Utakmice klubova iz BiH na TV-u

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 feb 2009, 16:45

HARIS XXL je napisao/la:@ ŠB-Fidelis

daj ne provaljuj se sviju ti....na najbolje se navikli?pa udarajte se svi sad nogom u guzicu,sad ste extra kad se uzme u obzir da ste do prije nekih 5,6 godina bili apsolutni anonimusi a da o prije ratnom periodu uopste ne pricam....nije to sto ste nezahvalna publika,vi nemate HISTORIJU poput zelje,sarajeva,veleza itd. ovi klubovi kad bi igrali u 3 ligi imali bi vise publike nego vi ne zato sto su veci gradovi u kojim se ovi klubovi nalaze vec samo zato sto se uci navijat za ove klubove od 5-6 godine zivota i to ostaje do smrti!
Ne znam ja tko se provaljuje, niti ti poznajes taj grad, te ljude, stoga, oprostiti ces, ali nisi kompetentan da sudis ili kazes bilo sto. Ne bi ti to ni shvatio, a ja nemam vremena takvima pojasnjavati kad je sasvim jasno odakle ti pocinje 'razmisljanje' i zasto.
S takvima se nema svrhe raspravljati jer nisu sposobni biti realni i distancirani, drz' se ti Sarajeva, Zelje, il cega vec, a Širokog se okanite. Koliko tupite da je nebitan i prolazan, a puna vam usta istog vec godinama, smijesno...
Komentirati te neke historije slavne necu, ne zivi mi se u proslosti za razliku od nekih, dovoljno ti je statistiku pogledati, mi se cega stidjeti nemamo dolazeci iz male sredine s ovakvim uspjesima, a ti nikad neces shvatiti sta pokrece ljude ovdje, opcenito diljem Hercegovine, odakle im taj ponos i inat, stoga, nemoj se ni truditi, prosli su kroz puno PUNO gore situacije kroz povijest da bi danas bili ovdje gdje jesu, a ti kontaj sta hoces, al jasno je vidljivo da vecina tih 'historijskih klubova' ima posjetu jedva duplo vecu od ŠB, a dolaze iz PUNO vecih sredina, stvarno sramota za nas, nema sta... :roll: Samim time je sve receno pa ti raspravljaj o 'historiji', 'tradiciji' i cemu god hoces do sutra, kamoli te smijesne treca liga ideje, teorija ti vodu ne pije, niti se sa njom brojke slazu ni u ovoj ligi, kamoli drugdje, samo bezveze prosipas demagogiju.
...Život za Široki...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2009, 17:00

Ovaj najavni dzingl za prenose utakmica mora da je neki navijac Sarajeva radio,nakon sto se svi oni klubovi u onoj lopti vrte,na kraju grb Sarajeva se izbacuje u prvi plan :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 feb 2009, 17:00

Manite se rasprave koja nema veze sa temom!
AMAR OSIM!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 26 feb 2009, 17:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:@ ŠB-Fidelis

