Igokea

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la admin » 09 apr 2009, 19:42

na našem "nenormalnom" forumu oba bosanskohercegovačka pisma cjenimo podjednako i nijedno od naša dva pisma ne smatramo provokacijom.

mnogo nam je bitnije šta je napisano, nego kojim pismom je pisano.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 09 apr 2009, 19:43

" ",? те,",% је " ? "?Ово је " " " ? свој " " не ? $ се " & &." ' ја " % сте ? са ¥ $ се $ ?...
На & &,? је ? " у ",& $,' Уставу," не " " "...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 09 apr 2009, 19:45

harishp je napisao/la:DraganeBL sto se pravis nenormalan.Pisi normalno da te citav svijet razumije a ne samo Bugari i Rusi :evil:
Na bilo kakvom normalnom forumu ovakve se provokacije ne tolerisu. :roll:
izgleda da se ti pravis nenormalan!
cirilica i latinica su legitimna pisma u Bosni i Hercegovini.
ni ja nikad ne pisem na chirilici, ali znam citati, sto bi uostalom i ti trebao znati ako si isao u skolu.ž

Igokea ima dobre igrace, ali im je uprava problematicna.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 apr 2009, 19:46

molio bih da više o ćirilici i latinici ne raspravljamo. slobodni ste da kroz privatne poruke usaglasite stavove.

naslov je "Igokea".

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 09 apr 2009, 22:28

Dragan-BL je napisao/la:
vladedivac je napisao/la:Kako se neki k'o fol Banjalucani provaljuju moronskim izjavama, bolje bi im bilo da razmisle gdje zive i ko im odrzava klub na zivotu sve ove godine. Ali dobro, vjerovatno se radi o nekom napaljenom klincu bez previse sadrzaja u glavi, tako da ga i ne treba uzimati nesto preozbiljno. Ako je neki klub danas spao na niske grane, ne mora znaciti da sutra nece opet biti visoko.
Зна % ? & нас $ " то " јесте ".% се ' ? $ $ & & / '...
$ " $ ? $ & $ $ $ $ ? попут вас,$ " " & него $,? " $ ? & ",$ је стање ?,& $ ? $ за " ?.& " ' % ' $ " $ ?...
Ma doci ce to na svoje... pogledaj samo mladje kategorije. tu se vidi ko radi sa mladima i ko nije instant ekipa. to je moja najveca zamjerka upravi igokee. oni su u posljednjih nekoliko godina mogli napraviti solidnu bazu, ako ne samo sa prostora laktasa onda i sa susjednih opstina. to bi trebao da bude kljucni interes svakog od sportskih klubova. jedino sa potpunim ciklusom od najmladjih kategorija do seniora bilo koja ekipa moze da racuna na neki uspjeh. uvijek kako primjer izdvajam siroki, oni stvarno imaju dobro uredjene odnose po tom pitanju. i sloboda je svijetli primjer.
ekipe koje se stvore vjestacki kad-tad moraju pokleknuti. velika je razlika kad u klubu igra domaci igrac, on se bori i iznad svojih mogucnosti i nosi ekipu. dejan cup je to radio godinama u igokei. igokea ima odlican sastav na papiru ali ocigledno je da im nedostaje motiv

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 09 apr 2009, 22:38

Sa ovim trenerom Igokea ima jedanke šanse za titulu sa KK Bosnom, čak su po meni i blagi favoriti , osobito ako se ispostavi da je ozljeda Zimića veća jer ovaj trener će znati iskoristiti potencijal Mišanovića i Amala protiv "skakača" Ovčine.
Jedan mali detalj sa tekme protiv Hercegovca u utorak prilikom podbacivanja između Ovčine i 12-tke gostiju mislim Guzanović se zove i kad mu taj debuljaca uze loptu sve govori o njegovom centarskom legimitetu, što onda očekivati protiv ovih centara od 211cm i 217cm????
Prije par dana sam komentirajući meč protiv Slobode baš govorio da je super za KK Bosnu što je trener bajić i više sam volio da pobjede u Tuzli, jer bi onda ovaj "trener" ostao do kraja sezone, ovako Igosi se mogu obradovati ovom porazu jer on sigurno nosi puno bolju i jaču Igokeu u nastavku sezone.

