Forum
Re: Forum
Heh, smajlije možeš ubacit radi novine. A za to kako forum učinit nezanimljiv djeci, heh, pa tu djecu dobro išibat... kad ga 10 puta banuješ valjda će odustat... mislim, mali broj ih neće odustat...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mislio sam samo ove velicine, ,maximalno 2-3 slike.Emir_ZENICA je napisao/la:Nemoj te slike....biti ce jako "neuredno" svako svoju sliku,razne velicine....Ne valja
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Imam jednu zamjerku na ovom forumu al prilicno je velika i jako vazna.Ovako posto mi se desila situacija gdje mi jedan lik, manijak preko PP psuje majku i govori sta god zeli, ja posaljem adminu poruku sa kopijom njeovih psovki i zahtjevom da ga admin banujem.Dobijem odgovor da on to ne moze i ne radi jer PP poruke nisu dio foruma.Znaci drugim rijecima psovke su dozvoljene na PP porukama, jel to vama forumasima normlano da svaka budala , koja ustane na lijevu nogu, moze vam na PP opsovati mater i ostati nekaznjena???Molim vas iznesite svoje misljenje u vezi ovoga, ako je vecina forumasa zgrozena ,time, onda bi molio da trazimo od admina ili da se kaznjava takav nacin komuniciranja to jest psovanja i pute PP poruka a ne samo na diskusijama ili ako to ne moze i ne zeli, neka onda posve iskljuci PP poruke.Nek uopste ne postoje , nek se ne ogu koristiti.
meni se to licno nikad desilo nije, ali da je mislio bih kao i ti. ako nisu dio foruma, slobodno ih ugasite, pa da vise i nema te opcije.
Ignoriraj ga, mislim da postoji ta opcija, te nećeš moći da čitaš postove koje ti šalje ili šta piše na forumu. Ili napravi ss i pošalji adminu. Mislim da se meni to isto desilo jedanput, ali koga briga što ima svakakvih ljudi koji nisu upoznati sa osnovnim kodeksom ponašanja.
Pokušaj sa ignoring, imaš tu opciju, pa vidi da li je onda bolje.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Ignoriraj ga, mislim da postoji ta opcija, te nećeš moći da čitaš postove koje ti šalje ili šta piše na forumu. Ili napravi ss i pošalji adminu. Mislim da se meni to isto desilo jedanput, ali koga briga što ima svakakvih ljudi koji nisu upoznati sa osnovnim kodeksom ponašanja.
Pa dobro , ignorisem ga sada al tad kad mi je majku opsovao iz cista mira, niti sam se nadao da ce mi opsovati niti je imao razloga da mi opsuje i kad se to desilo onda kasnije dzaba ignorisanje kad ti je krivo sto ti je to vec rekao a admnistracija ne moze ili boilje receno NECE da reaguje.I to je ono najruznije jer ako mogu sankcionisati i dati ban nekom za zbog skretanja sa teme a ovamo psovke se dopustaju i to kakve psovke jereto PP poruke nisu dio administracije foruma.Pa sto su ih postavili uopste, ne razumijem.Cemu onda PP poruke.Kad svi znaju kakvi ljudi ima i da zbog takvih bas i netreba da ima takav nacin konverzacije jer administracija ne moze da reaguje.
Ne kontam, sta su PP ako nisu dio foruma?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Imao sam isti slucaj.sahbaz2509 je napisao/la:Ovako posto mi se desila situacija gdje mi jedan lik, manijak preko PP psuje majku i govori sta god zeli, ja posaljem adminu poruku sa kopijom njeovih psovki i zahtjevom da ga admin banujem.Dobijem odgovor da on to ne moze i ne radi jer PP poruke nisu dio foruma.
želite li da vam čitam privatne poruke i kontrolišem šta u njima piše?
postoje samo dvije opcije: ili ću čitati privatne poruke, ili neću. ako ih ne čitam, onda ih ne mogu ni moderirati.
kome se ne sviđa način funkcionisanja privatnih poruka, ne mora ih koristiti. to je mnogo jednostavnije rješenje nego da ih ja u potpunosti ugasim i za one koji nemaju problema pri korištenju ove usluge.
postoje samo dvije opcije: ili ću čitati privatne poruke, ili neću. ako ih ne čitam, onda ih ne mogu ni moderirati.
kome se ne sviđa način funkcionisanja privatnih poruka, ne mora ih koristiti. to je mnogo jednostavnije rješenje nego da ih ja u potpunosti ugasim i za one koji nemaju problema pri korištenju ove usluge.
admin je napisao/la:želite li da vam čitam privatne poruke i kontrolišem šta u njima piše?
Ok admine meni je majka opsovana , prijavio sam to licno tebi , nisi mogao reagovati jer mi je majka opsovana puitem PP poruke a ne na javnoj diskusiji.Ok sad ja tebe pitam ako tebi neko majku opsuje putemn PP poruke onda neces tu osobu banovati , jel tako???
Ovog sto je meni majku psovao nisi kaznio , hoces onda nekog ko tebi tako opsuje na PP poruci ilio neces.Al haj sto niisi ni kaznio tog sto je meni majku psovao nego si meni dao ban zato sto sam ja njemu napisao da cu mu usta razvaliti jer mi je majku psovao i to ja takvom recenicom zasluzio ban a on koji mi je majku psovao nije zasluzio ban.
