BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Babayaro
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Babayaro » 06 sep 2009, 14:30

Mozda su se tim povredama i pojačali, Kazim je taraba.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 06 sep 2009, 14:32

sedad.s je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ibrahim__ je napisao/la:Karte za tekmu......2 juga......150KM........061 596 817

ovaj jos gori,daBogda ti propale :mrgreen:
nemas ti pojma ,ni love

ti hvala Bogu imas pa si spao na to da tapkas karte po forumu,nije dovoljno sto su ulice pune tebi slicnih nego ste se i na sportski forum registrovali ne bi li nekoga prevarili

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 14:36

naki lik na fiinoj stranici (turcin), da mi njih vise podcjenjujemo nego oni nas, pa ove izjave terima i fudbalera su preprepotentne, i jedva cekamo da ih spustimo na zemnlju
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 sep 2009, 14:37

Babayaro je napisao/la:Mozda su se tim povredama i pojačali, Kazim je taraba.
Slazem se, Kazim je jedna od najslabijih tacka reprezentacije Turske ako ne i najslabija.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 06 sep 2009, 14:40

Boga mi ni kladionice nas ne gledaju kao favorite..
https://www.bwin.com/de/betsnew.aspx?view=betdetail&cam
Ali neka vise nama u padje ;)
Zadnja izmjena: delija, dana/u 06 sep 2009, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 14:43

samo da sudije odrade posao kako treba sve me strah da nebude kao protiv grcke :roll: :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 14:45

samo da senilni selektor ne pocne utakmicu sa Muratovićem,pa on ne može više trcati vec u 30 minutu...vuce se po terenu ko kakva mrcina,ko krpa,ko polumrtav konj ili raga...gotovo je njegovo,34 kuke je strpo u guzove,slezena ga koći i neda mu trcati,a turci ce znati iskoristiti taj manjak igraca na sredini...pa pored njega su prolazili **** armenci kao da ga i nema na terenu...ZAŠTO SE FORSIRAJU OVAKVI PARMACI :evil: :evil: :evil: :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 14:47

drop je napisao/la:samo da senilni selektor ne pocne utakmicu sa Muratovićem,pa on ne može više trcati vec u 30 minutu...vuce se po terenu ko kakva mrcina,ko krpa,ko polumrtav konj ili raga...gotovo je njegovo,34 kuke je strpo u guzove,slezena ga koći i neda mu trcati,a turci ce znati iskoristiti taj manjak igraca na sredini...pa pored njega su prolazili **** armenci kao da ga i nema na terenu...ZAŠTO SE FORSIRAJU OVAKVI PARMACI :evil: :evil: :evil: :evil:

kad budes ti selektor onda ti odredjuj ko ce igrati, a do tad gledaj uzivaj i slavi pobjede, odavno nismo imali te privilegije
ja navij'o sam za vas!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 sep 2009, 14:48

CRNI_SA je napisao/la:samo da sudije odrade posao kako treba sve me strah da nebude kao protiv grcke :roll: :!:
Da, toga se i ja najvise bojim. Sudija ce biti Portugalac i mogao bi vrlo lahko suditi utakmicu u korist Turaka. Najvaznije je da igraci odrade posao kako treba i onda nas nece moci ni sudci zaustaviti.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 14:49

irfan41 je napisao/la:
drop je napisao/la:samo da senilni selektor ne pocne utakmicu sa Muratovićem,pa on ne može više trcati vec u 30 minutu...vuce se po terenu ko kakva mrcina,ko krpa,ko polumrtav konj ili raga...gotovo je njegovo,34 kuke je strpo u guzove,slezena ga koći i neda mu trcati,a turci ce znati iskoristiti taj manjak igraca na sredini...pa pored njega su prolazili **** armenci kao da ga i nema na terenu...ZAŠTO SE FORSIRAJU OVAKVI PARMACI :evil: :evil: :evil: :evil:

kad budes ti selektor onda ti odredjuj ko ce igrati, a do tad gledaj uzivaj i slavi pobjede, odavno nismo imali te privilegije
nisam selektor ali imam pravo da napišem komentar na forumu...kad bude ovo tvoj licni forum onda određuj pravila i ljudima skreci pažnju šta trebaju da pišu,a dotad uživaj u mojim komentarima ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 14:51

drop je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

nisam selektor ali imam pravo da napišem komentar na forumu...kad bude ovo tvoj licni forum onda određuj pravila i ljudima skreci pažnju šta trebaju da pišu,a dotad uživaj u mojim komentarima ;)

isto kao sto ti imas pravo da pises gluposti, takjo i ja imam pravo da ti skrenem paznju da ih ne pises
ja navij'o sam za vas!

