obicno bilo, umjesto da sad podrzite i igrace i selektora vi non stop serete i trudite se biti veci strucnjaci od njih sviju :) a jeste proklet narod nevjerovatno

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 15:16

majestic je napisao/la:
Drug nemam ja nista protiv Kodre na taj nacin,ja ga postujek kao i ti,ali mu zamjeram sto nije nastavio sa borbom protiv saveza i nakon one utakmice "spasimo BH nogomet". Mi svi zelimo smijeniti savez,ali vidis da od nasih protesta ispred saveza,bakljade na utakmicama,skandiranja na stadionima "Savez napolje"nema nikakve koristi. Navijaci sami nemogu njih smijeniti. Treba jos neko...u ovom slucaju Kodro,Bolic pa i Barbarez. Trebalo je i ministra sporta kantona Sarajevo,Emira H.,aktivirati. Tada bi sve bilo malo drugacije,ali ovako. A sto se tice Cire, nije mi ni on nesto poseban,al **** ga,covjek ima reputaciju. Iskreno...smeta mi kad govorite ciro ovakav,ciro onakav. Pricajte sta hocete ali nasa reprezentacija pod njegovim vodstvom fakat fino igra. Najvaznije da je vecina igraca uz njega,prisutan je timski duh u repki....
Pa sta da Kodro tu radi vise??!! Eto odigrali su tu utakmicu, ovamo "BiH-Repka" igrala protiv Azerbajdzana mal te ne bez gledalaca..i sta je promjenilo?? Dzaba ti svi protesti, te sve baklije, itd...to je mraka od naroda..niko od njih nece sam otici..tu nemogu ni Kodro, ni Bolic ni Barbarez nista uraditi..da mogu, uradili bi do sad..A et kad je doso Ciro, to je savezu dobro doslo..pola te raje, sto je se bunilo, smirilo se jos se i deru na tekmama "Ciro majstore"...
...vidi..ja sto imam protiv cire to sam vec napisao..nesvidza mi se njegova taktika i njegov izbor igraca..i to je to!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 15:22

aspirin` je napisao/la:Kakvih ovdje sve debila ima to je nevjerovatno :), ajde nadam se da su to ipak balavci pa im ne zamjeram, sto se cire tice tu se nema sta prigovoriti, ja odavno nisam uzivao u tekmama repke kao sada, mlada repka koja ima potencijala, ubacio je par starijih igraca tipa muratovica al to je pun pogodak jer covjek igra srcem, odbrana nam je malo slabija strana al mislim da ce se i to pokrpati do utakmice sa Belgijom, bice tu spahic,bajramovic ce da se oporavi takodjer a i na golu hasagic, mislim da polako postajemo reprezentacija koju pocinju malo vise uvazavati a ne da nas gledaju ko kantu za nabijanje, kad se sjetim prijasnjih tekmi protiv skoro anonimnih drzava pa to je kino obicno bilo, umjesto da sad podrzite i igrace i selektora vi non stop serete i trudite se biti veci strucnjaci od njih sviju :) a jeste proklet narod nevjerovatno
Da ti mozda nespadas u tu kategoriju medzu ostalim debilima?? Ko kaze da se nepodrzaju igraci, pa i trener..da ih nepodrzajem nebih iso u Zenicu na tekmu ili u Maribor..neradi se u tome..ali nemoze se praviti kao da je sve zlatno kad nije..ima tu dosta toga da se promjeni da bi mi postali neka malo veca sila u fudbalu! Od sutnje nema nista, treba se reci sta je o.k a sta nije..predpostavljam da ti spadas u tu kategoriju "zamazanih ociju" inace bi gledao sve malo objektivnije i realnije ;)
i pusti raju neka pise sta hoce...nemora se biti strucnjak da bi se izrazilo svoje misljenje...a tebi ako nepase, onda bolje mani se foruma ;) vozdra!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 24 nov 2008, 16:03

