Kakav je ovo stadion i gdje!Pirke je napisao/la:Problem je sto je "Boli glava" samo sa jedne strane, sve je ostalo prazno...
To je za sad. Kad ga zavrse bit ce ovakav :

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Kakav je ovo stadion i gdje!Pirke je napisao/la:Problem je sto je "Boli glava" samo sa jedne strane, sve je ostalo prazno...
To je za sad. Kad ga zavrse bit ce ovakav :
meni se lično ne sviđa ni jedan stadion osim bp, a glavni razlog je atletska staza svaki će je stadion imati osim bp, i jedino tu može biti paklena atmosfera, dok na ovom svakom teško, mada će i koševo biti jako, primat će najmanje 55.000 mislimFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ovaj lik je upravu (nemojte se bunit protiv ćirilice to je naše pismo) kada bi sve bile izjednačane i kad bi bile natkrivene kao na slici dole e to bi bilo.obannon je napisao/la:& $ сјеверну " јужну " са $ " ", е $ - $ " $, $ " & не $ ?.(наравно ? на овај $ у ")
Kad bi ovi stadioni bili dovršeni BiH bi se komotno mogla kandidovati za organizaciju EP.
1 Rudar Kakanj
- Tuzla
- Brčko
- Zenica
- Sarajevo
Nema sumnje jedan od ljepsih,ali malo je cudno da kapacitet bude 20K manji od recimo Marakane.ulaznica je napisao/la:Pirke kasnis! Stadion u Skoplju je skoro zavrsen i bice 100 % najljepsi na prostorima ex drzave.
Link za slike: http://img147.imageshack.us/gal.php?g=a ... ri0702.jpg
Izgradnja: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=738720
malo si se zajebo što se tiče marakana, koševo je indentičan stadion po izgledu, samo što prima manje, ja koliko znam bg zauzima pola srbije, zato tišuarea052 je napisao/la:Koliko ja znam stadion Crvene zvezde je nenadjebiv i po kapacitetu i po impresivnosti i dugo će takav ostati. U Beogradu ima više velikih stadiona nego u pola Bosne, JNA, Voždovac, Banjica, Omladinski, Zemun...
prije bi reko da ti drkaš na srbiju i bg, jer pretpostavljam da si iz rs, nego da ja imama kompleks bgarea052 je napisao/la:neki kompleks od BGa, jarane? da nisi popio stolicu onomad?tuborg-green je napisao/la:malo si se zajebo što se tiče marakana, koševo je indentičan stadion po izgledu, samo što prima manje, ja koliko znam bg zauzima pola srbije, zato tišuarea052 je napisao/la:Koliko ja znam stadion Crvene zvezde je nenadjebiv i po kapacitetu i po impresivnosti i dugo će takav ostati. U Beogradu ima više velikih stadiona nego u pola Bosne, JNA, Voždovac, Banjica, Omladinski, Zemun...![]()
Nije pola, četvrtina otprilike. Srbija 9,5 miliona, BG 2,4.
Koševo ne može biti isto, Marakana je ukopana u brdo. Jarane.
area052 je napisao/la:drkam jarane jel ti smeta?![]()
ne, nisu isti, bio sam na oba... slučajnost je u obliku, na Marakani je mnogo neproporcionalan odnos tribina. Daleko više nego na koševu. Jesi ti bio na oba pa si siguran?
PS kakvaj e to njivetina iza Koševa?
Ortak, ni Marakana nije citava ukopana u brdo.Kada budes isao ponovo na ekskurziju u Beograd, opkoli jedan krug oko stadiona i vidi o cemu pisem. O kojim ti velikim stadionima u Bgd govoris?! Stadion Vojni (JNA), obicna rupa, cirkus na otvorenom, srednja zalost u danasje vreme. Omladinski, puno bolji od Vojnog, ali nista posebno. Gradski stadion u Zemunu, staro nedovrseno komunisticko zdanje, sa tri strane tribine i bez povezane svacionice. U Bgd-u vredi Marakana, a i stadion u komsiluku, mislim na onaj u Smederevu.area052 je napisao/la:neki kompleks od BGa, jarane? da nisi popio stolicu onomad?tuborg-green je napisao/la:malo si se zajebo što se tiče marakana, koševo je indentičan stadion po izgledu, samo što prima manje, ja koliko znam bg zauzima pola srbije, zato tišuarea052 je napisao/la:Koliko ja znam stadion Crvene zvezde je nenadjebiv i po kapacitetu i po impresivnosti i dugo će takav ostati. U Beogradu ima više velikih stadiona nego u pola Bosne, JNA, Voždovac, Banjica, Omladinski, Zemun...![]()
Nije pola, četvrtina otprilike. Srbija 9,5 miliona, BG 2,4.