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 09 apr 2009, 23:28

Ars ti fakat predi kod Dodika jer ti je nesto Igokea zapela za tu titulu.Hoces li navijati za Igokeu posto su izgleda Zimica namjerno povrijedili da bi Ovcina igrao.A Zimic nece napraviti ni K od karijere Elvira Ocine,a ko ce kupiti polovnjaka koji samo zna da zakuca loptu kad je sam i koji je povijrdjen svako pola godine.

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 09 apr 2009, 23:37

@Sud,

nije u pitanju navijanje nego samo činjenice o kvaliteti timova.
Jasno da navijam za Bosnu, ali u pitanju je nešto drugo....
Nemam ja ništa protiv Ovčine, nego samo , po meni opravdano, sumnjam da se isti može nositi sa jačim centrima i Lerić je za njega jak a kamoli Mišanović i Amal.

A o naklonosti prema Dodici neću ni pisati... :roll:

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 09 apr 2009, 23:44

Simpatisali mi/vi Arsa ili ne pokazalo se da je sto se "radne materije" tice itekako u pravu te precesto dobar prognozer.
S tim u vezi me ovaj njegov komentar (ne o jezicnim ganglijama) nego oko novog trenera Krimokeje itekako zatekao i obeshrabrio :?
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2009, 00:00

ars01 je napisao/la:@Sud,

nije u pitanju navijanje nego samo činjenice o kvaliteti timova.
Jasno da navijam za Bosnu, ali u pitanju je nešto drugo....
Nemam ja ništa protiv Ovčine, nego samo , po meni opravdano, sumnjam da se isti može nositi sa jačim centrima i Lerić je za njega jak a kamoli Mišanović i Amal.

A o naklonosti prema Dodici neću ni pisati... :roll:
Amal veze nema..do sada nije nista pokazao..gledao sam ga 2-3 puta..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 10 apr 2009, 13:50

Dajte ljudi ne radi se samo o kvaliteti trenera nego i o tome koliko on poznaje igrače.Trebaće mu barem tri jake utakmice da vidi šta ko može igrati pa tek onda da iole složi ekipu.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 15 apr 2009, 23:48

Igokea sa pola snage izgubila od Širokog :D
U subotu ni puna snaga im neće pomoći da izbjegnu poraz.Već gledam kako će na silu nešto pokušavati al nemaju igru da mogu pobjediti Bosnu.Šteta što se Ikonić povrijedio.

Tong_Po
Kontakt:

Post Postao/la Tong_Po » 17 apr 2009, 13:10

Samo se ne treba puno uzdati u to da ce Bosna tako lako dobiti igokeu,ja se ne secam kad su ih zadnji put dobili u Aleksandrovcu,a odavno ih gledam,padali su studenti i kad su bili jaci

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 17 apr 2009, 13:25

Naravno,toga su svi svjesni.
Biće vjerovatno neizvjesna utakmica al mislim da će Bosni raspoloženi Đorđević i Ivanović biti dovoljni za pobjedu.To gore je više zezanje, pošto neki vaši na forumu pa i onaj na rtrs-u poslije svake Igoke-ine pobjede govore kako ste dobili sa pola snage iako je evidentno da igra nije na nivou.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 apr 2009, 15:56

blazz je napisao/la:Naravno,toga su svi svjesni.
Biće vjerovatno neizvjesna utakmica al mislim da će Bosni raspoloženi Đorđević i Ivanović biti dovoljni za pobjedu.To gore je više zezanje, pošto neki vaši na forumu pa i onaj na rtrs-u poslije svake Igoke-ine pobjede govore kako ste dobili sa pola snage iako je evidentno da igra nije na nivou.
Ma bojim se da ako Bosna nebude imala 5-6 raspoloženih igrača da neće lako do pobjede , da me ne bi tko pogrešno shvatio naravna da u ovoj tekmi navijam za Bosnu , ne radi Bosne nego radi Širokog . Ali ova dvojica u protivničkom taboru baš imaju najjače igrače Igokeje kontra sebe Castle,Bocka i Vuksanović i siguran sam da će neki drugi igrači odlučiti ovaj derbi tipa Šehović na jednoj ili Tylor na drugoj strani .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Tong_Po
Kontakt:

