Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bože sačuvaj koji šalabajzeri.....pa prokockaše 100% pobjedu...-Barcelona- je napisao/la:jao sta slovenci prokockase![]()
i ja kazem,oborise me na kladioniciThe Game je napisao/la:Madjari **** vam svak sve
I mene isto, dabogda im svima djeca na ceskom pricalaantipolitika2 je napisao/la:i ja kazem,oborise me na kladioniciThe Game je napisao/la:Madjari **** vam svak sve
ljubav je napisao/la:Nema sta, ovaj rez. samo ide u korist francuza koji sad imaju mnogo izglednije sanse za polufinale, nego prije 3
sata.
Ipak, najvise simpatisem Dansku i Island i jedva cekam njihove medusobne duele sa Hrvatima.
E ****.Nisam bas mislio glup,nego sam procitao dosta puta da te napadaju i ismijavaju,pa mi samo to izleti.Mislio sam da ih j*bes tim svojim postovima,ali ustvari da samo lozis nekog,da u stvari i ne mislis bas to sto pises.ljubav je napisao/la:Sta sam sad rekao pa zasluzi da me etiketiras glupim?
Onda su Ti glupi argumentiljubav je napisao/la:
@Emir
Sve sto kazem podkrijepim argumentima.
To, sto se tebi ne svida moje pisanje, je druga prica.
Gol razlika, a Srbija je izgubila 5, a Osterajheri 4 razlike od DanacaROB22 je napisao/la:Ako bi kojim slucajem SRBIJA sutra odigrala nereseno sa Austrijom,imali bi onda po 2 boda obe reprezentacije.Ko onda zauzima 3 mesto i ide dalje?*
Ajd budite ljubazni pa mi objasnite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.