DamirT je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:32
Dok god Sulejmanovic ne izadje u javnost i kaze makar jednu recenicu u vezi svega toga, realno kako covjek da misli da je on upravu? Za ovo vremena apsolutno nista lik nije rekao, a hoce da mu se vjeruje. Meni malo nelogicno, ali dobro.
Ja ne znam sta njemu treba da vjerujem, odnosno da ne vjerujem? Kako mogu bilo sta od toga da radim, kada decko od 2022 godine nije imao ni jednu izjavu, intervju ili clanak u nasim medijima? Sto se postavlja slijedece pitanje, zasto u te 3 godine, niko od nasih novinara nije insistirao da ne objasnjenju od njega i pritisku da se izjasni sto ne igra 3 godine za reprezentaciju? Sto niko nije poslao upit prema Saragosi, da se klub izjasni, sto njegov igrac ignorise reprezentaciju 3 godine? Sto nije poslat upit prema njegovom menadzeru ili agenciji koja ga zastupa?
Sto niko nije postavio pitanje Musi, koji zadnje 4 godine igra Spaniji, ni jednom nije sastao sa Emirom i porazgovarao na ovu temu?
Hiljadu mi je upitnika iznad glave, a za svaki od tih upitnika, postoji vrlo jednostavan nacin kako da se uklone...ali onda imam upitnik, ako je tako jednostavno, sto niko nece da to rijesi? Je li nece zato su svi bolikurci ili zato sto tu ima jos nekih dubljih problema?
Ja samo znam, da i ovom slucaju nama se desava sve isto sto nam se desava godina, svi se prave blesavi, niko nista ne zna i svakog boli ona stvar... Adis fakinski mudruje...a reprezentacija igra sa jednom cetvorkom...
Niko ga ne branim apsolutno, ni Emira u ovome svemu...nek se ispostavi da je iskljucivo njegova krivica, da je samo problem njegov napumani ego, ja cu ga prvi popljivati javno, pa da je se rodio u 1000x gorim uslovima nego sto je bila Srebrenica 95...ali uzmi stvari i izvedi na cistac...