Post Postao/la Tong_Po » 17 apr 2009, 21:46

Siguran sam da ce biti dobra tekma,a vrijeme je da i ovaj novi trener konacno pokaze nesto,,,,ispade da su bolje igrali dok ih je vodio Bajic jer se tad bar znalo ko sta treba da radi,a sad kao da igraju u grcu.Medjutim po meni ce kljucni igrac biti Taylor ako ga krene sut igosi uzimaju tj.ako ga ne krene dolazi dvica.Bice dobro za gledanje,Vukoicic je dobar,mozda je i najjaci adut Sarajlija.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 17 apr 2009, 22:02

Tong_Po je napisao/la:Samo se ne treba puno uzdati u to da ce Bosna tako lako dobiti igokeu,ja se ne secam kad su ih zadnji put dobili u Aleksandrovcu,a odavno ih gledam,padali su studenti i kad su bili jaci
ma dobro realno gledajuci bosna je jaca od igokee i sirokog, dovoljno da nemaju sanse osvojiti ligu, ali u subotu je po meni bliza igokea pobjedi jer nema ikonica, ali svejedno gista ce to biti pobjeda, i bez obzira na poraz bosna ide sa prve pozicije u play off, jer do kraja nemaju gdje izgubiti, a siroki i igokea gube od bosne i medjusobni duel
a ukoliko bosna udje u playoff sa prve pozicije nema niko sansi jer bosni dobiti u skenderiji za igokeu i siroki je imaginarna stvar; dok za drugo mjesto dajem prednost igokei kojoj j sutra kljucna utakmica za to mjesto, a ko dobije drugo mjesto igrace s bosnom finale

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 17 apr 2009, 22:09

newbie je napisao/la:
Tong_Po je napisao/la:Samo se ne treba puno uzdati u to da ce Bosna tako lako dobiti igokeu,ja se ne secam kad su ih zadnji put dobili u Aleksandrovcu,a odavno ih gledam,padali su studenti i kad su bili jaci
ma dobro realno gledajuci bosna je jaca od igokee i sirokog, dovoljno da nemaju sanse osvojiti ligu, ali u subotu je po meni bliza igokea pobjedi jer nema ikonica, ali svejedno gista ce to biti pobjeda, i bez obzira na poraz bosna ide sa prve pozicije u play off, jer do kraja nemaju gdje izgubiti, a siroki i igokea gube od bosne i medjusobni duel
a ukoliko bosna udje u playoff sa prve pozicije nema niko sansi jer bosni dobiti u skenderiji za igokeu i siroki je imaginarna stvar; dok za drugo mjesto dajem prednost igokei kojoj j sutra kljucna utakmica za to mjesto, a ko dobije drugo mjesto igrace s bosnom finale
slazem se s tobom.mada vecu prednost dajem sirokom za drugo mjesto.igokea ima jako slabo uigran tim.slabo im sta stima.svaku sam utakmicu tamo.njihova uprava nezna sta radi.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 17 apr 2009, 22:12

kelecevic je napisao/la:
newbie je napisao/la:
slazem se s tobom.mada vecu prednost dajem sirokom za drugo mjesto.igokea ima jako slabo uigran tim.slabo im sta stima.svaku sam utakmicu tamo.njihova uprava nezna sta radi.
da ali ipak ako sutra igokea pobjedi bosnu, oni bi trebali biti drugi, a moguce je da ce je pobjediti

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 17 apr 2009, 22:13

kelecevic je napisao/la:
newbie je napisao/la:
Uprava Igokee grijesi... potenciraju dovodjenje seniora cijelo vrijeme a ne prave vlastitu bazu. BEZ SOPSTVENIH IGRACA NE MOZE NITI JEDNA EKIPA. nije bit u tome da se zaradi od prodaje tih igraca, poenta je da oni budu nosioci ako ne igracki onda motivacijski. jedino tako mogu postati veliki tim. bez toga uvijek ce ih smatrati "ekipom iz provincije". nek uce na primjeru sirokog

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.