NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
Wemby je za sada ispod svih ocekivanja, rekao bih i razocarenje, ali ne sumnjam da ce podici svoj nivo igre. U eri small balla, Spursi pokusavaju sa nesto visom postavom i bez tog klasicnog PG-a. Mislim da je to trenutno i razlog slabe igrace Francuza, odnosno vjerujem da bi mnogo bolje izgledao uz nekog razigravaca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da je do njega, Holliday promašuje 2FT, baca loptu u bunar, zadnji napad ide na Hausera da šuta 3, a trebaš jedan poen za pobjedu, Bridges koji nije igrao godinu i po ti pogodi clutch šut.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trebaju prestati sa projektom Sochan na PG i igrati Trea mnogo bolje izgleda Wemby sa njim na terenu, ali vjerovatno oni opet žele u lutriju.Napapijri je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:16Wemby je za sada ispod svih ocekivanja, rekao bih i razocarenje, ali ne sumnjam da ce podici svoj nivo igre. U eri small balla, Spursi pokusavaju sa nesto visom postavom i bez tog klasicnog PG-a. Mislim da je to trenutno i razlog slabe igrace Francuza, odnosno vjerujem da bi mnogo bolje izgledao uz nekog razigravaca.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nerealno kakvu sezonu momak igra

Rekord franšize 26 poena u jednoj četvrtini

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
300+ poena na kraju na utakmici bez produžetaka

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Felixians4
- Kontakt:
Pošto su Pacers domaćini All Stara, prigrabili su način igre. Ne čudi da igraju dobro i da im franšizni igrač divlja efikasnošću, slično je bilo s Jazzom i Cavsima zadnjih sezona.
Only threes teams have recorded an 80-point half this season.
One was the Pacers.
The other two were against the Pacers.
Prvi napad i skoro najgora, nepostojeća obrana sa sve Myles Turnerom i I.Jacksonom na 5 te Bruce Brownom.. Ne bi Hali smio biti slab branič po fizikalijama te inteligenciji,a to jest.
IND je ovime osigurala prolazak u četvrtfinale, a Haliburton je treutno vodeći u MVP poretku turnira.
ORL zato pegla kao u doba Dwight Howarda s time da je slučajno Goga Bitadze postao startni C što je super. #FreeGoga viče i Miško. Players with 5+ PTS, 5+ REB, 5+ AST and 5+ BLK in a game this season:
— Anthony Davis
— Joel Embiid
— Scottie Barnes
And now, Goga Bitadze.
- Ovo je večeras "kup" čija se "grupna faza" približava kraju, još petak i utorak.
Produžeci u Phili, CLE ispustio prednost, bez Spide nastupaju, no trenutno je najveći neotkriveni hit lige njihov nedraftirani dečko. C. Porter Junior>>>> K. Porter Junior S Kevinom se isplatilo probati, no lik je propuh, a ovog su pošto poto htjeli izabrati u drugoj rundi uz Batesa, no nisu mogli odraditi trejd. Ipak, svi su ga propustili i eto im uboda
Only threes teams have recorded an 80-point half this season.
One was the Pacers.
The other two were against the Pacers.
Prvi napad i skoro najgora, nepostojeća obrana sa sve Myles Turnerom i I.Jacksonom na 5 te Bruce Brownom.. Ne bi Hali smio biti slab branič po fizikalijama te inteligenciji,a to jest.
IND je ovime osigurala prolazak u četvrtfinale, a Haliburton je treutno vodeći u MVP poretku turnira.
ORL zato pegla kao u doba Dwight Howarda s time da je slučajno Goga Bitadze postao startni C što je super. #FreeGoga viče i Miško. Players with 5+ PTS, 5+ REB, 5+ AST and 5+ BLK in a game this season:
— Anthony Davis
— Joel Embiid
— Scottie Barnes
And now, Goga Bitadze.
- Ovo je večeras "kup" čija se "grupna faza" približava kraju, još petak i utorak.
Produžeci u Phili, CLE ispustio prednost, bez Spide nastupaju, no trenutno je najveći neotkriveni hit lige njihov nedraftirani dečko. C. Porter Junior>>>> K. Porter Junior S Kevinom se isplatilo probati, no lik je propuh, a ovog su pošto poto htjeli izabrati u drugoj rundi uz Batesa, no nisu mogli odraditi trejd. Ipak, svi su ga propustili i eto im uboda
- Felixians4
- Kontakt:
13-0 PHX s KD i Bookerom kroz RS od dolaska Servanta iz Netsa
LAL također osigurali četvrtfinale turnira, LeBron je u top3 MVP poretka istog. Prešao 39 000 pts. 39 dana prije 39. rođendana
NBA regular season? Najpodcjenjenije nešto
LAL također osigurali četvrtfinale turnira, LeBron je u top3 MVP poretka istog. Prešao 39 000 pts. 39 dana prije 39. rođendana
NBA regular season? Najpodcjenjenije nešto
Durant 11. strijelac svih vremena,još 80 poena i u top 10 je
Izgubili su jedan meč ove sezone.Felixians4 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 04:5113-0 PHX s KD i Bookerom kroz RS od dolaska Servanta iz Netsa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U kojem paralelnom univerzumu je "Wemby ispod svih ocekivanja i razocarenje" kad decko sa 19 godina (procitaj jos jednom 19 godina!) ima u prosjeku 19 i 10 i top 5 je blokera lige i vec sada top 5-6 najboljih odbrambenih igraca lige? Eto bas me to zanima.Napapijri je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:16Wemby je za sada ispod svih ocekivanja, rekao bih i razocarenje, ali ne sumnjam da ce podici svoj nivo igre. U eri small balla, Spursi pokusavaju sa nesto visom postavom i bez tog klasicnog PG-a. Mislim da je to trenutno i razlog slabe igrace Francuza, odnosno vjerujem da bi mnogo bolje izgledao uz nekog razigravaca.
Ekipa se moze kritikovati i reci da igra lose, da se eksperimentise, da odbrana nije dobra, ali da je on kao pojedinac razocarenje, to nikako ne moze da stoji. Jedino ako ste ocekivali da ce on uci u ligu i odmah odvesti SA u PO i izeominirati sve zivo.Onda jeste razocarenje, ali to je zato sto niste realni.
Decko jos uci, trazi se.Jos uvijek nema go-to ofanzivnog poteza, a vec ima nestvaran uticaj. Sve je to proces i njega i ekipe.Ni OKC nije proigrao "danas", vec nakon godina i godina izgradnje ovog rostera koji gledamo ove sezone.Drugog puta za small market timove nema.
Valjda bi trebao sa 19 godina imati 29 ppg i 16 rpg pa biti uskladu sa očekivanjima
- Felixians4
- Kontakt:
I to od SAS kući, da. Krivi info.MrPink je napisao/la: ↑22 nov 2023, 11:43Izgubili su jedan meč ove sezone.Felixians4 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 04:5113-0 PHX s KD i Bookerom kroz RS od dolaska Servanta iz Netsa
Na šta je ovo spalo? Nitko ne prati ništa, slabo i ništa.
Opcenito se slabije pise na forumu,nije samo NBA tema.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma na nba se pogotovo osjeti, sjećam se tamo 2019. za playoff od 2 mjeseca se nakucalo 700+ stranica, svaki dan po 3 rasprave bile minimum
viewtopic.php?f=18&t=14197&start=14280
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa mi smo svi ostarili koji smo se pridruzili u tinejdzerskim danima, a novih forumasa slabo da ima ikako

