Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Samed Baždar
Hvala ti doktore sto si nam sredio ovu pobjedu!
Izuzev zavrsnice vrhunska igra.
Nisam mislio da ću biti kempes, ALI, nek vježba s Barbarezomm u malu mrežicu. Demiru je pomoglo.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
momka treba jos malo istrpiti u greskama, kakva kontrola lopte i preglednost igre
sticem dojam da ako Dzeko i Demir mogu zajedno, moze ond i Bazdar i Demir
zna zadrzati loptu na nacin kako smo ocekivali samo od Dzeke da to uradi
sticem dojam da ako Dzeko i Demir mogu zajedno, moze ond i Bazdar i Demir
zna zadrzati loptu na nacin kako smo ocekivali samo od Dzeke da to uradi
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Za ovo sto mi igramo, odličan. Presing, trka. Trenutno lošija verzija Demirovica ali i takav korisniji od Tabakovica i slicnih.
-
- Moderator
- Kontakt:
Legendaa
Brat mogo riješit obje utakmice i postat legenda
Odlican, preporodio nas ofanzivno u drugom poluvremenu. Ako vec mora bolje da forsira njega na krilu nego Gigovica ili Dedica.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Odlican!
Kad su usli on i Saric mi smo proigrali
Kad su usli on i Saric mi smo proigrali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Principatus
- Kontakt:
Veliki potencijal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Odlično je odradio ovo večeras, šteta za onu promašenu priliku.
Bas. Mislim da bi mu jedan gol donio strasan vjetar u ledja i na klupskom nivou ali sta je tu je.
Mlad je, drcan, bice nesto od njega
naprijed rejal
Samed je zvijer, malo ga je izbacilo sto nije konstantan u klubu, inace ,bice nas novi Dzekson... 

Izvlači se u sredinu, pomaže veznom redu, pokušava sa nekim odigrati 1-2, to u odgovarajućem sistemu puno znači. Neki skok, gol, još nismo vidjeli, on i nije pravi napadač. Nije ni Demirović.
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Pored trke i borbenosti meni se svidja kako otvara sebi prostor, odlicno prati igru i izvlaci se u prazan prostor gdje uvijek moze dobiti loptu. Samo jos da dodje taj gol i malo uigranosti sa suigracima i na konju smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mene je podsjetio u par momenata na Dzeku . Kad se zagradi il nece proci igrac il lopta il ce faul iznuditi. Kod drugog gola on i Malic su bili kljucni igraci
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Očekivao sam ga u prvih 11 i to sam pisao prije utakmice, da se ova utakmica ubila za njega. Isto sam mislio za Bašića i Hajradinovica.
Bazdar je dobar na lopti, mekan... i jednako dobro se snalazi na malom prostoru. Ima tu neku fintu.
Šteta što nije iskoristio onu priliku. Ondje je morao sutirati po zemlji. Valjda posluša savjete Dzeksona.
Bazdar je dobar na lopti, mekan... i jednako dobro se snalazi na malom prostoru. Ima tu neku fintu.
Šteta što nije iskoristio onu priliku. Ondje je morao sutirati po zemlji. Valjda posluša savjete Dzeksona.
Želim da ga gledam u prvih 11 u dvomeču sa San Marinom. Dajmo momku priliku, skandirajmo njegovo ime, skandirajmo bratskom Sandžaku, pružimo momku dobrodošlicu. 

bošnjanin