Haris Tabaković

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ElAn10
Kontakt:

Re: Haris Tabaković

Post Postao/la ElAn10 » 12 okt 2025, 20:30

Nas anti fudbal je smrt za svakog naseg ofanzivnog igraca, pa recimo tabak koji je tipicni napadac koji treba centarsuteve ne moze nista sam kad mi ni protiv malte ne mozemo stvoriti sanse neke, isto vazi za esmira koji voli ici 1 na 1 blizu protivnickog gola, ali mi skoro nikad nemamo te situacije pa ni protiv jedne malte. Vezni red nam je toliko jadan da se ne moze opisati

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 okt 2025, 20:50

Hat-trick je mogao zabiti bez problema da Bašić i Alajbegović oduče nekad dodati na prazan gol.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 12 okt 2025, 20:52

baboedindzeko09 je napisao/la:
12 okt 2025, 20:50
Hat-trick je mogao zabiti bez problema da Bašić i Alajbegović oduče nekad dodati na prazan gol.
Basic je ima orvoten sut opravdano suto samo sto je kanta a kemir je vec ego bio

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 okt 2025, 22:50

Čestitke na prvijencu. Zaslužio je.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 okt 2025, 23:05

Nek je vala zabio, vakat je bio. Steta sto mu i Kerim nije dodao cistu loptu.
Tabak zivi od lopti u 16m, a nasa krila najmanje idu na ubacaj. Esmir jos i najvise centrira lopte, u suprotnom male fajde imamo od Harisa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Jegres
Kontakt:

Post Postao/la Jegres » 12 okt 2025, 23:09

A jest zvaljav bio veceras, mase rukama kao da je R9, vracajte Dzeku!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 okt 2025, 23:50

Nek si im yebo majku opet ,jesmo ih rutinirali urinirali po ko zna koji put. Sav su mokri ali vole ne staju,hoce jos. Kuje su to. Bum bum opet bum bum Tabaccogoal. Ovaj momak je dokaz koliko je kriminal velik godinu dana ne zvat ubicu. Dokaz za najgori staff u evropi da nije usao zadnjih pola sata na kipru ,stoposto nebi primili gol nego bi dali treci.

Momak ima snage ko bik, naprijed bi zadrzo lopte ,pravio pressing, prosljedio lopte, dao tako vazduha nasoj odbrani i veznom redu. Dzabe kada idioti menadzerski sjede na klupi. Onaj panj kulenovic se odbijo pado na pod protiv odbrane slovenije orlanda i celja. Za njega je Tabak licno George Weah. Bravo za majstorski gol :bih: :kafa: i vise nego zasluzeno nakon godinu dana patnje i cekanja,ko ceka doceka.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 okt 2025, 00:07

bhfanatic14 je napisao/la:
12 okt 2025, 23:50
Momak ima snage ko bik, naprijed bi zadrzo lopte ,pravio pressing, prosljedio lopte, dao tako vazduha nasoj odbrani i veznom redu. Dzabe kada idioti menadzerski sjede na klupi. Onaj panj kulenovic se odbijo pado na pod protiv odbrane slovenije orlanda i celja. Za njega je Tabak licno George Weah. Bravo za majstorski gol :bih: :kafa: i vise nego zasluzeno nakon godinu dana patnje i cekanja,ko ceka doceka.
Sto nista od navedenog nije uradio protiv Luksemburga kad je igrao cijelu utakmicu ili protiv Mađarske kad je igrao pola sata? :kafa:
Ove ostale sto je igrao po 15ak minuta necemo uzimati u obzir...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 13 okt 2025, 00:09

Dobar veceras.Prijatno je iznenadio.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 13 okt 2025, 01:16

Drago mi je zbog ovog momka Koji je bio zrtva ostrenja kite kockarske propalice. Ono sto mi SE svidjelo je holdup igra , zna primiti loptu I zagraditi SE iako pomrsav izgleda. Ako SE dema ne oporavi obavezno prva postava protiv rumunije do 65te 70te minute. Onda ga Dzeko mjenja. Sve drugi scenario CE biti katastrofa u najavi.

Nadam se da CE nastaviti igrati redovno I zabijati za Gladbach.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2025, 05:15

Meni je bio odlican veceras. Zna se zagraditi, vratiti po loptu i organizovati fino napad. Definitivno za njega ima mjesta u ekipi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 15 okt 2025, 12:47

“Ponekad igraš 15 minuta i iznenada si ponovo pozvan. Ponekad igraš sedmicama bez prestanka, a niko ne zove. Takav je fudbal. Takav je posao.
A ipak, za mene je svaki poziv poklon. Dokaz da se trud na kraju isplati. Jer znam koliko se brzo sve može promijeniti.

Moj put nije bio lagan.
Bio sam u omladinskim selekcijama Švicarske. Sve do trenutka kada mi je Bosna jasno poručila: „Želimo te po svaku cijenu.” Iako je Švicarska uvijek bila moj dom, jer sam tamo odrastao, na kraju su ljudi ti koji ti pokažu da im je stalo, koji ti pruže poštovanje, oni koji tvoju odluku učine lakšom. I nikad nisam zažalio zbog nje.

