Stadioni u Ex-yu drzavama

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Probisvjet
Kontakt:

Re: Najbolji stadioni u bivsoj SFRJ

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2009, 09:21

Pirke je napisao/la:Problem je sto je "Boli glava" samo sa jedne strane, sve je ostalo prazno...

slika

To je za sad. Kad ga zavrse bit ce ovakav :

slika
Kakav je ovo stadion i gdje! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 14 sep 2009, 10:01

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:
obannon je napisao/la:& $ сјеверну " јужну " са $ " ", е $ - $ " $, $ " & не $ ?.(наравно ? на овај $ у ")
Ovaj lik je upravu (nemojte se bunit protiv ćirilice to je naše pismo) kada bi sve bile izjednačane i kad bi bile natkrivene kao na slici dole e to bi bilo.

Kad bi ovi stadioni bili dovršeni BiH bi se komotno mogla kandidovati za organizaciju EP.
slika1 Rudar Kakanj
slika - Tuzla
slika - Brčko
slika - Zenica
slika - Sarajevo
meni se lično ne sviđa ni jedan stadion osim bp, a glavni razlog je atletska staza svaki će je stadion imati osim bp, i jedino tu može biti paklena atmosfera, dok na ovom svakom teško, mada će i koševo biti jako, primat će najmanje 55.000 mislim

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 17 sep 2009, 17:45

Pirke kasnis! Stadion u Skoplju je skoro zavrsen i bice 100 % najljepsi na prostorima ex drzave.
Link za slike: http://img147.imageshack.us/gal.php?g=a ... ri0702.jpg
Izgradnja: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=738720

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2009, 18:03

ulaznica je napisao/la:Pirke kasnis! Stadion u Skoplju je skoro zavrsen i bice 100 % najljepsi na prostorima ex drzave.
Link za slike: http://img147.imageshack.us/gal.php?g=a ... ri0702.jpg
Izgradnja: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=738720
Nema sumnje jedan od ljepsih,ali malo je cudno da kapacitet bude 20K manji od recimo Marakane.
Jer izgledom ako nista drugo izgleda slican,mislim na velicinu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 sep 2009, 18:05

nema nista na zalost od ovih stadiona mozda za 20 godina :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 18 sep 2009, 11:06

Stadion u Skoplju:

slika

Nova tribina
slika

slika

slika

Sad je u toku preuredjivanje stare tribine da izgleda kao nova i u izgradnji su i ostale dvije tribine.

8-)

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 23 sep 2009, 23:29

ma marakana je stvarno marakana!!! nadam se da ce kod nas u bosni napokon nesto krenuti da se gradi...

PS-bio sam skoro u ZGu na Maksimiru, ljudi kakva je ono rupa, osim sto sa one jedne strane izgleda s vana kao neka sminka, ostalo je katastrofa...beton oguljen, po coskovima zapisano i zasrano, mracno, oko trave sve neke rusevine, korov raste izmedju blokova, prasnjava stakla...bas je los...

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 23 sep 2009, 23:30

area052 je napisao/la:Koliko ja znam stadion Crvene zvezde je nenadjebiv i po kapacitetu i po impresivnosti i dugo će takav ostati. U Beogradu ima više velikih stadiona nego u pola Bosne, JNA, Voždovac, Banjica, Omladinski, Zemun...
malo si se zajebo što se tiče marakana, koševo je indentičan stadion po izgledu, samo što prima manje, ja koliko znam bg zauzima pola srbije, zato tišu
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 23 sep 2009, 23:42

area052 je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la:
area052 je napisao/la:Koliko ja znam stadion Crvene zvezde je nenadjebiv i po kapacitetu i po impresivnosti i dugo će takav ostati. U Beogradu ima više velikih stadiona nego u pola Bosne, JNA, Voždovac, Banjica, Omladinski, Zemun...
malo si se zajebo što se tiče marakana, koševo je indentičan stadion po izgledu, samo što prima manje, ja koliko znam bg zauzima pola srbije, zato tišu
neki kompleks od BGa, jarane? da nisi popio stolicu onomad? :mrgreen:

Nije pola, četvrtina otprilike. Srbija 9,5 miliona, BG 2,4.

