dakle, kostic il zaccagni ce potpisati za lazio, a da budem iskren, ne znam koji igrac mi se vise dopada
kostic je krilni igrac, brz je, ima strasnu lijevu nogu, zna zabiti gol i doktor je za asistencije, mada je, ruku na srce, u frankfurt-u koristen kao wing-back, sto nije njegova primarna pozicija, ali, odlicno je igrao, tako da bi u formaciji 4-3-3 i pogotovo pod sarrijem, bio mnogo opasniji po protivnicki gol, ali, igra 1 vs 1 mu nije jaca strana, odnosno, nema dribling
zaccagni je ipak ofanzivni vezni, koji moze odlicno igrati i kao krilni igrac, dobar dribler, zna zabiti gol i doktor je za asistencije, bas kao i kostic, s tim sto mi se vise dopada to sto koristi svoju svestranost, pa ga ima svugdje na terenu i uvijek je ukljucen u igru
kostic je prvi izbor, zaccagni je alternativa i frankfurt bi do jutra trebao dati konacan odgovor, ali, nekako vise prizeljkujem zaccagnija, ako bi to znacilo da bi se kupio centralni bek, jer bi kostic kostao €20-ak mil, a zaccagni €10-ak (jer mu istice ugovor)