daj ne provaljuj se sviju ti....na najbolje se navikli?pa udarajte se svi sad nogom u guzicu,sad ste extra kad se uzme u obzir da ste do prije nekih 5,6 godina bili apsolutni anonimusi a da o prije ratnom periodu uopste ne pricam....nije to sto ste nezahvalna publika,vi nemate HISTORIJU poput zelje,sarajeva,veleza itd. ovi klubovi kad bi igrali u 3 ligi imali bi vise publike nego vi ne zato sto su veci gradovi u kojim se ovi klubovi nalaze vec samo zato sto se uci navijat za ove klubove od 5-6 godine zivota i to ostaje do smrti!
Ne znam ja tko se provaljuje, niti ti poznajes taj grad, te ljude, stoga, oprostiti ces, ali nisi kompetentan da sudis ili kazes bilo sto. Ne bi ti to ni shvatio, a ja nemam vremena takvima pojasnjavati kad je sasvim jasno odakle ti pocinje 'razmisljanje' i zasto.
S takvima se nema svrhe raspravljati jer nisu sposobni biti realni i distancirani, drz' se ti Sarajeva, Zelje, il cega vec, a Širokog se okanite. Koliko tupite da je nebitan i prolazan, a puna vam usta istog vec godinama, smijesno...
Komentirati te neke historije slavne necu, ne zivi mi se u proslosti za razliku od nekih, dovoljno ti je statistiku pogledati, mi se cega stidjeti nemamo dolazeci iz male sredine s ovakvim uspjesima, a ti nikad neces shvatiti sta pokrece ljude ovdje, opcenito diljem Hercegovine, odakle im taj ponos i inat, stoga, nemoj se ni truditi, prosli su kroz puno PUNO gore situacije kroz povijest da bi danas bili ovdje gdje jesu, a ti kontaj sta hoces, al jasno je vidljivo da vecina tih 'historijskih klubova' ima posjetu jedva duplo vecu od ŠB, a dolaze iz PUNO vecih sredina, stvarno sramota za nas, nema sta... :roll: Samim time je sve receno pa ti raspravljaj o 'historiji', 'tradiciji' i cemu god hoces do sutra, kamoli te smijesne treca liga ideje, teorija ti vodu ne pije, niti se sa njom brojke slazu ni u ovoj ligi, kamoli drugdje, samo bezveze prosipas demagogiju.
drug ne seri!pises previse gluposti,mnogo si toga napisao a nista nisi rekao!niko ne dira vas siroki,vjeruj mi nije nikom interesantan...taj vas grad,ljudi,inat i sta si sve jos nabrojao ne poznajem,iskreno ne zanima te me uopste niti se trudim da vas shvatim!pricas o statistici?bas bi ti trebao to da izbjegavas,sta ste bili u ex-yu ligi?pa onda poslije rata imate 2 titule prvaka i to je to....smijesno!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 feb 2009, 17:46

A sta to vama znaci? Sta vas boli neka stvar sta, tko, gdje? Puna vam usta istog, a eto nikome kao nije interesantan, zanimljivo... bili smo klub sa 60godisnjom tradicijom, treceligas koji je igrao kvalifikacije za ulazak u drugu ligu, a danas najbolji klub ove drzave, pa sta? Sta ste skoro svi vi danas? Samo preostalo ime iz jednog propalog sustava, ideje, drzave... Tvoj problem sto ti je cijeli argument stao na 'a kad smo mi 80 i neke', bez da si u stanju argumentirano oboriti gore navedene brojke koje definitivno vama u prilog ne idu i toj tvojoj nekoj prici. Kazes toliko i toliko, praveci neku veliku razliku koja ne postoji. E pa, eno izvoli uprati kakvo je stanje pa onda reci sta je sramotno u takvom necemu za jednu tako malo sredinu. Cak stavise, sramote se ostali ''velikani'' po postotku u odnosu na nas. Vrati se na temu, ostavi se Širokog Brijega, samo se ugledati na njega danas svi mozete sto se organizacije i rada tice, zalosno je sto u tom kompleksu to ne shvacate ili si dopustiti ne mozete.
...Život za Široki...

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 26 feb 2009, 17:52

situacija je napisao/la:Evo dao vam je čovjek čiste statističke podatke, zato sada tisu- misu.
Meni je lijepo vidjeti Zrinjskog uvijek medju prvih 5, osim onda kad smo umalo ispali ...