Koševo ne može biti isto, Marakana je ukopana u brdo. Jarane. :mrgreen:
prije bi reko da ti drkaš na srbiju i bg, jer pretpostavljam da si iz rs, nego da ja imama kompleks bg
za tvoju inf. i koševo je ukopano i evo ti slike jer pretpostavljam da nisi bio ni na jednom stadionu, pa se uvjeri u indentičnost, mada sumnjam nisi ti taj kapacitet

slika
slika
slika
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 23 sep 2009, 23:52

area052 je napisao/la:drkam jarane jel ti smeta? :mrgreen:
ne, nisu isti, bio sam na oba... slučajnost je u obliku, na Marakani je mnogo neproporcionalan odnos tribina. Daleko više nego na koševu. Jesi ti bio na oba pa si siguran?
PS kakvaj e to njivetina iza Koševa?
:D

ma ne smeta meni, nego ti drkaj na svoje odnosno na rs, na vaše stadione, ups pa vi nemate vama su sve barake, pa morate na tuđe, pa **** jarane polako nećemo mi praviti barake ko ove pored marakane, tu će ti leći fahrin toranj akb, ili nekog arapa inshalla
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 sep 2009, 23:58

area052 je napisao/la:
neki kompleks od BGa, jarane? da nisi popio stolicu onomad? :mrgreen:

Nije pola, četvrtina otprilike. Srbija 9,5 miliona, BG 2,4.

Koševo ne može biti isto, Marakana je ukopana u brdo. Jarane. :mrgreen:
Ortak, ni Marakana nije citava ukopana u brdo.Kada budes isao ponovo na ekskurziju u Beograd, opkoli jedan krug oko stadiona i vidi o cemu pisem. O kojim ti velikim stadionima u Bgd govoris?! Stadion Vojni (JNA), obicna rupa, cirkus na otvorenom, srednja zalost u danasje vreme. Omladinski, puno bolji od Vojnog, ali nista posebno. Gradski stadion u Zemunu, staro nedovrseno komunisticko zdanje, sa tri strane tribine i bez povezane svacionice. U Bgd-u vredi Marakana, a i stadion u komsiluku, mislim na onaj u Smederevu.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 24 sep 2009, 00:03

area052 je napisao/la:
area052 je napisao/la:drkam jarane jel ti smeta? :mrgreen:
ne, nisu isti, bio sam na oba... slučajnost je u obliku, na Marakani je mnogo neproporcionalan odnos tribina. Daleko više nego na koševu. Jesi ti bio na oba pa si siguran?
PS kakvaj e to njivetina iza Koševa?
:D

ma ne smeta meni, nego ti drkaj na svoje odnosno na rs, na vaše stadione, ups pa vi nemate vama su sve barake, pa morate na tuđe, pa **** jarane polako nećemo mi praviti barake ko ove pored marakane, tu će ti leći fahrin toranj akb, ili nekog arapa inshalla
Nisu to barake jarane već prostorije kik-boks kluba Delije, moro bi se malo bolje informirati. :D
Drkaću drkaću budi siguran i dalje, a tebi slobodno Sarajevo pa gradi šta hoćeš sa arapima, inšalah.
PS. jesi ti to namjerno isjeko taj desni dio slike da se ne vidi Arkanova kuća?
:mrgreen:
možel nekoliko pitanja.......gdje živiš? za koju državu navijaš? za koji klub navijaš? koliko si puta bio na koševu i kad? unaprijed hvala

PS da nam ne treba možda dozvola da gradimo u glavnom bh gradu, nisam ti ja kompleksaš da režem slike i radim slična sranja, to ipak vama sliči
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 24 sep 2009, 00:09

area052 je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la: možel nekoliko pitanja.......gdje živiš? za koju državu navijaš? za koji klub navijaš? koliko si puta bio na koševu i kad? unaprijed hvala

