Jes tebi i bodiju dosadno u zivotu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jes tebi i bodiju dosadno u zivotu
Haahahah e čuj radi instagrama potrošiti će pare na lijekove i psihologajoker90 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 01:12Bukvalno, u onim igricama nikakve prednosti nema Goran sto je jaci i spremniji, kad ti moze doci ona glupa igra sa lopticama i Mina te izbaci, kao kad ih je pobjedila za licni imunitet. Sumeja tek kad zavrsi ovo sve i kad otvori Instagram svoj, potrosit ce pare od survivora na lijekove i psihologa.Bundesliga je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:56Ma preglupa im prica. Dueli su 50-50 uvijek jer su to neke igre s balansom. Jako zeznute, gdje svako moze ispast. Tu sposobnost i ne igra neku ulogu.
hahahaha i onda kad sumeja i ostali posle toga kazu da nece glasati za tog i tog on kaze da to nije klanBenWhite je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:49Kaže Goranu 'Ako ne želiš glasati za Tomislava, ti si u klanu s njim'. Hahahaha dobro neko napisa ovde, njega se porodica odrekla, pametnom dovoljmo.joker90 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:47Viktor treba tamo i kakvu invalidninu izganjati, lik ko da je nogu izgubio koliko odmara. I jos ima obraza da Goranu prica sta je bit Survivora i koji je format. Jede hranu koju mu ovaj na igrama osvaja, odmara dok ovaj dobija sljive po faci i onda ga nominuje.![]()
Ma niđe veze , klasični klan ( ženski ) na čelu sa muškarcemOsmaDolazi je napisao/la: ↑22 apr 2022, 08:58Sve je istina što pričate da su Goran i Tomislav najjači njihovi igrači uz Niku i Nevenu ali ipak je činjenica da su međuljudski odnosi u plemenu puno bitnija stvar od borbi. Meni lično Goran zna izvuči živac svojim pametovanjem a kamo li njima. Namće se kao lider, grupi to ne odgovara i kraj.
Meni Goran nije ništa specijalno ponavljam i osipam se na likove koji pate toliko za liderstvom. Eto pokušao si biti lider i na kraju nahebao jer nije poenta Survivora samo pobjeđivanje u igrama. Lično mislim da feminizam nema nikakve veze sa izglasavanjem Gorana. On jednostavno nije tip Milice, koliko god glupo zvučalo.
Pa sve su to odnosi. Tako se klanovi i prave. Nećeš biti u klanu sa nekim sa kim se ne možeš.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 apr 2022, 10:39Ma niđe veze , klasični klan ( ženski ) na čelu sa muškarcemOsmaDolazi je napisao/la: ↑22 apr 2022, 08:58Sve je istina što pričate da su Goran i Tomislav najjači njihovi igrači uz Niku i Nevenu ali ipak je činjenica da su međuljudski odnosi u plemenu puno bitnija stvar od borbi. Meni lično Goran zna izvuči živac svojim pametovanjem a kamo li njima. Namće se kao lider, grupi to ne odgovara i kraj.
Meni Goran nije ništa specijalno ponavljam i osipam se na likove koji pate toliko za liderstvom. Eto pokušao si biti lider i na kraju nahebao jer nije poenta Survivora samo pobjeđivanje u igrama. Lično mislim da feminizam nema nikakve veze sa izglasavanjem Gorana. On jednostavno nije tip Milice, koliko god glupo zvučalo.![]()
Tomislav je vidio koliko je sati i da je on sljedeći , zato ide lagani nemir u modrih![]()
Naravno da Goran nije kao Milica , jer kod crvenih je Stefan lider . Milica je najglasnija , osim kada Mina navija .
Međuljudski odnosi u kojim Roko dobije 0 glasova ?!?! Nemoj me zezati .
Kakvo ću imati, obrukala se za života.
Da je Sumeja psihicki stabilna osoba, nasmijala bi se na uvrede tamo i obrisala ih. Posto je toksicna femi-kujica, one su psihicki stabilne ko Željine finansije, tako da ide joj raspad.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 apr 2022, 07:11Haahahah e čuj radi instagrama potrošiti će pare na lijekove i psihologajoker90 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 01:12Bukvalno, u onim igricama nikakve prednosti nema Goran sto je jaci i spremniji, kad ti moze doci ona glupa igra sa lopticama i Mina te izbaci, kao kad ih je pobjedila za licni imunitet. Sumeja tek kad zavrsi ovo sve i kad otvori Instagram svoj, potrosit ce pare od survivora na lijekove i psihologa.Bundesliga je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:56Ma preglupa im prica. Dueli su 50-50 uvijek jer su to neke igre s balansom. Jako zeznute, gdje svako moze ispast. Tu sposobnost i ne igra neku ulogu.![]()
![]()
u kojem vi svijetu živite majko mila
![]()
![]()
![]()
Legenda laze kao i obicno.
Zaraza Dela, zaraza...