Nema sanse. Prije da ce Burnic lijevo, a Dedic desno.
Nihad Mujakić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nihad Mujakić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nećeš se sad ovog kutarisati sve dok kockar ne napusti kormilo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Evo jedno nepopularno misljenje.
Ja se nesto ne sjecam da je Nihad toliko nesto usrao, realno. OK, nije neki R. Carlos, ali nije ni Civic ebemu miša. Treba istaci i to da ne igra svoju rođenu poziciju. Za ovo sto igra nema ni konstituciju i znanje, ali opet se vrti, igra. Protiv Slovenije nije bio toliko ocajan, tu je odigrao najvise cini mi se.
Puno vise ga se kritikuje od Barisica, ali Leon je bas imao kikseva žešćih, takvih Nihad nije.
Ja se nesto ne sjecam da je Nihad toliko nesto usrao, realno. OK, nije neki R. Carlos, ali nije ni Civic ebemu miša. Treba istaci i to da ne igra svoju rođenu poziciju. Za ovo sto igra nema ni konstituciju i znanje, ali opet se vrti, igra. Protiv Slovenije nije bio toliko ocajan, tu je odigrao najvise cini mi se.
Puno vise ga se kritikuje od Barisica, ali Leon je bas imao kikseva žešćih, takvih Nihad nije.
Ma daj samo da se pljuje neko. Takvi smo mi. Moramo mi naci nekog dezurnog krivca. Kvalitet neki iskreno i nije, ali daleko da je krivac za sve u ekipi i na terenu.231983 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 22:19Evo jedno nepopularno misljenje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Upravo tako. Mozda za promjenu potapsati momke, skandirati ime (umjesto savez napolje i Vico ****)... najlakse popljuvati.DamirT je napisao/la: ↑07 sep 2025, 22:21Ma daj samo da se pljuje neko. Takvi smo mi. Moramo mi naci nekog dezurnog krivca. Kvalitet neki iskreno i nije, ali daleko da je krivac za sve u ekipi i na terenu.231983 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 22:19Evo jedno nepopularno misljenje.
Pa hajmo ih onda sve otjerati, sta ce nam ko!?
Bojim se da ce od veceras biti novi Civic, kada su njega krezubasi okrivili za poraz protiv Ukrajine.
Sretno Sinisi Sanicaninu.
-
- Kontakt:
Niko da pohvali asistenciju veceras. 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
nelosa utakmica, ali nekvalitet je dosao do izrazaja. postujem njegovu borbu i zelim mu sve najbolje u karijeri i privatnom zivotu, ali momak nije za repke, ni blizu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ono njegovo izbijanje lopte u korner i izbijanje lopte kod gola Austrije sve govori o njemu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije igrao na prirodnoj poziciji ali to nije ni bitno što nije očistio da valja kod prvog gola, napravio i onaj bespotreban faul u opasnoj zoni u sudijskoj prvog. Ostalo solidno odradio nazad, naprijed u skladu sa očekivanjima, skoro pa neupotrebljiv, pamtim da je jednom probio i dobro zavrno na vrh šesnaesterca kad je Demirović propustio loptu Dzeki.
Asistent za prvi gol.... ali Austrije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ali kad je nabi u korner.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:06Ono njegovo izbijanje lopte u korner i izbijanje lopte kod gola Austrije sve govori o njemu.

- Beduin
- Kontakt:
Borio se, trcao ko izluda, u fazi odbrane bio korektan ali na kraju opet izmijesase po njegovoj strani i dadose drugi gol, a i poslije toga su vise napadali protiv njega jer su vidili priliku.
U fazi napada se otkrivao, trazio prostor, par solidnih centarsuteva, ali opet je utisak da nije to to kad znas da on sve prikriva srcanoscu i trkom.
Uglavnom meni korektniji od Burnica npr.
U fazi napada se otkrivao, trazio prostor, par solidnih centarsuteva, ali opet je utisak da nije to to kad znas da on sve prikriva srcanoscu i trkom.
Uglavnom meni korektniji od Burnica npr.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trci, grize, gine, ali tacno znas i samo cekas kad ce nesto zayebat:-)
Onako bezopasna situacija i nabijes je liku na volej:-)
Mada, treba ono znati i zabiti, da je alaba demiru 3x onako nastimao, ovaj ga ne bi zabio:-)
Onako bezopasna situacija i nabijes je liku na volej:-)
Mada, treba ono znati i zabiti, da je alaba demiru 3x onako nastimao, ovaj ga ne bi zabio:-)
Sasvim korektna partija.
Očekivano pljuvanje po momku bez ikakvog razloga.
Imao je dva centaršuta za Dzeku koje ovaj nije iskoristio. Nešto sto nikad nismo vidjeli recimo od Gazibegovica. Postigao je i pogodak protiv San Marina.
A nije bek nego stoper. Puno veću grešku je recimo napravio Muharemovic.
Kod prvog gola je reagovao koliko je mogao jer je iza ledja isto bio protivnički igrač. Njegova nesreća je sto se odbila bas na nogu Austrijanca iako su oko njega bila trojica naših.
Ne kažem da je rješenje za poziciju lijevog beka, ali da je sasvim korektno odradio ovih 100+ minuta protiv San Marina i Austrije, to jeste. I ofanzivno i defanzivno. Rekao bih iznad svojih mogućnosti.
Ali eto, nekima samo nek je pljuvati.
Očekivano pljuvanje po momku bez ikakvog razloga.
Imao je dva centaršuta za Dzeku koje ovaj nije iskoristio. Nešto sto nikad nismo vidjeli recimo od Gazibegovica. Postigao je i pogodak protiv San Marina.
A nije bek nego stoper. Puno veću grešku je recimo napravio Muharemovic.
Kod prvog gola je reagovao koliko je mogao jer je iza ledja isto bio protivnički igrač. Njegova nesreća je sto se odbila bas na nogu Austrijanca iako su oko njega bila trojica naših.
Ne kažem da je rješenje za poziciju lijevog beka, ali da je sasvim korektno odradio ovih 100+ minuta protiv San Marina i Austrije, to jeste. I ofanzivno i defanzivno. Rekao bih iznad svojih mogućnosti.
Ali eto, nekima samo nek je pljuvati.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Desna noga mu služi samo da ne padne.Klasični igrač za premijerligaške koride,ne bi pojačanje bio za Dobojsku Slogu.
Korektan, ko god drugačije misli, samo hejta bez razloga.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.