PS da nam ne treba možda dozvola da gradimo u glavnom bh gradu, nisam ti ja kompleksaš da režem slike i radim slična sranja, to ipak vama sliči
živim... u prijedorskom vilajetu... navijam za svoju državu :mrgreen: , klub naravno Crvena zvezda, prijeratna ljubav... a na Koševu sam bio jedared, prije rata biće... eee...
koja je to država? :? :lol:
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 24 sep 2009, 00:19

area052 je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la: koja je to država? :? :lol:
Ona što je ti ne voliš i u kojoj nikad nisi bio al znaš da je Beograd pola nje. Jarane. :mrgreen:

Zaboravio sam stadion Vojvodine, takođe respektabilno zdanje.
e to mi nikad neće biti jasno navija za klub iz druge države, voli drugu državu, drka na njih, a živi u bosni, pa jarane namaš nikakvih prepreka kofer u ruke pa pored svoje marakane i svog arkana lagano uživaj u životu, nemoj se ovdje patiti, i sad iskreno meni je žao ljudi kao tebe

PS hvala bogu nikad nisam bio i nemam namjeru, ali imam u planu da posjetim braću po vjeri na "srpskom" kosovu, u državi sanđak i uskoro samostalnu vojvodinu i evo vic za tebe

Koji je glavni moto Srpske vojske?
Važno je sudjelovati

Vijesti na CNN-u 2010:
Danas je službeno priznata najmlađa država na svijetu, nazvana "S", nakon što se "Rbija" službeno odvojila.
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 sep 2009, 00:23

Davno su prošle moje ekskurzije moj jarane.
;)

JNA - šteta što ta slika nije iz malo veće visine napravljena, vidio bi se i on - je divan stadion, kapaciteta 34 000 mjesta, dakle nešto kao Koševo.

Stadion Rada, zvanično Kralj neki ne znam koji, gdje ti on nesta?

Stadion FK Zemun, stadion FK Milutinac i stadion Teleoptika - tri solidna zdanja relativno blizu jedan drugom i bolji od većine stadiona u bosni.

Omladinski bolji od Vojnog? E jarane jarane... :mrgreen: jbg kako god okreneš ima više stadiona u BG nego u federaciji.[/quote]

Znaci, ti moras pod hitno na ekskurziji u Bgd-u jer google ne nudi sve informacije

..."u Bgd-u vise stadiona nego u Federaciji"...a u Federaciji vise nego u rs-u. ;)

Stadion Banjica (Fk Rad) je najvece groblje u Bgd-u. Omladinski je meni licno simpaticniji od Vojnog. Nisi kompetentan za sportska zdanja u Bgd-u i zato se drzi Bosne.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 24 sep 2009, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 24 sep 2009, 00:31

area052 je napisao/la:e moj jarane... pa ja sam u svojoj državi... dođi u Prijedor pa dokaži da nisam. :mrgreen:

Glavni moto srpske vojske, dobar vic, hahahaha... nešto bih napisao sad ali da ne bude banana poslaću ti u pp. Nije bezobrazno. :lol:

Samo vodi računa o tome da i taj BG kada ostane sam ima više stanovnika nego što je tebe i tvojih sunarodnika na ovom dunjaluku... otud i toliko dobrih stadiona. Jarane :mrgreen:
kako "bre" više, maloprije si napisao da ima 2,4 a bosna ima oko 4miliona, i kako si "bre" u svojoj državi kad je prijedor u državi bih, šta ti piše u pasošu, čiji je grb, drugo je što ti maštaš , a ako se toliko ložiš na bg, evo ja ću nešta organizovati da ti skupimo koji dinar da posjetiš kako sam čuo veliki, ali zapušteni, prljavi i pun cigan bg, jer nema se u rs sve vam tata dodik pokro, čuo sam pepelnica mu košta ko prosječna plata u rs
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 sep 2009, 00:38