Eto ako svi ostali forumasi kazu da je pravilno to sto si mene kaznio banom nikada vise ovdje necu doci a ni uci na ovaj prokleti forum al ako kazu iskreno sta misle u vezi ovog slucaju i ako kazu da si ti ADMINE pogrjesio, ako ti to tvoj narod kaze od kojeg ovisi tvoja stranica, onda budi i ti fer pa meni skini ban koji skroz neopravdano mi stavio na nick sahbaz2509.
Pokazi se koliko si spreman da diskutujes bez brisanja postova, bez banovanja ako tebi nesto ne pase, samo argumentovao, jos jednom ponavljam neopravdano sam dobio ban a sve se odigralo kako sam vec opisao.
- bistrikboy
- Kontakt:
Citajte pravila foruma,PP nije u "jurisdikciji" admina to rijesite između sebe,prestanite se ponasati kao da vam je 5 godina 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Citajte pravila foruma,PP nije u "jurisdikciji" admina to rijesite između sebe,prestanite se ponasati kao da vam je 5 godina
Ja ponavljam da sam procitao pravila foruma i nigdje nisam vidio to pravilo da se dobija dozivotni ban zbog prijetnji, molim te kopiraj ovdje da to vidim gdje pise.Ako to nigdje ne pise zasto onda ja imam pod drugim nickom ban?Moje pitanje stoji vec nekoliko sati i zar niko od admina, moderatora ne moze argumentovano da odogovori ili je vasa sutnja na ovo pitanje dovoljan odgovor?
piše na nekoliko mjesta da se ne smije prijetiti fizičkim obračunom, a evo kopiram ti izvadak iz pravila.
uz to, pregledao sam poruku koju si mi proslijedio i to psovanje majke o kojem govoriš ja u njoj nisam vidio. uostalom, autor poruke banovan je isti dan kad i tvoj prošli nick, i to znaš, šta više od toga hoćeš?
hoćeš da me ubjediš da nam na forumu treba neko ko piše "usta ću ti razvaliti žvaljava"? shvati da si sa takvim stavom i nivom kulture dijaloga nepoželjan ne samo na ovom forumu, već si potpuna smetnja u civilizovanom društvu.
da ne bude da nije nigdje napisano, ukoliko nastaviš da nas moriš sa ovom izrazito besmislenom diskusijom bićeš banovan i to na način da se nećeš moći prijaviti ni pod drugim nickom.admin je napisao/la:i.
Forum je u privatnom vlasništvu portala SportSport.ba i na njemu vrijede pravila koja određuje vlasnik portala.
Na našem forumu nije dozvoljeno:
4. Veličanje i opravdavanje protuzakonitih dijela, kao i pozivi na vršenje istih
9. Prijetnje i pozivi na fizički obračun
Sloboda govora na našem forumu ne podrazumjeva da je dozvoljeno propagiranje ideja i akcija koje su u suprotnosti sa zakonima i Ustavom Bosne i Hercegovine.
uz to, pregledao sam poruku koju si mi proslijedio i to psovanje majke o kojem govoriš ja u njoj nisam vidio. uostalom, autor poruke banovan je isti dan kad i tvoj prošli nick, i to znaš, šta više od toga hoćeš?
hoćeš da me ubjediš da nam na forumu treba neko ko piše "usta ću ti razvaliti žvaljava"? shvati da si sa takvim stavom i nivom kulture dijaloga nepoželjan ne samo na ovom forumu, već si potpuna smetnja u civilizovanom društvu.
admin je napisao/la:piše na nekoliko mjesta da se ne smije prijetiti fizičkim obračunom, a evo kopiram ti izvadak iz pravila.
da ne bude da nije nigdje napisano, ukoliko nastaviš da nas moriš sa ovom izrazito besmislenom diskusijom bićeš banovan i to na način da se nećeš moći prijaviti ni pod drugim nickom.admin je napisao/la:i.
Forum je u privatnom vlasništvu portala SportSport.ba i na njemu vrijede pravila koja određuje vlasnik portala.
Na našem forumu nije dozvoljeno:
4. Veličanje i opravdavanje protuzakonitih dijela, kao i pozivi na vršenje istih
9. Prijetnje i pozivi na fizički obračun
Sloboda govora na našem forumu ne podrazumjeva da je dozvoljeno propagiranje ideja i akcija koje su u suprotnosti sa zakonima i Ustavom Bosne i Hercegovine.
ok , razumio sam vise necu ni rijec o ovome ni pisati niti pitati, jer bolje je tako vidim
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trebalo bi upozoriti neke ljude na ovom forumu da ne vrijedjaju moj grad,Zenicu.Da je ne nazivaju smrdigrad ili kako vec...jer ako ja stanem ovdje provocirat nece se rasprava zavrsiti do godine
Hvala !
Hvala !
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 25 feb 2010, 06:55, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
I ja se slažem sa Emirom, pogledajte samo šta uradiše od Čelikove teme a niko ništa. Vrijeđanje na jednom visokom nivou. Svašta, da ima takvih osoba.
-
Mr Plummer
- Kontakt:
postovi su prijavljeni tek negdje oko 00h, molim vas da prijavite problematicni post cim ga vidite.
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Joj smaknite onu reklamu za hranu, kad ono vidim odma izgladnim
Mozeli ono kako do Bihaca stici
Mozeli ono kako do Bihaca stici
trenutno me najvise zivcira kad vidim na podforumu medjunarodni nogomet istog lika s 5-6 razliciti nickova. zar nije moguce rijesti taj problem baniranjem IP adrese tog lika?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
steve-o je napisao/la:trenutno me najvise zivcira kad vidim na podforumu medjunarodni nogomet istog lika s 5-6 razliciti nickova. zar nije moguce rijesti taj problem baniranjem IP adrese tog lika?
na koga misliš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.