aspirin` je napisao/la:Kakvih ovdje sve debila ima to je nevjerovatno :), ajde nadam se da su to ipak balavci pa im ne zamjeram, sto se cire tice tu se nema sta prigovoriti, ja odavno nisam uzivao u tekmama repke kao sada, mlada repka koja ima potencijala, ubacio je par starijih igraca tipa muratovica al to je pun pogodak jer covjek igra srcem, odbrana nam je malo slabija strana al mislim da ce se i to pokrpati do utakmice sa Belgijom, bice tu spahic,bajramovic ce da se oporavi takodjer a i na golu hasagic, mislim da polako postajemo reprezentacija koju pocinju malo vise uvazavati a ne da nas gledaju ko kantu za nabijanje, kad se sjetim prijasnjih tekmi protiv skoro anonimnih drzava pa to je kino obicno bilo, umjesto da sad podrzite i igrace i selektora vi non stop serete i trudite se biti veci strucnjaci od njih sviju :) a jeste proklet narod nevjerovatno
Sve mi se čini da si ti balavac jer da nisi sjećao bi se godina kada je Kodro blatnjavog dresa sa ljiljanom na srcu ginuo za reprezentaciju,dok je Ćiro **** majku bosansku našim igračima

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 nov 2008, 16:24

Ciro nije fakticki napravio nista-sve pobijede su protiv 100 na fifinoj rang listi.
Protiv Bugarske gubimo na svom terenu a Srbi ih kantaju 6-1
A protiv Slovenije sa rezultatom od 4-1 na kraju moramo strijepiti da ne izgubimo.
Tijera igrace mlade i kvalitetne koji odlicno igraju u Evropi a zove neprovijerene igrace iz Premier lige da se nose
sa recimo jednih od najboljih strelaca BL ili drugih jakih liga.
Njegova sreca u nesreci je da ofanzivni srednji red i spicevi u nevijerovatnoj formi.
Ali na kraju ni to u potpunosti nije znao iskoristiti nego protiv onakve destkovane Turske stavlja bunker taktiku i naravno sta ocekivati nego poraz.
P.S Kodri svaka cast za igre u repci,pozrtvovanje i patriotizam ali da je i ostao prosli bi kao sa Bakom.
Jer covijek ma koliko ga cijenili bez ikakvog pravog trenerskog iskustva.Bio je malo radio kao pomocnik u Spanskom timu-bio je i Baka pomocnik selektora BIH ali to nisu dovoljna iskustva da bi se postigao uspijeh i odlazak
na veliko prvenstvo.Epilog znamo Barbu najboljeg strelca u BL stavlja kao zadnjeg covijeka nase odbrane a bolica postavlja kao jedinog napadaca desetinama metara udaljenog od veznih igraca koji bi ga morali hraniti loptama.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 25 nov 2008, 00:07

da vam kazem to za strucnjaka.kakv ba strucnjak.evo ti loptu i trci i daj gol.kakva taktika kakvi bakraci.jednostavno bolji pobjedi u 90% slucajeva.kazem da bi sa KODROM repka izgledala strasnija i igralo bi se jos zesce.sigurno bi kodro nasao bolju odbranu do sada i krenuo hrabrije na spaniju i tursku.zapamtite OVO JE KODRINA REPKA.samo ih je kodro mogao vratiti da igraju-naravno uz bolica.To je savez iskoristio i onda noz u ledja.isto kao 93-e ako kontate.EEE recite mi dali bi CIRO u onome momentu vratio igrace????????? covjek jednog jedinog nije uspio a to je PAPAC.nemojte molim vas CIRU da dizete u nebo jer isti ovi igraci su igrali i za KODRINJA......ETO.........da vas cujem djeco moja??

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 00:28

starmo76 je napisao/la:da vam kazem to za strucnjaka.kakv ba strucnjak.evo ti loptu i trci i daj gol.kakva taktika kakvi bakraci.jednostavno bolji pobjedi u 90% slucajeva.kazem da bi sa KODROM repka izgledala strasnija i igralo bi se jos zesce.sigurno bi kodro nasao bolju odbranu do sada i krenuo hrabrije na spaniju i tursku.zapamtite OVO JE KODRINA REPKA.samo ih je kodro mogao vratiti da igraju-naravno uz bolica.To je savez iskoristio i onda noz u ledja.isto kao 93-e ako kontate.EEE recite mi dali bi CIRO u onome momentu vratio igrace????????? covjek jednog jedinog nije uspio a to je PAPAC.nemojte molim vas CIRU da dizete u nebo jer isti ovi igraci su igrali i za KODRINJA......ETO.........da vas cujem djeco moja??
Ponavljas ono, sto ja tupim vec mjesecima..ali hajd..mozda ce tebe bolje poslusati neznanici :mrgreen:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 nov 2008, 00:30

Tako je starmo76, Ciro je foldzija samo maze oci raji.

