Ne znam ja tko se provaljuje, niti ti poznajes taj grad, te ljude, stoga, oprostiti ces, ali nisi kompetentan da sudis ili kazes bilo sto. Ne bi ti to ni shvatio, a ja nemam vremena takvima pojasnjavati kad je sasvim jasno odakle ti pocinje 'razmisljanje' i zasto.HARIS XXL je napisao/la:@ ŠB-Fidelis
daj ne provaljuj se sviju ti....na najbolje se navikli?pa udarajte se svi sad nogom u guzicu,sad ste extra kad se uzme u obzir da ste do prije nekih 5,6 godina bili apsolutni anonimusi a da o prije ratnom periodu uopste ne pricam....nije to sto ste nezahvalna publika,vi nemate HISTORIJU poput zelje,sarajeva,veleza itd. ovi klubovi kad bi igrali u 3 ligi imali bi vise publike nego vi ne zato sto su veci gradovi u kojim se ovi klubovi nalaze vec samo zato sto se uci navijat za ove klubove od 5-6 godine zivota i to ostaje do smrti!
S takvima se nema svrhe raspravljati jer nisu sposobni biti realni i distancirani, drz' se ti Sarajeva, Zelje, il cega vec, a Širokog se okanite. Koliko tupite da je nebitan i prolazan, a puna vam usta istog vec godinama, smijesno...
Komentirati te neke historije slavne necu, ne zivi mi se u proslosti za razliku od nekih, dovoljno ti je statistiku pogledati, mi se cega stidjeti nemamo dolazeci iz male sredine s ovakvim uspjesima, a ti nikad neces shvatiti sta pokrece ljude ovdje, opcenito diljem Hercegovine, odakle im taj ponos i inat, stoga, nemoj se ni truditi, prosli su kroz puno PUNO gore situacije kroz povijest da bi danas bili ovdje gdje jesu, a ti kontaj sta hoces, al jasno je vidljivo da vecina tih 'historijskih klubova' ima posjetu jedva duplo vecu od ŠB, a dolaze iz PUNO vecih sredina, stvarno sramota za nas, nema sta...