A sto se tiče utakmnica Premier lige, tu ce vam često biti dosta "glupih" utakmnica, jer veliki je problem sa terminima, jer BHT je obavezan prenositi utakmnice europskih liga ... pa ce tako Premier liga uvijek biti na ustrb ovih jačih ...
pa i treba bit na ustrb jacih eto vam ko hoce nek gleda....ja cu celika i dalje ic gledat na bilino a u gostima se nema sta ni vidit.....neka vala lige 5tice i praznika za oci....a ovo sve.....hmmm ako krene po normalnom mozda moja djeca da budu mogla gledat ligu u bih na nivou recimo danasnje holandije ili belgije

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 26 feb 2009, 18:03

ŠB_Fidelis je napisao/la:A sta to vama znaci? Sta vas boli neka stvar sta, tko, gdje? Puna vam usta istog, a eto nikome kao nije interesantan, zanimljivo... bili smo klub sa 60godisnjom tradicijom, treceligas koji je igrao kvalifikacije za ulazak u drugu ligu, a danas najbolji klub ove drzave, pa sta? Sta ste skoro svi vi danas? Samo preostalo ime iz jednog propalog sustava, ideje, drzave... Tvoj problem sto ti je cijeli argument stao na 'a kad smo mi 80 i neke', bez da si u stanju argumentirano oboriti gore navedene brojke koje definitivno vama u prilog ne idu i toj tvojoj nekoj prici. Kazes toliko i toliko, praveci neku veliku razliku koja ne postoji. E pa, eno izvoli uprati kakvo je stanje pa onda reci sta je sramotno u takvom necemu za jednu tako malo sredinu. Cak stavise, sramote se ostali ''velikani'' po postotku u odnosu na nas. Vrati se na temu, ostavi se Širokog Brijega, samo se ugledati na njega danas svi mozete sto se organizacije i rada tice, zalosno je sto u tom kompleksu to ne shvacate ili si dopustiti ne mozete.
Ok,manimo se 80-tih godina (koje ja uopste nisam spominjao)...poslije rata,zeljo je osvojio 3 titule prvaka BiH siroki 2,Zeljo je bio 3 puta osvajac kupa Siroki ni jednom!Sa ovim sam ti dokazao da imamo argumente da se sasvim opravdano hvalimo da smo najveci klub u BiH kako prije rata,tako i sada....istina boli!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 26 feb 2009, 18:15

Okanite se i Sirokog i Zelje,ti klubovi imaju svoje teme na ovom forumu,a ovdje je tema o prenosu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 feb 2009, 19:08

HARIS XXL je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:A sta to vama znaci? Sta vas boli neka stvar sta, tko, gdje? Puna vam usta istog, a eto nikome kao nije interesantan, zanimljivo... bili smo klub sa 60godisnjom tradicijom, treceligas koji je igrao kvalifikacije za ulazak u drugu ligu, a danas najbolji klub ove drzave, pa sta? Sta ste skoro svi vi danas? Samo preostalo ime iz jednog propalog sustava, ideje, drzave... Tvoj problem sto ti je cijeli argument stao na 'a kad smo mi 80 i neke', bez da si u stanju argumentirano oboriti gore navedene brojke koje definitivno vama u prilog ne idu i toj tvojoj nekoj prici. Kazes toliko i toliko, praveci neku veliku razliku koja ne postoji. E pa, eno izvoli uprati kakvo je stanje pa onda reci sta je sramotno u takvom necemu za jednu tako malo sredinu. Cak stavise, sramote se ostali ''velikani'' po postotku u odnosu na nas. Vrati se na temu, ostavi se Širokog Brijega, samo se ugledati na njega danas svi mozete sto se organizacije i rada tice, zalosno je sto u tom kompleksu to ne shvacate ili si dopustiti ne mozete.
Ok,manimo se 80-tih godina (koje ja uopste nisam spominjao)...poslije rata,zeljo je osvojio 3 titule prvaka BiH siroki 2,Zeljo je bio 3 puta osvajac kupa Siroki ni jednom!Sa ovim sam ti dokazao da imamo argumente da se sasvim opravdano hvalimo da smo najveci klub u BiH kako prije rata,tako i sada....istina boli!
s ovim si pokazao da lupetas!