Mjesto da se prihvati aviona i ode u Svabiju da razgovara s Suboticem on pasivno sjedi i drka racku u hladovini po stare dane dok jedan Antic moli i redovno prica s Suboticem. Znaci taj isti Antic je vodio Reala, Barcu i Atletica - za razliku od Cire koji je trenirao Ibricica i ostale anti-talente u Zagrebu! O malom Ljajicu iz Partizana da i ne govorimo...

Ubjedjen sam da bi Kodro odradio gotov sve bolje, da ne govorim kako je Kodro patriota a ovaj stari ker svasta lajao protiv BiH kad je bilo najteze.

Pozitivna stvar sto se tice Cire je da je odlican motivator, svaka cast za to. Nabrije nam repku ko niko drugi i svi ga postuju ( sem Papca mahalca :lol: )

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 13:00

Ljudi, evo nama izgleda taj Scouting koji smo trazili od Cire!...Eto nemora letati po Rusiji, Belgiji, Njemackoj kad moze i u svojoj Hrvatskoj! Eto nama Dinamovih "dragulja" u repku:
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=14846

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 26 nov 2008, 01:38

[quote="CheGuevara"]Ljudi, evo nama izgleda taj Scouting koji smo trazili od Cire!...Eto nemora letati po Rusiji, Belgiji, Njemackoj kad moze i u svojoj Hrvatskoj! Eto nama Dinamovih "dragulja" u repku:
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=14846[/quot

za KODRU,BOLICA,BARBAREZA,BAZDAREVICA,BALJICA etc. u vrhu FSBIH bi se ginulo kao 94-e.To su bili borci u reprezentaciji i svako ko bi igrao za njih bi bilo vise od uspjeha.Igraci bi se vise pokazivali i talenti bi uspjevali i borili se za mjesto u repki.Znamo i mi navijaci kako je bilo gledati nase lavove na terenu.Uzbudjenjima nikad kraja.Kako bi se igralo?... ne mogu ni zamisliti........majko mila kad ce ovi iz saveza da odu, pa kad i izgubimo tekmu manje bi bolilo....radovao bi se vise svakom susretu.......izgubio sam onaj osjecaj od prije....znate koji sigurno.......BAAAAARBAREEZZZZZZZ,BAAAAARBAAREEEZZZZ,EVO PRILIKEE ......GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

aspirin`
Kontakt:

Post Postao/la aspirin` » 26 nov 2008, 07:38

bahahhahah stvarno mi te zao sto si izgubio taj osjecaj :) samo ne sjecam se nekog velikog uspjeha tih generacija koje su "ginule" za nasu repku... Mene iskreno zaboli dal ce voditi reprezentaciju najveci patriota il neki nigger,, bitno mi je da se moja zemlja konacno jednom nadje na nekoj zavrsnici, a to se do sad nije desilo uz postovanje svim tim sto su ginuli za taj ljiljan :)), zato ne seri nego pusti ljude da rade svoj posao, ako ti znas bolje pa bolan prijavi se svi cemo te podrzati

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 26 nov 2008, 11:07

aspirin` je napisao/la:bahahhahah stvarno mi te zao sto si izgubio taj osjecaj :) samo ne sjecam se nekog velikog uspjeha tih generacija koje su "ginule" za nasu repku... Mene iskreno zaboli dal ce voditi reprezentaciju najveci patriota il neki nigger,, bitno mi je da se moja zemlja konacno jednom nadje na nekoj zavrsnici, a to se do sad nije desilo uz postovanje svim tim sto su ginuli za taj ljiljan :)), zato ne seri nego pusti ljude da rade svoj posao, ako ti znas bolje pa bolan prijavi se svi cemo te podrzati
da ja ne serem jel?mogu ti tata biti.kako se to izrazavas bolan?gdje si ti u skolu isao levatu jedan?nebi ja ovako ni protiv saveza....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.