Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Do neki dan se ova liga nije mogla igrat na kladionicama sad lafo ima i prelaz da se odigra
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Piše ti ispod spota, da je 9 godina star...
Raf i GZUZ su bili u Zenici, a GZUZ je dobio nagradu za najorginalnije stihove od Juice magazina te godine.
"Cabrio: Check! Glas wird geext / Na klar gibt es Sex, weil ich parshippe jetzt" Kabriolet imam! Čaša se exira/ Naravano bit će sexa, jer ja "parshippe" sada. Parshipp je jedna od popularniji aplikacija za upoznavanje u Njemačkoj....
Moglo se ograt sinoc, u njamckoj je bilo na kladionicama live
Dize se prasina ⚫️🔴
Zenicani, veliki veliki respekt ide, svaka cast za brojnost. 2500-3000 gostiujuci navijaca. Ovo mogu samo Sarajevo, Zeljo, Velez i Celik i niko vise.
Ne znam sta se javljaju ove propale fukare, na domacim utakmicama ih nema 10 u kopu
Slobodu u Kikace ionako je niko ne gleda
Ne znam sta se javljaju ove propale fukare, na domacim utakmicama ih nema 10 u kopu
Travnik - Celik 1:1..Celik puno bolji i moze se reci izgubljena 2 boda. Nekoliko propustenih prilika da se zatvori tekma i kazna iz prekida.
Ovaj Celik je puno bolji od proslogodisnjeg i bice, siguran sam, u borbi za bhpl.
Ovaj Celik je puno bolji od proslogodisnjeg i bice, siguran sam, u borbi za bhpl.
- Quartararo
- Kontakt:
Kako je igrala zenička fuksica? Već kaskaju za najvećim. Navikli izgleda igrat po selendrama. Ugasit ih treba. 

Ooo sidje, **** li ti nanu pod rebra truhla, **** li ti mamu na porodjajnom stolu dok te kotila, **** malo…Quartararo je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:09Kako je igrala zenička fuksica? Već kaskaju za najvećim. Navikli izgleda igrat po selendrama. Ugasit ih treba.![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Uhuhu 3k robije u Travniku, svaka cast.
-
- Kontakt:
Inace se posjeta biljezi na osnovu navijackih grupa, tupane.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:53Zenicani, veliki veliki respekt ide, svaka cast za brojnost. 2500-3000 gostiujuci navijaca. Ovo mogu samo Sarajevo, Zeljo, Velez i Celik i niko vise.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
- Quartararo
- Kontakt:
Čitava Zenica otišla na tekmu.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:25Inace se posjeta biljezi na osnovu navijackih grupa, tupane.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:53Zenicani, veliki veliki respekt ide, svaka cast za brojnost. 2500-3000 gostiujuci navijaca. Ovo mogu samo Sarajevo, Zeljo, Velez i Celik i niko vise.

Najgore se posjetom tješiti, a konstantno biti nebitni drugoligaš iz smrdljivog grada.

Nego sta se biljezi de ti pojasni, jel se biljezi to kolko vam klub ugura para da bi vi navijali, najjadnija grupa, na svako peto gostovanje odu, a busaju se u prsa ko da su torcida u najmanju ruku
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Ne navijam za Slobodu niti za GOŠK, samo preferiram ta dva kluba u borbi za najviši rang jer im je tamo i mjesto. Totalno me zabole za navijačkim grupama koje su svakako smiješne u čitavoj državi, jedino one sarajevske nešto iole vrijede.

Mene interesuje rezultat, tj.šaketanje nebitnog Čelika godinama unazad, najgori klub u najgorem gradu u državi.

**** li ti dijete u hodaljciQuartararo je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:39Čitava Zenica otišla na tekmu.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:25Inace se posjeta biljezi na osnovu navijackih grupa, tupane.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:53Zenicani, veliki veliki respekt ide, svaka cast za brojnost. 2500-3000 gostiujuci navijaca. Ovo mogu samo Sarajevo, Zeljo, Velez i Celik i niko vise.
Slobodu u Kikace ionako je niko ne gleda![]()
Najgore se posjetom tješiti, a konstantno biti nebitni drugoligaš iz smrdljivog grada.![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
**** li ti truhle kosti od umrlih, pisam im se na tabuteQuartararo je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:44Ne navijam za Slobodu niti za GOŠK, samo preferiram ta dva kluba u borbi za najviši rang jer im je tamo i mjesto. Totalno me zabole za navijačkim grupama koje su svakako smiješne u čitavoj državi, jedino one sarajevske nešto iole vrijede.![]()
Mene interesuje rezultat, tj.šaketanje nebitnog Čelika godinama unazad, najgori klub u najgorem gradu u državi.![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Ružno ti je to tebra. Mislio sam da si okej lik.
-
- Kontakt:
Nadam se da se sprdas, a sve se plasim da si ozbiljan.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Jesul fukare još uvijek na istoj tarifi? Mujkan ili Sisoje, mrtva čaršija ili podrinjci, bitno je pet ljami da se jami.
Radi se o tome da vi nekom solite pamet, podjebavate sto je gore od soljenja pameti, a nemate pravo ni u kojem smislu. Ja nikad nikom ne bi nista ruzno reko, samo da ste koreltni, u stvari nikom ni ne govorim, samo ovom debilu ledenom, njemu cu **** mrtve sve dok je na forumu. Bas to radim sa uzivanjem, debil konta da ce iznervirat nekog. Ja sebi otvorim vops i njemu psujem s merakom. Ajd sad pozdrav pravim navijacima. Zelim svima dobri sezonu, pa ko koga dobijeVivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:56Nadam se da se sprdas, a sve se plasim da si ozbiljan.
Dize se prasina ⚫️🔴
VivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:25Inace se posjeta biljezi na osnovu navijackih grupa, tupane.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:53Zenicani, veliki veliki respekt ide, svaka cast za brojnost. 2500-3000 gostiujuci navijaca. Ovo mogu samo Sarajevo, Zeljo, Velez i Celik i niko vise.
Hocel fukarestina na gostovanje u Hadjice. Ugasit ce ih podmladak Manijaka. Vreme je da ih neko posalje u vjecna lovista
-
- Kontakt:
Ako vam je lakse jesmo propali smo i Fukare i Sloboda i nek smo propali ako ovo propast znaci kako izgleda jedini od 4 favorita do sva 3 boda u prvom kolu ako gosk ne savlada igaman i to sve sa juniorima. Golemo!
Trenutno korisnika/ca: Skojevska, tuzlanskinacin i 13 gostiju.