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad niko nece da odgovori na moje prozivanje Bostona 

Pa to,mnogi koji su na ovoj temi jako puno pisali su ili otisli s foruma ili su banovani pa se vise ne vracaju,a kao sto kazes novih forumasa nema,ovu novu generaciju forum ne interesuje.
@bosnjo-jeste,ali prije se pisalo sve i svasta,10 stranica se nakuca na rasprave ko je bolji,a to nikakve veze s temom nema

Dušebrižniče eno admin kaže rekord danas pao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cuj 20 registrovanih i 2451 gost

- Felixians4
- Kontakt:
upravo su urađeni topic za takvo što, no neće ljudi da poštuju. tu bi moderator da prebacuje po meni uradio pravi posao i navikli bi se svi. al eto, dok sam tu, trudit ću se pisati i na zasebnim temama koje su super stvar, kopirati dobar sadržaj, nabacivati nešto svoje i tako.L-Train je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:21Pa to,mnogi koji su na ovoj temi jako puno pisali su ili otisli s foruma ili su banovani pa se vise ne vracaju,a kao sto kazes novih forumasa nema,ovu novu generaciju forum ne interesuje.
@bosnjo-jeste,ali prije se pisalo sve i svasta,10 stranica se nakuca na rasprave ko je bolji,a to nikakve veze s temom nema![]()
večeras odličan raspored, zapadni derbiji posebno primamljivi, ajmo spavati.
kad im je dan zahvalnosti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.