Koševo ne može biti isto, Marakana je ukopana u brdo. Jarane.
možel nekoliko pitanja.......gdje živiš? za koju državu navijaš? za koji klub navijaš? koliko si puta bio na koševu i kad? unaprijed hvalaarea052 je napisao/la:Nisu to barake jarane već prostorije kik-boks kluba Delije, moro bi se malo bolje informirati.tuborg-green je napisao/la:area052 je napisao/la:drkam jarane jel ti smeta?![]()
ne, nisu isti, bio sam na oba... slučajnost je u obliku, na Marakani je mnogo neproporcionalan odnos tribina. Daleko više nego na koševu. Jesi ti bio na oba pa si siguran?
PS kakvaj e to njivetina iza Koševa?
ma ne smeta meni, nego ti drkaj na svoje odnosno na rs, na vaše stadione, ups pa vi nemate vama su sve barake, pa morate na tuđe, pa **** jarane polako nećemo mi praviti barake ko ove pored marakane, tu će ti leći fahrin toranj akb, ili nekog arapa inshalla![]()
Drkaću drkaću budi siguran i dalje, a tebi slobodno Sarajevo pa gradi šta hoćeš sa arapima, inšalah.
PS. jesi ti to namjerno isjeko taj desni dio slike da se ne vidi Arkanova kuća?
koja je to država?area052 je napisao/la:živim... u prijedorskom vilajetu... navijam za svoju državutuborg-green je napisao/la: možel nekoliko pitanja.......gdje živiš? za koju državu navijaš? za koji klub navijaš? koliko si puta bio na koševu i kad? unaprijed hvala
PS da nam ne treba možda dozvola da gradimo u glavnom bh gradu, nisam ti ja kompleksaš da režem slike i radim slična sranja, to ipak vama sliči, klub naravno Crvena zvezda, prijeratna ljubav... a na Koševu sam bio jedared, prije rata biće... eee...
e to mi nikad neće biti jasno navija za klub iz druge države, voli drugu državu, drka na njih, a živi u bosni, pa jarane namaš nikakvih prepreka kofer u ruke pa pored svoje marakane i svog arkana lagano uživaj u životu, nemoj se ovdje patiti, i sad iskreno meni je žao ljudi kao tebearea052 je napisao/la:Ona što je ti ne voliš i u kojoj nikad nisi bio al znaš da je Beograd pola nje. Jarane.tuborg-green je napisao/la: koja je to država?![]()
![]()
Zaboravio sam stadion Vojvodine, takođe respektabilno zdanje.
kako "bre" više, maloprije si napisao da ima 2,4 a bosna ima oko 4miliona, i kako si "bre" u svojoj državi kad je prijedor u državi bih, šta ti piše u pasošu, čiji je grb, drugo je što ti maštaš , a ako se toliko ložiš na bg, evo ja ću nešta organizovati da ti skupimo koji dinar da posjetiš kako sam čuo veliki, ali zapušteni, prljavi i pun cigan bg, jer nema se u rs sve vam tata dodik pokro, čuo sam pepelnica mu košta ko prosječna plata u rsarea052 je napisao/la:e moj jarane... pa ja sam u svojoj državi... dođi u Prijedor pa dokaži da nisam.![]()
Glavni moto srpske vojske, dobar vic, hahahaha... nešto bih napisao sad ali da ne bude banana poslaću ti u pp. Nije bezobrazno.![]()
Samo vodi računa o tome da i taj BG kada ostane sam ima više stanovnika nego što je tebe i tvojih sunarodnika na ovom dunjaluku... otud i toliko dobrih stadiona. Jarane
Ima Bosna 4 miliona... ali odbij 1,5 mil Srba i pola mil hrvata i spade Bosna na dva mil... jbgkako "bre" više, maloprije si napisao da ima 2,4 a bosna ima oko 4miliona, i kako si "bre" u svojoj državi kad je prijedor u državi bih, šta ti piše u pasošu, čiji je grb, drugo je što ti maštaš , a ako se toliko ložiš na bg, evo ja ću nešta organizovati da ti skupimo koji dinar da posjetiš kako sam čuo veliki, ali zapušteni, prljavi i pun cigan bg, jer nema se u rs sve vam tata dodik pokro, čuo sam pepelnica mu košta ko prosječna plata u rs
Nisam pitao googla, jarane... Banjica jeste najveće groblje, ali neprijateljskih navijačkih grupa... Znaš kad je Ciganin zadnji put prošao Banjičkom šumom? Negdje u 19. vijeku..area052 je napisao/la:
Znaci, ti moras pod hitno na ekskurziji u Bgd-u jer google ne nudi sve informacije
..."u Bgd-u vise stadiona nego u Federaciji"...a u Federaciji vise nego u rs-u.
Stadion Banjica (Fk Rad) je najvece groblje u Bgd-u. Omladinski je meni licno simpaticniji od Vojnog. Nisi kompetentan za sportska zdanja u Bgd-u i zato se drzi Bosne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.