vratite se na temu!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 26 feb 2009, 19:35

jad i bijed nase tz premijer lige samo 8 klubova potpisalo ugovore ne zbog reflektora nego zbog blamaze naseg nogometa e kako smo jadni samo prenosi 8 klubova ma napravicemo ligu 8 i to je to bravo mi hehehehehehe uzivajte u derbijima hehehehe hohoho jadnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 feb 2009, 19:38

esso je napisao/la:jad i bijed nase tz premijer lige samo 8 klubova potpisalo ugovore ne zbog reflektora nego zbog blamaze naseg nogometa e kako smo jadni samo prenosi 8 klubova ma napravicemo ligu 8 i to je to bravo mi hehehehehehe uzivajte u derbijima hehehehe hohoho jadnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pa ovi klubovi jedino i imaju sve da igraju ikakvu ligu! da je pravo sve i bila bi liga 8 mozda 10...

inace, prava stvar, samo **** ga, u nas vamo slab signal..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2009, 19:41

Ostalim klubovima nisu ni nudjeni ugovori

Razlog fino kaze da ce se prenositi samo derbi utakmice nema projekat djaba naziv derbi kola...

Logicno da nece slati modrici,laktasima,travniku,iz razloga sto se prenose samo nocne utakmica,a ovi slabiji nemaju reflektore,a i kome bi bilo zanimljivo gledat uzimam primjer laktasi-travnik il tako nesto ,utakmice tih klubova nemogu dobiti naziv derbi samim tim nemogu biti u projektu derbi gola logicno ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 26 feb 2009, 21:05

naznam po kojoj to logici željo ima 3 titule jer liga koju srbi ne priznaju,jer onda po tim logokama i široki ima 6 titula herceg-bosne,čelik 2 titule itd...
službene titule bih premijer lige:Leotar,Široki B,Zrinjski,Široki B,Sarajevo,Modriča
ostala prvenstva možeš bacit u vodu :lol:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 feb 2009, 21:26

um vuk je napisao/la:naznam po kojoj to logici željo ima 3 titule jer liga koju srbi ne priznaju,jer onda po tim logokama i široki ima 6 titula herceg-bosne,čelik 2 titule itd...
službene titule bih premijer lige:Leotar,Široki B,Zrinjski,Široki B,Sarajevo,Modriča
Potpisujem. E sad će ovi Željini reći da ove krnje koje su oni osvojili vrijede ali iz HB ili RS ne vrijede :D :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 feb 2009, 21:29

Odlutašte vi od teme !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 feb 2009, 21:35

Marin je napisao/la:
um vuk je napisao/la:naznam po kojoj to logici željo ima 3 titule jer liga koju srbi ne priznaju,jer onda po tim logokama i široki ima 6 titula herceg-bosne,čelik 2 titule itd...
Potpisujem. E sad će ovi Željini reći da ove krnje koje su oni osvojili vrijede ali iz HB ili RS ne vrijede :D :D
te titule sto su Zeljo i drugi osvajali prije ujedinjenja lige su zvanicne, priznate od UEFA jer su nasi klubovi ucestvovali u evropskim takmicenjima. tzv HB i RS lige su krnje i nepriznate ni od koga. a sad nazad na temu :)

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 26 feb 2009, 22:35

upravo tako...titule koje je zeljo osvajao bile su priznate od strane UEFA-e i zeljo je tih sezona igrao u europskim takmicenjima,takav slucaj nije bio sa HB i RS ligom.....e sada ponovo na temu :lol: :lol: mislim da je dobro sto su samo 8 klubova izabrali za prenose jer ce sada samo derby-e prenositi a bilo bi bezze npr. da prenose utakmicu laktase-orasje koga nikog ne zanima....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 feb 2009, 22:42

Ma ja, nemoj takvima uopce kamere ni dati, najlakse se kasnije onda zaliti i pitati 'a kako izgubih'.
...Život za Široki...

haree
Kontakt:

Post Postao/la haree » 26 feb 2009, 22:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma ja, nemoj takvima uopce kamere ni dati, najlakse se kasnije onda zaliti i pitati 'a kako izgubih'.
sta se desava sa tobom?jesil dobar?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 feb 2009, 22:53

It's called sarcasm.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hamagara, TefalTava, VolimoSarajevo i 12 gostiju.