Hehehe kako ove komsije zive u iluzijama.Ja sam zapravo amerikanac al dosao sam ovdje da provedem jesen i moji Lakersi su mnogo bolji od Širokog i imamo mnogo ljepse stadione :D :D .Pa da znate cime se vi hvalite jos zakrhanijom drzavom od nase al bujrum ko voli nek leti pa nek zivi tamo.Dok je ovdje na pasosu je grb BiH :) Otisli smo daleko od teme imal jos kakav dobar stadion u bivsoj nam drzavi ;)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 24 sep 2009, 00:42

kako "bre" više, maloprije si napisao da ima 2,4 a bosna ima oko 4miliona, i kako si "bre" u svojoj državi kad je prijedor u državi bih, šta ti piše u pasošu, čiji je grb, drugo je što ti maštaš , a ako se toliko ložiš na bg, evo ja ću nešta organizovati da ti skupimo koji dinar da posjetiš kako sam čuo veliki, ali zapušteni, prljavi i pun cigan bg, jer nema se u rs sve vam tata dodik pokro, čuo sam pepelnica mu košta ko prosječna plata u rs
Ima Bosna 4 miliona... ali odbij 1,5 mil Srba i pola mil hrvata i spade Bosna na dva mil... jbg
Rekoh, dođi u PD pa da vidimo u kojoj je državi... ovi mi se tvoji žale da ih nešto podsjeća na Smedervsku Palanku... :mrgreen: a za Bg se ne sikiraj, pa faks sam završio tamo, često ga obilazim... veliki, lijepi, veličanstveni grad, čist, uređen i prije svega civilizovan... sa nekih 18 000 Cigana... jedan oveći blok na NBG.
:D[/quote]

hej nisi ba ti srbin ti si bosanac, baš neki dan gledam žena srpkinja pjeva pjesmu "čudna jada od mostara grada" i druge bosanske pjesme, pitaju je ovi kako ti znaš te pjeme, a ona kaže kako ne bi znala kad mi je muž bosanac, a muž je je ustvari bosanski srbin, a svaka budala više zna da vas srbijanci smatraju bosnacima, pa tek onda srbina, i ti meni sad došo pričati da je bg čist, uređen ko da si ti jedini bio tamo, svaki dalabu zna da je prljav, i ako ti je on civilizovan nemam riječi, stoka se okupi lomi sve i svašta, toliko o civilizaciji
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 sep 2009, 00:50

area052 je napisao/la:
Znaci, ti moras pod hitno na ekskurziji u Bgd-u jer google ne nudi sve informacije

..."u Bgd-u vise stadiona nego u Federaciji"...a u Federaciji vise nego u rs-u. ;)

Stadion Banjica (Fk Rad) je najvece groblje u Bgd-u. Omladinski je meni licno simpaticniji od Vojnog. Nisi kompetentan za sportska zdanja u Bgd-u i zato se drzi Bosne.
Nisam pitao googla, jarane... Banjica jeste najveće groblje, ali neprijateljskih navijačkih grupa... Znaš kad je Ciganin zadnji put prošao Banjičkom šumom? Negdje u 19. vijeku.. :mrgreen:
A ako ti je simpatičniji, ne znači da je bolji, jarane... ulitao si se pričajući o mjestima na kojim nisi bio, nemoj više svega ti. :lol:

Ima l šta u Iranu od stadiona, čujem da žene ne ulaze?

Ja i ti nismo JARANI!!!
Ti zavrsio fakultet!!! Ja Astronaut!!!
Ja o cemu pisem to i poznajem, znaci nema rekla-kazala, vec video-(do)ziveo.

Zenama Islamske veroispovesti je do skoro bio zabranjen obilazak stadiona, ali Ti izvoli sa sekom, nece biti problema.

Ako mi posaljes kopiju Indexa, u nastavku cu ti persirati, kao akademskom gradjaninu.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 sep 2009, 00:53

Nije on ni srbin ni bosanac ne zna ni sam sta je.Mislis da je onima tamo drago da im ova zakrhana seljadija s planina nastanjuju drzavu il je zovu svojom.Samo ih brukaju a ocit primjer ponasanja je Marakana protiv BiH...primitivizam,seljakluk,nacionalizam itd.Mozda se ovom decku i ispuni zelja pa bude jednom zivio u lijepom BG i ja zelim od srca da ti se to ispuni.A ne zaboravi da su i (oni koji su bar dosli koliko god da ih je) srbi i ovi nasi kako da ih nazovem dobili po pici na Kosevu
Izvinjavam se zbog skretanja s teme
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.