Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
how yes no ... ja šta će biti košarka da neće biti Barcelona il Partizan xDfera je napisao/la:NBA za mene nije prava kosarka.
Jbg ti, nije Imamovic kriv sto oni ne mogu suta izvana da pogode. Sto centri sutaju trice ko na traci, sto Sabe ceka ko Menso da zove time out. Treba Dino Boga krhnut par puta u svlacionici, pa cemo vidjeti kako ce onda izaci u drugom poluvremenuamerosm je napisao/la:Grobar bh. kosarke pod imenom Nihad Imamovic uspjesno nastavlja svoju misiju. Nakon KK Bosne srozao je u repku, s kojom se poigrava jedna Madjarska koja je niko i nista u svijetu kosarke. Treba gospodi prirediti docek na Aerodromu, pa im hebati sve po spisku.
Bolje namm je da ne igramo protiv Velike Britanije i Makedonije, po sviju je bolje da se rezultat registruje 20-0 u korist protivnika.
Sve dok Grobar bh. kosarke ima umijesane prste u KK Bosnu ili reprezentaciju nista ne ocekujte.
ok jeste on krvi za vecinu stvari i ni ja ga ne volim itd... ali ovdje je problem i u igracima, posebno u njihovom odnosu prema nacionalnom dresu. ocigledno je njima svejedno i da im BiH i ne znaci previse jer tesko da je moguce vise obrukati zemlju na sportskoj sceni od ovoga sto nasi kosarkasi rade.amerosm je napisao/la:Grobar bh. kosarke pod imenom Nihad Imamovic uspjesno nastavlja svoju misiju. Nakon KK Bosne srozao je u repku, s kojom se poigrava jedna Madjarska koja je niko i nista u svijetu kosarke. Treba gospodi prirediti docek na Aerodromu, pa im hebati sve po spisku.
Bolje namm je da ne igramo protiv Velike Britanije i Makedonije, po sviju je bolje da se rezultat registruje 20-0 u korist protivnika.
Sve dok Grobar bh. kosarke ima umijesane prste u KK Bosnu ili reprezentaciju nista ne ocekujte.
fera je napisao/la: ok jeste on krvi za vecinu stvari i ni ja ga ne volim itd... ali ovdje je problem i u igracima, posebno u njihovom odnosu prema nacionalnom dresu. ocigledno je njima svejedno i da im BiH i ne znaci previse jer tesko da je moguce vise obrukati zemlju na sportskoj sceni od ovoga sto nasi kosarkasi rade.
Extra...srcano hvala.calcio je napisao/la:ustream http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.