Kada se osvrnem unazad, to je za mene bilo nešto nevjerovatno – čuti himnu dok stojim dolje na terenu po prvi put.
To osjećam iznova i iznova pri svakom novom nastupu. Ali još više to osjeti moj otac, sa suzama u očima. Za njega je to bilo više od fudbala. I tako je i danas.

On je davno pobjegao u Švicarsku od rata.
Ostavio je sve iza sebe. A onda stoji tu i gleda svog sina kako pjeva himnu zemlje koju je morao napustiti.
U tom trenutku sam osjetio: Fudbal je mnogo više od rezultata nakon 90 minuta.

I zato kažem:
Reprezentacija nije bonus.
Nije samo „lijepo je biti pozvan“.
To je najveća čast.
Povezanost. Porijeklo. Odgovornost.
I ta vatra u tebi koju ne možeš ugasiti.

Ponekad se pitam: Osjećamo li to zaista dovoljno? Znamo li zaista cijeniti takve trenutke? Ili samo jurimo iz utakmice u utakmicu, iz dana u dan – uvijek gledajući prema sljedećem zadatku, sljedećem cilju?
Zato pokušavam te trenutke svjesno da doživim.
Da ih stvarno osjetim.
Ne statistiku. Ne naslove. Nego himnu.
Suzama ispunjene oči mog oca. I sjećanje i svijest zašto svakog dana ustajem i idem ovim putem”.
Tabak na Linkedin-u. Baš lijepo napisano. :thumbup:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 okt 2025, 13:18

Puno mi je drago za ovog momka i vise nego zalsuzeno :bih: sramota da ima samo 5 nastupa za BIh kada vidimo ko sve je igro i dobio pozive. Ali i to je dokaz kriminalnih i nestrucnih radnji. Momak je gol masina daje golove iz nicega. Takvog uvijek moras imat u rosteru. Mislim da ce bit od pomoci velike sljedece kvale Demirovic, Tabakovic i mozda Bazdar ako popravi karijeru,igru. Jer sa 22 u spanskoj trecoj nemas sta trazit u nacionalnim dresu.

Plus vidilo se kolko znaci mladima da je tu da se ugledaju na igraca bundeslige punog samopouzdanja. On i kolasinac ce biti jedini stariji tu iskusni sljedece kvale sto je neophodno. Upratio sam na slikama svi mladi bili oko tabaka, muharemovic kospo esmir kerim dedic. Smiju se i grle na treningu snjim..nije slucajno ko razumije mehanizme profesionalnog fudbala. Jos golova abd da bude za Bosnu zasluzio si golgeteru 🇧🇦 :kafa:

Prelijepo je bilo vidjet opet Tabaka i Hadzikadunic tu gdje pripadaju!
Stadion Koševo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2025, 16:55

Lijepo je momak sve napisao.
Samo sto ovaj gore tupan ne konta zasto ranije bio pozvan. Vjerovatno iz istog razloga sto i za Svicu nije igrao jer mu je takav put i forma bili.

Samo Harise igraj i zabijaj u Dojclandu i odmah smo i mi na konju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

s4mke
Kontakt:

Post Postao/la s4mke » 17 okt 2025, 19:27

Starter danas

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 okt 2025, 20:02

Opet skroz defanzivna postava e moj Polanski. Sretno Tabacco :bih: ide to opet abd ....
Stadion Koševo

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 17 okt 2025, 21:03

Zabi ga Hare rutinski

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 okt 2025, 21:08

I dalje cemo vas karat jer NE ZNATE !!! Sam akciju izradio majstorski sa polovine i evrogol. Kao bazdar birvaktile u trecoj spanskoj :guz: :guz: liga petice ! Frajer mora da igra sve po 90 minuta i daje golove svako kolo da bi dobio poziv u jednu od najgorih repki evrope. Sergej mame ti se nayebem menadzerske !
Stadion Koševo

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 okt 2025, 21:12

Kakvu karijeru gura ovaj lik :salut:

Svi su sumnjali u njega sve je razuvjerio

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 okt 2025, 21:17

bhfanatic14 je napisao/la:
17 okt 2025, 21:08
I dalje cemo vas karat jer NE ZNATE !!! Sam akciju izradio majstorski sa polovine i evrogol. Kao bazdar birvaktile u trecoj spanskoj :guz: :guz: liga petice ! Frajer mora da igra sve po 90 minuta i daje golove svako kolo da bi dobio poziv u jednu od najgorih repki evrope. Sergej mame ti se nayebem menadzerske !
Drago mi je sto je sve bolji i sto nisam bio u pravu za njega
Svaka cast Tabakovicu, nadam se da ce nastaviti ovako
Svaka cast i tebi sto ga forsiras
Medjutim nije mi jasno zasto pljujes ostale napadace
Sta treba samo Tabakovica da zovne od napadaca da bi ti bio zadovoljan ?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jasmin10 i 8 gostiju.