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 06 sep 2009, 14:52

kad budes ti selektor onda ti odredjuj ko ce igrati, a do tad gledaj uzivaj i slavi pobjede, odavno nismo imali te privilegije[/quote]
nisam selektor ali imam pravo da napišem komentar na forumu...kad bude ovo tvoj licni forum onda određuj pravila i ljudima skreci pažnju šta trebaju da pišu,a dotad uživaj u mojim komentarima ;)[/quote]

isto kao sto ti imas pravo da pises gluposti, takjo i ja imam pravo da ti skrenem paznju da ih ne pises[/quote]

Ne svadjajte se! Mirno momci! :twisted: :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 14:53

halo papak...nisi ti placen niti zadužen da nekome skreceš pažnju po forumu...nije to tvoj posao ili nemaš nekog pametnijeg posla osim izdrkavanja po citav dan na forumu??...jesi li normalan?? urazumi se malo...vidiš li kakve gluosti pišeš....cuj da ono nekome skrece pažnje...šta ima SKRETNICAR,nisam te prepozno.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 06 sep 2009, 14:55

Tarik14 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:samo da sudije odrade posao kako treba sve me strah da nebude kao protiv grcke :roll: :!:
Da, toga se i ja najvise bojim. Sudija ce biti Portugalac i mogao bi vrlo lahko suditi utakmicu u korist Turaka. Najvaznije je da igraci odrade posao kako treba i onda nas nece moci ni sudci zaustaviti.
Nevjerujem da ce suditi za turke ...jer ako bi portugal prosao u baraz,mislim da bi vise volio sudija da igraju sa nama nego turcima
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 14:58

drop je napisao/la:halo papak...nisi ti placen niti zadužen da nekome skreceš pažnju po forumu...nije to tvoj posao ili nemaš nekog pametnijeg posla osim izdrkavanja po citav dan na forumu??...jesi li normalan?? urazumi se malo...vidiš li kakve gluosti pišeš....cuj da ono nekome skrece pažnje...šta ima SKRETNICAR,nisam te prepozno.

ne mogu da se ne svadjam, nervira me to sto smo takav narod da u svemu trazimo dlaku u jajetu, kad bi ciro odtisao na SP i u pripiremnoj utakmici zjani kladim se da bi bilo ovakvih pametnica koji bi govorili kako treba ciro da igra i da je senilan budala itd. pa sta je trebao pjanica staviti mjesto muratovica pa bi tek onda armenci prolazili, pjanicu ne pada na pamet da se vrati u odbranu
ja navij'o sam za vas!

1rphanz0r
Kontakt:

Post Postao/la 1rphanz0r » 06 sep 2009, 14:59

Ima da Turska izgori u paklu Bilinog Polja
Igraj Bosno ne daj se! Igraj svi smo uz tebe! alealeale

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 sep 2009, 15:00

po meni portugal bi trebao vec da razmislja o 2012 i sledecem natjecanju. do tada ce kristina vec preci svoj zenit.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 15:10

irfan41 je napisao/la:
drop je napisao/la:halo papak...nisi ti placen niti zadužen da nekome skreceš pažnju po forumu...nije to tvoj posao ili nemaš nekog pametnijeg posla osim izdrkavanja po citav dan na forumu??...jesi li normalan?? urazumi se malo...vidiš li kakve gluosti pišeš....cuj da ono nekome skrece pažnje...šta ima SKRETNICAR,nisam te prepozno.

ne mogu da se ne svadjam, nervira me to sto smo takav narod da u svemu trazimo dlaku u jajetu, kad bi ciro odtisao na SP i u pripiremnoj utakmici zjani kladim se da bi bilo ovakvih pametnica koji bi govorili kako treba ciro da igra i da je senilan budala itd. pa sta je trebao pjanica staviti mjesto muratovica pa bi tek onda armenci prolazili, pjanicu ne pada na pamet da se vrati u odbranu
ja se nisam tebi licno obratio,ali si se ti nešto našao uvrijeđenim pa mi iz cista mira poceo nešto skrecati pažnju...ne znam možda ti je Muratović neki rođak ili tako nešto...pa covjece JA IMAM PRAVO kao korisnik DA PIŠEM I DA DAJEM KOMENTARE na ovom forumu i ne možeš mi ti uskratiti to moje pravo svojim nekim skretanjem pažnje...pažnju skreci negdje drugom i nekom drugom...šta je ovo?' jeli ovo forum gdje svako ima pravo da kaže šta misli ili da neko jednoumlje gdje svi moramo isto razmišljati, pisati i govoriti jedno te isto??

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 sep 2009, 15:12

Fatih Terim je rekao da u slučaju da izgube od nas, da nam moraju čestitati i zaželiti sve najbolje, jer ako izgube, za njih je sve gotovo. Tako piše u Huriyetu. Neko je to ovdje skroz loše preveo, namjerno ili ne...

Evo citata za one koji znaju turski...

"Bizim Bosna'ya kaybetmemiz halinde onlara 'yolunuz açık olsun' diyerek iyi dileklerimizi göstermemiz lazım. Kaybedersek her şey bitmiş demektir."
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 15:14

drop je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

ja se nisam tebi licno obratio,ali si se ti nešto našao uvrijeđenim pa mi iz cista mira poceo nešto skrecati pažnju...ne znam možda ti je Muratović neki rođak ili tako nešto...pa covjece JA IMAM PRAVO kao korisnik DA PIŠEM I DA DAJEM KOMENTARE na ovom forumu i ne možeš mi ti uskratiti to moje pravo svojim nekim skretanjem pažnje...pažnju skreci negdje drugom i nekom drugom...šta je ovo?' jeli ovo forum gdje svako ima pravo da kaže šta misli ili da neko jednoumlje gdje svi moramo isto razmišljati, pisati i govoriti jedno te isto??

bgm meni muratovic nije rod, druga stvar i ja bi volio da je pjanic igrao mjesto muratovica, a skrenuo sam ti paznu, jer mi je vise MUKA od tih "selektora" koji govore kako je pravi selektor trebao igrati, pa da vrijedite vi bi vodili repku a ne ciru. a vi se bas uklapate u osimov opis ljudi, koji je juce dao prije tekme
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.